2391
-
Hyper Snake #2271 Melyik betűvel kell eldobni a fegyvert ???? -
#2270 a kapitányi sátroba kell menni, de ha jól emlékszem egy csóka odakísér, de a lényeg, hogy oda kell menni. -
Hyper Snake #2269 Mit kell csiálni az elején a bázison ??? -
#2268 Van egy pálya amin egyszerűen bárkivel vagyunk nyerek(nyerünk). -
#2267 Én szoktam! :-D -
#2266 Szokott még valaki ezzel multizni??
Mert én rettentő sokat. -
#2265 Ez egy biztos egy bug. -
#2264 Sziasztok. Tudná valaki, hogy a bajonetthasználatnál mér' lép ki desktopra? 2 gépen is néztem, mindkettőn ugyanez volt. Előre is köszi. -
#2263 Én imádok multizni! -
#2262 Én is szoktam nagyon zsír multiban.És nem is vagyok rossz benne :) -
#2261 Aha, szoktak sokan szerintem :) -
#2260 Multizni szokott valaki? -
#2259 De rég írtak ide :D -
#2258 konzolra jön most.
PC re már kijött ez a verzió.
asszem 2 in 1. -
#2257 Vietcong: Purple Haze (PC)
Ez kiegészitó lesz vagy különálló game??? -
#2256 Nem vagy vele egyedül. -
#2255 Sziasztok, -nekem nem jön be semmi, csak a reklám ezen az oldalon.... -
#2254 miért van az, hgoy akármelyik szerverre felmegyek, állandóan ki vagyok rúgva kb 1 perc game után? -
#2253 nm -
#2252 thx még1X -
#2251 Banner:
-
Conflict #2250 Magyarítást honnan lehetne leszedni?
Sehol nem lelem :( -
#2249 az nekem is kéne -
Fishbone #2248 Tsá mindenkinek, tud valaki v1.60 patchez crack fájl-t? -
Gey #2247 Köszöntök mindenkit!!!!!!!!!!
Kész a megújult honlapunk!!!! Új külső, Új design és Új emberek!!!!!! Mindenkit szeretettel várunk ha problémátok van vagy kérdésetek akár a játékkal akár bármivel kapcsolatban!!!!!!!
=[HMT]= -> (Hungarian Masters Team) Hivatalos honlapja -
#2246 Na ez jó volt mind a kétszer mi Vietcongok nyertünk.
És végre volt legalább 3 magyar is. -
hack007 #2245 SZiasztok!!!!
Segitsen valaki!LEtöltöttem a vietcongot de nem megy mert ezt irja ki:"Az eljárás belépési pontja(?MEM_Release@@YAXXZ) nem található a DLL-ben(logs.dll).
mit jelent ez?köszi ha valaki segit!!!
-
Bee #2244 Nincs sajna. Kerestelek benneteket, de nem láttam a szervert.
Dobj egy mailt -
Gey #2243 Figy Bee!!!!!
MSN-ed van???? Mondjuk mi mindig fentvagyunk és nyomjuk csak keresd a serverünk!!!! Ha meg nem találod akkor keress meg MSN-en: [email protected] -
Gey #2242 Nekem is ugyan ez a problémám hogy bejön a serverem én vagyok rajta egyedül csak senki nem látja!!!!
Erre csak egy orvosság szokott segíteni, a jó öreg:
format c:
Ha ezek után sem megy akkor lehet hogy még probléma lehet a Router, ha van neked!!!! -
#2241 Sajna úgy csináltam de nem tudtak rám joinolni :(
Pedig kapták volna az ivet :) -
Bee #2240 Szvsz telepítsd újra, a Gamespy-al együtt, majd növekvő sorrendben a patch-eket. Remélem így már menni fog. -
#2239 Az a lényeg hogy feltettem az 1.60-as patchet és azóta senki sem tud rám csatlakozni!Uninstall azt megy vissza az alap! -
Bee #2238 Sajna nincs időm klánozni, csak hétvégén vagyok otthon, a melóhelyen meg a főnököm nem igazán tolerálja a munka közbeni játékot...
Szóval ha hétvégén fenn lesz a szerveretek, belépek egyet hentelni. Milyen pályán/pályákon és milyen módban nyomjátok?
Mit szólnátok mondjuk egy ATG meccshez a Halong Port-i pályán? -
#2237 Én is szoktam rendszeresen küldeni a külföldiek ellen Hatalmas sikerrel mindig lezuzom őket DM-ben sokszor ölök kevésszer halok! -
Gey #2236 És remélem hogy az olyan "öreg" rókák mint Bee, akik már elég rég óta játszanak a game-mel, azok nem halogatják és alakítanak egy rivális magyar clánt mert mostmár jó lenne ha a német clánok mellett pár komoly MAGYAR clán is megjelenne!!! Szóval gondolkozzatok ha meg segítség kell szóljatok.... -
Gey #2235 Gyerekek itt mindenki 1.00 val játszik????
Csak azért mert rég megjelent az 1.60-as és mi is azzal nyomjuk!!! Mi nem csak hétvégén játszunk hanem mindennap és rendszeresen szervezünk a ... németek ellen összecsapásokat!!!! Aki akar jönni játszani a server neve: =[HMT]=CLANSERVER!!! Ha van kod akkor az "hun" szokott lenni!! 1ébként ha felakarjátok tenni a patchat én tudok nektek segíteni csak mondjátok hol akadtatok el!!! -
#2234 oké értem kiprobálom ugy hogy felteszem a patcheket!!!
És ha ugy sem lenne jó ?????
Mert egyik havernak is 1.0 van és öt is kidobta?? -
#2233 Akkor azert, mert mar mindenki peccselt jatekkal akar felmenni, a tied meg 1.0-as. -
#2232 Nem tudjátok hogy az miért van ha nyitok egy szervert és jönnek emberek akkor mér dobja ki őket a szerver?????
Sima Vietcong semmi patch nincs fenn!!