Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig kapták volna az ivet 😊
Next PC upgrade: 2022

Szóval ha hétvégén fenn lesz a szerveretek, belépek egyet hentelni. Milyen pályán/pályákon és milyen módban nyomjátok?
Mit szólnátok mondjuk egy ATG meccshez a Halong Port-i pályán?

Csak azért mert rég megjelent az 1.60-as és mi is azzal nyomjuk!!! Mi nem csak hétvégén játszunk hanem mindennap és rendszeresen szervezünk a ... németek ellen összecsapásokat!!!! Aki akar jönni játszani a server neve: =
És ha ugy sem lenne jó ?????
Mert egyik havernak is 1.0 van és öt is kidobta??
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Sima Vietcong semmi patch nincs fenn!!
Igazad van, sokan multiznak ezzel, csak nem magyarok.
nem kell sokat belelõni, ha fejbelövöd az ellent. A multiban könnyebb gyilkolni, mint a single missziókban (mármint a találatarányt tekintve), de a fent említett módszer mindenhol müxik.
Ha ez nem megy, akkor próbálkozz a késeléssel...

szívesen játszanék magyarokkal, de az a néha fennt levõ magyar szerver nem enged be - valszeg nem 1.6-tal van patch-elve. Amelyik pedig néha-néha elérhetõ, annak meg szar a pingje. Én már majd' 1 éve nyomom a Vietcongot multiban, de nem értem, hogy miért nincsenek magyarok gyakrabban a szervereken. Ez a játék többet érdemelne. A németeket irtani már kissé unalmas. 😊 Ha mentek legközelebb (hétvégén) játszani, dobj egy mailt légyszi.
R U Ready?!?!? ...broken soul...
Ha valakit érdekel a dolog vagy csak kiváncsiságból akkor látogasson el a honlpunkra =
Vagy ha mármeglévõ klánotok van és szeretnétek egy CW-t (ClanWar) akkor is gyertek el és eggyeztessünk!!!!!
Azt szeretnénk ha rengeteg ember lenne és rengeteg magyar clán mert létrehoztuk a HUN clánnal a MVKU-t (Magyar Vietcong Klánok Uniója) és aki szeretne csatlakozni ehhez az egészhez az is jelentkezzen!! Az a célunk hogy egy összefüggõ Magyar Vietcong Társadalmat hozzunk létre és ehhez a ti segítségetekre is szükség van....=

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Viszont még mindig el vagyok akadva ugyanazon a ponton amit leírtam alább.
BF 1942
Mohaa
Splinter Cell
Vietcong
játékok közül a vietcongot kezdtem el tölteni... Megérte??
van egy pálya ahol lezuhant helikopterbõl indulunk el.
ennek egyik szakaszán képtelen vagyok továbbjutni.
elõreküldöm a felderítõ csávót és pár lépés után durranás-meghal .Semmi jel, hogy lelõnék,sehol senki, közelrõl sem látni, hogy csapda lenne. Meg ha csapda lenne azt nyilván
jelezné.Egyszerûen nem tudom mi van .
Talán taposóakna?
ha én megyek arra én is meghalok.
Viszont rájöttem , hogy ki tudom kerülni a pályának ezt a szakaszát a bokrokon keresztül, de a többieket nem tudom magammal vinni, mert õk
egybõl belerohannak a robbanós helybe.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Legalább lenne olyan kód , hogy halhatatlanság de nincs.
Esetleg az 'L' betuvel bekapcs?
Ez csak tipp, nem biztos...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
naa ...
igazi magyaros mondat !

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Nekem az a nagy problémám volna,hogy játék közben kiakad a gépem és azt írja ki hogy a videókártyát visszaállította alaphelyzetbe mivel valamít nem tud kirajzolni, és keressek egy másik drivert hozzá. Ez nagyon furcsán csak azóta jött elõ, miota feltettem az 1.60 pach-et. ATI RADEON 9200 kártyám van, letöltöttem hozzá a legújjabb drivereket és még mindig ezt csinálja. Nagyon megköszönném hogy ha valaki tudna segíteni.