Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Sajna úgy csináltam de nem tudtak rám joinolni 😞
Pedig kapták volna az ivet 😊

Next PC upgrade: 2022

Szvsz telepítsd újra, a Gamespy-al együtt, majd növekvõ sorrendben a patch-eket. Remélem így már menni fog.
grebber
Az a lényeg hogy feltettem az 1.60-as patchet és azóta senki sem tud rám csatlakozni!Uninstall azt megy vissza az alap!

Sajna nincs idõm klánozni, csak hétvégén vagyok otthon, a melóhelyen meg a fõnököm nem igazán tolerálja a munka közbeni játékot...
Szóval ha hétvégén fenn lesz a szerveretek, belépek egyet hentelni. Milyen pályán/pályákon és milyen módban nyomjátok?
Mit szólnátok mondjuk egy ATG meccshez a Halong Port-i pályán?
grebber
Én is szoktam rendszeresen küldeni a külföldiek ellen Hatalmas sikerrel mindig lezuzom õket DM-ben sokszor ölök kevésszer halok!

És remélem hogy az olyan "öreg" rókák mint Bee, akik már elég rég óta játszanak a game-mel, azok nem halogatják és alakítanak egy rivális magyar clánt mert mostmár jó lenne ha a német clánok mellett pár komoly MAGYAR clán is megjelenne!!! Szóval gondolkozzatok ha meg segítség kell szóljatok....
Gyerekek itt mindenki 1.00 val játszik????
Csak azért mert rég megjelent az 1.60-as és mi is azzal nyomjuk!!! Mi nem csak hétvégén játszunk hanem mindennap és rendszeresen szervezünk a ... németek ellen összecsapásokat!!!! Aki akar jönni játszani a server neve: ==CLANSERVER!!! Ha van kod akkor az "hun" szokott lenni!! 1ébként ha felakarjátok tenni a patchat én tudok nektek segíteni csak mondjátok hol akadtatok el!!!
grebber
oké értem kiprobálom ugy hogy felteszem a patcheket!!!
És ha ugy sem lenne jó ?????

Mert egyik havernak is 1.0 van és öt is kidobta??

Mayday
Akkor azert, mert mar mindenki peccselt jatekkal akar felmenni, a tied meg 1.0-as.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

grebber
Nem tudjátok hogy az miért van ha nyitok egy szervert és jönnek emberek akkor mér dobja ki õket a szerver?????

Sima Vietcong semmi patch nincs fenn!!

Én sem értem, hogy mit élveznek abban, hogy állandóan ugyanarra a helyre hasalnak, és csak puffogtatnak. Ebben semmi kihívás sincs. Bezzeg amikor késsel a kezedben lopakodsz az ellenfél mögött...
Igazad van, sokan multiznak ezzel, csak nem magyarok.
grebber
Tegnap inditottam szervert azt jöttek külföldiek de az eggyik kimondottan idegesített meg amugy is alapból utálom azt aki csak sniperelni tud semmi mást közelharcot sem ez meg is látszott hányszor halt 😊

grebber
Még mindig sokan multiznak ezzel!!

sfec,
nem kell sokat belelõni, ha fejbelövöd az ellent. A multiban könnyebb gyilkolni, mint a single missziókban (mármint a találatarányt tekintve), de a fent említett módszer mindenhol müxik.
Ha ez nem megy, akkor próbálkozz a késeléssel...
Üdv Gey,
szívesen játszanék magyarokkal, de az a néha fennt levõ magyar szerver nem enged be - valszeg nem 1.6-tal van patch-elve. Amelyik pedig néha-néha elérhetõ, annak meg szar a pingje. Én már majd' 1 éve nyomom a Vietcongot multiban, de nem értem, hogy miért nincsenek magyarok gyakrabban a szervereken. Ez a játék többet érdemelne. A németeket irtani már kissé unalmas. 😊 Ha mentek legközelebb (hétvégén) játszani, dobj egy mailt légyszi.
grebber
Nincs valakinek kedve ezzel multizni???

a.carkey
Drak! Te hol dolgozol?

A medve nem játék.

Vanek
a labirintusból hogy kell kimenni?

R U Ready?!?!? ...broken soul...

Vanek
hogyan kell megenteni azt a faszt,akit elkaptk az amcsik. van vmi makákóugatásom,amivel a többiek felrobbantják a bombát,de állandóan lelövik azt a faszt...

Ha valaki szívesen csatlakozna egy klánhoz és csaptba kamatoztatná tudását akkor gyertek és nézzétek meg a mi clánunkat mert jó Vietcongozókat keresünk a HMT csapatába... Azért hogy elverjünk minden Német klánt!!!
Ha valakit érdekel a dolog vagy csak kiváncsiságból akkor látogasson el a honlpunkra ==

Vagy ha mármeglévõ klánotok van és szeretnétek egy CW-t (ClanWar) akkor is gyertek el és eggyeztessünk!!!!!

Azt szeretnénk ha rengeteg ember lenne és rengeteg magyar clán mert létrehoztuk a HUN clánnal a MVKU-t (Magyar Vietcong Klánok Uniója) és aki szeretne csatlakozni ehhez az egészhez az is jelentkezzen!! Az a célunk hogy egy összefüggõ Magyar Vietcong Társadalmat hozzunk létre és ehhez a ti segítségetekre is szükség van....==
Hali!Multin játszok semmilyen cheat-et nem használok és majdnem minden szerver kidob és ezt írják ki hogy You are cheating#128 penality kicked!Nem tom miért!Légyszi segítsetek hogy lehetne ezt megoldani
hmmm...nem annyira 😄

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rekettyes
Legalább jó sokáig tartott a letöltés?hehe

Nem tetszik 😞(

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

rekettyes
cserébe majd ha eljutsz arra a pontra ahol én elakadtam és te tovább tudsz menni válaszoljál már légyszíves =)

Rendben. BF topikba letoltak ezért a kérdésemér hogy "le vok maradva" 😄😄 XD XD XD

Mayday
Kovetkezo Splinter Cell legyen, sztem alapjatek, mindenkinek erdemes vegigjatszania legalabb egyszer!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

rekettyes
Egyértelmûen jó választás . Bár nálam a Medal of Honor-ral egy szinten van nemigen tudnék dönteni a kettõ közül. Hihetetlen jó hangulata van.

Viszont még mindig el vagyok akadva ugyanazon a ponton amit leírtam alább.

Most töltögetek HDCrõl, és a:

BF 1942
Mohaa
Splinter Cell
Vietcong

játékok közül a vietcongot kezdtem el tölteni... Megérte??

Vanek
vmilyen másik tunnelt kell keresni,ahhonan a vityik jöhetnek. van nálam c4es és azt a tunnelt kéne felrobbantani. ez a küldetés...

Sziasztok! A Vietcong alap játékból az Uncensored Editionhöz külön patch van? A gamecopyworldön csak alacsonyabb verziószámú cracket láttam, mint a símához. Akkor most tényleg kell külön patch meg crack?
rekettyes
sziasztok segitsetek mar legyszives

van egy pálya ahol lezuhant helikopterbõl indulunk el.
ennek egyik szakaszán képtelen vagyok továbbjutni.

elõreküldöm a felderítõ csávót és pár lépés után durranás-meghal .Semmi jel, hogy lelõnék,sehol senki, közelrõl sem látni, hogy csapda lenne. Meg ha csapda lenne azt nyilván
jelezné.Egyszerûen nem tudom mi van .
Talán taposóakna?

ha én megyek arra én is meghalok.
Viszont rájöttem , hogy ki tudom kerülni a pályának ezt a szakaszát a bokrokon keresztül, de a többieket nem tudom magammal vinni, mert õk
egybõl belerohannak a robbanós helybe.

Mit lehet ilyenkor tenni?
Legalább lenne olyan kód , hogy halhatatlanság de nincs.

Herold
Ebbõl bajosan lehet megállapítani, hol is vagy. Többet mondj a pályáról.

Vanek
Egy katlan szerûségbe vagyok,kijöttem a hosszú lyukból,kint lenyírtam mindenkit,találtam egy bunkit,telefonáltam,jött még 10 vityi aztán semmi... ???

Hali. Mért esik össze az emberek textúrája és mért kell olyan sokat belelõni az emberekbe?

Mayday
Nincs esetleg lampad?
Esetleg az 'L' betuvel bekapcs?
Ez csak tipp, nem biztos...

berlinboy6329
SEGÍTSEN VALAKI!!TUNNEL RAT NEVÛ PÁLYA.SÖTÉT VAN QRVÁRA ÉS A F*SZOMBA SE TALÁLOK KI!NICS FÉNY!ALAGÚTBA BOMBA VAN:HELP!

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Patcheld fel a játékot 1.6-ra utána már be tudsz lépni a nyitott szerverekre.

berlinboy6329
Most 3. level.Hová rakjam a c-4-est?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Kellene 1 kis Help!!A 2. levelen van olyan,hogy kövessem az ellen lábnyomát.Hát lábnyomot nem találok de megyek.van 1 csapda belemenek felrobban feléltetem magam,és megy irtani.aztán híd. leölök mindenkit megyek egyenesen és 1xcsak zsákutcába futok.merre menjek a híd után?

janos666
WWW.hdc.atw.hu, itt fennvan a teljes játék és a fisht alpha kiegészítõ is.
janos666
Ez is törtszerveres játék? Mert sehova nem enged fel, de nem indokolja semmivel.
Tom3
Mongyatok egyhelyet! lecci
Tom3
Bocsi de nem tudom honnan lehet letölteni ezt a játékot.Eddig csak a Multiplayer Demo-val játszottam.(Tegnap szedtem le.)
Serpa
nincs vmi patch, ami a cenzúrázott verziót, cenzúrázatlanná teszi ???

naa ...
igazi magyaros mondat !

Vanek
van magyarosítás?

Punker
honnan szedted le?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

nagykispeter
Valakinek sikerült a magyaritást betenni a játékba mert ami írva van hogy AME könyvtárba kell bemásolni ,olyat nem találok sehol!Mármint a vietkong frõkönyvtárba nincs ilyen hogy AME!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

jerome
Sziasztók.
Nekem az a nagy problémám volna,hogy játék közben kiakad a gépem és azt írja ki hogy a videókártyát visszaállította alaphelyzetbe mivel valamít nem tud kirajzolni, és keressek egy másik drivert hozzá. Ez nagyon furcsán csak azóta jött elõ, miota feltettem az 1.60 pach-et. ATI RADEON 9200 kártyám van, letöltöttem hozzá a legújjabb drivereket és még mindig ezt csinálja. Nagyon megköszönném hogy ha valaki tudna segíteni.

nagykispeter
Valakinek sikerült a magyaritást betenni a játékba mert ami írva van hogy AME könyvtárba kell bemásolni ,olyat nem találok sehol!Mármint a vietkong frõkönyvtárba nincs ilyen hogy AME!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,