Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán meg hiába lövöm az ellenséget, meg sem kottyan nekik, pedig közelrõl lövöm, na és elvileg el is találom.
A kézigránátot nem tudom kezelni, mindig én robbanok fel.
Ha tudtok, légyszi segítsetek, mert így nem tudok játszani.
elinditom megint akkor mejöb valami szöveg arra viszem hogy mégse és megy.
Már nincs fennt a game.
Next PC upgrade: 2022
felratam a vietcongot, az 1.6os pecset is meg ahoz a krekket, de amikor el akarom inditani akkor, bejöna beallitasok aztán OK, és semmi sem történik mi lehet a hiba? pls help
Most az amcsikkal leszünk hogy tényleg nehezebb-e velük.Haverommal leszek megint tehát 2 fix magyar tag 😊
Aki akar jöhetne még. Hungarian <#eljen>#eljen><#violent>#violent> vs all national <#ticking>#ticking><#bohoc>#bohoc>.
Remélem nem lagolt a szerver amit csináltam,kérdeztem de nem válaszoltak.
Vietcongokkal leigáztuk az Amcsikat CTF-be 19-2-re 45-percben.
Hyper Super !!!
Hyper Super !!!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Hyper Super !!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Boldog Karácsonyt!
Sehol nem lelem 😞
Kész a megújult honlapunk!!!! Új külsõ, Új design és Új emberek!!!!!! Mindenkit szeretettel várunk ha problémátok van vagy kérdésetek akár a játékkal akár bármivel kapcsolatban!!!!!!!
=
És végre volt legalább 3 magyar is.
Segitsen valaki!LEtöltöttem a vietcongot de nem megy mert ezt irja ki:"Az eljárás belépési pontja(?MEM_Release@@YAXXZ) nem található a DLL-ben(logs.dll).
mit jelent ez?köszi ha valaki segit!!!
Dobj egy mailt
MSN-ed van???? Mondjuk mi mindig fentvagyunk és nyomjuk csak keresd a serverünk!!!! Ha meg nem találod akkor keress meg MSN-en: [email protected]
Erre csak egy orvosság szokott segíteni, a jó öreg:
format c:
Ha ezek után sem megy akkor lehet hogy még probléma lehet a Router, ha van neked!!!!