2391
-
#2311 Nem jó, a szerverrel semmi baj. Nálam van a hiba a programmal. Kilépéskor megfagy, nem válaszol. Addig semmi baj nincs amíg le nem jövök az adoot szerverről, de amikor lejön egyből halál és reset. Ilyen én még nem láttam!
Segítséget/tippeket továbbra is várok minden hozzá értőtől! -
#2310 Kipróbálom... -
#2309 Ez komoly? Ha másikra megyek, ott nem fagy be kilépéskor? -
#2308 Nekem is volt... a szerver xar, próbáld másikon -
#2307 Légyszíves írjon aki tud valamit, mert sürgős lenne a válasz... -
#2306 Gyerekek!
Lenne egy kérdésem? Amikor elkezdek online játszani minden rendben van, de amikor kilépek a játékból vissza a serverekhez és kijön a Vietcong felirat alul a töltési sávval, akkor lefagy. Ez miért van?
Eredeti Vietcong + Fist Alpha + 1.60 patch fennvan. -
kispalika #2305 Közben leszedtem egy másik noCD/FixedExe-t, (ami nem a deviance-os), egyenlőre úgy tűnik, hogy ezzek működik. A lövések hatásosak lettek. Egy rövid játszás alatt nem tűntek el az emberek a ruháikból. Szerintem most már jó lesz.
Nagyon köszönöm a segítségedet. Hálám örökké üldözni fog. -
tHommy #2304 DE valószínűleg a patch miatt nincs nekem ilyen bajom. Amikor felraktam a Fist Alphát --> v.1.51 Patch, akkor nekem is ezt csinálta. Utána azonnal felraktam az 1.60-ast és megjavult. Ezzel csak azt akarom mondani hogy a patchekben javították a bugokat és a hibákat. Csak az összes patch (6 db) 125 MByte. -
tHommy #2303 Bocsi, de nekem már 1.60 patch van fennt. Patchelés nélkül még nem néztem meg. -
kispalika #2302 Neked is az 1.00 verzió van meg? Ha igen, nem küldenéd el a te exe-det?
[email protected] -
kispalika #2301 Hát ez sajnos nem sikerült. Felraktam a deviance-os exe-t. Most sem lehet lelőni őket. Csak lövöm-lövöm, semmi. Ő lő egyet, neke kész. -
kispalika #2300 Köszönöm a segítséget. Megpróbálom. -
tHommy #2299 Akkor lehet hogy egy patchben oldották meg hogy kiírja a verziót. A 3 crakből mindegy melyiket rakod fel, a NOCD/Fixed Exe craknél CD nélkül is megy a game, én a deviance-os NOCD/Fixed Exe-t ajánlom. A Fist Alpha egyébként a Vietcong kiegészítő lemeze, pár új küldetéssel. -
kispalika #2298 Én is a menünél kerestem a verziószámot, de ott nincs. Viszont a multiplayer részben megtaláltam: ver 1.00.
3 ilyen verziószámút is találtam a GameCopy-n ebből 1 FixedEXE, 2 No-CD/FixedEXE. Mindegy, hogy melyiket rakom föl?
Nem tudom, hogy az mi, de szerintem nincs fenn FirstAlpha. CD-ről van feltelepítve a játék, azon kívül eddig semmi nem lett hozzátéve. -
tHommy #2297 Amint belépsz a játékba, a jobb felső sarokban ki van írva hogy milyen verziószámú a game. Pl: v.1.01 vagy v.1.60. Az 1.50 patchet nem ajánlom, mert akkor men lehet lelőni a vietcongokat, sem késsel sem puskával. Ez egy hiba, amit az 1.60-as patchben orvosoltak. De mivel lassú a neted, az 1.41es patchet rakd fel. DE lehet, hogy kéri az előző patcheket: a v.1.01, v.1.20, v.1.30, v.1.40, v.1.41-est. Egyébként fennt van a Vietcong: Fist Alpha? -
kispalika #2296 Nagyon köszönöm az eddigi segítséget. Bocs a hülye kérdésekért:
A GameCopyWorld-ön 20-30 exe van. Hoonan tudom, nekem melyik kell? Beléptem a játékba, de sehol nincs kiírva, hogy pl.v.1.01 vagy v.1.50.
A patch-et nem tudom letölteni, mert túl nagy. Az itthoni internetem pedig túl lassú. -
tHommy #2295 1.6 Patch -
tHommy #2294 gamecopywold -
tHommy #2293 Nem, a patch egy fájl, a krekk egy másik. A Cracket a gamecopyworldről tudod letölteni. -
kispalika #2292 Jó pár oldalt elolvasta, a fórumban. Láttam, hogy egy crack kellene, de egyik helyen sem jön be, gondolom régiek a hivatkozások.
Az 1,6 patch ugyanaz, mint a krekk?
Bocs, de hülye vagyok az ilyen dolgokhoz. Én csak játszani szeretek (szeretnék)? -
tHommy #2291 1.6 patch fenn van? -
kispalika #2290 Elég problémás nálam a játék. Egy ideig játszok gond nélkül, egszer csak eltűnik az emberek nagy része, csak egy mellényszerű valami járkál a földön. Csodálatos.
Aztán meg hiába lövöm az ellenséget, meg sem kottyan nekik, pedig közelről lövöm, na és elvileg el is találom.
A kézigránátot nem tudom kezelni, mindig én robbanok fel.
Ha tudtok, légyszi segítsetek, mert így nem tudok játszani. -
#2289 Beragadt a billentyű -
cs31 #2288 Elkezdtem játszsni,és mikor leszálltam a helikopterről, magától megindult a csávó,nem tudom irányítani,csak oldalra.mi lehet a baja? -
#2287 Szivesen ha én segítettem... ha nem akkor meg csak gratula -
#2286 EZER KÖSZÖNET SIKERÜLT BEINDITANOM!!! -
#2285 Próbáld átállítani a beállításoknál...nekem be szokott jönni... -
#2284 Nekem azt csinálja hogy elinditom bejön a beállitások és nem indul.
elinditom megint akkor mejöb valami szöveg arra viszem hogy mégse és megy.
Már nincs fennt a game. -
#2283 már vagy 10szpr megprobáltam a windows feladatkezelöben meg is jelenik hogy fut a game de utánna el is tunik, mert kilpé. -
#2282 Inditsd mégegyszer nekem is baszakszik mindig -
#2281 hy.
felratam a vietcongot, az 1.6os pecset is meg ahoz a krekket, de amikor el akarom inditani akkor, bejöna beallitasok aztán OK, és semmi sem történik mi lehet a hiba? pls help -
#2280 Keress a weben. Sok van! -
#2279 Tud nekem valaki végigjátszást adni???
Elöre is köszi
-
#2278 Hétvégén megint lesz "parti" :)
Most az amcsikkal leszünk hogy tényleg nehezebb-e velük.Haverommal leszek megint tehát 2 fix magyar tag :)
Aki akar jöhetne még. Hungarian vs all national . -
#2277 SEAMAN a szerver név amit szoktam csinálni. (1024/256 net-el) és a neven a játékban az igazi neven de megváltoztatom majd Seaman-re :)
-
#2276 Milyen néven szoktál fenlenni? -
#2275 Heh ez most jó volt voltak magyarok is nem is egy.
Remélem nem lagolt a szerver amit csináltam,kérdeztem de nem válaszoltak.
Vietcongokkal leigáztuk az Amcsikat CTF-be 19-2-re 45-percben.
-
#2274 Nem jön multizni valaki most voltunk páran csinálta szervert azt jöttek a külföldiek? -
Hyper Snake #2273 kösz a segitséget ! -
#2272 backspace vagy h