Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Version 1.01
http://www.n-fusion.com
Nem vagyok teljesen biztos benne hogy ez ugyan a jatek e mint a vietcong de nagyon hasonlit.
Szerintem atneveztek a jatekot.
Elakadtam a 4 palyan, ejszaka van es miutan kinyirom az elso vietkong hullamot nagy nehezen, aztan lepek elorre para es lelo egy sniper 😞
van valakinek otlete hogy kellene csinalni?
May the force serve you well!
Ne felejtsd el peccselni.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Tudom, tudom a kõkorszakban élek, csak todásvágym van. Nos ?????

Esetleg a Pass-os szerver segít.
1. Legyen használható a dedikált szerver része (legyen paraméterezhetõ, mûködõképes, fagyásmentes...)
2. Legyen benne beépített anticsít opcio (Pure szerver esetleg P😎
Remélem nem csak ábrándozok...

Nálunk Schmidt "Jani bácsi" aratott. Emlékszem, 1987-ban, már szinte becipelték, mert a 19-es, 45 ös partizán, szinte élõ halott volt, de minden baszott ünnepségre odaültették ...
: )
TV? Hmm. Bors? (Ez még jó is volt.)
Fekete "macsek" bandája
Kun Béla elvtárs élete c. sorozat (Kun Miklós a tv-ben látott történész az unokája.)
A medve nem játék.
Remélem....
A medve nem játék.
A medve nem játék.
Csoszogi az öreg suszter stb :o)
- lehet benne jármûveket vezetni
- szép grafika, szuper játékmenet
- vsz lesz benne helikopteres rész is
- zseniális multi
- ott sok kisfaszú gedvás csaló (remélem már nem sokáig)
- nagyon mafiásnak tûnik a hangulat
- van benne bf és flashpoint feeling is
- még mindig nem jelent meg
- a Tanácsköztársaság gyõzelmének a napján jelenik meg ...
Más?
A medve nem játék.

Kibaszott jó játék lesz ez, csak tegyenek meg mindent a csalók ellen. Már csak 7-8 nap és beindul a final -
shit, s h i t, shiteater, shitlicker, shitbiter, shitlover, shithole, fuck, f u c k, ass, a s s, asshole, asslicker, assbiter, asseater, asslover, assmaster, asscaptain, asspirate, asssucker, assblower, butthole, buttpirate, buttlover, butteater, buttbiter, buttthumper, buttsucker, buttlicker, buttlover, buttmaster, buttcaptain, buttblower, balllover, balleater, ballbiter, ballsucker, balllicker, balllover, ballblower, nutlover, nuteater, nutbiter, nutsucker, nutlicker, nutlover, nutblower, bitch, b i t c h, bitchass, bitchsucker, cock, dick, d i c k, dickhole, dicklicker, dickbiter, dickeater, dicklover, dicksucker, dickmaster, cunt, fag, faggot, pussy, pussybiter, pussyeater, pussylicker, pussysucker, pussylover, pussymaster, dyke, felch, cum, cumguzzler, cumdrinker, cumhole, cumlicker, cumeater, cumlover, cumsucker, cumbiter, cummaster, cumwhore, pissdrinker, pissguzzler, jizm, nigger, niger
\"Life is around you and in you.\"
Hmm
Bocsesz