2391
-
#2351 most épp nincs! -
#2350 de mi a neve? -
#2349 A sajátomon ! ! !
-
#2348 ez melyik szerveren volt? -
#2347 Játtszottunk egy jót!
[IMG][/IMG] -
#2346 szerver indul -
#2345 néha
-
#2344 v.1.6 -
#2343 te figyu asszem te szoktál lenni a pterodon szerveren nem? -
#2342 Szerver indul 19:45
Szerver neve: Magyar szerver
típus: DUSTGLAS, ATG -
#2341 most -
#2340 Akkor mondj egy időpontot és megcsinálom a szervert!
-
#2339 deigen -
#2338 Nincs valakinek kedve egy DUSTGLAS, ATG -hez?
Vagy valami akármi máshoz?
-
#2337 láttam egyet, de az v.1.01 és nem folyamatos -
#2336 Sziasztok!
Van rendszeresen Magyar szerver?
AZ eredeti játékot preferálom, de a Vietcong esetében....Régen Lanokon játszottuk, de mivel sajátságos, nem mindenkinek jött be. -
#2335 Wazeg mingyá vége lett volna erre lefagytam :(
No nem baj amcsikat megvertük. -
#2334 HUN Seaman a szerver neve lehet jönni 2 perc múlva és egyből azzal nyissatok hogy lagol-e vagy sem. -
#2333 olyan emberekkel haverkodnák akik sokat vietcongoznak !
msn: [email protected] -
#2332 Nézd meg hogy mennyit állítottál be max. ping-nek ! lehet hogy azért dobálja ki az embereket. -
#2331 a PTERODON szerveren szoktam lenni, ott mindig sokan vannak, ott igazi háborúfeeling van -
#2330 egyébként nem vagyok nagy vietcong multi játékos mert csak pár napja kezdtem el multizni -
#2329 Akkor beállitom majd amiket mondtál ugyanaz,mert elfohyni nem fogy el a lőszer mert addig nem jutok el mert kinyirnak.
Égészségjelzőnek nem sok szerepe van mivel feltölteni nem lehet.
Célkeresztet meg kell szokni ennyi. -
#2328 ja, akkor már értem mér nyertek mindég:DDDDDDDDDDDDD -
#2327 Semmit nem állitunk alapon van van benne minden. -
#2326 no hub. nincs célkereszt, egészségjelző, muníció jelző. -
#2325 Ezt nem értem.Multiba nehézségi szint? -
#2324 vietnam nehézségi szinten? -
#2323 Majd szolok mikor kezdjük [HUN]Seaman lesz a szerver neve.
Haverral ketten Vietek leszünk az inkás pályán szoktuk tolni.
Elférsz még nálunk azt leigázzuk a külföldieket mint mindig.
Állandóan nyerünk.
Csak az a gáz hogy a szerver amit csinálok szorja ki az embereket okát sajnos nemtudom. -
#2322 az út végén menj a fal mellett, el van rejtve bozót közé a másik alagút bejárata. kicsit nehéz észrevenni, én is csak véletlenül dőltem bele -
#2321 mennék. melyik szerveren? -
#2320 Holnap lesz kb 2 óra multi délután fele ,aki akar jöhet. -
#2319 Jááj én napokat szíttam az alagútban a fénycsövekkel, mire rájöttem hogy történetesen van zseblámpánk -
peetee76 #2318 Kissé télleg poros, de annál jobb .. .. Én is letöltöttem, és teccik .. ..csak szívok .. .. az alagútban .. .. letettem a c4 emet a rádióhoz, de sehol nem találom az elveszett kollégát, egyáltalán hol a pálya vége.
Van valakinek végigjátszása hozzá ? ? ? -
#2317 hi all mos lett meg a játék és nagyon klafa tom csak egy kicsit poros de attó kira 1bként plz help:amikor kijössz a sötét járatból mit kell 1 járat van vietcong meg 1000000000000000 plz help és remélem a kettő is ilyen jó lesz -
kispalika #2316 Úgy tudom sehonnan. -
#2315 Honnan lehet magyaritást letölteni? -
#2314 A kérdésemre ez nem válasz. Most egy VC fansite-on próbálkozom, ott adtak pár tippet az emberek, nekik is volt hasonló problémájuk. Volt akinek megoldódott, volt akinek nem. Hát ez szopás rám nézve. -
#2313 Vietcong 2
Dixie Flatline, 18:31 - PC - Játék: FPS
(HW Insider) A 2KGames - Take Two leány - egy nagy epertorta kísértében jelentette be, hogy a Vietcongnak a Fist Alpha után gyermeke születik. Christoph Hartmann alelnök sikeresnek értékelte az első részt és a hozzá dukáló kiegészítőt, így az előbbinél minden szembontból nagyobb és jobb folytatást szeretnének.
Teljesen új 3D motor, friss egyjátékos kampány és új többjátékos módok. Megjelenés 2005 végén.
Vietcong 2 shoot
info: Hardwired
-
#2312 Hm... ilyet én se :S