Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van rendszeresen Magyar szerver?
AZ eredeti játékot preferálom, de a Vietcong esetében....Régen Lanokon játszottuk, de mivel sajátságos, nem mindenkinek jött be.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
No nem baj amcsikat megvertük.
Next PC upgrade: 2022
msn: [email protected] <#email>#email>
Égészségjelzõnek nem sok szerepe van mivel feltölteni nem lehet.
Célkeresztet meg kell szokni ennyi.
Haverral ketten Vietek leszünk az inkás pályán szoktuk tolni.
Elférsz még nálunk azt leigázzuk a külföldieket mint mindig.
Állandóan nyerünk.
Csak az a gáz hogy a szerver amit csinálok szorja ki az embereket okát sajnos nemtudom.
köcsög
THE HUNTER coming soon ^^
Van valakinek végigjátszása hozzá ? ? ?
Le Parkour
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Dixie Flatline, 18:31 - PC - Játék: FPS
(HW Insider) A 2KGames - Take Two leány - egy nagy epertorta kísértében jelentette be, hogy a Vietcongnak a Fist Alpha után gyermeke születik. Christoph Hartmann alelnök sikeresnek értékelte az elsõ részt és a hozzá dukáló kiegészítõt, így az elõbbinél minden szembontból nagyobb és jobb folytatást szeretnének.
Teljesen új 3D motor, friss egyjátékos kampány és új többjátékos módok. Megjelenés 2005 végén.
Vietcong 2 shoot
info: Hardwired
Segítséget/tippeket továbbra is várok minden hozzá értõtõl!
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Lenne egy kérdésem? Amikor elkezdek online játszani minden rendben van, de amikor kilépek a játékból vissza a serverekhez és kijön a Vietcong felirat alul a töltési sávval, akkor lefagy. Ez miért van?
Eredeti Vietcong + Fist Alpha + 1.60 patch fennvan.
Nagyon köszönöm a segítségedet. Hálám örökké üldözni fog.
[email protected]
3 ilyen verziószámút is találtam a GameCopy-n ebbõl 1 FixedEXE, 2 No-CD/FixedEXE. Mindegy, hogy melyiket rakom föl?
Nem tudom, hogy az mi, de szerintem nincs fenn FirstAlpha. CD-rõl van feltelepítve a játék, azon kívül eddig semmi nem lett hozzátéve.
A GameCopyWorld-ön 20-30 exe van. Hoonan tudom, nekem melyik kell? Beléptem a játékba, de sehol nincs kiírva, hogy pl.v.1.01 vagy v.1.50.
A patch-et nem tudom letölteni, mert túl nagy. Az itthoni internetem pedig túl lassú.
Az 1,6 patch ugyanaz, mint a krekk?
Bocs, de hülye vagyok az ilyen dolgokhoz. Én csak játszani szeretek (szeretnék)?