Vietcong
Oldal 1 / 48Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit régi a kérdés, de hátha....
Ezt nekem is csinálta XP64 alatt. Átraktam XP32-re ott még egyszer sem.
Ezt nekem is csinálta XP64 alatt. Átraktam XP32-re ott még egyszer sem.
Si vis pacem, para bellum.
Szevasztok.
Én most töltöttem le a Vietcongot meg hozzá a Fist Alpha-t és nem akar menni a szerveres része.
A szervereket tudom frissiteni meg minden csak nem tudok rájuk csatlakozni :/
Erres szeretnék megoldást kapni ha lehet 😊
Kössz
Én most töltöttem le a Vietcongot meg hozzá a Fist Alpha-t és nem akar menni a szerveres része.
A szervereket tudom frissiteni meg minden csak nem tudok rájuk csatlakozni :/
Erres szeretnék megoldást kapni ha lehet 😊
Kössz
😞
Hali mindenki!
Látom nem nagy a forgalom, de azért hátha:\
Szóval nosztalgiázni akartam a játékkal, és a második pálya végéig minden faszányos is volt, de a végén ledob az asztalra😞 Nem tudom mi lehet a baj, de ha valaki tud valami okosat mondani, esetleg valami pályaátugró kódot adni azért hálás lennék!
Látom nem nagy a forgalom, de azért hátha:\
Szóval nosztalgiázni akartam a játékkal, és a második pálya végéig minden faszányos is volt, de a végén ledob az asztalra😞 Nem tudom mi lehet a baj, de ha valaki tud valami okosat mondani, esetleg valami pályaátugró kódot adni azért hálás lennék!
Azt én is hallottam hogy a 2 szar, ezért nem is rontom vele az elsõ élményét 😊 Vietnam színt azt hiszem nekem túl nehéz lenne (még) 😄
THE HUNTER coming soon ^^
Kár hogy a 2. rész egy kalap szar lett. El tudnám képzelni egy mostani új grafikai motorral a vietnamot. De még egy ilyen jó játékélményû nam-os game hátha lesz. PL FarCry engine-vel is tökéletes lenne. Nem is kéne jobb.
Vietnam fokozat a legdúrvább. Még most a kedvenc vietnamos FPS-em. Egyben a legjobb ami eddig kijött a kisebb bugok ellenére.
melyik kell hej joe?? wanna be your dog?? youtuben fennt vannak de dobj meg egy privivel 😊
Csak akkor féljünk, ha valaki bántani akar. Ha nincs itt senki akkor nem akar bántani senki ergó nem kell félni sem, tehát biztonságos ez a hely. Minden relatív ! 5TR K.
HI ALL!!!
A ZENÉJÉT HONNAN TOM LETÖLTENI????
A ZENÉJÉT HONNAN TOM LETÖLTENI????
Intel Pentium 4 3.20Ghz AGP, ATI MSI RADEON HD 2600XT PRO, 1024Mb Ram
sziasztok kérdésem van-e hozzá magyarositás és ha van hol találom meg köszi a segitséget
Emléxem nem tudtam felkapcsolni a lámpát és nem is tudtam hogy lehet és fényrudakkal világítottam 20 méterenként.. hú de izgi volt és fosatós. Aztán rájöttem hogy van világítás. igen L
Emléxem nem tudtam felkapcsolni a lámpát és nem is tudtam hogy lehet és fényrudakkal világítottam 20 méterenként.. hú de izgi volt és fosatós. Aztán rájöttem hogy van világítás. igen L
Sziasztok!nekem az a kérdésem hogy tudok lan szervert csinálni?Mert amikor arra megyek hogy host game akkor elinditom a játékot mindent beállitok (azt nem tudom hol kell hogy lanba legyen)és amikor játszok egy idõ után kidob és kiírja join faild cdkey in use
Ezt anno mindenki megszivta szingliben... emlekszem, en a falat tapogatva mentem vegig az alaguton, mire veletlenul kiderult, van elemlampa 😊
Az elsõ alagutas résznél, hogy lehet fényt kapcsolni mert tök sötétben nem látok semmit, a fény jelzõ meg már elfogyott?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
a HB206 mit jelent a verziószám mellett a szervernézegetõas képernyõn? mert nekem nincs ilyenem és azt hiszem emiatt nem enged be egyikre se.
valamelyik addon?
valamelyik addon?
köcsög
Aki tudja válaszoljon.Helikopteren vagyok akit tudok kilövök,majd kiszállok és úgy lövök le mindenkit . A hídnál kilövöm a hegytetéjén levõ mesterlövészt is , Tovább, hogy lehet haladni
Fönt vagyok a hidnál, megöltem mindenkit még a hegy tetején lévõ mesterlövészt is.
Felettem helikopter köröz és tovább nemtudok haladni
mit kell csinálni.( Vietkong )
Felettem helikopter köröz és tovább nemtudok haladni
mit kell csinálni.( Vietkong )
Mert ott borzasztó gyorsan kell betámadni és leszedni az embereket, akik gránátozzák a többi harcoló katonát, majd utána go fel a viet támaszpontra és zúzz bele, mert nagyon sokan vannak, ja a sziklán meg egy viet mesterlövész.
A lényeg, hogy kezd onnan újra amikor a dzsippel indulsz, mert a kocsival is sietni kell felfelé, hogy idõt nyerjél meg hát ugye rádión keresztül is segítséget kérnek. Úgyhogy Go Go Go!
Sok sikert!
A lényeg, hogy kezd onnan újra amikor a dzsippel indulsz, mert a kocsival is sietni kell felfelé, hogy idõt nyerjél meg hát ugye rádión keresztül is segítséget kérnek. Úgyhogy Go Go Go!
Sok sikert!
Aki tudja válaszoljon legyen szives,Az autóval felmegyek a hegyre, szikla zárja el az utat. Utána elindulunk megölünk egy pár embert és vége ajátéknak miért van ez.
Hangtompitós pisztollyal leszeded az alvó vieteket meg a járört és utána bemész a ketrecbe a bajtársdért majd utána adod a jelet a többieknek(automata) és azok betámadnak a tábortûz felõl az ott lévõkre, te meg angolosan távozol a rabbal, ahol hátulról bejöttél. Nem gyenge rész, de nagyon ott van.
Most nyomom harmadjára, de Vietnam módban.
Most nyomom harmadjára, de Vietnam módban.
haljátok azt a részt hogy kell:kiszabadítok egy embert a ketrecbõl és azzal mit kell csinálni
Le Parkour
Amugy ez igy nagyon szar! mindig fell kell mennem sg-re és megnézni hogy írtál-e? ha akarsz játtszani akkor keress MSN-en, ha nem akkó nem. gondold meg
Oldal 1 / 48Következő →