Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

G. Joe
beszarok rajtatok. Hibas a jatékhoz kiadott crack, töltsél e ujat,kb 30-szor irtuk már, de most már várd meg a patch crackjét szerintem.

http://deathfellows.hu/

Dali
ja és még benne van a mapcycle-be a Bahnar (32 pléjer) és a Stream (50 pléjer) ATG mode-ba 30 perc limit-tel.

Teccikérteni?

Dali
Csináltam egy ilyet és most a coop meg a ctf nem megy, hanem csak ez a config. Ha nem jön be akkor majd variálunk még.

Teccikérteni?

I.C.ram
Valaki nem tudja elküldeni az orig exet? [email protected] elõre is thx
Dali
Hol lelem meg a neten ezt a 1.01-es patch-hez a nocd patch-et? 😉
Privibe is johet az info es elore is koszi.

Teccikérteni?

ubi
ja, ez nem krekkelt
Akárki akármit mond, furcsa ez apacs. Uninstall, reinstall.... patch felrak: 1., info a patchrõl, nem irja pl a frame-rate növelést 2., A patch felrakás után (még nem léptem ki a patchelõ progiból): Press PLAY to start the vietcong multiplayer demo!!!!! huh? Utána se kép se hang, cracket meg nem találtam... lehet kicsit türelmetlen vagyok 😊)

Ne izéljetek már! 😊
Dud nekem nem valami kellett, hanem akármi. Valamije akárkinek lehet, de akármi.... az már valami!

Uff: szerintem a téma kivesézve 😊

G. Joe
egy izét tudok adni érte, de ez nem aármi. 😊

Dud [OBI]
Nekem van valamim. Egy akármiért elcserélem.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

ubi
elvileg, így megy
ubi
itt a patch:

http://vietcong.daddeltreff.de/start.php?seite=downloads&mirror_load=8&filename=
Akárkinek akármije van szóljon! 😊

Dud [OBI]
Ha megvan az UK verzio jelezd pls. És akkor azzal újra próbálkozunk. De ez a mostani dedikált szerver tutter, hogy bugos...

Ha van crack jeleezz pliz

ubi
kössz
G. Joe
showfps 1 konzolba

ubi
azt írják az európai verzió 1.2-es patch-el fog megjelenni!
ubi
hali! sikeresen leszedtem a patchot, de crack-et még nem találtam! hogy kell kiíratni az fps-t?????????
Hát ha nem nyomták duplájára a framerate-t akkor nekem még mindig felejtõs 😊)

Crem
Vietcong Patch 1.01 (c) God Games ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ Date: April 7,2003 ³ Game Type: FPS ³
³ Supplier: - ³ Protection: SecuROM ³
³ Cracker: Razor ³ Size: small ³
ÆÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ͵
GAME NOTES:
~~~~~~~~~~
Vietcong by Pterodon and Illusion Softworks - retail v1.01 patch
Here's a list of the improvements this v1.01 patch brings:
- Significantly improved ingame Frame Rate.
- Fixed players respawning in each other during Multiplayer action
NB - the server must be running v1.01 to fix this issue.
- Improved support for surround gaming (supported by Matrox Parhelia).
- Fixed aim cross, radar and buttons in the briefing.
- Fixed rendering of plants on Xabre graphics card.
- Fixed some problems when using DED files to run dedicated server.
- Fixed teamkill autokick option.
- Improved protection against cheaters in multiplayer.
Installation notes
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Included v1.0 original .exe in case patcher bug u.
1) Run updater
2) Copy over crack
3) Play
GREETS:
~~~~~~~
Razor 1911 slices out greets to our friends and competitors around the world

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

I.C.ram
Na sikerült behoznom!!! Kilõttem a piros üveget, de nem történt semmi, majd kimentem a lõtérrel, és ott lelõttem az összes üveget, erre megjelent a faszi.

Ja és ki lehet nyírni. 😊
Zagash
Addig is csemegézzetek kicsit 😊

Ha TPS módban (Tumbrájder) módban akarjátok nyomni a küldetéseket, nyissátok le a konzolt a "0" billentyûvel (magyar bill) és gépeljétek be:

giftfrompterodon

majd 'Enter'. Ezzel aktiváltátok a csít módot (ami persze csak az egyjátékos módra vonatkozik).
A harmadik személyû nézethez írjátok be üres sorba:

cht3pv 1

A visszalépéshez gépeljétek be ugyanezt a parancsot, de a végén "0"-val!

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Zagash
akkor lehet, hogy el kell a többi üveget is lõni hozzá.. mindjárt ki is próbálom 😊

Gnome
Nem vietcong módban mentem....azon a pályán meg asszem semmi különöset nem tettem...utánnamentem a VC snipernek mindegyiket legyilkoltam kiüritettem a zsebeiket felszedtem amit lehetett és kész...utánnaellõttem az összes üveget a bunkerben+a piros piásüveget..
CSa'

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Zagash
hopp, kicsit elkéstem 😊

Zagash
Megtaláltam azt az egyetlen eligazítást, ahol a piásüveg az asztal alatt van. Ez a küldetés a legelsõ briefing után következik. Ezt az állást kell betölteni:

Briefing for three canyons

Viszont hiába lõttem szét, nem történt semmi, úgyhogy valószínû, valaminek meg kell felelni hozzá, hogy sikerültjön. Lehet, hogy csak VIETCONG módban megy, de az is lehet, hogy elõtte kell vmit csinálni/teljesíteni az elsõ pályán, a kis faluban...

Gnome
Asszem rögtön az autós küldetés után volt...Asszem az az elsõ küldetés...Ugyebár akkor rögtön a bunkerben kezdesz..bemész a fegyverraktárba ott van az asztal rögtön az ajtó mellett... nna kicsit hátramész és az asztal alatt lesz egy piros üveg..szétlövöd jön a sejtelmes zene kimész az elõtérbe(ahonnan lõni tudsz) és ott lesz a táncoló halhatatlan néger akibe ha belelõsz hülye képet vág...
CSa'

Lacc
Valaki segítsen plz, azon a mocsaras pályán, ahol ki kell irtani minden vietkongot, mi az istent kell csinálni miután mindent megöltem?? Azt mondták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a Snake-3-al, de sehol se találom õket, pedig visszamentem egész a map elejéig, és a rádiót se lehet használni. Emlékszik még valaki mit kellett itt csinálni?
I.C.ram
Pl írdd, le hogy melyik Briefingnél csináltad, mert nekem nem akar sikerülni, és azt is, hogy mit kell lõni pontosan.
Zagash
A skandináv országokban a megjelenés végleges dátuma:
2003. április 11.

A cseh változat állítólag teljesen, a brit viszont csak majdnem teljesen lesz cenzúrázatlan...

Gnome
A bhd nekem csak multiban tetszik...a nightvision elég sz.r lett... meg a grafika is..

I.C.ram én most vettem észre most lõttem szét..nemhiszem, hogy briefingtõl függ..esetleg mennyj ki az ajtón aztán vissza...vagy egyszerûen próbálkozz ujra

I.C.ram
BHD is elég bugláda.
I.C.ram
Hát én szétlõttem, de semmi nem történt. Melyik Briefingnél kell szétlõni? Valamikor nincs is ott.
Gnome
Méghozzá a fegyverraktárban...

HooDoo
A fõhadiszálláson.
I.C.ram
De melyik bunkerben???
HooDoo
bunkerben teee
I.C.ram
MELYIK PÁLYÁN???
I.C.ram
Az idegeskedés árt a szépségednek.

Egyébként tényleg egy bugos szar ez. 😞
Gnome
Nemtom írták-e már de észrevettem valamit single m
ódban...Ha a bunkerben az asztal alatti üveget kilövöd elkezdõdik egy sejtelmes zene és mellé megjelenik egy táncoló halhatatlan néger katona...
Ha volt már akkor Boccs!
CSa'

Dud [OBI]
Nemhagy nyugodni a gondolat, hogy kiadnak egy rakás kibaszott jó játékot, rakás új 5lettel, jó megvalósítással és akkor basznak a multi részével törõdni!!! Konfigurálhatatlan, használhatatlan fos majdnem mindegyik. Számomra ez teljesen hihetetlen, hogy miért nem foglalkoznak a fejlesztõk ezzel. Hisz ez tartaná életben hosszú ideig a játékot.
Abszolut nem admin, valamit szerverbarát egyik sem... Ááááá hihetetlen...

Dud [OBI]
Mert az egész egy bugos fos!!! Állíthatsz akármit, restartolhatod 50x akkor is elbaszodik. Vagy egybõl vagy csak egy idõ múlva... Hogy ez valami törés hiba, vagy csak egyerûen szar, azt nem tudjuk. Lényeg, hogy baszik normálisan mûködni!
Ránézünk mégegyszer, hátha lehet valamit csinálni vele, de igazság szerint kezdjük feladni. Az UK verziót mindenképpen megvárjuk, hátha az hibamentes. Aztán ha az is fos, akkor nem tudom mi lesz.
Mindkét port szar? Vagy csak a CTF?

G. Joe
Ping szerint rendezd, mert alapban névsorba rakja öket.

oneal1
most szedem a game-t!
érdemes?

!Forza Ferrari!

G. Joe
keresd a belsö browserben, a legkiesbb pingü 2 szerver OBI néven, ha kér passwordot akkor: viethu

I.C.ram
Átraktátok ATGbe???? Ha nem pls rakjátok át! Mindenki ATG szeretne inkább.
Dali
Szerver ujra fut.

Teccikérteni?

TopGun
Nagyon szep lett a jatek es vegre a keszitok rajottek, hogy engedik a lelott ellenseg fegyvereit is hasznalni. Jo dolog, hogy az agyonrugott "viszi" cuccait nemesebb cel erdekeben hasznosithatom. Jo a hangulata a jateknak! SINGLEBEN Nyomulok vele.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

G. Joe
tüzfalat kapcsold ki 😊 Müködni kell ha va nneted.