Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary
Nagy-Britannia : 2003. április 17.
Skandináv országok: 2003. Április 24.
Az információk a helyi hivatalos terjesztõktõl, az UKpcgames és a K.E. Media-tól valóak.
Tehát az OBI hamarosan vissza lesz állítva CTF -re! Coop -ot ha lehet visszaindítjuk mellé. Sajna az autokick buggal nem tudunk mit kezdeni. Egyszerûen szarul mûködik. Így az lesz, hogy egyszerûen levesszük. Szerver valszeg már ma estére újraindul!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Végig játszottam a Campaignt! Nekem egy kicsit rövidnek tûnik!? Tényleg csak ennyi lenne a vége hogy felrakom a tank alá a bombát és utánna lebombázzák az egész tábort vagy csak nem csináltam jól valamit? Amugy nagyon bejött ez a játék! Végre nem tucat termék! Alig várom a kiegészítõjét! Remélem lesz!
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Levágtam a francba.
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Hát nem semmi a game. Ilyet még nem pipáltam, hogy GF-on (mert Atival nem két játék akadt már össze) hol van textura, hol nincs, néha a tereptárgyakon van, de a fegyvereken nincs, vagy forditva. Ha van textura, akkor gyakran valami elmosott fos. Hogy a progi néha kilépeget azt már nem is emlitem. Az Illusion beégette magát nagyon, a Mafia után nem erre számitottam. Az õrület megint az, hogy érezni a nagy durranást, ha véletlenül nem szivat valamelyik bug. Ott a feeling, jó játékmenet, minden ok. Lenne. Patch nem segit, detonator csere nem segit. Tul. valakinek le kell bétatesztelni a progit, mér ne legyünk mi. Áh, megint felidegesitettem magam.
Segítene nekem valaki?
mikor elindúl a game egyszerüen nincs képhangok vannak de kép az semmi,
mindennel próbálkoztam egyszerüen nix kép
So cry me a fuckin river, bitch!
És a peccs után a régi crackelt exe jó?
Valaki nem küldenél el mailben az orig exe-t, zippelve elég kicsi.
köszi

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Próbaképpen bementem, és 2x leTK-ztak (mindkettõ gránáttal), majd 1x csak ki lettem rúgva TK miatt (ami azért meglepõ, mert térképpel a kezemben rohantam fél perce...)...
es szerintetek fogja kezelni az us-kimentett allast, vagy semmi koze hozza?