Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az európai verzsönnek mi a verziószáma?
TRACK 1 MODE1/2352
INDEX 1 00:00:00
FILE "flt-vcub.bin" BINARY
TRACK 1 MODE1/2352
FLAGS DCP
INDEX 1 00:00:00
Értelemszerûen az elsõ az 1-es CD.Ha máskor ilyened van használd a winiso nevû programot az be tudja mountolni a bin file-t is,és át tudod konvertálni ISO formátumba az egészet és így tudod használni kiírásra vagy daemon tools-hoz.
De ebbe a fórumba is bemásoltam valahová pár képet...
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mission Impossible 2010: PRO Class
Ehhez az új verziohoz kell vmi patch vagy crack fix-akármi máás??
Kérek majd erre légyszi válaszolni vmelyi fõfõ vietcong szakértõtõl!!
Eddig nem tudtam a játékot felrakni a rossz törés miatt,de mosmár kib. izgulok rá....
Ez lenne egyébként ez a UK verzio??
Válaszokat elöre is köszönöm szípen
Szálemalejkum!
ÚÚÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ¿
ÚÙ Vietcong Uncensored Edition (C) Gathering of Developers ÚÙ
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙÙ
: Supplied by: FAiRLiGHT : : Release Date: 04/16/03 :
³ Cracked by: FAiRLiGHT ³ ³ Game Type: Shooter ³
³ Packaged by: FAiRLiGHT ³ ³ Image Format: BIN/CUE ³
ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ-----ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´ ÃÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ´
³ CDS: 2 ³ ³ Protection: SecuRom ³
³ CD1 archives: 1 x 15 MB ³ ³ CD1: flt-vcua.001 --> flt-.053 ³
³ CD2 archives: 1 x 15 MB ³ ³ CD2: flt-vcub.001 --> flt-.050 ³
³ ³ ³ ³
³ ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ³
³ System Requirements: Computer, Windows ³
ÀÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÙ
Release Notes:
==============
We brought you the Teen (Censored) Edition back in March. Now, we are
bringing you the Uncensored Edition. The difference between the two
versions are as follows:
1. Teen Edition has all of the profanity and racial slurs taken out.
2. In Teen Edition, you can not shoot off heads, arms, etc.
3. In Teen Edition, you can't blow chuncks of flesh off of the enemy.
In addition, this game comes with multi-language support: English-Mature,
French, and Spanish.
Game information:
, hogy mi. Elõre is kösz. Úgy játszanék már magyar szerveren jeligére. Már nyomtam mindenféle nemzettel. Valami cseh, vagy hasonló skacokkal elég sokáig nyomtuk, de nem lehet bírni hosszú távon röhögõgörcs nélkül. Ilyeneket írnak: Sde prohu obije granate! meg hasonlók. Más helyen kérdezek valamit angolul, erre beírják, hogy nem értik, mert ez+az a nemzet fiai vagyunk. Segítsetek rajtam plííz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4Mission Impossible 2010: PRO Class
Kijott a jatekbol valami Uncensored version. Tobb ver, meg fejbelovesi lehetoseg, stb. Az eredetit "teen" verzionak irja :)
Nem tudjatok, erdemes-e leszedni, lehet-e ezzel multizni, ha a tobbieknek a masik van???
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
jol folidegesit ez a game :), de legalabb miutan vagy 15 percet kuszol az avarban meg a bekanyekergesre is odafigyelsz, nehogy szetlojenek.....ez alt. ekkor nem szokott osszejonni....:)
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
de ez nem baj.....en most ott vagyok, hogy jelzek a kopaternek sarga fusttel es megint jonnek....
beszaras nehez, ti milyen fokozaton jatszotok?
mar kivulrol tudom, hogy ki mikor fog megjelenni, de megsem olyan ecceru
Nyomja itt valaki multiban? Egyenlõre csak multiban próbáltam, az én kedvencem a sniper, viszont sok helyen nem engedélyezik. Viszont nem találtam eddig egyetlen katona típus + fegyver típus kombót ami ütõs+eredményes, ráadásul a Vietcongot is el lehet találni vele. Ne kíméljetek, segítsetek!!!