2391
-
:) #1659 vagyis a hullákat tom csak feldarabolni -
:) #1658 nekem is küld el a crackot pls!!!!!!!!!!!
[email protected]
amúgy nekem úgy darabolódnak az emberek, ha késsel vagdalom őket.... -
#1657 Oksa ha hazaértem elküldöm, kb. fél 5 körül. -
#1656 küld el lécci a crack-et az [email protected] kössz. -
#1655 letöltöttem egy másik crack-et de sehogy nem akarnak darabolódni az emberek. -
#1654 én már a telepített játékról beszlélek. -
#1653 uncencored=uncensored -
#1652 Az uncencored version ilyen fájlokból áll:
flt-vcua.001 ... flt-vcua.053
és
flt-vcub.001 ... flt-vcub.050 -
:) #1651 hol lehet célkeresztet állitani a vietcongba ? -
#1650 én még csak US és EU verziót láttam.Az EU az az UK? -
#1649 Reaper neked az FLT-s uncensored edition van meg?Mert nekem az.Ezeknek a file-knak ez a neve nálad is?
vietcong_eu_01.cbf
vietcong_eu_02.cbf -
#1646 Bocsi elszabtam, szal még1x:
-
#1645 Nah itt vannak a beígért képek:
Mint látható nálam szakadnak a testrészek, nem értem nálatok miért nem... -
#1644 de asszem a többieknek is ugyanez. -
#1643 flt uncensored van meg.Véresek lesznek de nem szakad le semmilyük. -
#1642 Privát ftp. De figy, ha jól értem neked a robbanások nem szakítanak le testrészeket? Mert ha tényleg nem az kurva érdekes. Nah mindegy este rakok be tényleg képet róla. Amúgy a többi sincs nálad? Nem lesz véres a ruhád(ill a vc-k ruhája) ahol eltalálnak? Továbbá nemtod a hullákat lefejezni? Mert akkor neked tényleg más verziód lehet. -
#1641 arra hogy az uncensored-ben senkinek nem szakadnak a testrészek,azért töltöttem le de semmi ilyesmi nincs benne.Mellesleg ha neked ilyen megmondhatnád honnan szedted le. -
#1640 És megér egy misét. Jó kis csapatjáték a szokásos Wolf bugokkal. De ezt inkább a Wolf topicban beszéljük meg... -
#1639 Jaja, nekem is ez a véleményem... -
#1638 A multiteszt már kinnt van a fullról sajna nem tudok nyilatkozni.
Egyenlőre a tesztet nyomatjuk. Ha kinnt a full, akkor természetesen megy fel a szerverre. -
antijedi #1637 hát hogy öszinte legyek multy nekem nem nagyon jott be single az zuzos de a multy szerintem nem sikerült sajna olyan jol :( -
antijedi #1636 wolf:et mikor is jön ki?? :D
hátha megér egy misét :D -
#1635 Én is egy kicsit, mert tényleg rohadt jó játék, de annyira nem, hogy teljes mellszélességgel nyomjuk. Így, hogy félmunkát ne végezzünk, inkább lemondtunk róla. -
#1634 !=? -
#1633 Mit nem tapasztalt senki, mert nem igazán egyértelmű mire gondolsz! Estére rakok be képet. -
#1632 Sajnalom. :((( -
#1631 -
#1630 az érdekes mert senki nem tapasztalt ilyet az uncensored edition-ban. -
#1629 Nah írok már én is. Szerintem megarlz a gamma. Single rész nagyon ütős, de a multi is jó. Legfőképpen persze a coop, ami bejövős a csapatmunka miatt. Tegnap haverral nyomattuk ketten Vietnam mode-ban és nagyon jó. Igaz az AI kicsit vicces, mikor a leghülyébb szögekből 2km-ről 1 lövésből kilő 6 fa mögött. Ennek ellenére jó game. Nekem crack-es problémám nincs. 1.1 van fenn az uncensored versionon. Le lehet fejezni, kibelezni a visziket és egyéb gusztusos dolgok, a gránátok meg rendesen szaggatják szét a dudorászó szerencsétleneket. Cool! -
#1628 Wolf:ET 24 playeres + 2 port SOF2 -
antijedi #1627 milyen server lesz belőle? :D -
#1626 Sajnálattal kell közölnöm, hogy az -[OBI]- kiszáll a Vietcong életből (csak a multiról beszélek).
Okai:
- Az állandó szívás a szerverrel
- A játék nem váltotta be a hozzá fűzött reményeinket (szigorúan csak a multira gondolok)
- Érdeklődés hiánya
- A szerverünket más célra kell felhasználnunk
Ez azt jelenti, hogy a mai nappal le lesz lőve a szerver. Remélem foglalkozik majd Magyar szerverrel rajtunk kívül valaki.
További jó hentelést mindenkinek!
Bye: -[OBI]- Team
-
#1624 mikorra jon az uk verzio? -
#1623 en nem hoztam elo, csak leirtam, hogy a readme alapjan mit kellene elkovetni.....:)
nekem nem akar mukodni.....de talan masnak -
#1622 nem árulná el valaki a password-öt??? -
#1621 VISSZA A MAGYAROKNAK VIETNÁMOT!!!!!! -
#1619 egy bokor van a bejárat előtt.Indulj el jobbra a fal mentén és nagyon figyeld a falat és akkor kiszúrod.Kb 20 méter.Ez az amikor jönnek a VC-k a semmiből ha messzebb mész nem? -
#1616 Van egy bajom az OBI-val ( annyit nyavajgok vele kapcsolatban hogy bannolni fognak ) Szóval valahogy ide jön be az összes faszgyerek külföldről, iszonyúan semmi csapatjáték, mindenki rohangál össze-vissza. Szerintem ha 20-as lenne a szerver jobban figyelének a feladatokra.
Holland, svéd és német szervereken szoktam lenni, általában 20fősek és valahogy komolyabban veszik a játékot arrafelé.
Egyébként azt sem értem, hogy a multi része miért nem lett népszerűbb( nálunk nagyon kevesen játszanak szerintem ), mert nem olyan rossz és a szerverek száma sem valami sok.
Valakinek sikerült ASE-n keresztül kapcsolódnia? -
#1615 én most jácotam egy keveset egy magyar coop serveren 6/6 vot plusz az OBI CTF is 32/32 n cvan -
#1614 Skacok, neten nem nyomjátok?