Vietcong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sorry, de nem olvastam végig mind az 1500 hozzászólást, lehet, hogy már volt tárgyalva)
Az éjszakai mocsaras misszió. Ott vagyok a térképen a keresztnél mindenki ki van lõve, ha szólok a Pointman-nek akkor elindul és vissza akar vinni a kezdõ felé. Tudom, hogy valahol a kereszt felé kellene valamit keresni de kib*szott sötét van még a VC hullákat sem nagyon látom ha ott állok fölöttük. Mit kell itt csinálni?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Alapconfignál az I-re elõjön egy monitor ahol ha jól emlékszem akkor az "Upload mission status"-t kell választani a mentéshez. A jobb alsó sarokban van egy elem ami minden mentésnél merül. Egy küldetés alatt 3 mentésed lehet.
Ha xp-t hasznalsz akkor a beépitett tüzfalát is kapcosld ki.
http://deathfellows.hu/
ha jól emlékszem...
a project igi-ben ugye nem lehetett menteni, de sok cucc lehetett nálad
a soldier of fortune is viszonylag jó, mert ott legalább be lehetett állítani, hogy hány mentésed lehet, és hány fegyvert vigyél.....viszont a története kicsit futurisztikus volt
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
itt legalabb viszonylag realisak a korulmenyek
..csak lehetne menteni! 😊)
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Aszittem csak autosave van. 😄 😄 😄 A csapdás missiont rögtön az elején alig bírtam megcsinálni asszem negyedszerre sikerült.. úú akkor viszont belevetem magam mert Platoon feeling rulz azért de nem annyira mint Ryan közlegény feeling. 😊
Nem lehetne 20 fõs a szerver mert gyakran éreztem, hogy nagyon belaggol pedig nekem volt a legjobb pingem. Lehet, hogy emiatt van, hogy több golyó kell.
Komolyan rosszul vagyok a vietnámi háborútól és állítólg OFP2 is nagy valószínûséggel Vietnam lesz.. meg a Men of Valort is a 2016-tõl. 😞
Ezzel együtt hogy én nem szeretem a témát hangulatilag a LOS is adja magát. A Vietcong az meg nagyon. Ha lehetne menteni végig is nyomnám.
Másik bajom a témával hogy szép-szép az erdõ, de dzsungelharcos játéknak igazán akkor lenne értelme ha a fa tényleg fa lenne, elhajlanának az ágak, stb. az meg még egy olyan 3 év hardverfejlõdés lesz szerintem.
Ugyanis tegnap este 2 szerveren játszottam és az egyiken VC mód futott ennek ellenére pl druganovval 3 találat kellett a mukiba mire feküdt. ( mind a három talált mert nagyon közel volt)
A másik szerveren nem futott VC mod és ott elég volt egy lövés is és feküdt az ellen. ( + valahogy mintha jöbb vér is jött volna belõlük)
Ötlet? Esetleg a pocket loss volt nagy az elsõn?( ping alapján mindkettõ 60-80 között volt.)
Volt egy map ( zászlófoglalós) ahol egy domb tetején lévõ bázist kellett elfoglalni (is). Klassz hangulata volt. Nálunk ez nem megy?
"Mi baszas volt ez, kozlegeny? Egy reszeg oreg no is jobban csinalja. Probald ujra, szarfeju, azzal ket disznobaszoval..."
Mission Impossible 2010: PRO Class
Mission Impossible 2010: PRO Class