Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szólj a Pointman-nak, max tesztek egy kört, de utánna mentek tovább.

BaLeeX
Help!
(sorry, de nem olvastam végig mind az 1500 hozzászólást, lehet, hogy már volt tárgyalva)

Az éjszakai mocsaras misszió. Ott vagyok a térképen a keresztnél mindenki ki van lõve, ha szólok a Pointman-nek akkor elindul és vissza akar vinni a kezdõ felé. Tudom, hogy valahol a kereszt felé kellene valamit keresni de kib*szott sötét van még a VC hullákat sem nagyon látom ha ott állok fölöttük. Mit kell itt csinálni?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

OFF: Mentés az IGI2-ben:
Alapconfignál az I-re elõjön egy monitor ahol ha jól emlékszem akkor az "Upload mission status"-t kell választani a mentéshez. A jobb alsó sarokban van egy elem ami minden mentésnél merül. Egy küldetés alatt 3 mentésed lehet.
G. Joe
tüzfal nincs véletlenül? Ha van akkor kapcsold ki.
Ha xp-t hasznalsz akkor a beépitett tüzfalát is kapcosld ki.

http://deathfellows.hu/

G. Joe
😞( nem probaltam meg helyi halon, de majd megnezem

G. Joe
mi is a problémád? Hirtelen nem találtam .

www.megagames.com
ha jól emlékszem...
Ja, úgy tényleg nehéz, ha a fél játékot autosave-el játszottma.Nem néztem én sem a configot,még nem láttam olyan játékot ahol csak qsave van.Már azt hittem kidobom az egész gépet a fogoly kiszabadításos résznél.Annál már meghaltam,de hála vana QSAVE - HURRÁ!

CB-LSC
ahh az az uncensored az már megvan.Alig lehet észre venni a különbséget.Leginkább a szövegekben van csak különbség tele van fuck-al.Az UK verzió az frankón durva.
CB-LSC
igi 2-ben nem lehet sok fegyver nálad.
CB-LSC
az uk verzió?????Ez Tuti? Nem az uncensored kell.
Buddy
nálam az alapkövetelmény, hogy jó nehéz legyen, ne lehessen annyi fegyvered egyszerre és mentegetni se lehessen összevissza......ezek benne vannak a viet-ben

a project igi-ben ugye nem lehetett menteni, de sok cucc lehetett nálad

a soldier of fortune is viszonylag jó, mert ott legalább be lehetett állítani, hogy hány mentésed lehet, és hány fegyvert vigyél.....viszont a története kicsit futurisztikus volt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
de lehet, hogy csak nekem nem tetszik semmi 😊)

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
a mohaa-nak a története nagyon jó, de ott bukott meg, hogy a talicska effektus ott is élt.....ennek ellenére tetszett, jól összerakott küldik voltak benne

Örm
A bounce.warez.hu-n már letölthetõ.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Taptarap
Persze Singlebe.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
Talán a MOHAA??

CB-LSC
majd ha elérhatõ lessz az UK verzió akkor azt.Az a fullos.
CB-LSC
nem
Örm
Megéri leszedni a cenzurázatlan verziót?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CB-LSC
Az MI-re visszatérve rég szórakoztam ilyen jót mint a VC single-ben.Az MI által irányított karakterek nem látnak át a fán,(mint pl LOS)csak akkor figyelnek ha meghallanak,tárazásnál lehúzódnak fedezékbe,ha tüzet nyitsz rá váratlanul be vetõdnek a bokorba meg hasonlók.Ehhez hasonlót ritkán látni.Igaz ebben is vannak MI bugok de elnézhetõ és nagyon sokáig nem is lessz olyan MI amiben nincs mert ez az egyik legnehezebb része egy programfejlesztésnek.
CB-LSC
biztos a Quake,UT vagy SS.
CB-LSC
Serious Sam.
CB-LSC
jaaaa télleg az elsõ "kiadásokban" szar volt a crack és egy két fejlesztõi tréfa maradt a játékban.Ennek nézz utánna szerintem.
CB-LSC
az MI eddig az egyik legjobb és nálam nem fagy és a pach csak javított rajta.Tehát a hiba az ön készülékében van,és ez nem az útálom a vietcong-ot fórum.
CB-LSC
de ha elõre küldöd a pointman-t õ figyelmeztet hogy ha csapda van.
Buddy
es akkor ird ide, hogy szerinted melyik fps-es jatek a jo......tutira bele tudnek kotni

itt legalabb viszonylag realisak a korulmenyek

Buddy
ha mar kicsit szenvedni, taktikazni kell vmivel, nem tudod talicskan magad mogott huzni a fegyvereket es nincs mentes, akkor mar szar valami?....tipikus ilyen kvekes fasz lehetsz, akinek abbol all egy ilyen jatek, hogy felszerelkezik 900 lada fegyverrel es keresi a kulcsokat a kijaratokhoz

Petyus_
No comment. 😄

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Ferci
Egyet értek veled
Petyus_
Jó cracket töltöttél le? Mert szerintem azért nem olyan vészes a helyzet..

..csak lehetne menteni! 😊)

Petyus_
Hallgass te ököruszály! 😄

Petyus_
Igen? 😄 😄 😄

Aszittem csak autosave van. 😄 😄 😄 A csapdás missiont rögtön az elején alig bírtam megcsinálni asszem negyedszerre sikerült.. úú akkor viszont belevetem magam mert Platoon feeling rulz azért de nem annyira mint Ryan közlegény feeling. 😊

Forrest Tomee
Na megint tesztelgettem és tényleg az OBI-n több lövés kell.
Nem lehetne 20 fõs a szerver mert gyakran éreztem, hogy nagyon belaggol pedig nekem volt a legjobb pingem. Lehet, hogy emiatt van, hogy több golyó kell.

Petyus_
Platoon feeling.. ezért nem csumázom én. 😊

Komolyan rosszul vagyok a vietnámi háborútól és állítólg OFP2 is nagy valószínûséggel Vietnam lesz.. meg a Men of Valort is a 2016-tõl. 😞

Ezzel együtt hogy én nem szeretem a témát hangulatilag a LOS is adja magát. A Vietcong az meg nagyon. Ha lehetne menteni végig is nyomnám.

Másik bajom a témával hogy szép-szép az erdõ, de dzsungelharcos játéknak igazán akkor lenne értelme ha a fa tényleg fa lenne, elhajlanának az ágak, stb. az meg még egy olyan 3 év hardverfejlõdés lesz szerintem.

Taptarap
Te ha már ránézel valakire attól meghal.

Nektek mûködik a patch, mert nálam elb.....a a játékot.Egy idõ után váltakozva látható a fegyver(hol eltünik, hol visszajön),majd a faszi lükvercbe vált aztán folyamatosan tolat.

CB-LSC
nekem eddig 2-tõl mindíg meghalt akárhol találtam el.Volt olyan hogy csak a bokája látszott ki és meghalt kettõtöl.Valamit elnéztél szerintem.
Forrest Tomee
Nem 2 mellbe ment.

Forrest Tomee
Még egy érdekes dolog ill kérdés. Szóval akkor lehet szerver oldalon konfigolni a sebzést vagy nem?
Ugyanis tegnap este 2 szerveren játszottam és az egyiken VC mód futott ennek ellenére pl druganovval 3 találat kellett a mukiba mire feküdt. ( mind a három talált mert nagyon közel volt)
A másik szerveren nem futott VC mod és ott elég volt egy lövés is és feküdt az ellen. ( + valahogy mintha jöbb vér is jött volna belõlük)
Ötlet? Esetleg a pocket loss volt nagy az elsõn?( ping alapján mindkettõ 60-80 között volt.)

CB-LSC
Hát sajna még nem jutottunk el odáig hogy némi teamplay legyen a játékban ala BF.Hívhatok én medicet vagy bárkit szarik rá.Hiába mondom hogy a zászló csapdázva,1 percen belül belerohan valami sügér.
CB-LSC
DE.
Forrest Tomee
Mivel az OBI fullos volt bementem egy külföldi szerverre és kellemes meglepetésként nagyon normálisan játszottak, sajna a szerver nevét nem jegyeztem meg. Semmi Dtk + anyázás.
Volt egy map ( zászlófoglalós) ahol egy domb tetején lévõ bázist kellett elfoglalni (is). Klassz hangulata volt. Nálunk ez nem megy?

Alexease
Ilyen szovegek miatt cenzurasztak? Egyaltalan minek ilyen bele? Ettol jobb a jatek? Vagy csak kamu?
"Mi baszas volt ez, kozlegeny? Egy reszeg oreg no is jobban csinalja. Probald ujra, szarfeju, azzal ket disznobaszoval..."
CB-LSC
Ha lessz coop arra télleg kellene pass.
petesilver
Az elõbb felmentem a szerverre. Átrakott Vc-nek de nem vettem észre. Erre beírtam magyarul, hogy bazz Vc vagyok. Senki nem reagált rá magyarul. Viszont a nemzetközi üzenetek mentek rendesen.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
És mivel ott max hatan nyomhatják, akár passwordös is lehetne. De nem cifrázom inkább

CB-LSC
És szeretném már ha titeket is lánálak néha fenn.
CB-LSC
ja annak én is örülnék.Jó sok enemy elite fokon.Ha bírja a szerver télleg lõhetnétek egyet,lenne rá vevõ.
petesilver
Obi, könyörgöm, nem lehetne coop szerevert is indítani? Coop nagyon rulez, de magas a pingem általában a külföldieknél, és nehéz eredményesnek lenni. A CTF annyira nem jön be, bár nyomtam a szerveren, a ping naggyon király rajta. Csak sajna nem coop.