Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Passz!Végig, de pl. a kikötõi részre nem emlékszem ...

A medve nem játék.

Örm
Visszamentem de a többiek ugyanott maradtak a falú szélén. A falúban nem öltem meg mindenkit hanem csak kihoztam a foglyot.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Nem kéne visszameni a Pointmenhez talán?

Örm
Azon a pályán ahol a foglyot kell kiszabadítani mit kell csinálni? A fogoly már velem van csak az emberek nem akarnak jönni utánam.

Örm
Elküldtem mailban.

a.carkey
Az ásó egy elágazásnál van ...

A medve nem játék.

a.carkey
El kell jutnod egy ásóhoz, onnét jobbra - egy ideig -, majd egy vizes rész következik - ami nagyon hasonlít egy korábbihoz -, majd azon át sok levegõvel ki egy aknához, majd jön egy baszott falu, amelyiknek a nyílásánál rá fogsz döbbenni, hogy milyen egyszerûen ki lehet jutni a "tócsából" ...
Ezek után onnan lopakodj ki és maximum 1 mentést csinálj, mert az õserdõs résznél fog elfogyni, ahol nagyon kell, mert egy újabb szarrágásos rész !!! Ez csak egy tanács ...

A medve nem játék.

hiba
es ennek mi koze hollandiahoz 😊

Forrest Tomee
Jahh, tegnap próbáltam az ASE-t de nem csatlakozott :o(
Egyébként játszatok, mert minden este benézek az OBI-ra de csak külföldieket látok?

And5
vkinek megvan az uncensored most jöttem vissza hollandiából erre látom kijött leszedem de semmi vér

Mayday
Es honnan vegyem hozza a jo crack-et? Ami a mukodo 2-es cd-n van, a nem jo?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

CB-LSC
ha jó crack-et raksz rá akkor lehet multizni 1.1-el
Mayday
Plussz meg 1 kerdes. Tavcsovem, tavcsoves puskam kisse hibas (grafikailag), nagy kek pixelek vannak benne. Elofordult-e mar masnak is? Van-e megoldas ra?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
Skacok,
Ha felpeccselem a gamet, akkor azzal nem tudok multiplayerezni tovabb? (Biztonsagi masolatrol van szo) Vagy csak en jartam igy???

CB-LSC
nekem az VC fegyver a fekete 7.62-es nem tom a nevét.
CB-LSC
az uncensored nem az UK.De amúgy nincs.
CB-LSC
és ez valyon mikor és hol lessz beszerezhetõ?
CB-LSC
semennyire.
Buddy
na akkor kerdeznek a keppel kapcsolatban.....:

Mennyire hasonlit az uncensored verzio ehhez a kephez?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Zagash
Screenshot az UK verzióból (single player):

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

a.carkey
Tud. szer. nem volt mindig 30-as ...
😞

A medve nem játék.

Örm
Az AK-hoz egy tár csak 28-as, valóságban 30-as és 20-as van.

Forrest Tomee
nagyon LoL!

Mersant
nyomj 1 "L" betût ha nem állítottad át a billentyûkiosztásban...;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Forrest Tomee
Nekem nem :o)
Az a baj, hogy én fõleg sniperelni szeretek( és jól is megy) hiába jó a kapcsolatom mire beérek már elfoglalták olyanok akik igazából csak bénáznak a sniper fegyverrel. Ilyenkor tiszta ideg vagyok.
Nem beszélve arról, hogy olyanokat laggol a szerver hogy hihetetlen, le kéne venni 20 fõre.

CB-LSC
lõdd le és vedd el😊
tibor16
Köszi, rendesek vagytok...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Buddy
közelmész,célkeresztet rárakod és tûz /az az action/ 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Forrest Tomee
Mivan skacok mltit nem nyomjátok?

OBI-n nem lehetne megemelni a sniper számot mert elég szar, hogy 150-160as pingû emberke sniperkedik én meg nem jutk hozzá.

CB-LSC
közelmész,célkeresztet rárakod és action gomb.
tibor16
Bocsi, csak szeretném megkérdeni, hogy lehet a pointmant elõre küldeni? A mocsaras éjszakai pályán vagyok, és eddig úgy nyomtam, hogy ezek az anyaszomorítók a hátam mögött lötyögtek. Így aztán, most hogy kellene, nem tom hogy lehet a pointmant elõre küldeni? Lécci, segítsetek már!!!

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Buddy
a qrva gyorsant már megpróbáltam.......3 fáig jutottam 😊)

Buddy
mindossze ennyi?......hmm.....egesz realisak az eselyeim....ugyanis az energiam kb. 1 cm, a tobbi piros....es van egy pisztolyom, az ellen meg hard-on nyomja.....a tippmixen kb. 98.25-os szorzot adnek magamra........

hat....mindenesetre koszi a lehangolo segitseget 😊

BaLeeX
Így tettem. Kösz a tippet!

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Menj a rom mögé, ott van egy emelvény, oda lefekszel.Onnan szépen le lehet szedni a VC-ket, amíg nem jön a helikopi.

BaLeeX
Na, éjszakai mocsaras pályán a megoldás akkor: az elejétõl fogva a Pointman vezessen benneteket, majd elértek egy házhoz ott körül kell nézni bent (üres) és utána akkor ha kinyírtatok mindenkit tényleg kivezet bennetek jó felé.

Most már pár misszióval elõre vagyok, ahol egyedül sötétben térkép nélkül kell elkeveregni a romokhoz. Na itt ugye fel a lépcsõn, rádió majd jönnek a VC-k. Elsõ nekifutásra bevettem magam a fatörzs mögé, leszedegettem mindenkit majd jött a heli, már éppen leszállt volna, mondom még bevágok egy gránátot nekik, hát nem magam mellé esett és meghaltam... Mondom ez úgy is pite volt nem lesz gond, azóta min. 10x próbáltam és nem bírom megcsinálni!
Ha beveszem magam a fatörzs mögé akkor valaki hátulról mindig kinyír ha meg máshova akkor is. Ha van valakinek valami tuti tippje ide akkor jöhet.
Bár talán még pár próbálkozás és meglesz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Örm
Volt valakinek ati kártyával problémája?

Azért ennyire nem bonyolult a játék.

CB-LSC
Én is ugyanígy szídtam elõször a készítõket és aztán jött a megvilágosodás és bementem az options controllsba és lámm ott van a flashlight gomb az L.
Buddy
Nekem azt mondjatok meg legyszi, hogy milyen hosszu az a palya, amikor kijossz a barlangrendszerbol es egy otvar nagy folyo van balra amiben klasszul meg lehet fulladni, es csak pisztoly van nalad /legalabbis en mast nem talaltam/......hany ellenre lehet szamitani?

Buddy
eloszor is kapcsold be a zseblampit "L"-lel
azutan legy ovatos 😊)

CB-LSC
meg a csapdákat😊
CB-LSC
vezérlõpult,hálózati kapcsolatok,jobb gomb a kapcsolaton,tulajdonságok,speciális.
CB-LSC
én játszottam már.
CB-LSC
ja már daimond leírta.
CB-LSC
add ki a pointmannak hogy menjen elõre és õ mutatja az utat.Ne legyetek ennyire lamak plz.Szerinted miért hívják pointmannak?
CB-LSC
igi2-ben is van.Contact igi HQ aztán upload mission status.
CB-LSC
rossz cracked van hozzá.
BaLeeX
Nem. A kezdõtõl az X-ig magamtól mentem. Ez is számít?

BaLeeX
Szóltam neki, erre visszavisz a képernyõ teteje felé és megáll egy víben álló háztól nem messzire és onnan az istennek nem akar továbbmenni semerre.
Ki is végeztem érte 😊
De a megoldás még mindig nincs meg 😞