Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vagyis a hullákat tom csak feldarabolni
nekem is küld el a crackot pls!!!!!!!!!!!
[email protected]
amúgy nekem úgy darabolódnak az emberek, ha késsel vagdalom õket....
Reaper
Oksa ha hazaértem elküldöm, kb. fél 5 körül.

Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...

CB-LSC
küld el lécci a crack-et az [email protected] kössz.
CB-LSC
letöltöttem egy másik crack-et de sehogy nem akarnak darabolódni az emberek.
CB-LSC
én már a telepített játékról beszlélek.
gothic1
uncencored=uncensored

gothic1
Az uncencored version ilyen fájlokból áll:

flt-vcua.001 ... flt-vcua.053

és

flt-vcub.001 ... flt-vcub.050

hol lehet célkeresztet állitani a vietcongba ?
CB-LSC
én még csak US és EU verziót láttam.Az EU az az UK?
CB-LSC
Reaper neked az FLT-s uncensored edition van meg?Mert nekem az.Ezeknek a file-knak ez a neve nálad is?
vietcong_eu_01.cbf
vietcong_eu_02.cbf
Reaper
Bocsi elszabtam, szal még1x:

Reaper
Nah itt vannak a beígért képek:

Mint látható nálam szakadnak a testrészek, nem értem nálatok miért nem...

CB-LSC
de asszem a többieknek is ugyanez.
CB-LSC
flt uncensored van meg.Véresek lesznek de nem szakad le semmilyük.
Reaper
Privát ftp. De figy, ha jól értem neked a robbanások nem szakítanak le testrészeket? Mert ha tényleg nem az kurva érdekes. Nah mindegy este rakok be tényleg képet róla. Amúgy a többi sincs nálad? Nem lesz véres a ruhád(ill a vc-k ruhája) ahol eltalálnak? Továbbá nemtod a hullákat lefejezni? Mert akkor neked tényleg más verziód lehet.

CB-LSC
arra hogy az uncensored-ben senkinek nem szakadnak a testrészek,azért töltöttem le de semmi ilyesmi nincs benne.Mellesleg ha neked ilyen megmondhatnád honnan szedted le.
Dud [OBI]
És megér egy misét. Jó kis csapatjáték a szokásos Wolf bugokkal. De ezt inkább a Wolf topicban beszéljük meg...

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Dud [OBI]
Jaja, nekem is ez a véleményem...

Dud [OBI]
A multiteszt már kinnt van a fullról sajna nem tudok nyilatkozni.
Egyenlõre a tesztet nyomatjuk. Ha kinnt a full, akkor természetesen megy fel a szerverre.

hát hogy öszinte legyek multy nekem nem nagyon jott be single az zuzos de a multy szerintem nem sikerült sajna olyan jol :(

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

wolf:et mikor is jön ki?? :D
hátha megér egy misét :D

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Dud [OBI]
Én is egy kicsit, mert tényleg rohadt jó játék, de annyira nem, hogy teljes mellszélességgel nyomjuk. Így, hogy félmunkát ne végezzünk, inkább lemondtunk róla.

Reaper
!=?

Reaper
Mit nem tapasztalt senki, mert nem igazán egyértelmû mire gondolsz! Estére rakok be képet.

G. Joe
Sajnalom. :(((

http://deathfellows.hu/

Forrest Tomee

CB-LSC
az érdekes mert senki nem tapasztalt ilyet az uncensored edition-ban.
Reaper
Nah írok már én is. Szerintem megarlz a gamma. Single rész nagyon ütõs, de a multi is jó. Legfõképpen persze a coop, ami bejövõs a csapatmunka miatt. Tegnap haverral nyomattuk ketten Vietnam mode-ban és nagyon jó. Igaz az AI kicsit vicces, mikor a leghülyébb szögekbõl 2km-rõl 1 lövésbõl kilõ 6 fa mögött. Ennek ellenére jó game. Nekem crack-es problémám nincs. 1.1 van fenn az uncensored versionon. Le lehet fejezni, kibelezni a visziket és egyéb gusztusos dolgok, a gránátok meg rendesen szaggatják szét a dudorászó szerencsétleneket. Cool!

Dud [OBI]
Wolf:ET 24 playeres + 2 port SOF2

milyen server lesz belõle? :D

Dud [OBI]
Sajnálattal kell közölnöm, hogy az -- kiszáll a Vietcong életbõl (csak a multiról beszélek).
Okai:
- Az állandó szívás a szerverrel
- A játék nem váltotta be a hozzá fûzött reményeinket (szigorúan csak a multira gondolok)
- Érdeklõdés hiánya
- A szerverünket más célra kell felhasználnunk

Ez azt jelenti, hogy a mai nappal le lesz lõve a szerver. Remélem foglalkozik majd Magyar szerverrel rajtunk kívül valaki.

További jó hentelést mindenkinek!

Bye: -- Team

Buddy
mikorra jon az uk verzio?

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
en nem hoztam elo, csak leirtam, hogy a readme alapjan mit kellene elkovetni.....:)

nekem nem akar mukodni.....de talan masnak

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltûnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

shaba23
nem árulná el valaki a password-öt???
shaba23
VISSZA A MAGYAROKNAK VIETNÁMOT!!!!!!
CB-LSC
egy bokor van a bejárat elõtt.Indulj el jobbra a fal mentén és nagyon figyeld a falat és akkor kiszúrod.Kb 20 méter.Ez az amikor jönnek a VC-k a semmibõl ha messzebb mész nem?
Forrest Tomee
Van egy bajom az OBI-val ( annyit nyavajgok vele kapcsolatban hogy bannolni fognak ) Szóval valahogy ide jön be az összes faszgyerek külföldrõl, iszonyúan semmi csapatjáték, mindenki rohangál össze-vissza. Szerintem ha 20-as lenne a szerver jobban figyelének a feladatokra.
Holland, svéd és német szervereken szoktam lenni, általában 20fõsek és valahogy komolyabban veszik a játékot arrafelé.

Egyébként azt sem értem, hogy a multi része miért nem lett népszerûbb( nálunk nagyon kevesen játszanak szerintem ), mert nem olyan rossz és a szerverek száma sem valami sok.
Valakinek sikerült ASE-n keresztül kapcsolódnia?

And5
én most jácotam egy keveset egy magyar coop serveren 6/6 vot plusz az OBI CTF is 32/32 n cvan

Forrest Tomee
Skacok, neten nem nyomjátok?

Örm
Kb. a lõállással szemben van a bejárat csak bevannõve növényzdttel

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

CB-LSC
annyira nem sok
CB-LSC
szerinted?Bár az a vér pach nem mûködik nekem az uncensored-nél.
Sziasztok!
Hátha valaki tudja a választ...
Miért akar kapcsolódni a netre a Vietcong? Indítás után bejön a setup ablak, OK-ra feldobja a kapcsolódás ablakot (modemem van), a játék meg leköltözik a tálcára. Kapcsolódási ablak bezár, kattintás a játékra és megy. Kicsit zavaró minden játék indításkor ezt végigjátszani.
Az 1.01-es patch fenn van + a nocd is:)

CB-LSC
hogy hoztad elõ mert nekem annyi vér sincs amennyi volt.
Zagash
Lehet, hogy egy gránát volt.. amúgy miért ne lehetne thompsonnal is? Ha elég kitartó vagy...

:))

Site Developer www.mohaa.hu - Medal of Honor Hungary

Buddy
hopp, kihagytam, hogy két klikk a reg fileon

aztán kész a vértérkép :)

Buddy
1. köll a viet patch 1.01
2. bizt. mentés a dll es az exe fileról
3. bemásolod a zipben lévõ dolgokat a fõkönyvtárba
4. oszt van vér, bekapcsolhatod

kein-nincs
mittel-vérrel
real-vérrel és testrészekkel (?)

CB-LSC
má nem emlékszem:).
Örm
A fogolymentõs pályán kimentettem a foglyot, az összes feladat teljesítve, a falú teljesen kiírtva a pointman mégsem vezet ki. Tudja valaki hogy mi a megoldás?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina