2391
-
#1841 Az új peccs tartalmaz új player skineket is. Van VC kis ágsatyival a fején. MIkor először megláttam már emeltem a fejéhez a puskát mert azt hittem egy buzi cheater aztán megremegett az ujjam a ravaszon és megvilágosodtam -
#1840 Tévedsz Garrett. Két dologban is:
1. nem vagyok egyike
2. nem terjeszted át ide is a szart a MOHAA topikból. (legalábbis miattam nem fogod)
Merthogy: (itt is) off...
:P -
#1839 "a sok retardált gyökér elbszta..." :)
khmm egyike vagy :) -
#1838 -
#1837 Az SG túlművelt MOHAA topikjáról beszélsz?
Befejeztem a látogatását. Ami ott megy, az nem fehér embernek való - és a mohaa-hoz vajmi kevés köze van. Pedig egykoron egész jó volt, csak hát a sok retardált gyökér elbszta...
Úgyhogy mohaa ügyileg marad a MOHAA.hu. :)
Bocs az off-ért, VC fanok.
-
Marcus_ #1836 rájöttem én balga -
Marcus_ #1835 Légyszi vki irja márt ide h kell lezölteni a gamecopyw-ről ,mer láma vagyok basszus... -
#1832 Milyen verzióval?
Én sem leltem még 1.2es crekket. A gamecopy-n nincs most. -
Marcus_ #1829 Crack lesz v nem lesz? -
#1828 Szija zagash koma!!!Mohaa topicbol hova tüntél? -
#1826 Van már az 1.02-höz crack? -
Marcus_ #1824 Tegyetek már fel hozzá 1.2-es crack-et PLS
THX -
#1817 Végre!
Jó lenne ha valaki csinálna egy magyar szervert.
Nem értem, annyi gagyi játék szerver fut és ennek a gammának nincs szervere, pedig szerintem nagyon jó.
-
#1815 Help!
nem indul a game.
El akarom inditani, es kiirja hogy vietcong.exe, egy rendszerhez csatlakoztatott eszkoz nem mukodik, stb...
MI lehet a gond?
plz help -
#1814 De van!
Nem tudom multiba kenni..
kéne hozzá net :)
:( -
#1812 nem ide akartam -
#1811 GBD merre van? -
#1810 akinek kell. -
#1808 namost azt nem tudom hogy van e különbség az uncensored és sima között,szerintem nincs. -
#1807 akkor mégegyszer: VC crack -
#1805 neked crack-re van szükséged fiú!!!
adj egy mailcímet!!! -
#1802 A honosítás egyenlőre nem megoldható, mert a játék a fejlesztő cég (Pterodon s.r.o.) saját fejlesztésű mociját használja, amihez a kiadó ezidáig még nem jelentetett meg szerkesztőprogit.
De legalább ígérik :)
Bár lehet, hogy addigra kiszeretek belőle :( -
#1800 Passz. Szorri, nem ismerős a hiba. Talán vki más találkozott már ezzel...
A törés jó? ( vagy eredetiben nyomod? :) -
#1798 Új Patch május végén-június elején.
A lényegesebb javított dolgokról angolul :P:
- Speed hack, Shooting and weapons anticheat
- vcded.exe - starting dedicated server without CD check
- new console commands - for admin and remote admin (mapchanging, improved banning etc.)
- enhanced support for clanwars and tournaments and lot of other new things
-
#1797 Vietcong végigjátszás -
#1796 hoppá
-
#1795 #1794 Nem. -
#1792 egyik helyen van egy rész ahol azt mondja hogy hmm az alagút tele van vízzel, na ezt a helyet kell megkeresni és arra kell továbbmenni -
DJ. #1791 Hol van az a rejtett lyuk ahova be lehet menni,a sötét alagút után. -
#1790 Segítsetek!!!!!Elakadtam valamelyik részen ahol alagútban vagyok megyek-megyek egyszer csak leszakad alattam az út.Egy másik barlangrendszerbe érkezem tele vizes járatokkal és semerre sem találom a kiútat.Kérle titeket segítsetek!! -
#1788 én rájöttem, amikor visszavonultok, akkor jobb oldalt van egy kis polcszerűség zöld asszem na azon van a detonátor amivel a claymoreokat lehet aktiválni, megnyomod és kész, aztán már csak egy apró küldetés van és THE END -
#1785 Ez most melyik mert 2* is megtámadják a bázist. -
#1783 Oda is köllött, csak nem emléxel má'.... -
#1781 egy kicsit eltévedtél:). -
#1780 Az ASE-ban is írd be a neved. -
#1777 Srácok azon a pályán mikor a VCk megtámadják a bázist, a nyugati oldalon betörtek, az a parancs, hogy menjek a belső részri ill. vonuljunk vissza, azt mondja a figura rádión, hogy ha mindenki visszajött robbantsam fel a nem tudom mit mert ilyen szót nem ismerek amit mond és a szótárban sem volt benne, szóval mit kellene ott csinálni? Előre is kösz. -
#1776 Elég realisztikus a játék, én sajnos ehhez nem vagyok elég mazochista -
#1775 Kipróbálnám, mondjatok már egy időpontot amikor "nyitva" van a magyar szerver, mer én nem találtam... -
#1774 Többen is tolják ( én pl. csak multiba szinte), de állandó magyar szerver az érdeklődés hiányában megszűnt létezni :o(
Vannak külföldi szerverek jó pinggel csak nehéz bejutni.