Vietcong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaba23 meg mindig nem kerestel meg 😊)
shaba23
foglak
de akkor talan keress is meg 😊
shaba23
thx
Elkuldtem emailbe...
shaba23
Nekem is dobhatnál ICQ számot, mert meszart az irc-m és nem akar futni, lefagyaszt mindent
Buddy
engem az idegesit a jatekban /vagy inkabb a korulmenyben/, hogy kiadtak 40 valtozatban, es meg mindig nem tudom, melyiket erdemes megtartani

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Egy kissé bugos ez a vietcong, de a hangulat nagyon ott van. Kár hogy a táborban állandóan beszorulok a saját embereim közé, akik az istennek se mennének arrébb.

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

elment az email...
emilben elkuldom a szamot...
van
Nem tudom használni ezt a *** mIRC-et. Van ICQ-d?
vag mond te hogy hova menjek ircn...
Tudnál elérési utat írni pontosan? Eléggé kezdõ vagyok a Neten.
oke
Probalkozom...
icn a quakneten es stg.hu csatin
Ha lehetne jelentkezni, en mennek. Csak az a baj, hogy nem nagyon ertem, hogyan kell. Irc??? Tudnal segiteni? Persze ha meg elfer egy amator a csapatban.
ez a jatek uj szal szerintem senkise profi...
shaba23
Én is elég sokat nyomom multiban és 1x2x elõfordult hogy engem is kivágott az asztalra. de szerencsére csak ritkán. A klános móka engem is érdekel de nem érzem magam elég jónak, a csapatot meg nem akarom rontani azzal hogy vmit elbénázok😊)
tibor16
Heeej, 2 napja próbálkozom már és borzasztóan unom. Olyankor is felfedeznek amikor elvileg nem lehet látni. Ráadásul a hadakozásaimnak sincs értelme, mer közben kinyírják a delikvenst. Én csak funból nyomom, így viszont nincs kedvem, mer nem tom ki a franc és honnan lát meg. Segítsetek már. Elõre is köszi.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Elso magyar vietcong klant akarjuk megcsinalni es ahoz szukseg van meg 4 emberre es nem art ha jo netuk van... jelentkezni ircn lehet a quakeneten stg.hu csatin es keressetek STG_Dread-t...
Buddy
ne csitelj, oldd meg, kulonben nincs ertelme 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Próbálkozz csak, egyszer csak odaérsz.

tibor16
Sziasztok. Tudna vki segíteni. Nem boldogulok a fogolyszabadítós pályán. Igen, tudom, meg el is olvastam, de akárhogy kúszok-mászok, mindig felfedeznek és lelövik a komát. Kellenének a cheat-ek, írjátok már meg, melyek azok. Megköszönném ha segítene vki.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Állandóan kidob multi közben az asztalra, nem gyilkolhatok kedvemre. Mi lehet a hiba?
A másik: melyik szerveren szoktátok nyomni? Jó lenne összefutni magyarokkal is, nem csak flamandokkal és spanyolokkal.
Forrest Tomee
Huhh pár nappal ezelõtt pont erre gondoltam mikor kipróbáltam a wolfot. Borzalmasan gyenge minden szempontból, kár a Viet szerverért.

CB-LSC
akkor az ön készülékében van a hiba😊.
Forrest Tomee
DrAK ez melyik verzióból készült vajon?

erre a cimre: [email protected]
Hali,én nem értek ehez a játékhoz de asszem van benne multiplayer mod.
Tehát ha valaki játszik neten evvel a játékkal és szeretne egy klánban vietkong alakulat tagja lenni akkor irjon nekem emil-t és utánna majd ütközünk irc-en.
thx 😄
Örm
Valaki segítsen azon a pályán amikor kijövök egy alagútból és egy falúba kötök ki ott mi kell csinálni egyedül vagyok és tök sötét van (nem az amikor a POW-ot kell kimenteni hanem elõrébb)?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Köszi Örm,
A hiba az volt, hogy nem telepítettem fel a pach-et. Most már mûködik. Csak néha kilép a desktop-ra ez a dög.
A falu? Amikor ki kell hoznod a túszt? Miután Bronson bá' lepakolta a bombáit (amúgy tök feleslegesen, megoldható nélkülük), meg kell kínálni az insomniás VC-t, aki elõttetek õgyeleg. Ellopózol a bal oldalon a házig, hasravágod magad, a sarokig kúszol. Térdelõrajt után kiemeled a ketrec körül õgyelgõ csókákat (2 db), odakúszol a ketrechez és már szabadíthatod is a Prisoner of War-t. Visszalopakodtok a haverokhoz, onnan a pointman-hez. Jönnek a Huey-k, beszállás, és jöhet az outro. A faluban érdemes hangtompítós pisztolyt használni. A VC-k nem tolerálják, ha karabélylövésre ébrednek.
Örm
Kiválasztod a multiplayert ott az internetet megvárod amíg a szerverkeresõ megkeresi a szervereket az egyikre kétszer rákattintasz és már megy is. Valaki segítsen már hogy mit kell a falúban csinálni amikor egyedül megyek?

Hi!
Segítsen valaki! Sajna naposcsibe vagyok a Net világában, ezért fogalmam sincs, hogy hogyan lehetne csatlakozni a VC multijához. Könyörüljetek meg rajtam, és segítsetek! Köszönöm!
Örm
Én már elõrébb vagyok, egyedül vagyok, nincs térképem, és egy alagútból jövõk elõ.

Beosonsz, és ha a ketrechez érsz, akkor füttyentesz egyet(huhogás), a társaid meg csinálják a hangzavart. Ekkor már nem lövik le a túszt, ha észrevesznek.
Le lehet csúszni a domboldalról is, így rövidebb az út, de szerintem nehezebb is. A járõröket megfelelõ pillanatban hangtompitóssal ki lehet szedni.

Jól kiszúrtál vele, most installálhatja újra

CB-LSC
mert láma vagy.Van elemlámpa.
Örm
Valaki segítsen azon az éjszakai pályán amikor egyedül kell bemenni a falúba mit kell csinálni?

Örm
Azon az éjszakai pályán amikor egyedül kell bemenni a falúba mit kell csinálni?

CB-LSC
nem én találtam ki a játék füzetében van.Ugyanis megvan eredetiben😊.
Hi. V.mit rosszul tudsz, nincs az közel sem 300, kb 27-36 pont. Egyébként van olyan bloodpatch, ami müxik a 1.01-es patch nélül is? V.ki válaszoljon. Elõre is köszi.
Buddy
300 ??? nem sok egy kicsit?...annyi pixel az emberen nem volt 😊

CB-LSC
NEM😊
CB-LSC
a sof2-ben állítólag 300 részre van osztva az ember sérülés modellje.Itt nem lehetett volna kb 50-re?
CB-LSC
Teljesen haszontalan.Senki nem áll le lövöldözni a hullát 30*.Vagy igen?
hiba
nagy a szorasa pityunak 😊

CB-LSC
ájj bazz nekem is mûködik csak 20 at kell belelõni.De nagyon gagyi szerintem lövöd a kézfejét azt leszakad a válla lol.
multi playerben hogy lehet célkeresztet csinálni ?????????