DVD másolás help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Milyen megoldás létezik arra hogy 2 darab filmet egy sima DVD-re szeretnék másolni minden menüvel és nyelvvel együtt?
Az lenne jó hogy az elején választhatnék melyik filmet játsszam le?
zs
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Tudnátok ajánlani DVD tömörítõ programot (a DVD Shrinkhez hasonlót), ami nem akad fen a CRC hibán?
a filmek leszedéséhez jó a DVDDecrypter, bár a Sony másolásvédelmét nem bírja. állítólag az AnyDVD megbírkózik vele, még nem próbáltam.
a teljes filmbõl Shrink-kel (v.3.2) kiszedem a felesleges nyelveket, feliratokat, s automatikusan beállítja a méretet (4464Mb).
írás Nero-val
\"Találkozni kell Istennel, meg akarok kérdezni tőle egyet-mást\"
a VOB nem felirat, hanem maga a filmanyag. egy DVD-n megváltoztatni bármit(hang, felirat) kicsit macerásabb. a DVD-rõl leszedett feliratfájl egyébként .sup kiterjesztésû, amit a sup2sub programmal lehet konvertálni és tovább feldolgozni.
a DVD-n lévõ fájlokra vonatkozó információkról és egyéb módosító eljárásokról pedig a Doom9 >> Glossary oldalon található nagyon részletes leírás.
CD-írás hiba"
Aki tud segítsen!! Elõre is köszi!!
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
One man\'s hero, is another man\'s demon...
en csak a megoldast irtal len a problemara ugy, ahogy tudtam. azt nem tudtam, hogy a cloneba is meglehet ezt csinalni<#idiota>#idiota>
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
lehetõség?? ha igen milyen progival elõre is köszi
A Video TS mappa tartalmát másold a vinyóra,utána ki tudod írni mondjuk nero-val.És CSAK a Video TS mappába rakd.
Google a barátod...
TS-H522 DVD irót és olvasot.Kaptam hozzá két telepitö lemezt.Egy kék és egy piros szinüt.dE SAJNOS NEM NAGYON BOLDOGULOK VELE.aKI TUD MAGYAROSÍTÁST SZEREZNI NAGYON MEGKÖSZÖNÉM.<#rinya>#rinya><#help>#help>
És ha csak átmásolom a dvd tartalmát winyóra és innan írom dvdre akkor is lejátsza az asztali lejátszó?
Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.