64
DVD másolás help
  • balcsi70
    én eddig csak Avi (divX,meg Xvid)-hez raktam feliratot.Felraktam a VobSub progit,nem kell állitani rajta semmit(ha csak nem akarod hogy nagyobbak legyenek a betük stb.)A mappa amit át akarsz konvertálni abba legyen benne a felirat fájl.És amikor elinditod a konvertáló progit a VobSub automatikusan elindul és hozzárakja a feliratot.Ennyi.Ha dvd formátumhoz akarsz feliratot,az passz.Szerintem berippeled avi-ba megszerzed hozzá a feliratot(elöször kiprobálod hogy talál e egyáltalán hozzá pl.BsPlayerrel)és utána mehet a konvertálás.Én igy csinálnám.
  • zsoleszq
    ki kölcsönöztem egy pár dvd fimet és szeretném a gépmre ki írni van rá

lehetőség?? ha igen milyen progival előre is köszi
  • fureszoszi
    Ha joltudom a DVD-n a VOB file a felirat.Ezért át kéne alakitani az str-t.
    A Video TS mappa tartalmát másold a vinyóra,utána ki tudod írni mondjuk nero-val.És CSAK a Video TS mappába rakd.
  • gyorgy
    Helló Mindenkinek!Segítséget kérnék!Kezdö vagyok és csak 12 éves.Vettem egy "SAMSUNG"
    TS-H522 DVD irót és olvasot.Kaptam hozzá két telepitö lemezt.Egy kék és egy piros szinüt.dE SAJNOS NEM NAGYON BOLDOGULOK VELE.aKI TUD MAGYAROSÍTÁST SZEREZNI NAGYON MEGKÖSZÖNÉM.
  • raymondwhistler
    Ja és ki tud a doom9-en kívül olyan oldalt ami dvd írással foglalkozik?
  • raymondwhistler
    Hogyan tudok feliratot adni egy filmhez sub-ból vagy srt-ből?
    És ha csak átmásolom a dvd tartalmát winyóra és innan írom dvdre akkor is lejátsza az asztali lejátszó?
    Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.
  • rorr
    nem tudja valaki ,hogy az eddig tökéletes dvd+rw újraírható lemezeimet (2db tdk) míért nem törli egy program sem ?egyiket sem használtam 3-nál többször eddig mindig sikerült újraformázni!!!ha valaki tudna segíteni köszönöm!üdv
  • csizi70
    dvd x copy gold v.3.0.2 nem tud valaki feltörést?
  • lacibacsi
    O.K., megvan. Köszönöm szépen!!!
  • lacibacsi
    És esetleg megtennéd, hogy elküldöd nekem az [email protected] címre. Nagyon hálás lennék...
  • lacibacsi
    Régi a topic, de minek nyissak újat, ha ezzel kapcsolatban lenne kérdésem...

Van egy nagyon jó kis program, a DVD X Copy Platinum.
    Ennek sima (nem platinum) változata trial lehetőségekkel letölthető a http://www.dvdxcopy.com/ oldalról. Azonban a sima változat nem sok mindent enged...

A Gold, de különösen a Platinum változat viszont már alkalmas arra, hogy DVD-9-et simán átmásoljunk két DVD-5 lemezre. Ez a simán azt jelenti, hogy egy gombnyomás és máris megy a másolás...

És mint az alábbi cikkből láthatjátok ez teljesen legális!!!

( http://www.cp.hu/cp/gyakorlat/windows/dvdnew )

Szóval az érdekelne, hogy hogyan juthatnék hozzá a Platinum változathoz. A termék honlapjáról csak regisztrált felhasználók tölthetnek le (letöltés előtt kér valami kódot...).

Segítsen valaki plíííííz!

köszike!
  • LastEnder
    Valami itt nagyon nem stimmel... Én nem LastEnder vagyok. Beléptem kondenzator-ként beírtam a jelszavam, erre LastEnder-nek vett. Ez hogy lehet?
  • LastEnder
    Anon: Csocso 1rétegűt kérdezett.
    Ahhoz elég egy DVD Decrypter is. ISO-ba mentés aztán kiirni. Ha valahol elakadtál, kérdezz! :))
  • Mkill
    Jo kérdés
  • CSOCSO
    kösz
  • TheZsenyka
    :) Én is kíváncsi vagyok, na. Csak hülyéskedtem.
  • CSOCSO
    ???????????????????????
  • TheZsenyka
    Nem tudom miért fárasztod az embereket ilyen kérdésekkel CSOCSO, nem értem, miért kell olyat kérdezni, amit én is megkérdeztem volna... Szóval hogyan lehet másolni DVD-t?
  • CSOCSO
    hella..hogy lehet másolni DVD-t????
    csak 1 réeteges de valami feltőrő progi kéne mert nem engedi simán másolni