UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ui: a lövések hangjai meg valami iszonyat gagyi, legalábbis az általam eddig megismertek alapján...
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Annyira vártam és baromi nagy csalódás volt...nagyon-nagyon kár érte...
Ez persze egyéni vélemény..
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Next PC upgrade: 2022

Dns5000: bázison belül meg ufon belül még egyszer sem találkoztam rakétával, csak szabad ég alatt.
May the force serve you well!
Fincsi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az enyém a rakéta kilövésétõl kedzve max 2 kockát tud arrébb menni becsapódásig az meg nem sok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
mindenkinél laser rifle, és miután tudtam hol fognak felbukkanni a rakétás alienek, próbáltam minnél távolabbról észrevenni õket, így a rakéták elõl elfutás és amikor õk nem lõnek akkor tûz!. Ennyi 😊 A többit meg ahogy tudtam, azokal nem volta akkora gáz mint a rakétásokkal.
Lesz majd valami idegen mesterlövéspuska féle?
ahogy lemasoltuk az ufo raketavetot 5kg helyett 15kg a microslug accelator meg 5kg helyett 60kg !! csak hevy pacelban lehet felvenni, iszonyat lassan lehet vinni, fel kell allitani!!!, de csak ugy hogy celzol valakire, es aztan fel is veszi egybol. Szoval meglatsz valakit, elkezded lerakni, ha meg nem hatl meg az ember lossz. Nem tudom mi a fenek van egyaltalan a jatekban annyira hasznalhatatlan. Meg az a 5millio fel pisztosz is, soha nem hasznalam 1et sem. Az elejen csak uzival menten, aztan mp7el ami meg mindig nagyon durva kozelre.
Egy csavot atallitanak az meg szarralo 2-3 emberemet, vagy ha a rakatavetoset az meg jobb akkor szinta az egesz partinak meszeltek. De az ellenseges raketasok is nagy problemat jelentenek. A plazmasok ehhez kepes mar nem olyan nagy problemak, ha nem allnak az emberek tul kozel egymashoz csak 1et sebeznek es 3 loves kell 1 embernek hogy meghaljon.
Ideges vagyok, mert megírtam egy jó hosszú kérdést erre baszott elküldeni, de nemhogy kiírta violna, hogy nem lehet ennyit írni, csak töltött majd vagy 5 perc múlva kiirta, a kiszolgáló nem található. Máshol ugyanez volt, ha kétrészre vágtam simán be lehetett írni.
Most tényleg ilyen gagyi lett, vagy csak nálam szar valami?
De szerintem nem lehet.