UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SecMan
a zöld négyzetbe kell beállni, elvileg egy fehér nyl odamutat...

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

Pluskast
Az már megvan, de én azt nem tudom, hogy hol a fenébe kell bemenni küldetés közben. Hal van úgymond a bejárat?😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Uberlama
az a baj a játékkal hogy eg ydarabig nagyon jo , de mostmár ott tartok hogy mindent kifejlesztettem meg kapcsolta megvolt mindenhova meg tudom hogy hova kéne Queent ölni menni, de már csak egy ûrhajot kell szereznem valahol, még van egy nagy adag truty dél amerikába és antarktisz fele már tiszta, meg ausztrália fele is, és már csak arra várok hogy tisztuljon meg lövöldözöm a gépeket (baromi sûrûn jönnek 😞 ) aztán felveszem a pilotákat vagy a lelõtt gépeket tisztitom meg , vagy épp bázist védek de ennyi kb, és ez már baromi unalmas monoton, és sehol se tudok eg ykurva ûrhajot elfoglalni, hiába van olyan küldi hogy leszállt egy ûrhajo biztositsad az nem jó neki. 😞 szal már nagyon unom de jo lenne befejezni azért.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

király az oldalad, milyen progival csináltad?

PsychoStarfish
Ehh. Hali mindenki... Nézzetek el majd ide: ufoam.hq.hu aztán majd véleményezétek ha lehet kérni =) Már azért, hogy folytassam, vagy hagyjam a fenébe mert nem fog érdekelni senkit.... 😄 Danke elõre is.

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

SecMan
Eleinte nekem is nagyon bejött de mostmár egyszerûen a hajamat tépem tõle.

nekem bejön ez a rész is

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SecMan
Kár hogy a harcot is lebuttották, ugyanis most újrakezdtem az elsõ részt és OTT kell gondolkodni, különben annyi, itt meg hiába gondolkodsz ha egyszerûen nem úgy van a harcrendzser kialakítva hogy taktikázni lehessen.

Nekem az egész játékkal egy bajom van csupán. Az amit irtál, hogy ez mind szép és jó, de ez csak a FELE a játéknak. Kár volt kihagyni a kutatás, felbérelés, raktárkezelések, gyártások, bázisépités stb.-t belõle. A harci része tetszik, szép meg minden. Érdekesen fogalmazták ujra a TU (timeunit) jelentõségét a korábbiakhoz képest - jobb igy. Egyszóval jó a játék, de a korábbiakhoz képest mindenképpen visszaesés és csalódás a management mellõzése miatt. Nem hiszem hogy leszámitva pár fanatikust hozná azt a játékóraszámot mint a 1-2rész. De mindez persze a saját véleményem.

ui: a lövések hangjai meg valami iszonyat gagyi, legalábbis az általam eddig megismertek alapján...

SecMan
Ki kell kutatni az UFO Access-t és utána majd be tudsz menni.

Pluskast
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Hogy lehet bejutni egy lelõtt ufo-ba?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

sajnálom, az elõdõket hetekig, hónapokig nyomtam....

Demon Eyes Kyo
Olvassál vissza és meglátod, hogy nem hülyeség.

Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.

Demon Eyes Kyo
Nem radeon XXXX hanem Radeon 9600 Pro, azon nem megy.

Ez egy "tactical" combat game bármiféle stratégiát nélkülözve. Az elõdök (ufo1, 2) pont attól voltak nagyon jók, amit ebben a játékban teljesen automatizáltak. Ez egy rókabõr, ami meg sem közelíti az elõdök hangulatát. A grafikája nagyon szép, de ez baromi kevés 2003-ban egy játéktól. Simán végig lehet szaladni a pályákon.
Annyira vártam és baromi nagy csalódás volt...nagyon-nagyon kár érte...

Ez persze egyéni vélemény..
lehet ilyen virus miatt is.
Lásd #651!!!

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

Nálam is simán fut R8500-al, viszont csak miután feltettem a legújabb drivert...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

grebber
Valaki irja le részletesen hogyan kell gyógyitani!

Next PC upgrade: 2022

nehezebb mint az elõdõk?

grebber
Hol van a controller menü?Hogyan kell unpause-t csinálni?

Uberlama
nem tudja vki mekkora a max szint az embereknél, én most átleg 17nél tartok, de itt már elég lassan fejlõdnek 😞

grebber
Tévedés nekem Club 3D 9600Proval simán fut!Nem tudom hogy ki találta ki azt a hülyeséget!

érdemes leszedni? végignyomta már vki?fejlõdési rendszer van benne?vagy az action sima commandos szerûség?

SecMan
A heal kitet rakd a kézbe, tekerd kicsit az idõt amíg kézbeveszi, állj a gyógyítandó mellé és a gyógyítóval jobb klikk a Brianre, ennyi...

Tedd a kezébe, majd használd (mint fegyverrel lõni) az emberen, ez általában jobbklikk. De persze addig nem gyogyul amig ujra el nem inditod a jatekot - unpause. Nomeg kell kis "ido" amig eloveszi, leguggol es kotozi a serulteket.

Pheel
Akkor passz. 😞
Demon Eyes Kyo
Nem, senkinek sem ment Radeon 9600 Pro-val

Nem tudom õket kihagyni, csak egy választási lehetõdségem van mindig.

Pheel
Rakd le az alient a négyzetben!
SecMan
Ki mondta hogy Heavy Armor volt rajtam?

Dns5000: bázison belül meg ufon belül még egyszer sem találkoztam rakétával, csak szabad ég alatt.

2 emberemnek mar microslugja van de nem segit sokat,meg 5kg hozza egy tar, de akkor sem 60kg

May the force serve you well!

de bazison vagy ufoban nem tusz elszaladni sehova a raketak elol

Uberlama
nekem elvileg már felajánlotta a küldit, megcsináltam és semmi.. :-(

BaLeeX
Hmm, olyan is lesz?
Fincsi.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Ja, te tudtál szaladni heavy armorral?
Az enyém a rakéta kilövésétõl kedzve max 2 kockát tud arrébb menni becsapódásig az meg nem sok.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

SecMan
Hát elõször én is megszívtam itt, aztán végül az alábbi módon sikerült bejutnom:
mindenkinél laser rifle, és miután tudtam hol fognak felbukkanni a rakétás alienek, próbáltam minnél távolabbról észrevenni õket, így a rakéták elõl elfutás és amikor õk nem lõnek akkor tûz!. Ennyi 😊 A többit meg ahogy tudtam, azokal nem volta akkora gáz mint a rakétásokkal.

BaLeeX
Én úgy vettem észre, hogy az újabb laserek jobbak a mesterlövészeknél, mivel akár távolabbra (10-15m) is egész magas százalékon maradnak burst fire módnál ami néha elég pusztító tud lenni. Mondjuk a mesterlövészpuskák sebzése kb. 50-el magasabb de ott ugye nincs burst fire mód.

Lesz majd valami idegen mesterlövéspuska féle?

BaLeeX
Jah, a sok pisztolyt én sem értem. Az elején alapban volt mindenkinél, aztán az elsõ AK-47-eknél kivágtam õket a francba, azóta sincs senkinél. Az általunk kifejleszthetõ fegyvereknek is akkor lenne értelme, ha ugye kis földi szakértelmet adnának az alien cuccokhoz és valamivel jobb lenne, de mind aránytalanul szarabb "alien" társánál. Itt nem lesznek másfajta repülõk, mint a sima UFO-ban? Ott nagyon király volt, hogy lehetett kifejleszteni új repicsket amik egyre jobban vadászták le az ufokat de itt még mindig az alap repcsikkel repkedek.

a hibrid fegyvereket kifejlesztettetek mar? jok valamire?
ahogy lemasoltuk az ufo raketavetot 5kg helyett 15kg a microslug accelator meg 5kg helyett 60kg !! csak hevy pacelban lehet felvenni, iszonyat lassan lehet vinni, fel kell allitani!!!, de csak ugy hogy celzol valakire, es aztan fel is veszi egybol. Szoval meglatsz valakit, elkezded lerakni, ha meg nem hatl meg az ember lossz. Nem tudom mi a fenek van egyaltalan a jatekban annyira hasznalhatatlan. Meg az a 5millio fel pisztosz is, soha nem hasznalam 1et sem. Az elejen csak uzival menten, aztan mp7el ami meg mindig nagyon durva kozelre.

BaLeeX
Nem poénnak szántam. 😊

nem kell tobb squad, ha kifejleszted az ufo accest akkor lesz teleportod es a kopter mindig a legkozelebbi katonai bazisrol indul

raketavetovel es atforditos psi pisztolyal mar eleg kemenyek az ufok, hiaba van microslug accelator meg ugyanazok nekem is.
Egy csavot atallitanak az meg szarralo 2-3 emberemet, vagy ha a rakatavetoset az meg jobb akkor szinta az egesz partinak meszeltek. De az ellenseges raketasok is nagy problemat jelentenek. A plazmasok ehhez kepes mar nem olyan nagy problemak, ha nem allnak az emberek tul kozel egymashoz csak 1et sebeznek es 3 loves kell 1 embernek hogy meghaljon.

SecMan
😊

BaLeeX
Röviden: 12. szint körül hirtelen bekeményedtek az ellenfelek. Eddig az ász taktikám az volt, hogy 2 embernek alien plasma gun többinek alien laser gun. A laseresek leszedtek messzirõl bárkit, esetleg plasmások besegítettek ha valaki túl vészesen közeledett. Nem is vettem észre, hogy lett 5 Heavy armorom annyira ment a dolog. Aztán utána egy sima ufó leszállós küldetést akartam megcsinálni, de már az ufón kívülieket is alig tudtam leszedni (szinte mindenkinek elfogyott a tölténye, pedig mindenkinél volt 3 tár lasergunhoz). Megpróbáltam azért az ufo belsejét is de az addig bevált taktikával (egy szobába mindenki és a benézõt burst fire-al szarrálövik) max 2-t sikerült leszednem. Aztán most jött az orosz bázosos küldetés (kéne kutatnivaló mert szinte 15 napja nem is kutattam semmit) de egyszerûen nem tudom megcsinálni. Már a bázis bejáratáig sem jutok 2-3 ufo szarrálõ. Valami nyerõ taktika vagy tipp? (normalon nyomom)

BaLeeX
Dolgozom, ha ráérek begépelem megint.

SecMan
Inkább kérdezd amit akartál 😊

BaLeeX
Mi ez a gagyizás, hogy bizonyos karakterszám után baszik elküldeni az üzenetet ez a szar?
Ideges vagyok, mert megírtam egy jó hosszú kérdést erre baszott elküldeni, de nemhogy kiírta violna, hogy nem lehet ennyit írni, csak töltött majd vagy 5 perc múlva kiirta, a kiszolgáló nem található. Máshol ugyanez volt, ha kétrészre vágtam simán be lehetett írni.
Most tényleg ilyen gagyi lett, vagy csak nálam szar valami?

Lenne egy kérdésem ami nem ide való, de lehet hogy tudtok segíteni. Letöltöttem egy játékot(UFO). Volt crc hibás fileim is, azokat ujra éetöltöttem. Majd ellenöriztem sfv ellenörzõvel, és nem volt több crc hiba. Kicsomagoltam, nem rinyált. Majd installáltam volna és megakad crc hiba miatt. Akárhányszor csomagolom ki, mindig máshol akad meg hiba miatt. Ez mitõl van? Nektek nem volt? Tudtok e rá valami gyógyírt? Milyen letöltõt használtok?

Nem lehet több csapat, vagy még nem jöttünk rá hogy hogy.
De szerintem nem lehet.