UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kérdés:
A dreamlan project után kell asszem szerezni egy élõ idegent. Mire megyek vele? Lesz új kutatási lehetõség? Mert ha nem akkor nem szenvedek vele mivel szinte lehetetlen megcsinálni, egy leszállt vagy lelõtt ufós küldetést mert ha kint még át is verexem magam rajtuk bent kinyírnak.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Most van 6 bázisom és terjeszkedek ázsia felé amennyire lehet. A biomasszában felajánlott bázisfoglalósoknak neki sem állok, mert ahogy hallottam egyszerre visszafoglalják. Mi kell a biomass elleni bázisok kifejlesztéséhez? Esetleg küldetéshez van kötve?
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Miért???
Úgy érzem, teljesen normális vagyok. És a hangok is ezt mondják...
Amikor lelovok egy ufot es megyek tisztitani a terepet mindig van egyfajta UFO akinek van valami Istentelen fegyvere hogy EGYBOL leteriti az oszes emberem 😞(((
Micsinajak????
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nem tudjátok, hogyan lehetne beállítani, hogy a játék, annak ellenére, hogy 1024*768 is támogatva van inkább 800*600-ban induljon el?
Úgy értem: A Setup-ban csak az 1024*768-at lehet kiválasztani, de nekem 800*600 kell...
Mit tegyek???
Köszi...
Nekem megvan a Windows-os "UFO/XCOM: ENEMY UNKNOWN". Szép, jó, és a legfontosabb, nem halok meg a sebességétõl (nem kell lassító).
A KaZaA-ról sikerült levadásznom, ajánlom próbáld meg te is onnan megszerezni ("X-com ufo defense (1).exe").
Ha nem sikerül, írj, majd keresünk valami szolúsönt...
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Nekem is volt 18-20 bázisom is. Most a biomassza miatt van 6... Egész délamerika és a déli sark tiszta biomassza. Afrika északi része és európa is az. Európából indítottam a játékot...
Mi a 3.14csát lehet csinálni ez ellen a qrva bimoassza ellen? Mert már megõrjít.
Már a fél bolygó az enyém, tele vagyok bázisokkal, de nem tudom mi az...
A legjobb emberem mondjuk még csak 12-es szinten van. Mennyi a maximum?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Te választhattad ki milyen repülõt csinálsz, kalkulálni kellett, hogy legyen hely rajt az embereknek és még gyors és erõs is legyen ja és az üzemanyagot is nézni kellett.
És akkor akicó közben: figyeld az akciópontjaidat, tartalékolj ha interruptolsz valakit, többszintû térképek voltak, az épületekbe be lehetett menni és van amikor fél óráig kerested az utolsó idegent, idõzíteni lehetett a gránátot és nem sorolom tovább. Szóval az egy mindenre kiterjedt játék volt, akkoriban még tudtak jó játékot csinálni. Mondjuk nekem ez az Aftermatch is tetszik de meg sem közelíti az 1 hangulatát.

Szóval move parancs (jobb alsó sarok) és utána már nem célkereszt jelenik meg rajt hanem mozgás ikon. Álltalában csak kézben lehet vinni õket.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Azaz pl. ugye már oda is kell egy jó adag taktika, hogy hogyan hozzad össze a szétszóródott embereket a pázisodon, majd be kell állni valami szûk folyosóra és nem nekünk menni, hanem odacsalogatni az alieneket. Aztán ugye jönnek a PSI-s baromságaikkal akkor rá kell jönni, hogy fegyver nélküli embert kell elõreküldeni azt eltérithetik, sok mindent nem tud csinálni. Meg nem szabad közel állni egymáshoz mert sok a rakétavetõs. Szóval azért kell ebben is taktika bõven, persze ha valaki átállítótt a nehézséget az elején, mert alapból easyn indul. Mondjuk én is csak normalon vagyok.
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
azé kell itt is taktikázni.
Most valami Öreg Szürke-t kellett megtalálni, és visszavinni.
Azóta 2 élien is velem van, bár nem sokra megyek velük.
Vannak szopatós pályák. Valahol már több mint 50 %-át visszavettem a Földnek, de nagyon jönnek a rakétás udegenek, szar ügy, ha három ilyen + 3 egyéb sorozatvetõs várja az elsõ sarkon az indulás után a csapatot...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Konoko: Majd csökkentek. Még nagyon kezdetleges az oldal kinézete. vAgy csináljam teljesen flashben? 😄😄😄😄😄😄😄
Az a helyzet, hogy per pill nem tudok semmit sem fejleszteni mert valami "Projeckt Dreamland" kell szinte az összes további tudomány eléréséhez. Nem tudja valaki véletlenûl, hogy azt hogyan lehet megszerezni?
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”