1287
Újra támadnak az idegenek!
-
Innen letölthető az UFO 1-2 magyarul.
http://loogoos.hu/leirasok/ufo1.html -
Felrakta már valaki az 1.2-es patchet??
Nálam a grafika kicsit darabos lett a tactical pályákon.
Másnál is előfordult ez??? -
konoko #828 műxik, thx -
konoko #827 ok, kiprószálom, köszi =)
Van valahol a polcok mélyén egy "feltápolt" régi 486os direkt a dosos régi gammáknak (bátyám szinte fanatikus módon gyűjti mai napig ezeket), de nincs kedvem előásni =) -
konoko #825 Igen, nálam is hasonlót produkált.. -
Jó géppel alázzák a szar gépben lévő radeonokat, max sebességben de képminőségben akkor sem nagyon. 
Mondjuk Gef3 széria környékén és előtte még egész tűrhetőek voltak bár már akkor is inkább 8500-at vettem Gef3 helyett és érthetően nem bántam meg. De ez nem az a fórum szal hagyjuk abbe.
-
Ne nézzéééé, kérdezéééé!
Magyar leírás nincs, ismertető van pl. a Gamestarban de az egy kalap =%!=+%"/(%.
Szóval ha bemész egy bázisról onnan nem kell kijönnöd. Mivel vagy meg kell védened vagy el akarod foglalni. Ha el akarsz menekülni, akkor az abort missionnal tudod megtenni (bal felső sarokban valahol). Egyesetben kell majd kijönnöd bázisról ha valamit meg kell szerezned ott, ilyenkor egy emberrel felkapod a cuccot és visszarohansz a zöld négyzetbe és már kész is a küldetés. -
sajnálhatod.
jó géppel jó kártyák azok.
alázzák a Radeonokat...
csak akkor nem , ha holmi cégek DIREKT arra írnak tesztprogramot ...
:-) -
RUDKO #820 sziasztok! van valahol egy magyar leirás a játékról mert sok dolgot nem értek. pl ha bemegyek a bázisra nem tudok kijönni meg stb -
Meglessük.
Bár nekem már csak az utolsó szobában lévő lényeket kellene kiírtanom de ahogy néztem a parch leírását egy csomó ésszerűtlen dolgot kijavít. Pl. fegyverek erősségén is változtattak (az általunk gyártott hybrid fegyverek erősebbek lesznek van olyan fegyver ami gyengébb) meg ha biomasszában elfoglalunk egy bázist az alapban anti biomass bázis lesz meg ilyenek. -
Sosem volt szutyok nvidia kártyám.
-
UFO 1 DOS és Windows verzió letöltése
Most már csak a magyarítást kerítse elő valaki, mert tuti, hogy volt az UFO1 hez és a 2höz is! -
M.A.D. #813 asszem igen, de a törés szerintem pár nap múlva jön, ha kell.
este viszem haza a patchet, így...
-
Törött patch is van már? Mert ugye ez felülírja a crackelt exe-t... Vagy nem? -
M.A.D. #811 kigyütt az újabb patch! :))
na, akkor elkezdek vele végre játszani.
-
Kijött az 1.2 patch. Nem tudom beidézni mi mindent javít, mert ez a gagyi fórum nem engedi!
-
Engem nem is bántottak. Nem tudom miért egyszerűen bementem volt bent 2 reticulan azokat lekaptam, de azok az izék nem bántottak, így kiszedtem a falon a csöveket =) -
Akinek nem jelenik meg az alien ship szerzős küldetés annál valami gebasz van, mert nekem a Queens lair küldetés kikutatása után egyszerre megjelent a küldetés (ázsia közepén volt nálam) és ha megcsináltam már lehet is építeni az űrhajót.
Aki végigjátszotta kérdés:
Hogyan oldottátok meg az utolsó szobában lévő idegenek likvidálását? Mindekit simán szarrálőttem gattlingokkal de ezeket szinte sebezni sem tudom és vannak vagy 10-en... -
Vért izzadva de az orosz bázis pályáját 4 advanced (!!!) alien laser gunnal és 3 advenced (!!!) alien plasma gunnal oldottam meg, de a benti részen alig találkoztam idegennel mert rohantam a cuccal, mint az őrült. Aztán nemsokkal utána (bázis védés, ufo crash meg ahol recuitansok vannak) lehet szerezni gattling gunt amit heavy armorra lehet szerelni na az már brutális csak lajhárok lesznek az embereidből de 1250 a sebzése. Onnantól már könnyebb a játék határozottan. -
Gránáttal vagy olyan fegyverrel ami nagyobb területre hat. Elég ha a sárga négyzet szélét jelölöt meg támadásnak, azt pedig meg lehet és akkor is felrobban. Én alien plasma gunnal szoktam pl. felrobbantani ha a szélére lősz. Gránáttal is simán fel lehet robbantani. -
konoko #803 Ha azt mondom hogy fptkről, akkor megkérdezed hogy melyikről, amire válaszolok majd hogy privát warez ftpkről, ami után megkérdezed, hogy megadnám e az accot addig amig leszeded, amire én kategórikus nemet válaszolok, ami után megvan az esély arra hogy elküldesz melegebb éghajlatra. Ugyhogy sajna gőzöm sincs honnan tudnád leszedni.... -
zsamiatt #801 a plasmás alienek ellen meg a rakétavetösök ellen mi a legjöb modszeretek?
FElszereltem az embereimet havy armorral
meg ezzel a soroztat lövö nehéz fegycverrekkel de mire elkezdenek lönni már rég kiirtották öket :( van valami jo ötletettek? -
ohhh egy kis help kene
olyan kuldetesem van hogy pusztitsak el vmit ("epulet") kiirtottam mindenkit de senki se akarja attackolni az elpusztitando cuccot se granattal se semmilyen tipusu fegyverrel. Hogyan kell? -
zsamiatt #799 netudmeg!hol látad te ezt?melyik helyen?nem tudja felteni valaki valahova magyarul ?:) -
Sziaszok valahonan le lehet ezt a játékot tölteni ingyé? -
zsamiatt #792 magyar verzio?????
ne vicceljetek már! -
nekem annyit mondj meg honnan szereztél űrhajot cserébe megmondom hogy csinálnám meg :D -
polesz #789 A holdon az utolsó szobában lévő idegeneket sehogy sem tudom elintézni,a 20 hosszúlábú biszbaszról nem is beszélve
Ha valaki tud valami taktikát írjon!! Köccépen
-
zsamiatt #788 honnan veszed hogy megjelent a magyar változat???????? -
konoko #787 =) -
konoko #785 Mit tartalmaz a magyar verzio? Vannak kovács meg szabó nevű kommandósok, vagy a puskák magyarul puffognak? -
WOW!
Akkor valaki hekkelje meg és a fájlokat amik a magyarítást tartalmazzák tegyétek fel valahova. Aztán felülírjuk az englist. Aztán lehet jólbeégek mert ez nem ilyen eccerű...
-
Rasim #782 2003-10-11 UFO-Aftermath (c) Altar interactive *BWCLONE* *PROPER* -
Rasim #780 Üdv mindenkinek!
Ami most jött ki az (nforce.nl-en láttam) változat megvan valakinek? Különbözik ez a verzió vmiben az előzőtől? -
Hmmm. Ezt nem tudtam, jó info!
Csak arra jöttem rá, hogy az elején csapatostul mendegélnek. Elég szopacsok a bázisvédő missziók ha nem tudod összeterelni az embereidet harc előtt. 1-2 ember nem sokra megy pár idegen ellen (Gattling gunos időszakra ez nem vonatkozik
).
Gyakran szoktam mentegetni. Tegnap pl. az volt, hogy egyik emberemet nagyon messze rakta a többitől és ahogy indultam volna a többiekhez egyszerre meglátta az ufókat. Na, visszatöltés és szépen odaosontam egy nagy halom doboz mögé egy nagy teremben és ott maradtam. Egy ufo vette észre a küldetés végéig mindössze de szerencsére az is csak paralizálta (vagy mit). Aztán mielőtt kinyírták volna éppen befutott a felmentősereg. SZVSZ ezek a bázisvédős missziók igénylik a legtöbb taktikázást. -
Olvass vissza, le lett írva már vagy 20x, hogyan lehet még nem halott idegent felvenni. Nem is mindet lehet, csak a kisebbeket (értsd max 1-2 kockát elfoglalót) és csak kézben.
De tényleg igaz, hogy nem muszáj szenvedned vele ha nem marad több alien a páján akkor is megadja. Ha viszont olyan a helyzet, hogy kezdésnél ájultra tudsz lőni egyet és a négyzet sincs messze (álltalában mindig az ellentétes sarokba rakja a gép) akkor kapd fel és rohanj vele a négyzetbe addig a többiek fedeznek. Nekem így is megadta. -
M.A.D. #777 jellemző. patch-ről senki nem ír semmkit. :(
-
LOL! hehehe :D Nekem mire meglett a anti-biomass bázis, már kb 20 bázisom volt :D -
A legjobb taktika szvsz az, ha beálsz egy kijárathoz, és aki kijön, szájbalövöd :D ennyi, max kell vki aki csalogatja őket.
Remélem a bázisvédésnél mindenki rájött, hogy az idegenek egy csapatban indulnak a lift elöl?!
-
Szerintem semmit sem kell elvinni!
A küldetés végén kíírja, hogy hágy lett nem megölve, tehát ha már kifejlesztetted hogy tudjál életben tartani elfogott idegeneket, akkor elég ha nem ölöd meg őket NA :D