1287
Újra támadnak az idegenek!
  • Uberlama
    hát akkor kezd előröl szvsz ott már elég gázos a helyzet, nekem mire megjelent a biomasza már minden enyém volt kivéve dél amerikát és a déli sarkot, namost már ez is baromi nehéz hogy visszavegyem, már 18 körüli minden katonám minden ki van fejlesztve és már csak egy hülye ürhajot kéne találnom hogy mehessek a holdra vagy mi, de most nagyon állohábru van :( szal lehet elölről kéne kezdenem hogy hátha le tudom szoritani a biomaszát csak a déli sarkra vagy nem tom hogy ha megjelenik akkor nem legyen ekkor szopacs :=(
  • SecMan
    Ki fogsz tudsz kutatni biomass repulsort, ami azt jelenti hogy bázis átállítod és akkor visszaszorítja a masszát.
  • konoko
    Tökéletesen egyetértek. Az első rész ugy tökéletes, ahogy van. Mindemellett ez sem rossz persze.
  • BaLeeX
    Türelem, tornaterem.

Nekem is volt 18-20 bázisom is. Most a biomassza miatt van 6... Egész délamerika és a déli sark tiszta biomassza. Afrika északi része és európa is az. Európából indítottam a játékot...

Mi a 3.14csát lehet csinálni ez ellen a qrva bimoassza ellen? Mert már megőrjít.
  • Mészy
    Mikor jön elő a biomassza, amiről irogattok?
    Már a fél bolygó az enyém, tele vagyok bázisokkal, de nem tudom mi az...
    A legjobb emberem mondjuk még csak 12-es szinten van. Mennyi a maximum?
  • Mészy
    Games menüpont alatt.
  • Aspyrin
    Öööö csak egy kérdés : hol a fenébe lehet nehézségi szintet váltani ?
  • BaLeeX
    Hát így visszagondolva lehet, hogy ezt gondolod. De az 1 nagyon bonyolult volt (pont ezért volt jó) mivel mindenre figyelni kellett. Pl.: legyen az embereidnek szálláshely, legyen hely a raktárban a fegyvereknek, cuccoknak. Tudjad hol tárolni az elfogott idegeneket, figyelj a pénzre stb.
    Te választhattad ki milyen repülőt csinálsz, kalkulálni kellett, hogy legyen hely rajt az embereknek és még gyors és erős is legyen ja és az üzemanyagot is nézni kellett.
    És akkor akicó közben: figyeld az akciópontjaidat, tartalékolj ha interruptolsz valakit, többszintű térképek voltak, az épületekbe be lehetett menni és van amikor fél óráig kerested az utolsó idegent, időzíteni lehetett a gránátot és nem sorolom tovább. Szóval az egy mindenre kiterjedt játék volt, akkoriban még tudtak jó játékot csinálni. Mondjuk nekem ez az Aftermatch is tetszik de meg sem közelíti az 1 hangulatát.
  • gonosz
    szerintem az 1 volt egyszerubb :) (nekem az inkabb okoz gondot, ha valamit tulautomatizalnak)
  • radical@work
    Te
  • Grave Digger
    Mert balph@sz vagy gecho:DDD
  • Pöty
    Egy tipp: bázisfoglalós küldinél mielőtt next-eltek mentsetek egyet. A kilövendő idegenek száma a bázison random, ha tíz és nem akartok pöcsölni töltsetek vissza és akár háromra is le lehet így vinni. A tapasztalatot nem a kilőtt idegenek számától adja, legalábbis eddig erősen ez az érzésem.
  • Pöty
    Sziasztok! Nekem rohadtul bejön ez a rész is. 1-2-3-at is végignyomtam, bár néha elcsodálkozom hogyan volt türelmem a 3-at végignyomni... (8 szintes épületeket kipucolni szobárol-szobára akár 5x is mire végre feltaláltam valamit). Tényleg kár hogy kiszedték a financiális részét a játéknak, de szerintem kib..ott feelinges és a menük/grafika stílusa is nagyon bejön. Bár tegnap 3 óráig nyomtam egy geci pályát és már majdnem hülyét kaptam. Három emberrel kiszálltam egy sima irtós küldetésre a pusztába és savköpködős genyák jöttek ráadásul a böszmébbekkel vegyítve megfejelve egy bénítós crisalissal (combat armor szinten vagyok). Még jó hogy ott volt a hátizsákban a shotgun... arról nem is beszélek hogy az állást visszatöltve átrendezi a pályát és a csávók beakadnak egy fába ami azelőtt nem volt ott... a mesterlövész idegenek okozzák a legnagyobb problémát most.. elég ciki... pár mesterlövészputyi bekerült a hátizsákba nekem is. Kezd bedurvulni, pár "terjeszkedős" (nem báziselfoglalós) küldetést delegáltam... van egy kis rossz előérzetem emiatt. Talán nem kellett volna dehát nem volt kapacitásom rá.
  • PsychoStarfish
    Move parancs segít a gondodon =)
  • BaLeeX
    Hát pont ezért egyszerűsítették le amerikai szintre az egész gamét, de még így is problémája van csomó embernek. Az UFO1-től égnek állt volna a hajatok, pedig az 3x jobb volt ennél.

Szóval move parancs (jobb alsó sarok) és utána már nem célkereszt jelenik meg rajt hanem mozgás ikon. Álltalában csak kézben lehet vinni őket.
  • radical@work
    Kézikönyvet lehet valahol lelni?
  • radical@work
    Miért nem tudok élő idegent felvenni? Ha még él (van piros csíkja) akkor célkeresztre vált ha rá akarok klikkelni. Csak halott idegent tudok felvenni úgy hogy ráállok a hullájára és az inventoryn keresztül kézbe veszem. De így hogy lehet megcsinálni az olyan küldetéseket aminél el kell fogni egy élő alient? Látom hogy másnak is van ilyen gondja, mi a megoldás?
  • BaLeeX
    Középre kell állítani, akkor már jó. Ha fullra húzod bekapcsolja az élsimítást is meg mindent azaz kicsit belassulhat.
  • Grave Digger
    Ugyanez volt a problémám nekem is. Az opengl beállításoknál húzd a csúszkát a minőség felé. Nekem fullra a teljesítmény felé volt húzva, aztán mikor a minőség felé nyomtam a probléma is megoldódott:D
  • konoko
    őj=új
  • konoko
    Lesz. Jó is és őj is ez a játék. Soksok speciális info, ismertető, tapasztalatok, és lesz látogató.
  • PsychoStarfish
    A Dreamland Files az Area 51-ben van. Az oroszországiban valami más, nem emléxem pontosan mi. De persze tévedhetek =)
  • PsychoStarfish
    Hát már elég régóta használok Swisht és elég gyorsan és könnyen lehet jó teljesen flash oldalakat csinálni. Nem bonyolult. A Max-ban már scriptelni is lehet így ez a plusz is meg van. De nem is azért mondtam... csak vicceltem. Majd alakítok az oldalon még ígyis úgyis, csak az alap koncepció jó e és megéri e fáradozni egy ilyen oldallal, lesz e látagató elég stb stb.... =)
  • PsychoStarfish
    DC++ -on nézd meg hátha van lakainél.
  • BaLeeX
    Egy letöltési helyet mondjatok légyszi. Azt tudom, hogy minkét UFOhoz készült magyarítás is, mivel annak idején szinte ez volt az a játék amiért kihajtottam magamnak a PC-t. Na meg a Doom és az MK2 de nálam az UFO1 volt a trónon. :)
  • BaLeeX
    Hali! Egy darabig nekem is úgy tűnt, hogy nem lehet, sőt nem is kell taktikázni. Mindenhova mentem és daráltam befelé az idegeneket. Aztán elértem egy bizonyos szintet (12-13. szint) és a Recutan-sok (vagy mik) amikenk ilyen sun meg sky armorjuk van rohadtul meg tudnak izzasztani a plasmavetőikkel meg rakétáikkal. Volt egy bázisvédős küldetésem és nem tudtam megcsinálni, mert már hozzászoktam a bedarálós taktikához. Hát taktikázni kellett és ha nehezen is de meg lehetett csinálni, majd ugyanígy az orosz bázisos páját.
    Azaz pl. ugye már oda is kell egy jó adag taktika, hogy hogyan hozzad össze a szétszóródott embereket a pázisodon, majd be kell állni valami szűk folyosóra és nem nekünk menni, hanem odacsalogatni az alieneket. Aztán ugye jönnek a PSI-s baromságaikkal akkor rá kell jönni, hogy fegyver nélküli embert kell előreküldeni azt eltérithetik, sok mindent nem tud csinálni. Meg nem szabad közel állni egymáshoz mert sok a rakétavetős. Szóval azért kell ebben is taktika bőven, persze ha valaki átállítótt a nehézséget az elején, mert alapból easyn indul. Mondjuk én is csak normalon vagyok.
  • SecMan
    Majd lesz egy küldetés Oroszországban, olyan mint az Area51, addig meg várj és fejlődj mert szopacs egy pálya az.
  • Pluskast
    Nem tudja valaki hogy hogy a fenébe lehet megszerezni a "Dreamland Files" nevű tudományt?? Emiatt egyszerűen nem tudok tovább fejlesztení.
  • konoko
    Hát swishel megcsinálni egy teljes oldalt, elég macerás. Ezt a kis flesmarhaságot inkább vizuális effektekre és logokra találták ki, nem egy egész oldal keretrendszerét megcsinálni. Arra ott a macromedia féle "eredeti" flash széria. Mindenenesetre csináld meg sima php/html alapon, pár fles elemmel, logo, esetleg menu, stb.. De ez csak tipp, ha neked ugy jobban tetszik, akkor sok sikert ujfent akár a teljes flesoldalhoz is. =)
  • PsychoStarfish
    Van van. UFO collector's edition néven.
  • PiGonE
    UFO1 XP alatt??? Kinek van ez meg, honnan lehet leszedni??? Gyorsan-gyorsan! :))
  • Frank99
    Mivan, lövöldöznek a rakétás idegenek? :-)))

azé kell itt is taktikázni.

Most valami Öreg Szürke-t kellett megtalálni, és visszavinni.
    Azóta 2 élien is velem van, bár nem sokra megyek velük.
    Vannak szopatós pályák. Valahol már több mint 50 %-át visszavettem a Földnek, de nagyon jönnek a rakétás udegenek, szar ügy, ha három ilyen + 3 egyéb sorozatvetős várja az első sarkon az indulás után a csapatot...

• PsychoStarfish
    Én tudom :D
  • Frank99
    vagy élő idegen bevive a négyzetbe, vagy MINDEN élőlény kiirtása a területen, de legalább 1 db nem halott (lsd. pici piros vagy sárga? csík még..) élien...
  • PsychoStarfish
    Mármint a lényelfogásos küldetésben? Hát ha van nálad élő idegen elvileg akkor teljesítetted a küldetést és akkor autómatice kapsz róla üzit. Ha nem, akkor addig kell csinálni amíg élő idegent nem viszel a négyzetbe.
  • RUDKO
    sziasztok még az elején vagyok bevittem a lényeket a négyzetbe de nem ad uj pályát. mit kell még csinálni
  • PsychoStarfish
    Dreamweaver, SwishMax, Photoshop.

Konoko: Majd csökkentek. Még nagyon kezdetleges az oldal kinézete. vAgy csináljam teljesen flashben? :D:D:D:D:D:D:D
  • konoko
    Csökkenthetnél a flessek számán, mert pizit tulzás sztem. De kezdeti probálkozásnak nem rossz, sok sikert és türelmet hozzá.
  • Pluskast
    Ismét én volnék:)
    Az a helyzet, hogy per pill nem tudok semmit sem fejleszteni mert valami "Projeckt Dreamland" kell szinte az összes további tudomány eléréséhez. Nem tudja valaki véletlenűl, hogy azt hogyan lehet megszerezni?
  • SecMan
    Az UFO 1-el kapcsolatban lenne kérdésem: xp alatt futó verzió van meg. Kikutatom a Lebegő Orvost, feljön a kutatás befejezve ablak, és ott akármit nyomok kivág desktopra. Miért van ez?