UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a gondom, hogy a hang belassul amikor küldetést csinálok.
A kép tökéletes,nem szaggat csak a hang. Ez vajon mitõl lehet? 1600XP, 512RAM, GF2 64MB, a hangkártya pedig alaplapra integrált 5.1-es valami...
Erre tud valaki megoldást?
Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Gyártás meg úgy van ahogy leírtad.
Nem lehet több csapattal nyomulni, csak mikor feltaláltad a teleportot, akkor mindig a közelebbi military bázisról indulnak.
Birkus Maximus
Na most vagy én nem találtam meg, vagy tényleg senki nem reagált arra a kérdésre, hogy hogy lehet több csapatottal nyomulni? (lehet?) köfi
Birkus Maximus
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Kösz. Már unalmamban mindig csak Sun armort gyártottam az legalább jó volt valamire.

Én most ott tartok, hogy 11. szint körüliek a legtapasztaltabb embereim, van 16 bázisom, sun armor mindenkinek de fejleszteni nem tudok semmit (area 51 küldi megvolt, a pc-t elhoztam) és már gyártani sem nagyon érdemes semmit. Sun armorból gyártottam már vagy 8-at a többinél meg vannak jobb idegen cuccaim (az általam gyártott laser és plasmagun egy nagy szar az alienhez képest, szerintme azért ezt kicsit elqrták). Csinálgatom random a küldetéseket és várom, hogy legyen már valami.
Azért a Sun armoros alienek néha meg tudnak sz*patni, fõleg ellenséges ûrhajóban.
2. akkor nem tudsz odamenni hozzá amikor nem halt meg csak súlyosan sérült és kifeküdt, és nyilván, ezért is tudsz még lõni beléje. Ha nagyon kell a fegyvere(amit mission végén automatikusan összeszed) akkor lõdd le és utána már rá tudsz állni.
2. ha már jópár missiont megcsináltál az adott környéken akkor ott bead egy bázisfoglalós missiont, de ha még ennél is többet akkor automatice megkapod.
3. szerezz több bázist, és késõbb kapsz majd sztory-missiont. Addig meg kutassd ki amit tudsz és fejlõdj az embereiddel.
Egyéb kérdés?

az emberi faj oldalán harcolunk természetesen
2. a Föld-ön folyik a harc
3. Hivatalos oldal
Ha ismered a régi Ufo:Enemy Unknown-t akkor tudod milyen stílusú...
Megtudna nekem válaszolni vki 1-2 kérdést?
Kik ellen kell harcolnunk a játék során?
Melyik bolygón folyik a harc?
Mi a játék nemzetközi weboldalának a címe?
Segicsetek pls nembiztos hogy jot válaszoltam meg😊
Thx
Mennek a lányok!!!
Az indításnál a következõ hibaüzenetet írja ki:
129. Unable to allocate NV vertex array range of size:8192.
Aki tudja, mi lehet a baj, kérem segítsen és neki adom mind a két 17 éves, örögbefogadott, kóreai lányomat!!!!
THX
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Az elõbb írtam hogy kifagy mikor az idegent föl akarom venni mikor még él.Ezellen nem tudsz valamit? Az baj ha nem viszek el egy élõ ufot sem?
,de elõtte az elején mi az amikor ráklikkelsz valamelyik bázisra kiír valammi change... valamit! Az a kutatáshoz kell végigcsinálni vagy miért?
Valakinek volt már olyan hogy ha fel akarom venni az egyik ufot amelyik még él hogy hazavigyem akkor egyszerûen kifagy, de csak az élõknél!
Ha volt már ilyen mit csináltatok?