UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mészy
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a hang belassul amikor küldetést csinálok.
A kép tökéletes,nem szaggat csak a hang. Ez vajon mitõl lehet? 1600XP, 512RAM, GF2 64MB, a hangkártya pedig alaplapra integrált 5.1-es valami...
Erre tud valaki megoldást?

Rocközön.com online Rockradio és a Galaktikus Rockfamily otthona

SecMan
??? most akkor lehet több squad? hogyan?

\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"

szerintem a teleportalas miatt nem is kell tobb, bar nekem is jobban tetszett a regi rendszer.
SecMan
Akkor se lehet több csapattal nyomulni tudtommal, vagy ha igen akkor légyszi mond el hogyan.

Gyártás meg úgy van ahogy leírtad.

Undem az idegesít a játékban, hogy nem adhatom meg hogy mibõl mennyit kellene legyártni, mindig viszza kell lépni és beállítani. Vagy ha igen valaki mondja meg hogy hol! PLz!
Nem lehet több csapattal nyomulni, csak mikor feltaláltad a teleportot, akkor mindig a közelebbi military bázisról indulnak.

Birk@
Ha jól látom (olvasom a fórumokat kint), nem is lehet... Ha nem megy, egyszerûen a "delegate mission"-t kell választani, akkor megpróbálják megoldani mások helyetted.

Birkus Maximus

SecMan
Nem lehet több csapattal nyomulni, legalábbis nekem eddig még ne sikerült pedig próbáltam már mindent...

Birk@
Hali!
Na most vagy én nem találtam meg, vagy tényleg senki nem reagált arra a kérdésre, hogy hogy lehet több csapatottal nyomulni? (lehet?) köfi

Birkus Maximus

Kumesz
Hy All!Ugye irták róla hogy megjelenik magyarul is szóval csak az lenne a kérdésem hogy nem lehet valahonnan már magyarul is leszedni??

BaLeeX
Nekem csak 15" van 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

lwb
Mondjuk nálam 17"-on nem túl pici, de az tény, hogy 800x600-on kb. 20%-kal folyamatosabban futna. Mind1, így jártunk... 😞

Vorpal
ez amit most kiadtak ugye még a DOS os promo verzió volt?

- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...

BaLeeX
Ez fix sajnos. Nekem az UFO szokkal szebbnek tûnt (igaz ha most ránézne az ember lehet hányinger fogná el) de ott nagyon jól megvolt rajzolva minden. Szívesen hátszanám 800x600-ba minden olyan kicsinek tûnik.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Uberlama
ahaaa oksa ráállok a dologra 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

lwb
Hmm... jól látom, hogy a játék csak 1024x768-as felbontáson mûködik? Jó lenne, ha lehetne picit butítani...

PsychoStarfish
Majd meglesz minden 😄 Ha találnak Biomass Node-ot akkor az kapjad szét gyorsan 😄 A helyére bázist kapsz és máris pusztul a massza =)

SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.

Uberlama
huhh én meg most eléggé nagy patthelyzetbe vagyok, biomassza van déli sarkon meg dél amerikán, és ausztrália felén a másik fele az enyém illetve a világ többi része is az enyém. namost ha elfoglalok egy bázist ahol biomasza van azt azonnal viszaveszik de a biomasza eltávolito bázisok csak pont a bázik határáig tüntetik el a maszát a bázis területén már nem szal nem tok tovább haladni :/ a töketlen idegenek már azt is felajánlották hogy szövetkezzünk (rofl jol kiröhögtem pket) , de egyelõre még ûrhajot se találok hogy a queent kinyirjam, ááááááá 😄

PsychoStarfish
Ok kicsit nem jól emlékeztem. Nem ír semmit arról, hogy nem tudná az ember a másikat irányítani. Annyíit ír, hogy nem ismerik még az emberi psi rejtelmeit, és hogy idegen psi cuccokat nem tudnak gyártani.

PsychoStarfish
Psi kérdésre. A glossaryban ott a válasz. Csak "összetörni" lehet vagyis gondolom csak meghülyíteni lehet az ellent. Irányítani nem képesek az emberek az ellent mert még nem fedezték fel hogy náluk hogy is mûködik pontosan a psi használata. Nah. Van psi csak nem tudjuk használni ennyi =). Szóval irányítani nem lehet ellent vele elvileg.

PsychoStarfish
Amíg a launcherrel el nem indítod a gamét és az itteni setings-t le nem okézod nincs config.cfg file. Szóval igaza is lehet annak akinek nincs. Na persze én ha egy új gamét kapok alapból elõször setup és aztán game... =)

BaLeeX
Még 1 kérdés. Psionic riflék mire jók? Ugye psi power kell a használatukhoz. De csak sebzik az ellenfelet vagy át is lehet állaítani magunkhoz vagy élve elfogni?

BaLeeX
Na baze, ezt jó tudni.
Kösz. Már unalmamban mindig csak Sun armort gyártottam az legalább jó volt valamire.

BaLeeX
Ne szerencsétlenkedjetek már. A kisebb alienekre (akik 1-2 kockában esnek össze) simán rá lehet állni a move paranccsal aztán tudod cipelni is (általában csak kézben). A nagyobb (több kockát elfoglalók) alienekre nem mindre lehet ráállni de úgy sem tudnál vele mit kezdeni mert nem tudnád felemelni a fegyverét meg úgyis megkapod mission után.

Én most ott tartok, hogy 11. szint körüliek a legtapasztaltabb embereim, van 16 bázisom, sun armor mindenkinek de fejleszteni nem tudok semmit (area 51 küldi megvolt, a pc-t elhoztam) és már gyártani sem nagyon érdemes semmit. Sun armorból gyártottam már vagy 8-at a többinél meg vannak jobb idegen cuccaim (az általam gyártott laser és plasmagun egy nagy szar az alienhez képest, szerintme azért ezt kicsit elqrták). Csinálgatom random a küldetéseket és várom, hogy legyen már valami.
Azért a Sun armoros alienek néha meg tudnak sz*patni, fõleg ellenséges ûrhajóban.

PsychoStarfish
Vagy a move parancsal vidd rá az embered. Ilyenkor nem támadni akar majd =)

SecMan
Hmm, és akkor miért is nem tudtál ráállni? Hmmm... ha nem engedi hogy ráállj, akkor csináld azt hogy kijelölöd az egész csapatot és a lény mellé közvetlenül menj, és ha szerencséd van az egyik pont a lényen fog megállni.

SecMan
1. az alap shotgunhoz, pisztolyhoz, és uzihoz végtelen lõszer van, de a késõbb szerzett fegyverekhez nem lesz...
2. akkor nem tudsz odamenni hozzá amikor nem halt meg csak súlyosan sérült és kifeküdt, és nyilván, ezért is tudsz még lõni beléje. Ha nagyon kell a fegyvere(amit mission végén automatikusan összeszed) akkor lõdd le és utána már rá tudsz állni.

SecMan
1. kontinenst a main menu-> games-> beírod az új profil nevét -> jobb oldalt tudsz nehézséget és kontinenst választani -> new game.
2. ha már jópár missiont megcsináltál az adott környéken akkor ott bead egy bázisfoglalós missiont, de ha még ennél is többet akkor automatice megkapod.
3. szerezz több bázist, és késõbb kapsz majd sztory-missiont. Addig meg kutassd ki amit tudsz és fejlõdj az embereiddel.

Egyéb kérdés?

SecMan
1. idegenek ellen, illetve földi mutánsokkal(vagy mikkel😊)
az emberi faj oldalán harcolunk természetesen
2. a Föld-ön folyik a harc
3. Hivatalos oldal

Ha ismered a régi Ufo:Enemy Unknown-t akkor tudod milyen stílusú...

Hali!
Megtudna nekem válaszolni vki 1-2 kérdést?
Kik ellen kell harcolnunk a játék során?
Melyik bolygón folyik a harc?
Mi a játék nemzetközi weboldalának a címe?

Segicsetek pls nembiztos hogy jot válaszoltam meg😊
Thx
Nincs

Hali!Magyaritas meg nincs hozza ugye?

PsychoStarfish
Elindult? =)

Köszönöm!!! Köszönöm!!!

Mennek a lányok!!!
PsychoStarfish
NVidia karid van ugye? =) Legújabb driver fent van? Patch fent van? Ha így sem megy akkor kapcsold ki az élsimítást és az anisotropic filtering-et. Lehet így menni fog.

Sziasztok!

Az indításnál a következõ hibaüzenetet írja ki:

129. Unable to allocate NV vertex array range of size:8192.

Aki tudja, mi lehet a baj, kérem segítsen és neki adom mind a két 17 éves, örögbefogadott, kóreai lányomat!!!!

THX
SecMan
Én is észrevettem, kezdtem is egy új játékot egybõl 😊

PsychoStarfish
Hát megoldható, hogy ne kelljen felvenni. Gyakd le az összes ellent de legalább egy maradjon életben. Mivel nem lesz több rohangáló idegen a küldetének vége és még élõ is van (incapacitated) ezért succesful lesz a küldi.

KM
Na, ez baj...

Knox
megy valakinek 9600pro-n? és ha igen hogyan oldotta meg? THX

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Köszi
Az elõbb írtam hogy kifagy mikor az idegent föl akarom venni mikor még él.Ezellen nem tudsz valamit? Az baj ha nem viszek el egy élõ ufot sem?
PsychoStarfish
Na fasza. 3.8-as catalystel megint akadozik mint állat a game amikor sok bimassza van =) Jöhet az újabb peccs =)

PsychoStarfish
Építeni nem tudsz bázist se a bázison épületeket. 3 fajta bázis van (egyenlõre). Tehát rákattintasz az egyik bázisra és a change type-al megváltoztatod a típusát. (Military, Research, Engineering) A katonai bázisról szállnak fel a vadászgépek és a csapatszállító helikopter. A research a kutatásért felelõs. Minél tömm kutató bázis van annál gyorsabban kutathatsz ki valamit. A harmadik a mérnöki fejlesztésekért és "gyártásért" felelõs. Itt lehet "kutatni" például a plasma fegyver használata után, azaz, hogy hogy kell használni. Ezen kívöl itt gyárthatsz már kifejlesztett fegyvereket. Idegen fygvert nem tudsz gyártani, azt csak zsákmányolni lehet. Remélem segített a dolog. =)

De hogy tudok építeni vagy mikor?
Uberlama
3 fajta bázisod lehet, katonai , fejleszté és épitõ vagy mi, azt tudod változtatni, a belsõ területekre hagyjad a fejlesztõ és épitõket és a hátarra végig katonait

Egyépként fontos bevinni a bázisra egy élõ ufot? mert ha nekem ott kifagy akor nemtudom mi lesz!
Jó neked lassan én is megyek haza és játszok!
,de elõtte az elején mi az amikor ráklikkelsz valamelyik bázisra kiír valammi change... valamit! Az a kutatáshoz kell végigcsinálni vagy miért?
Uberlama
nem volt ilyen nekem még, (jah 10 óta most tudok elõször kilépni mert még1 csata meg még1 bázis csak és lépek ki cimû helyzet van 😄 ), én most már kifejlesztettem minden szart és most nagyon nem halad a fejlesztés mert bõven lenne még mit de a következõkhöz mindig kell vmi, azóta csomo csatám volt meg bázis meg mittomán de még nem enged tovább illetve vmi area51 nevada meg ilyesmit emlegetett egyszer hogy ott kéne körülnézni, szal msot akkor elindulok amerika fele is picit hátha ott van vmi. Amugy már nincs katonám 10es szint alatt és 12es is vagy 3 van már, mind super heroic a fegyverében meg sun armor meg mittomén és nagyon nincs ellenfelem 😄D

Mindenki Játszik!
Ping-Pong!
HI!
Valakinek volt már olyan hogy ha fel akarom venni az egyik ufot amelyik még él hogy hazavigyem akkor egyszerûen kifagy, de csak az élõknél!
Ha volt már ilyen mit csináltatok?