1287
Újra támadnak az idegenek!
-
TheZsenyka #183 Ha szépen megkéred, biztosan kölcsönadja a privát FTP elérését: te letöltöd, aztán bedobod a közösbe az accountot.
-
konoko #182 Kötve hiszem... =) -
Ha szépen megkérlek akkor megosztanád velem hogy honnan? -
Hasonlóképp!
-
ugy hogy most toltom lefele. -
TheZsenyka #178 Szeretnék már játszani vele. Ti hogy álltok ezzel? -
TheZsenyka #177 Atom. -
2003-10-02 PC Game ISOs UFO: Aftermath (c) Altar Interactive 02 CDs DEVIANCE 10
AZ IGASSÁG PILLANATA KÖZELEG KIDERÜL MIT KAPUNK A ......VÁRAKOZÁSUNKÉRT :)
-
Illetve MA gyün(gyütt)!
-
Meglátjuk!
-
ÁÁÁÁMBEREK! Hónap gyün!
-
Nem tudjátok honnan lehetne letölteni az UFO Unknown -t?
-
Mr. Perfect #169 A US. release pedig október 13. -
Mr. Perfect #168 Egyébként ha most megnézed ezt a linket akkor láthatod, hogy október 03. szerepel ottan :-))))) -
Mr. Perfect #167 én pl. azért hiszek a tothegame-nek mert már nagyon sokszor adtak meg jó kiadási dátumot.Ez tény. Viszont ők sem tévedhetetlenek ez természetes, főleg manapság amikor annyira nagy divat lett a játékok kiadási dátumaival játszadozni :-)))))) -
TheZsenyka #166 Hihetetlen... -
TheZsenyka #164 Hát nem értem... más, sokkal ütősebb cuccok (pl. Jedi Academy) jóval korábban kijönnek, mint ez a cumó. Há' mi van? Páncélszekrényben van vagy mi a tököm? -
TheZsenyka #163 ahhhh..... -
konoko #160 Két dolog. Egy: az tuti hogy nem a régi 1-2 részt kapod meg '03as kiadásban. Kettő: az index gamer forumának a szinvonalát csak azért nem jellemzem, mert nem szeretnék trágár szavakat használni. (kivéve a hattrick topikokat). Egyszóval, várjuk meg amig kijön, és majd 1-2 napnyi játék után meglátjuk mit is kaptunk. Én bizok benne nagyon, hogy felnő a játék az első két rész hirnevéhez... =) -
TheZsenyka #159 Sose jön már ki... -
TheZsenyka #157 Az Index - mint tudjuk - közismert minőségi játék ismertetői révén... 
Szerintem várd meg a gammát. -
TheZsenyka #154 Akarom. -
steweee #153 tényleg szar lesz?kár lenne érte?nagy dolgokat nem várok,tűrhető grafikát a mai színvonalon meg a régi játékélmény felevenítését.az jó is volt úgy ahogy volt,legfeljebb néhány új ötletet bele amit akkor a gépigény miatt nem lehetett.olyat olvastam róla hogy nagy csalódás lesz.tényleg? -
Én úgy olvastam, hogy ma (26-án) jelenik meg Angliában, úgyhogy elvileg az ISO is várható mostanában. -
TheZsenyka #151 Ez a hozzászólás azért született, hogy a nyílvánvalóan kedvenceid közé tett 'UFO: Aftermath' topic mellett megjelenjen egy '(1 új üzenet)' felirat és Te izgatottan rávesd magad a topicra...
-
hehe:DDD -
TheZsenyka #149 Jajmár... hát hol van már a gamma? -
TheZsenyka #148 Kijött a szög a falból... -
Most valami ilyen poén jön:
Kijött... szememből a könny.
Kijött... orromból a cucc.
vagy valami ilyesmi :) -
Az nforce-on még nincs kinn
-
Merre lehet megtalálni? Milyen? -
TheZsenyka #144 Kijött... -
Szerintem csak 3 nap, pénteken jön ki elméletileg... -
Gear #142 Még 10 nap .......... -
TheZsenyka #141 Ja? Végre megtaláltam a topicot, úgy el volt süllyedveee... 
Gondoltam hogy ha új hozzászólás van, rögtön rávetitek magatokat a topicra... már nagyon várom a cuccot.
-
Már megint szopatod a népet Zsenyka:DDD -
TheZsenyka #139 Na végre... -
TheZsenyka #137 "With you fans, I'm expecting an uproar over my criticisms, and a barrage of justification for Altar Interactive's choices in my mailbox by tomorrow." 
azért nagyon várom -
Elolvastam és elkeserítő. 
Pont azokat hagyták el, amiért imádtam játszam az UFO játékokkal.
Ráadásul max 7 embert vihetsz, aztán szevasz.
Az idő rosszul beállított a cikk írója szerint.
Lehet, hogy csak az én figyelmemet kerülte el, de nem olvastam arról, hogy milyen lesz a finanszírozási része. Ez hasonló a régihez? -
pinehead #133 Alvás???
Minek??!