UFO: Aftermath

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheel
Én nemtok semmit 😊
No?

Valami new hír a cuccadékkal kapcsolatban? Aftermath.

Pheel
De csak mert dejófej vagyok: Connectix Virtual PC v4.0.zip töltõdik fel. Összesen 13 Megs.
Pheel
Pontosan! Ezért kell a virtuális gép. Az megfogja a gépet

A cuccot meg felrakom az anonymous supergamez ftp-re. UFO könyvtárba.
gothic1
Itt találsz magyarítást az UFO1-hez és az UFO2-höz (és sok más játékhoz)

http://www.extra.hu/gmiki

Pheel
Az én verzióm magyar. Ha kell, felrakhatom valahová, nem nagy cucc. 3.4 Megs 😊
A sebesség problémája nem 100%-osan megoldott, de van egy programom, Connectix Virtual PC a neve. Ez emulál a WinXP-mbe egy virtuális gépet, arra tettem egy DOS-t, SB16 támogatással (ezt is emulálja a virtuális gép) és azon futtatom. Nem halálosan játszhatatlan, de tény, hogy néha a kör elején meg kell néznem, kit találtak el.

CPUKill-lel én is próbálkoztam, de nem hozott megoldást.
gumininja
A Microprose, a regi enjeben megszunt letezni evekkel ezelott. Felvasaroltak, szetdaraboltak, stb. A vezeto emberkeje, Sid Meyer probal(t) talponmaradni, es a regi projekteket folytatva eletbenmaradni. Lasd Civ3. Azt nemtom hogy ki fejleszti az uj UFO reszt, de nagyon remelem hogy a regi Microprose bandabol jelen lesz annyi ember hogy ne b×sszak el a dolgot ;]
Pheel
Már vannak ethereal-ok is!

Komolyan mondom egy csomó játék elbújhat mellette. Mondjuk néznek rám hülyén, mikor a 19"-os monitoron 320x200-ban nyomulok
Pheel
Elõszedtem az 1-et. Már az idegen eredetet kutatom!
Felõlem másolhatják is, csak legyenek királyosan ijjesztõ hangeffektek, boncolási jegyzõkönyvek, UFO vadászat égen-földön-vizen, legyenek bázisok és legyenek sejtelmes árnyak meg alien control. 😊

Pheel
UFO: Enemy Unknown

Az elsõ komoly játék, amivel még évek múltán is szívesen játszottam. Elõ kellene szedni megint.
Oldern the 1st
bakker... ufo.... az elsõ "komolyabb" játékom volt, hónapokig egy barátommal minden nap játszottuk... a legtöbb mozgáspont amit elártem 84 volt asszem' 😊

Ne válaszolj az üzeneteire, láthatólag csak cukkolni akar minket.

gothic1
Igen én is láttam ezt az idõpontot. Legalább lesz idõ kellõképpen felspanolni magunkat, így nagyobb élvezet lesz kézhezkapni a játékot! 😊

Frank99
Várható megjelenés:
2003. õsze...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Ja és élveboncolás rulez!

Arra jó hogy beledurrants. 😊

gothic1
Ezeket a screenshotokat is nézzétek meg!

http://gamespot.com/gamespot/filters/products/screenindex/0,11104,913875,00.html

Az lény a jobbalsó sarokban! Lehet, hogy ez már túl futurisztikus! 😊

gothic1
42 óra? Én meg azt hittem, hogy az én huszonvalahány órám az valami! 😊

szerintem egyáltalán nem volt kétséges hogy egy ekkora nevû játék simán talál kiadót

Grave Digger
már nagyon várom az x-com sorozat elsõ része volt ugyanis, amelyikkel életemben egyedül 42 órát tudtam egyfolytában, alvás nélkül játszani.
Überelni akarom már régóta, remélem ezzel sikerül

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

gothic1
Itt olvastam

http://gamespot.com/gamespot/stories/previews/0,10869,2901901,00.html

, hogy készítõk végre megállapodtak egy kiadóval a játék terjesztésérõl. Nemsokára megtudjuk a pontos idõpontot. Az usaba és europaba egyszerre fogják kiadni.

Csacsi
nemt udom volt-e már ez a link, de van egy pár jó kép : http://www.jatekhirek.hu/index.php?picmore=101

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

a képekbõl itélve nem lesz ez olyan rossz...

http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=25623

Frank99
Ki f*sz akarja elrontani az örömödet?
Elmondtam a véleményem, mint te és mások.
Haggyá má békén a megjegyezéseiddel!

Nekem van idõm játszani. Most miért jó neked, hogy mások örömét elrontod? Nem tudod elviselni, hogy mások nem értenek veled egyet?

Tudod mit?

IGAZAD VAN!

Így jó? Most már nyugton hagyod a topicot?

(Természetesen nem azt kérem, hogy húzz el a topicból, hanem azt, hogy a negatív kisugárzásodat ne vidd bele plíz.)

Frank99
Tudjátok mi a gond?
Hogy így karácsony elõtt sem jelenik meg semmi jó, és semmi új!
A TombRaidert áttették 2003-ra, a Master Of Orion 3-at is, és sorolhatnám. Elhiszem, hogy nehéz olyan játékot csinálni, ami még nem volt, és hogy sok pénz, meg a warez sokat elvisz, de pl ha DOOM3 megjelenik (szintúgy talán 2003. tavasza) EZT megveszem majd a 4-5 eredeti, és kitûnõ játékomhoz(Morrowind, SimCity 3000 stb)
Ha jó lesz, megveszem az UFo-t is, mertkedvencem volt annak idején) de ez még olyan messze van a véglegestõl, pláne ha még meg sem jelent.
Éppen ezért minek görcsölni vele?
Amúgy meg az embereknek egyre kevesebb idejük van játszani, a játékok meg egyre bonyolultabbak, drágábbak és idõigényesebbek.
Egy gyors, kicsi shareware játék egyre inkább többet ér, mint a sok cd-s multimédia csodák...

Alig várom az idegen boncolást... 😊

gothic1
hogyan=vajon

gothic1
Pontosabban ezekkel a tulajdonságokkal nem lesznek, hanem már el vannak látva. A program fejlesztése most már a "simítási" és tesztelgetési fázisban van. A hónap elején pl. azon dolgoztak, hogy hogyan kell-e és ha kell akkor milyen formában jelenítsék meg a lövések nyomvonalát. (Végülis úgy találták -nagyon helyesen-, hogy szükség van rá)
Errõl itt olvashattok.

gothic1
Nem olyan rossz az! Nekem tetszik.

Most olvastam a fejlesztõkkel (pontosabban a PR emberükkel)készített riportban - itt
olvashatod el (angolul)
-, hogy a szerepjáték-hangulat megteremtéséhez a katonák a következõ tulajdonságokkal lesznek ellátva:

Strength, Agility, Dexterity, Willpower, Intelligence, and Perception.

pl. ha a willpower értéke magasabb, akkor az idegenek kevésbé tudják "buzerálni" a katona agyát (lásd. alien PSI), ha a strength magasabb több cuccot lehet rápakolni , stb.

Csacsi
A hardwireden a mai hírek között van egy pár kép, egy épületrõl több szemszögbõl. Nekem tetszik, bár azért egy kicsit jobban is kidolgozhatták volna..

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

gothic1
No akkor kanyarodjon vissza az eredeti témához.

Ime egy újabb kép, amelybõl azért már jobban látni, hogy ez egy igazi körökre osztott stratégia lesz -tényleg olyan mint a régi játék, csak "kicsivel" jobban néz ki- :

Nem is tudom, ki táplálja a "lángot" 😊

gumininja
hja, egy gyenge flemkezdemeny ertelem nelkul..
Frank99
Amúgy meg kezd flame szaga lenni a topicnak...

Frank99
nálam is ott a :-)

gothic1
"Tudod mit? Hozz létre egy ilyen topikot:

"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!" Ezt amúgy viccnek szántam, vagy te komolyan veszed? 😊

gothic1
Tudod mit? Hozz létre egy ilyen topikot:

"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!

Egyébként a Gothic 2 (angol) még ki se jött, Magyarországon nem is lehet kapni, még a németet se és a Gothic2 topik most az 5. legnépszerûbb topik a supergamezen, annak ellenére, hogy egy-két emberkétõl eltekintve még alig játszik vele valaki.

Frank99
Mé' is vagyok negatív?
Mert minden hülye hírnek nem csinálok topicot mint TI?
Lehet.

:-)

Túléltük! 😊

gothic1
Kösz a támogatást!

Pont ezért hoztam létre a fórumot, amiért mondtad, hogy más is tudjon róla, hogy készül a game. Egyébként pedig mostanság kéne kijönnie, szóval aktuális.
Egyébként pedig szerintem az a fölösleges, hogy megjegyzést tesz valaki, hogy fölösleges egy fórum. 😊
Tárhelyet veszek el valakitõl? Valakit megsértettem vele? pl. egy ilyen "negative man", mint Frank99, hangot tudott adni a véleményének. Már megérte! 😊

Nem értem miért kell belerondítani a fórumba. Hagyd magára ezt a topicot ha nem tetszik.

gumininja
2-3 honapja bejelentettek mar, azota semmi hir.. Majd ha a gonetogold vagy az isonews latom a cimet, akkor marha boldog leszek. Addig nem bizok semmiben sem..
Frank99
a remény HAL?

én meg aszittem, hogy az egy fogalom...

:-)))

"a remény hal meg utóljára"

Frank99
Oké zsenyka.
És mit érsz el vele ha tudod hogy készül?
lehet sosem készül el!
Lsd. Duke Nukem Forever!
Mennyi kép volt már róla. és sehol.
nem flamelni akarok, de ha valaki lát valamit a Neten és mingyá csinál neki itt egy topicot, sosem talákjuk meg, ami igazán kell...
bocs.
ez privát vélemény

Nem kötelezõ sem beleolvasni. Egyébként már volt haszna a topic-nak:

1., megtudtam hogy készül a cucc
2., találtam általa képeket és infókat a gammáról
3., megtudtam hogy TBS lesz...

Frank99
megint egy fölösleges topic, mint a Kreed vs. Doom3
Minek beszéltek róla, majd ha meg megjelenik, valaki okos megen' csinál neki egy topicot, mert ez régen a süllyesztõben lesz...