UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cuccot meg felrakom az anonymous supergamez ftp-re. UFO könyvtárba.
http://www.extra.hu/gmiki
A sebesség problémája nem 100%-osan megoldott, de van egy programom, Connectix Virtual PC a neve. Ez emulál a WinXP-mbe egy virtuális gépet, arra tettem egy DOS-t, SB16 támogatással (ezt is emulálja a virtuális gép) és azon futtatom. Nem halálosan játszhatatlan, de tény, hogy néha a kör elején meg kell néznem, kit találtak el.
CPUKill-lel én is próbálkoztam, de nem hozott megoldást.

Komolyan mondom egy csomó játék elbújhat mellette. Mondjuk néznek rám hülyén, mikor a 19"-os monitoron 320x200-ban nyomulok

Az elsõ komoly játék, amivel még évek múltán is szívesen játszottam. Elõ kellene szedni megint.

2003. õsze...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/screenindex/0,11104,913875,00.html
Az lény a jobbalsó sarokban! Lehet, hogy ez már túl futurisztikus! 😊
Überelni akarom már régóta, remélem ezzel sikerül

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://gamespot.com/gamespot/stories/previews/0,10869,2901901,00.html
, hogy készítõk végre megállapodtak egy kiadóval a játék terjesztésérõl. Nemsokára megtudjuk a pontos idõpontot. Az usaba és europaba egyszerre fogják kiadni.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
http://www.supergamez.hu/cikk.php?cid=25623
Elmondtam a véleményem, mint te és mások.
Haggyá má békén a megjegyezéseiddel!
Tudod mit?
IGAZAD VAN!
Így jó? Most már nyugton hagyod a topicot?
(Természetesen nem azt kérem, hogy húzz el a topicból, hanem azt, hogy a negatív kisugárzásodat ne vidd bele plíz.)
Hogy így karácsony elõtt sem jelenik meg semmi jó, és semmi új!
A TombRaidert áttették 2003-ra, a Master Of Orion 3-at is, és sorolhatnám. Elhiszem, hogy nehéz olyan játékot csinálni, ami még nem volt, és hogy sok pénz, meg a warez sokat elvisz, de pl ha DOOM3 megjelenik (szintúgy talán 2003. tavasza) EZT megveszem majd a 4-5 eredeti, és kitûnõ játékomhoz(Morrowind, SimCity 3000 stb)
Ha jó lesz, megveszem az UFo-t is, mertkedvencem volt annak idején) de ez még olyan messze van a véglegestõl, pláne ha még meg sem jelent.
Éppen ezért minek görcsölni vele?
Amúgy meg az embereknek egyre kevesebb idejük van játszani, a játékok meg egyre bonyolultabbak, drágábbak és idõigényesebbek.
Egy gyors, kicsi shareware játék egyre inkább többet ér, mint a sok cd-s multimédia csodák...
Errõl itt olvashattok.
Most olvastam a fejlesztõkkel (pontosabban a PR emberükkel)készített riportban - itt
olvashatod el (angolul) -, hogy a szerepjáték-hangulat megteremtéséhez a katonák a következõ tulajdonságokkal lesznek ellátva:
Strength, Agility, Dexterity, Willpower, Intelligence, and Perception.
pl. ha a willpower értéke magasabb, akkor az idegenek kevésbé tudják "buzerálni" a katona agyát (lásd. alien PSI), ha a strength magasabb több cuccot lehet rápakolni , stb.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Ime egy újabb kép, amelybõl azért már jobban látni, hogy ez egy igazi körökre osztott stratégia lesz -tényleg olyan mint a régi játék, csak "kicsivel" jobban néz ki- :

"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!" Ezt amúgy viccnek szántam, vagy te komolyan veszed? 😊
"Ne csináljunk fölöslegesen topikot". Te lehetsz így a témaindító!
Egyébként a Gothic 2 (angol) még ki se jött, Magyarországon nem is lehet kapni, még a németet se és a Gothic2 topik most az 5. legnépszerûbb topik a supergamezen, annak ellenére, hogy egy-két emberkétõl eltekintve még alig játszik vele valaki.
Mert minden hülye hírnek nem csinálok topicot mint TI?
Lehet.
:-)
Pont ezért hoztam létre a fórumot, amiért mondtad, hogy más is tudjon róla, hogy készül a game. Egyébként pedig mostanság kéne kijönnie, szóval aktuális.
Egyébként pedig szerintem az a fölösleges, hogy megjegyzést tesz valaki, hogy fölösleges egy fórum. 😊
Tárhelyet veszek el valakitõl? Valakit megsértettem vele? pl. egy ilyen "negative man", mint Frank99, hangot tudott adni a véleményének. Már megérte! 😊
én meg aszittem, hogy az egy fogalom...
:-)))
És mit érsz el vele ha tudod hogy készül?
lehet sosem készül el!
Lsd. Duke Nukem Forever!
Mennyi kép volt már róla. és sehol.
nem flamelni akarok, de ha valaki lát valamit a Neten és mingyá csinál neki itt egy topicot, sosem talákjuk meg, ami igazán kell...
bocs.
ez privát vélemény
1., megtudtam hogy készül a cucc
2., találtam általa képeket és infókat a gammáról
3., megtudtam hogy TBS lesz...