UFO: Aftermath
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG átírta a szülinapom, nem Februáiri hanem Szeptemberi vagyok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Koszi a valaszokert!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
2. szerintem meg lehet adni hogy pl. lõjön 2-t menjen arrébb lõjön 3-at. de nem szoktam használni szóval nemtom pontosan de szerintem erre jó.
Egyéb: eszem f*szom megáll itt a biomasszától. Ugyanis most gyorsan kéne kikutatnom minden szart, közbe jön a massza, támadnak az ufók és csak 1 squadom van, és már azt se tudom hogy kivel vagyok akkora a káosz...
\"The dreams in which I\'m dying are the best I\'ve ever had\"
Masik meg az hogy amikor kijelolom hogy lojjon egy ufora mi az a kis szamlalo ... ahanyszor lojjon?
lejjebb megtalálod a linket
Steam: [HUN]Feriggno
-van még kis piros vagy sárga csík a feje felett és fekszik
Amúgy katonáid nem lövik tovább ha kifeküdt, csak ha erre külön parancsot adsz.
Masik az hogy ha odaalok egy szorny ele es mondom hogy lojjon bele akkor ha tobszor nyomom a jobb gomdot elkezd felfele szamozni... az mit jelent?

hanem ha a környéken elég feladatot elvégzel (egy bizonyos idõn belül) akkor elõbb-utóbb a tied lesz magátol mert egy "másik grp" elfoglalja neked.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
vannak olyan küldetések, amik bázist adnak, azaz te foglalod el
amint elfoglaltad Military base lesz, de ha ráklikk, akkor meg tudod változtatni, h kutató vagy gyártó bázis legyen
Demon Eyes Kyo became a legend, killing 1000 warriors in one night.
Köszi

2. ha elfér a kezedben a hatástalanított idegen, akkor felveszed és elrohansz a zöld négyzetbe és vége.
Tényleg készül a magyar változat is belõle?
Mert akkor talán még értenék is valamit, hogy miket fejlesszek ki meg stb.
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
Nekem sem indul! videok lemennek, menu olvashato csak KIFAGY kb 5 mp után! peccs fennt van! ati 9600pro, minden alapon! vertexet kapcsolgattam! szijjanak le mind!
vki esetleg megoldás? THX
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Már múlthét vége óta várom, hogy végre meglegyen A JÁTÉK. Most végre megvan de olvastam, hogy sokaknak volt gond vele tutira vettem, hogy én sem úszom meg hát bejött.
Feltelepítettem a játékot, egyszerre rá a patchet is. Elindul, király az intro majd bejön a menü. A betûket nem tudtam elolvasni a menüben, nem estem kétségbe, irány a videokártya beállításait, teljesítményrõl közepesre tettem (ATI 9100) majd vissza. Hurrá el tudom olvasni. Indítom a játékot. Hmm szép, csak egy kicsit sokat tölt. Tutorial pálya. Amikor már kinyírtam az elsõ szörnyet és megtaláltam a mukit akkor kezdtem ideges lenni, hogy ez nem csak az elején swappel mert bármit nyomtam 2-3 mp-es késéssel csinálta meg és swappelt mint a barom. Majd egy idõ után hibaüzenettel elszállt. Mégegyszer megpróbáltam, ugyanez csak most nem hibaüzenetet írt ki hanem elkezdett darálni a vinyó és nem hagyta abba és semmire nem ragált.
Nos, ötlet?
Konfig: Xp 1800+, 512mb DDR, Radeon 9100 64mb.
Szóval szerintem nem igazán kéne swappelnie ennyi memóriával.