4904
hűtés
-
#1503 #1499 -
gutamsn #1502 cső!
Kellemesen csalódtam a ZALMAN CNPS9500 ben!
Giga módon hűt még alap fordulaton is. 38-40 fok között tartja mindennapos ténykedés közben :írás,dvd nézés,letöltés,zene hallgatás sőt kódolásnál sem megy 42 fölé.
Játéknál F.E.A.R 60perc után 52 volt max fordulaton(2400)alapon(1400) 58-60
A régi eredményeim :eredeti intel hűtö alapból ugy indult hogy 48 fok, 1-2 órás ténykedés után már az 56 ot is elérte 2800 as fordulaton, a játékoknál siralmas volt a hejzet 65-68 volt az átlag de volt 75 fokon is és mindezt 4800-as fordulaton! A repülőgép hajtómű jelenthetne neki!
Ja és amit hüt az 1 INTEL PENTIUM 3.0Ghz L2 2MB
Szerintem megérte az árát 15000Huf -
gutamsn #1501 Van! Most néztem 1-2öt.
-
#1500 Sziasztok,
Ket alaplap+proci osszetetel mellett gondolkodok.
Az egyik:
Gigabyte GA-K8NE + Sempron 3300+ (s754)
A masik:
Gigabyte GA-K8NF-9 + Athlon 64 3200+ (s939)
Milyen hutot ajanlanatok hozza? (Persze minel halkabb, es ha lehet, "csukott" hazoldalnal se melegedjen tul a proci!)
Koszonom elore is a segitseget! -
izb #1499 Freezer -
gutamsn #1498 Van belöle LGA775-ös?? -
izb #1497 a freezerek a különleges venti elhelyezés miatt nagyon halkak.
Ja és olcsók.
Freezer -
gutamsn #1496 holnap már tesztelhetem ha minden igaz! -
gutamsn #1495 Az tény hogy vannak hatékonyabb hütők és olcsóbbak de azt olvastam 1-2 hejen hogy giga halk és ez nekem sokat számit. -
#1494 Hát, a 9500-ös elég ütős lehet...
Majd írd le a tapasztalatokat vele, ha megjön. -
#1493 Én inkább a AC Freezer7 -et vagy Freezer7 Pro -t ajánlanám. Modernebb fölépítés, jobb hatékonyság és jobb ár/érték aránnyal bír mint az említett Zalmanok. -
gutamsn #1492 Köszi a segítséget ma rendeltem meg a 9500-ös példányt ha ez nem hűt akkor semmi -
#1491 Zalman CNPS7700-AlCu vagy CNPS7700-Cu. -
gutamsn #1490 csö!Segítsetek lécci. 775lga intel P 3Ghz(630) eredeti hütővel 55-72 fokos a proci.Játéknál zavar a nagy hang meg a 72 fokot is soknak tartom. Mit rakjak rá??? Rengeteg hűtőt néztem már de nemtom eldönteni hogy mi lenne a legjobb.Nagy vonalakban:egy 3500Ft-os alubordás 12cm es ventivel(iglo) vagy 1 heatpipes 8cm es ventivel fele annyi fordulattal 3x os pénzér?????
elöre is köszi!
-
MrPamacs #1489 Már kicseréltem, nem a legjobb mert még előtét ellenálást kell elé tennem. De holnap már költözök vissza Miskolcra. Majd jövő hét végén teszek fel róla képet.
-
#1488 Próbáld ki, nem tart semeddig kicserélni 4 ledet... -
#1487 Ilyen problémákat *meg :DDD -
#1486 nemtom ki ettet zöldségekkel,de én sem hallottam még másfeles hűtésről!
és az a Zalman jónak kell lennie a VGA-dra:kattttt -
riddick22 #1485 ezt én is szeretném tudni :)
nekem az üzletben (ahol eredetileg a Zalmant vettem) azt mondták h másfeles cooler kell hozzá! eddig én sem hallottam róla de ezek szerint van... -
MrPamacs #1484 De úgy gondoltam h a venti szine is világos kék, meg a lapátok is, ebben van kék led és ha ezeket kicserélem zöldre akkor keveredik a zöld és a kék vagy pl a kék nyomja el a zöldet vagy a zöld a kéket? -
izb #1483 lehet én vagyok elmaradott,de mi az a másfeles hűtés? -
#1482 Mivan? :o Nyílván akkor zölden fog világitani, nem kéken :DDDDD -
riddick22 #1481 hello mindenki!
napokban vettem 1 Zalman VF-700AlCu VGA-hűtőt! lekaptam a Palit GeForce 6600-asomról az eredeti hűtőt és azt kellett látnom h másfeles chipes a VGA :S
Természetesen a Zalman hűtő nem volt jó rá (hál'istennek visszavették a boltban)
kérdésem a köv: tud valaki egy másfeles coolert ami nagyon jó?????? kb 1, max 1,5 évig lenne használva!
azér kell mer a gépet csak kéthetente szoktam kikapcsolni és ha közben játszok akkor elég rusnya képet ad és a hőmérséklete is magas az átlaghoz képest!!!!
ÍRJATOK!!!!!!!!!!!!!! THX!!!!!!!!!!!! -
MrPamacs #1480 Hy.
Csinált már valaki olyat hogy eredetileg kék ledes ventibe zöld ledet tett? Mi lett az eredmény? Képet ha lehet. -
#1479 Kicsit szellőztettem :)
-
MrPamacs #1478 Hali.
Most kezdtünk el foglalkozni HŰTŐVENTILLÁTOR RÁCSOK és PLEXIS OLDALLAPOK készítésével. Fénykép alapján akármilyen oldallapot vagy hűtőrácsot ki tudunk vágni(lézer). A plexit is mi biztosíjuk. Akármilyen fényképről vagy képről tudunk készíteni ilyeneket. A fémek anyaga: házilag polírozott, sima,gyári egyoldalú polírozott, gyári két oldalú polírozott, krómozott. GRAVÍROZÁST is vállalunk.
Két kép hűtőrácsról:
Elefánt
Elefánt1
Nekem pl ez lesz az oldallapomon:
Tigris
Oldallapoknál ne foglalkozzatok semmivel csak h a figura teccen nektek.
Elérhetőség:[email protected]
-
#1477 Nekem egy TT shark házam van, és valóban kicsit gyakrabban kell takarítani a kicsikét a nagy kivágások miatt. Aki nyitott házat vesz ajánlott gyakrabban takarítani! -
Uly #1476 Hi,
Egy jó tanács annak aki le szeretné cserélni a házat, vagy új, jobb hűtőt akar venni hogy ne melegedjen a processzora:
Én mindössze annyit tettem, hogy porszívóval a ventillátorokat(táp,proci,hátsó venti)kiporszívóztam. :)
Láss csodát, azóta a cpu hőmérséklet: 35-40, ha játszom és terhelések alatt van a proci akkor sem megy fel max. 55-58fölé. Úgyhogy ajánlom mindenkinek mielőtt ráköltenétek sok ezer Ft-ot hűtő, ventillűtor, ház cserére, hogy ragadjátok meg a porszívót és takarítsátok ki a gépeteket.
Ha utána is melegedik szerintem csak akkor menjetek boltba:)
Higgyétek el megéri!
u.i:Processzorom:P4 3Ghz. Korábban volt hogy 80fokot is írt CPU hőmérsékletre. -
#1475 hű most nyugodtam csak meg! Kösz! -
izb #1474 Hőpaszta tökéletes -
izb #1473 ha nem lenne forró akkor az lenne a baj.A hőleadás hővel jár:)) -
izb #1472 vékonyan tökéletes
-
#1471 "Thermal Grease" ez a neve amit rákentem a használati szerint -
#1470 szóval elég forró, de már régóta megy a gép egyfolytában (fiam játszik rajta 3 órája valami Act of War nevű játékkal) és egyenlőre semmi hiba nem volt csak aggaszt hogy nagyon forró borda, igaz a proci borda+venti is elég forró.
vagy hát ez természetes hiszen elvezeti a hőt valahogy?
-
#1469 igen hűtőpaszta. ami a borda dobozában volt.
vékonyan elkenve az nem kellett volna??
ez a ventim volt és zörögött és most leváltottam ajánlásra bordára -
#1468 ja hűtőpaszta ami a borda dobozában volt.
-
vjanika #1467 RAGASZTÓT??? Ügye csak vicceltél és hűtőpasztát akartál mondani.
Nekem mérhető a hőmérséklete, 40C. Ez kézrátétellel mérve nem forró, csak enyhén meleg. A Hűtőpasztával pedig takarékosan bánj, mert az a lényeg, hogy sok legyen, hanem az, hogy vékonyan, egyenletesen legyen odakenve.
Nem tudom, jól értetem-e: A gyári chipset hűtőd ventillátoros volt, most pedig csak borda van rajta? -
izb #1466 Milyen ragasztót?? -
#1465 Hello!
Mennyire melegedhet a chipset hűtőborda (kézrátétellel) komoly játékok alatt egészen forró. ZM-NB47J
Délután cseréltem le a ventit erre a bordára. Ragasztót is kentem alá rendesen meg szépen megfogattam a csavarokkal is.
Szóval mennyire melegedhet, forrósodhat? -
#1464 egyáltalán nem magas..... az enyém alapjáraton 44C-fokos- játéknál 55-57...
(P4 3GHz)