hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es hova ragasszam: a venti belso felere vagy kulsore???
(tehat a venti azonnal tisztat sziv.. vagy koszosat sziv de tisztat fuj?... termeszetesen tudom hogy nem fog akkora huteni igy...
Nekem úgyanúgy FRII-van, csak alatta 3000+on megy a barton. És ilyen tuninggal is ugyanannyi fok mint neked. max 49.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
1785 eppen...
nem tudjatok miert lehet ez??? lehet hogy szar a fan? vagy csak direkt nem forgatja meg annyira feleslegesen? de ha jol emlexem 41 foknal is csak ennyire hajtja meg.. igaz nem lestem de sosem tunt fel hogy gyorsabban menne vagy valami...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nekem most inkább egy uj táp kéne mert az a hangos nálam, meg egy rendszerhuto, és akkor még jobb lenne a helyzet 😊
Amit lentebb belinkletem a titántol egy rendszerhutot, arra lennék kiváncsi de nem találtam sehol, kerestem hasonlot más márkában is de nincs, vagy ti már láttatok?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Aki vizhütést szeretne késziteni,annak tudok szerzni vörösrézból alapanyagot,occsón! Amekkora csak kell!!! Dobj egy emilt ha érdekel a dolog!

ABIT NV7,AMD 2200+XP@2600+,512DDR/333MHz(TwinMOS),GeForce4 Mx440(ASUS V9180SE 64DDR 8X AGP@4x AGP),80GB Seagate Barracuda 7200, LG-RW 48X,Creativ-CDRom 52X 3DMark2001SE:7995pont(keményen húzva)

pl amit a táp alá raksz ventit az elszivja a meleg levegõt a procitól!
ez elönyösebb a procihütés szempontjából!
a másik az szerintem a "lenti" hardware cuccok(VGA,winyo)körül keringeti a levegõt!
amit irtál hütöt az sem rossz de én 4000-ért láttam!
csá
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
zalman - 13000Ft
??
van olyan rendszerhuto amit kártya helyére lehet tenni, melyik a jobb, ez vagy amit pl hátra szerelek a táp alá?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Itt az egyik uzlet tele van azzal, de már ki néztem mellette egy zalmant, pont amelyiket te is irtad Mighty. Nálatok mennyibe kerul a zalman?
Csak nehogy túl nagy huzatott csináljon a gépbe :-)))

elektronok ide vagy oda.. egy procinak.. jo ha mondjuk minusz 20 fokban van??
amugy megis pontosan akkor mit is jelent a procinak a homerseklet???
minusz 800 fokon tokjol menne egy p4????
a sima alapventi hangot alig hallom... a nagy ventinek a hangja meg nemhogy zavar hanem egyenesen hallaskarosult leszek tole😊)
)2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
amugy meglestem 44 fokos a sima hutovel agepem gamez kozben... ugynugy 25 fokos szobaho van
de a 25 fokot ezzel a sima hutovel nemfogom elerni😊))
no mindegy...majd meglassuk.. max veszek egy ilyen 15 centis atmeroju ventit es azt szerelem be....
abbol nincs baj ha leveszem a hutot a procirol ugye?? vagy felesleges?? igy tudom a legjobban huteni ha a procihutonek is hideget adok? vagy adjak alapbol procinak hideget es felejtsem el a procihutot???
a procinak nincs valami megfelelo homerseklete?? pl van aki vizzel huti vagy mittom en..es minuszokban van ag epe.. az mar nem eppen ellenkezoleg szar a gepnek? pl hol tud a legjobban dolgozni a gep??? +10 fokon?+20???
41 foknal megalt a ho.. nem ment feljebb...
a hutesrol annyit hogy tulsagosan nagy a felulet.. igy csak a szeleken fuj nagyon komolyan.. kozepre ( proci ,vga kartya, ram csak a fele.. negyede fut.. szal szerintem azert ennel kicsitvel jobbat is el lehetne erni egy kisebb ventivel..de sinaltam kepet is:
nahmajd kicsit kesobb megcsinalom az egeszet megenn a normalis hutessel..
Eljutottam arra az elhatarozasra, hogy csendesiteni kellene a gepemet. A kiszemelt aldozatok: Aerocool HT101 es Zalman CNPS7000A-Cu
Melyik a jobb?
Gepem: ASUS P4B533 benne egy 2.4 gigas proci (most 2700-on megy) es a gyari intel borda+venti van rajta. (kisse hangos a kicsike)
A Codegen 400W-os tapegyseget is lecserelnem egy IMBPO-450-esre.
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
Nem tudja veletlen vki, h hol lehet kapni vga memoriakra hutobordat + vmi trutyit amivel rogziteni tudom a bordat a ramokra..?
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
köszi

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Kellett volna neki egy hûtõ mert a régi csapágyas lett, de ahelyett hogy vett volna egy gyárit csinált egyet: négy kis villanymotorra rászerelt egyenként egy szélkereket (kicsivel nagyobbakat mint ami a tápokban szokott lenni). Úgy csinálta meg hogy az egymás mellett lévõknek ellentétes legyen a forgásiránya (koaxsziális). Ezeket beszerelte egy vastag pvc csõbe (kb mint egy gázturbina-kompresszor) és be a gépbe (nem lógott ki nagyon, csak úgy 30 centire). Brutál 24V-os toroid trafóról megy neki. Max fordulatszámon van olyan süvítés! Le kellett földelni a csövet mert az áramló levegõ feltöltötte és néha áthúzott az ív a gépházra 😊)))
Vérszemet kapott a haver. Lement a pincébe (nagyobb mint maga a ház). Lemezbõl hegesztett egy szûkülõ csövet. Az elején 40 cm az átmérõje. Három 1KW-os motort rakott az elejébe, persze mindhárom tengelyén a szélkerék. Ezek felgyorsítják a levegõt, ami a szûkülõ csõben elõrehaladva átmennek még egy nem motorizált lapátsoron (közös tengelyen vannak és a csõ vége felé egyre kisebbek). A negyven centi átmérõbõl a végére lesz 20 mm 😊)))) Olyan forró ott a csõ, hogy a víz sistereg rajta. Ezután jön egy 16 méteres szakasz két vízzel teli 200 literes hordóban. Itt nem változik az átmérõ (a nyomás) csak kezd lehülni benne a levegõ. És végezetül a komplexum végén a kivezetésen kitáguló levegõ annyira lehûl, hogy már 10 perces mûködés után fajin jégcsapok keletkeznek a csövön (a hõmérõ szerint -12°C-os a levegõ). (a havernak méhtelepe van)
A vezeték érintése, vagy megközelítése életveszélyes!