4904
hűtés
-
#1463 nem -
#1462 Sziasztok!
Szerintetek magas az h a cpu-m 41fokos? -
#1461 kösz! akkor így keresem. -
#1460 Zalman ZM-NB47J nevü cuccos megy rá asszem. Normálisabb boltokban szokott lenni... -
#1459 Miért nem tudja semelyik (általam felkeresett) számítástechnikai üzlet a Zenith 7NJS alaplapomon levő északihíd ventit kicserélni vagy hűtőbordára váltani?
Mindegyik azt mondja,hogy majd ha lesz egyszer akkor szólnak. Azóta is várok. Ilyen nehéz erre szerezni??
-
#1458 ebm PAPST ventik
Ha ad az ember a minőségre... -
#1457 bövebb link? -
#1456 vegyél PAPST ventit....
Mi a végfokokban azt használunk, és eddig nem volt gond vele. -
#1455 asszem a Makkos cégnél nézek valamilyet :D
vagy máshol -
#1454 akkor mondj egy jót -
#1453 itt inkább a desingt fizeted:-) -
#1452 ezt néztem ki magamnak:
katt
3k az ára és ebből kellen két darab hát talán kellene,de nem biztos,hogy fontos.majd meglátom -
#1451 kb 1000-2500Ft
ha nem kell hogy világítson
vagy szabályozható legyen
fontos a zaj
a légszállítás
duplacsapágy (élettartam) -
#1450 mondjatok mán egy jó 12cm-es ventit!
mennyibe fáj egy ilyen venti? -
#1449 Próbáld ki! De azért figyeld a hőmérsékletét, és ha kell tegyél rá egy kis ventit... -
#1448 A ház oldaláról egy 8cm-s venti nyomja befele a friss levegőt. A VGA és a proci fölé, ebből jut a PCIe csatlakozó végében levő chiphűtőre is. De a VGA hűtőt egy Zalman 700AlCu-ra fogom lecserélni, így az is mozgatja a benti áramlást. Ha kell neki beszerkesztek egy 8cm-est a HDD rögzítő keretre, úgy hogy a ház elejétől a hátulja felé fújjon, így az keresztül megy a chiphűtő bordái között. Gondolom egy lassú 8cm-es 5 cm-re a chiptől mégiscsak halkabb, mint egy 4cm-es bordán... Ez már csak elég nem? 10 centimérter távolságon belül 3 ventillátor? -
#1447 Ha rá akarod rakni az a Zalmant, mindenképpen tegyél rá vmilyen ventillátort, mert passzívan nem hűt szinte semmit... -
#1446 Hali használ valaki NF4U-s alaplapon a chiphűtésre Zalman NB-32K hűtőt? Ha igen passzívan vagy megtámogatja valamilyen ventivel? Erre egyszerűbb rátelepíteni mint az NB47j.re, mivel ennek egyenes a teteje... -
#1445 Baszod, ha a kártyádon nincs hőmérő nem is fogja mutatni semmilyen progi... -
izb #1444 Prohardver -
A tumi #1443 Az everest fennt van de nem írja a hőfokát,és a vga tulajdonságai közt sem írja.
Szerintem nincs a biosba engedélyezve.
Ez az amit tudni szeretnék,hogy milyen progival és hogyan lehet engedélyezni? -
mergal #1442 Szia!
Ha nvidiás a kari akkor ott meg tudod nézni ahol a többi tulajdonság is van pl. élsimitás, szűrés! De jobb az everest home edition nevű progi!
-
A tumi #1441 Nem értelek,milyen driver?
-
#1440 Driver az mutatja,hogy milyen hőmérsékleten megy -
A tumi #1439 Hello
Hogyan lehet(milyen progival)aktiválni a videókártya hőmérséklet figyelőjét? -
izb #1438 mennyire hűti a procidat a legkisebb fordulatszámon?? -
#1437 Zajszint: 23,6-37,5 dB a dobozára ez van ráírva, nagyon halkan hűt!!! Az igaz mondjuk ha full fordulatra feltekerem akkor már van egy kis hangja, de az semmi. -
izb #1436 minimumon mennyi a hangja?(decibelben) -
#1435 Ma vettem a 2,8-as celeron prescot magos procimra egy CoolerMaster Aero 4(ISB-V73) -est. Tudom szabályozni a furdulatszámot meg stb. Szerintem nagyon jó kis darab, küldök is róla egy képet. Szerintetek jó kis procihűtő? -
izb #1434 Engem addig nem érdekel hogy milyen hőmérségletü,míg megy rendesen,igy nem is tudom.
Melegnek meleg a passzív cucc rajta. -
#1433 Ok. Csak te késöbb hoztad elö a Gt-t, elöször az alap volt. Hömérsékleteket tudnál mondani, mert nekem az aktivval is elég meleg. -
izb #1432 Ja és a 6600gt a 30-ik a listában az x700 pro pedig a 31-ik.
És ezzel csak azt akartam kihangsúlyozni,hogy a 700-as kártyára is lehet nyugodtan passzív hűtést rakni.
mert kollega írta,hogy a"Jo, de az X700Pro az keményebb darab." mármint hogy passzív hűtés megbírkozzon a hővel amit termel.
-
izb #1431 Noise level 22.0 dBA -
izb #1430 nem veszünk össze ezen,nekem bevált a kártya.
de az xt a 41-ik a 6600 kártya meg a 41-ik ezek egy szinten vannak.
halk és elsősorban ez a lényeg számomra.
-
#1429 Borg listáján van a 9600 XT-vel egy szinten. Nem a 6600 GT-t nézed? -
#1428 Én 2093-at látok. Szolj ha tévedek. -
izb #1427 22.0 dBA
szerintem ezzel nyugodtan huzogathatod a 3000+ procit.
4000+ ig ajánlott használni a gyártó szerint sima 64-es vonalon. -
Zealot #1426 ja és a kép
-
Zealot #1425 Szerintetek érdemes egy ilyen hűtőt venni egy A64 3000+ (s939)-es procira?
SPEEZE Dolphin Reef III
Meddig lehetne vele húzni a procit? A gyári kb. hány dB?
-
izb #1424 A gigabyte tecnológiai partnere passzív hűtés terén a Zalman.