4904
hűtés
  • izb
    itt nézelődj
  • wesker24
    köszi szépen

ha megkérhetlek pontosan melyik tipus lenne jó az Arctic Cooling Freezerből ???
  • izb
    akkor az artic cooling freezert ajánlom még.
    fele annyiba kerülnek mint a zalman és nagyon csöndesek.
  • wesker24
    Ok kösz szépen a proci hütövel kapcsolatban mi a véleményed ?? azt irtad hogy egy Zalman 7700-es elég lenne hozzá de ez jó is lenne az ASUS P5LD2-es alaplapra ?? Habár a zalman honlapja szerint nem jó mert nincs is feltüntetve !!!
  • izb
    nincs közük egymáshoz
    ha nem lóg bele az original a vga hűtőbe akkor ne foglalkozz vele.
  • wesker24
    szóval akkor úgyis fel lehet tenni ezt a VGA hütöt ha nincsenek rajta ezek a memória hütök ??? Ha igen akkor ma fel is szerelem !!!!
  • wesker24
    hello és azt szeretném megkérdezni hogy az Nivdia Silencer hütök között nincs olyan tipus amelyik jó lenne egy Geforce 7600 GT-re ?????
  • izb
    ha alapból van rajta memcsi hűtő le ne szedd.
    semmivel nem jobb a zalman felragasztós kütyüje.
    ezt akkor kell használni, ha alapból nincs rajta.
  • zoolee
    HAt nem tudom a VGA ról szedd le szentem a hűtőket és tedd rá az ujjat .
    Monnyuk azért egy GeF7800 az nem csinálnám de ha egy olcsóbb cucc akkor teccék nekiesni...
  • wesker24
    esküszöm ezt nem értem szereztem nagyon olcsó áron egy teljesen új Zalman Fatal1ty FS V7-es VGA coolert !!!! Még ki sincs bontva a doboza !!!!

A Zalman honlapja szerint ez a VGA hütö támogatja a Geforce 7600-as szériát is !!!! De amint olvastam a User Manual-ban adnak hozzá ilyen 8 kis Vga memória hütöt !!! Igen ám de ezen a videokártyán gyárilag rá van ragasztva a memóriahütök !!!

Akkor most mit tegyek ??? Leszedjem a VGA kártyáról a gyárilag ráragasztott memória hütöket ?? Gondolom ez elég rizikós mert sérülhet a VGA kártya is nem ??? Meg ilyenkor a garanciát is elvesztené nem ???

Megnéztem az összes Zalman VGA Hütöt a honlapon és mindegyikhez adnak ilyen kis memóriahütöket tehát akármilyen Zalman VGA hütöt is vennék bele mindenképp le kéne valahogy operálni a gyári memória hütöket !!!!

És az úgy nem lenne jó ha nem raknák fel ezeket a kis memóriahütöket hanem maradna rajta a gyári ??? Jól müködne ez igy ???

Lehet nem is lenne érdemes beruházni egy Zalman VGA hütöre mert elég kockázatos !!!! Inkább akkor maradjon rajt a gyári hütö !!!!

Amugy a proci hütöre visszatérve legnagyobb sajnálatomra az alaplap amit vettem a honlap szerint nem támogatja a Zalman 7700-es procihütöt !!!

Nem hiszem el hogy csak a Zalman 9500-ös lenne jó arra az alaplapra amit vettem ugyanis a Zalman 7700-esnél fel sincs tüntetve ez az alaplap !!!!

Az alaplap egy ASUS P5LD2 !!!! Vagy csak egyszerűen a honlap nem irta jól !!!! Nagypn jó ára volt és ezért vettem meg és még 3 év garancia is van rá !!!!
  • izb
    a két hűtő teljesítménye között sajnos nem sok külömbség van.
    viszont árban annál inkább.
    elöbbi ajánlott.
    veszteni nem fogsz vele,mert a 7700-as is egy nagyon cool hűtő.
  • TothLaci
    Szerintem a Zalman CNPS7700 Cu jó lesz
  • wesker24
    hello azt szeretném kérdezni hogy a Zalman 7700-as már elég lenne ahhoz hogy birja a proci 3,8 Ghz-ét ??? Vagy inkább vegyek egy Zalman 9500-öst ????
  • korn
    everest home edition 2.20
  • kilcsir
    mivel lehet mérni a procit a memot a winyot meg ezeket?
  • Kryon
    Tudja valaki,hogy hol lehet kapni TITAN AMANDA peltier elemes hűtőt? Egy haveromnak kéne és égen-földön nem talál.
  • Falconer
    Ezen kép mellett sem lehet észrevétlen elszkrollolni.

• izb
    artic cooling freezer/ olcsó és halk

• korn
    szia kilcsir, sziasztok! szerintem teljesen normális a vga hőmérsékleted na aggódj, s939 tud vki nekem ajálani egy jó hűtést ami tuningra is jó és persze olyat ami halk köszi
  • kilcsir
    sziasztok!
    aztermészetes ha az ati 9600 pro guru vga-mon 55fk van játéknál, alaphelyzetnél 45 fok?
    köszi
  • zoolee
    Alapon ???
    Semmi terheléssel ??
  • izb
    lehet, miért ne lehetne?
  • zoolee
    És Zalman ból valami 8 vagy 12 centis.
    De az már csak a házból a levegőt kell ki szívnia.
    Amúgy az lehet hogy egy sima gyári nvida gef fx5200 az 57 fokos legyen ???
  • izb
    ha helikopter szintü zajt akarsz csapni a gépedben,akkor ezt veszed.
    egyébként meg egy freezert..
  • zoolee
    Na lenne egy kérdéesm egy ilyet
    honnan tok szerezni mer a ahol voltem ott aszonták hogy nincs.
  • Falconer
    Akkora tuninghoz már tuti nem. Ott már feszemeléssel kell operálni, meg ilyesmi, és akkor már nagyon melegszik.
  • lally42
    Köszi a tanácsod, megfogadtam, mert érthető volt!
  • izb
    háthogy 3,8-ig kitart e,azt nem tudom,de próba cseresznye...
  • wesker24
    köszi szépen a videokártyát ugyse fogom húzni de a processzort igen !!!! ha ezt a procit huzatni szeretném pl: 3,8 Ghz-ig akkor elég hozzá a gyári hütés ?? vagy ebben a helyzetben már Zalman kéne ???

ja és a dual core-os proci 2,60 Ghz-es !!!!
  • izb
    Mindkettő alap gyári hűtése tökéletesen elég kb 10% tuningra.
    Ha nagyobb tuningra vágysz,akkor jöhet a Zalman.
    Lehet hogy a proci Zalman nélkül is jól elvan gyári hűtés és tuning mellett
    de én nagyobb tuning esetén rögtön váltanék Zalmanra.
  • wesker24
    hello nekem két kérdésem lenne !!!!!!!

1. Van egy Gainward Geforce 7600 GT-m és a rajta lévő gyári hütö ez mennyire és milyen jól hűt ??? Érdemes lenne lecserélni egy Zalman VGA hütöre vagy hagyjam rajt a gyári hütöt ????

2. Van egy Intel Pentium 805d dual core-os proci és a hozzáadott procihütö a kérdés ugyanaz milyen jól hüt a hozzá adott proci hütö ???? Érdemes lenne ezt is lecserélni egy Zalman procihütöre vagy ez is maradjon rajta ????
  • zoolee
    NA mi van itt???
  • Balázs1991
    bocs a hibákért
  • Balázs1991
    azattól fögg van -e még háthütőd az újon kívül. Ha van akkor úgy rakd hogy a "rondább" fele (amin nincsenek lapátok" nézzen ba a házba, ha még nincs akkor a lapátokkal teli része nézzen be a házba.Mert ha már van ventid akkor nem jó ha mindkettő befele fújja a levegőt mert nincs ami kiszívja.
    A lényeg: ha nincs más ventid akkor úgy rakd hogy befele fújja a levegőt.(kezeddel ellenőrizd.) Remélem érted
  • lally42
    Hali all!
    Tudom "agár-láma" a kérdésem: Vettem 1 hűtőventillátort a házra, de hogyan szereljem be?
    Szívja a levegőt befelé vagy fújja kifelé?
    Bocs ha megbotránkoztattam valakit is, de leírást nem adtak hozzá. Egyáltalán, mi az elve?
  • izb
    így van.
  • mikusmate
    Köszi a válaszokat. A lényeg, akkor hogy inkább megéri többet áldozni egy réz-hűtőbordás coolerre.
  • izb
    sokkal jobb a hővezető képessége, mint az aluméniumnak.
    a legjobb hűtők nem csak réz magosak,hanem az egész borda rézből van.
  • TothLaci
    A réz drágább, pár fokkal jobban hűt, és tömege nagyobb.
  • mikusmate
    Hi!
    Láma kérdésem van... Mi a különbség egy alu és egy réz processzorhűtő közt?