hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nalunk nyar van kokemenyen egesz evben... telen olyan ido van mint hungaryban nyaron... es most itt nyar van hidd el meleg van... es a gepemben csak 33 fok van... a procit nem mondom mert borg ugyis lehuzza rolam a maradek bort hogy marpedig nem letezik hogy 29 fok legyen a procim😊)) mindegy... akkor is csak 33 fok van a gepemben.. fan filterestul...
Epox 8RDA3+ || 2500+@3200+(1.85V) || Club3D Ti4200@4600(300/650) || 3DMark2001se: 13500 Pont
Mert mi ugye most vettuk...
Die Hard 3 ugye... Bruce Willis.
nem lett annyira zajos es a homersekletem is ugyan annyi a gepben... 33 fok a gephazban
Amúgy egy ilyen filter elég sokat ront a ventik teljesítményén, ha közvetlen rájuk teszed, és így a ház szellõzésén is. De nem lesz poros... cserébe viszont rendszeresen takaríthatod a filtereket, tehát ugyanott vagy, mintha jobb hûtés mellett inkább néha porszivóznád a gépet 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
a hutes meg nem valtozik.. hatul is van ketto ami huti a gepet.. es azokon alig van por.. varhatok ra akar 2 hetet is.. az oldalso dzsuvasodik mint atom
ugyanugy dzsuvasodik... es ha kifujod akkor meg a gepben lesz a dzsuva csak nem a ventibel..szal ugyanugy szet kell szerelni es kiporszivozni... en amondo vagyok hogy filter rulez... hetente egyszer bekapcsolas elott kis koromkefevek lesoprod es kesz....
Vagy ha dobozosat veszek, a gyári hûtõ is jól teljesít+halk?
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
NEM LEHET szobahõmérsékletû egy olyan elektronikai dolog, ami az mûködésébõl adódóan a teljesítménye egy részét hõként adja le! Fizikai lehetetlenség. Akkor a procid hõdiódája rossz.
Ez ugyanakkora baromság, mint amikor valaki azt mondja, hogy a szobahõmérséklet alá tudja hûteni a prociját a levegõ kavargatásával (ventivel).
mikor ujrainditottam 9 fokkal volt tobb.. elmentem furodni.. visszajottem most 26 fokos a cpu....
a betett homero pedig kb 25 fokot jelez... a homerot nem a fan utjaba tettem.. tehat aktiv hutest nem kapott a homero!
2)gyakorlatban ugyan annyi a ho mint eddig
3)ha jol tudom AMD alaplapoknal van ez a +10 fokos hiba es nem a p4p800 as alaplapoknal...
4) ha meg plusz 10 fok is. akkor is ugyan annyi fan filterrel a cuccos mint nelkule. es nem igazan lett hangosabba gep...
5) betettem egy sima homerot. kivancis vagyok hany fok van bent a gepemben...
remelem 30 perc eleg lesz neki 😊
Én inkább kiporszívózom a gépet havonta, aztán kész.
Bár gondolom neked még így is szobahõmérsékletû a procid, sõt, annál is hûvõsebb 😄DD (tegyél már fel rendes BIOSt +10fok garantált)
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
A gyári AMD hûtõmön van egy 6*6 centis kis fika venti, melegben terhelve 62 fokos a proci.
Van itthon elfekvõben 2 8*8 centis ventim, ha kicserélném a 6*6ost az 1ik 8 centisre mennyivel hûtene jobban?
Merérné a barkácsolást?
Aki másnak vermet ás, ne nézd a fogát!
Környezettõl függõen 2 hetente szerintem. Én porszívóval szoktam lefújatni a gépet de lehet palackos levegõvel is óvatosan.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Aluminum/Stainless-t vettem.. ez jo???
szerintetek hany hetente kell tisztitani... hogyan kel egy ilyet tisztitani?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Szerintetek 1 1000-es celeront hány fokon érdemes üzemeltetni? Most 50 C° nál kapcsol le a bios, de csak akkor fordul elõ ha 1200-on üzemeltetem.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Bérbe vehet? reklámfelület...
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Born to explore...
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Nem ajánlom a dobozos hûtõt.