4904
hűtés
  • Falconer
    pótméter? lol :DDDD
    Az miert zavar teged?
  • zoolee
    Azt meg lehet csinálni hogy van egy gef7600-am agp-s
    és azt lehet hogy rárakom a zalmannak a hozzávaló hűtőjét de a pótméter nélkül ???
  • Falconer
    Akkor keress tovabb
    nem kulon van ha jol emlekszem, hanem a VGA adatoknal listazza
  • Tikal #1780
    nem találom rajta a hofok méréstr....
  • czky
    Everest
  • Tikal #1778
    videokártyám homérsékletét hogyan tudom megmérni? milyen progi kell hozzá?
    asus Gforce7600gs silent
  • Mersh
    konkrét példa? valami hőcsöves ami ócsó?
  • kisviku
    A réz alapú hűtőket javaslom, sokkal jobban vezetik a hőt, mint bármi más anyag.Gondolj csak a fűtési vezetékekre (cirkó,stb), mind-mind rézből van.
  • Mersh
    Tudtok ajánlani valami igazán jó passzív hűtést videókártyára?
  • Mersh
    PFFFFF

nem mondjátok... Nagyon le vagyok én maradva. azt hittem 50 felett már gáz van.
  • kisviku
    Ugyanezt kérdeztem én is.A válasz az volt, hogy normális.Egyébként nálam nem ez volt a gond ,hanem az XP.
    A "sima" P4 2.6-om 10%-os overclock-kal 3GHz-en 30-34 fok körül van, gyári Intel hűtéssel.
    A másik gépben lévő 2.8-as Celeron szintén gyári hűtéssel meg 50-55 alapból, nem játék közben.A hozzáértők szerint normális ez, mivel az Intel procik melegedősek.
  • Mersh
    ???
  • Mersh
    Hi!

Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hőmérséklete?
    50 fok sok játék után közvetlenül?
    (gyári hűtés van rajt, nincs húzva)

• k8bal
    több áramot adni a videókártyának biosban!
  • ld51
    Sziasztok. Van egy Abit nfs2-es alaplapom hozzá egy AMD athlon 3000-es procim. Idáig jól ment 2.2 GHZ-en de vettem egy új vidók-t geforce 7600 GS 256 AGP-et és 2 hete állandóan fagy, de durván még az xp telepítés is, valószínű hogy a proci, kicseréltem a régi videok-t +másik provi ventillátort, és úgy se jó.
    400-as tápom van mégis azt írja hogy a videókártya nem kap elég feszültséget.
    Mit lehet ilyenkor tenni vagy a proci beszart?
    Köszi a választ.
  • Mersh
    Hi!

Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hőmérséklete?
    50 fok sok játék után közvetlenül?
    (gyári hűtés van rajt, nincs húzva)
  • k8bal
    nekem a régi 1.7es Celeronom on alap hűtés volt játék után volt hogy 64-65 fok volt... biztos nem tett jó neki de nem indult újra és nem történt semmi!
  • kisviku
    Szerintem ez a kérdés sztornó...nem ez lesz a baj.
  • kisviku
    Sziasztok.

Mennyi a normál üzemi hőmérséklete egy 478-as foglalatú Celeron 2.8-nak?
    Mert, érdekes dolog történt.
    Az XP tökéletesen megy csökkentett módban és semmi hibát sem jelez ki, minden a helyén van, minden hardver üzemel, de normálisan egyszerűen nem indul el.
    Már újratelepítettem és semmi.Eljut az XP logóig,tölt, aztán elsötétül...
    A procira gyanakszom, mert a BIOS 55 fokot mutat 2500-as ventillátor fordulatszám mellett.Gyári Intel hűtés van rajta.
    A saját gépemben egy "sima" P4-es van 2.6-os 10%-os overclock-kal és 33 fokos.A szobahőmérséklet ugyanaz.
    Sok az 55 fok?
    Előre is köszönöm, ezt a kérdést beraktam az Intel procisokhoz is, hátha ők is tudnak segíteni.
  • Falconer
    Nezd meg ezt, ketezerrel dragabb (remelem brutto), es sokkal komolyabbnak tunik.
  • kisviku
    Asszem korábban írtam ide, hogy a videókártyám drasztikusan melegszik a gyári hűtéssel.Egy Asus V9999 6800-as kártyáról van szó, alap üzemi hőmérséklete 70 fok felett van, akárcsak a ram-ja.Egy HL 2 nyitóképtől 10 mp alatt megy fel 90 fok fölé...
    Namost megtaláltam a megoldást!Lehoztam a galeszról egy 30-40 cm átmérőjű szobai ventillátort és a kiszedett oldalsó gépház fala mellé beraktam.
    Írd és mondd a RAM lement 13(!) fokra, a GPU sajna még mindig 67, de jelentősen hűlt a 74-75 fokos üzemi hőmérséklethez képest.
    Ebben semmi tuning nincs, soha nem húztam semmit rajta.
    Kicsit csúnya és kényelmetlen, de hatásos!

Persze ez nem marad így, egy-két nap múlva szerelem az új hűtést rá...csak érdekesség képpen mondtam el.
  • zoolee
    Nem baj, majd sorjában fejlesztem, de kezdésnek jó ???
  • wesker24
    és ehhez mit szóltok ???

Scythe Katana CU Cpu Cooler

• wesker24
    Akkor ezek szerint az Arctic Cooling Freezer 7 Pro lenne a legjobb !!!

De azt szeretném megkérdezni hogy ha a számitógép házamban majdnem minden világit (Vga Cooler(red),System Fan Cooler(RGB),2 Ide Cable(blue),Floppy Cable(blue)2 UV Neon(purple) akkor olyan procihütö kéne ami szintén LED-es nem ???

Ha az Arctic Freezer 7 Pro Cooler-jét leszednénk ha egyáltalán le lehet és raknák rá egy másik ugyanilyen LED-es Coolert akkor az már nem hütene annyira jól ???

Ha már a LED-es világitásnál tartunk melyik lenne jobb az 1-es vagy a 3-as ???
  • zolo15
    én is azt
  • [Jakuza]
    2.
  • wesker24
    Azt szeretném kérdezni hogy adott 3 db procihütö !!! Ti melyiket választanátok ???

1. Gigabyte GH-ED 521-MF 4.980 Ft

2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5.387 FT

3. Thermaltake CL-P0092 5.760 Ft

• Falconer
    Hat en csak szimplan fizikai szempontbol tudok hozzaszolni.
    A hutofelulet irto kicsi. Szoval minnel nagyobb annal jobb. Nemtudom a nagyobbak mennyibe kerulnek.
  • zoolee
    MInd1 most 10 rongy felár nem érdekel.
    CSak az a lényeg, hogy jól hűt ???
  • Falconer
    Nemtudom, de azt kb igen, hogy a gyarnak mennyibe kerul ezt osszeallitania.
    Lenyeg az, hogy semeddig nem tartana nekik passzivra csinalni ennyi penzert.
  • zoolee
    Mer mennyi lenne a normális (nagyker) ára ???
  • Falconer
    Na en az ilyeneken tudok felhaborodni, hogy elkernek ezert a szarert 38ezret, es akkor arra keptelenek, hogy passzivra megcsinaljak.
  • zoolee
    Hellász.Na most elhetároztam hogy veszek 1 vízhűtést mert kicsit melegszik a procim meg a vga m de már ideg bajt kapok a sok ventitől.
    Szerintetek ez megér ennyit ???

Nem kell 1 ből a leg jobb mert sorjában is ráérek fjlesztgetni de alapnak jó ???
    3400 mhz -hez.
  • izb
    hivatalos viszonteladó
  • Gabesz amd64
    még ilyen nincs,max nagykerekben meghozzák neked,de ott nem tudsz csak ugy vásárolni
    ha van kapcsolatod akkor oké
  • Akranor
    Fatal1ty FC-ZV9(vga) ilyet keresnék itthon.Honnan tudnám beszerezni?
  • Falconer
    Na jolvan, ezt inkabb ne eroltessuk :D

• zoolee
    Haa bakker ezt kell megelőzni a szivaccsal.:)
  • Falconer
    Akkor meg nem lenyegtelen?
  • Falconer
    A viz az egy alattomos dolog. Es ha befolyik a processzor labaihoz, vagy vmi hasonlo nem szigetelt reszre...
    Szoval ne legyel hulye.