4904
hűtés
-
#1783 pótméter? lol :DDDD
Az miert zavar teged?
-
zoolee #1782 Azt meg lehet csinálni hogy van egy gef7600-am agp-s
és azt lehet hogy rárakom a zalmannak a hozzávaló hűtőjét de a pótméter nélkül ??? -
#1781 Akkor keress tovabb
nem kulon van ha jol emlekszem, hanem a VGA adatoknal listazza
-
#1780 nem találom rajta a hofok méréstr.... -
#1779 Everest -
#1778 videokártyám homérsékletét hogyan tudom megmérni? milyen progi kell hozzá?
asus Gforce7600gs silent -
Mersh #1777 konkrét példa? valami hőcsöves ami ócsó? -
kisviku #1776 A réz alapú hűtőket javaslom, sokkal jobban vezetik a hőt, mint bármi más anyag.Gondolj csak a fűtési vezetékekre (cirkó,stb), mind-mind rézből van. -
Mersh #1775 Tudtok ajánlani valami igazán jó passzív hűtést videókártyára? -
Mersh #1774 PFFFFF
nem mondjátok... Nagyon le vagyok én maradva. azt hittem 50 felett már gáz van. -
kisviku #1773 Ugyanezt kérdeztem én is.A válasz az volt, hogy normális.Egyébként nálam nem ez volt a gond ,hanem az XP.
A "sima" P4 2.6-om 10%-os overclock-kal 3GHz-en 30-34 fok körül van, gyári Intel hűtéssel.
A másik gépben lévő 2.8-as Celeron szintén gyári hűtéssel meg 50-55 alapból, nem játék közben.A hozzáértők szerint normális ez, mivel az Intel procik melegedősek. -
Mersh #1772 ??? -
Mersh #1771 Hi!
Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hőmérséklete?
50 fok sok játék után közvetlenül?
(gyári hűtés van rajt, nincs húzva)
-
#1770 több áramot adni a videókártyának biosban! -
ld51 #1769 Sziasztok. Van egy Abit nfs2-es alaplapom hozzá egy AMD athlon 3000-es procim. Idáig jól ment 2.2 GHZ-en de vettem egy új vidók-t geforce 7600 GS 256 AGP-et és 2 hete állandóan fagy, de durván még az xp telepítés is, valószínű hogy a proci, kicseréltem a régi videok-t +másik provi ventillátort, és úgy se jó.
400-as tápom van mégis azt írja hogy a videókártya nem kap elég feszültséget.
Mit lehet ilyenkor tenni vagy a proci beszart?
Köszi a választ. -
Mersh #1768 Hi!
Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hőmérséklete?
50 fok sok játék után közvetlenül?
(gyári hűtés van rajt, nincs húzva) -
#1767 nekem a régi 1.7es Celeronom on alap hűtés volt játék után volt hogy 64-65 fok volt... biztos nem tett jó neki de nem indult újra és nem történt semmi! -
kisviku #1766 Szerintem ez a kérdés sztornó...nem ez lesz a baj.
-
kisviku #1765 Sziasztok.
Mennyi a normál üzemi hőmérséklete egy 478-as foglalatú Celeron 2.8-nak?
Mert, érdekes dolog történt.
Az XP tökéletesen megy csökkentett módban és semmi hibát sem jelez ki, minden a helyén van, minden hardver üzemel, de normálisan egyszerűen nem indul el.
Már újratelepítettem és semmi.Eljut az XP logóig,tölt, aztán elsötétül...
A procira gyanakszom, mert a BIOS 55 fokot mutat 2500-as ventillátor fordulatszám mellett.Gyári Intel hűtés van rajta.
A saját gépemben egy "sima" P4-es van 2.6-os 10%-os overclock-kal és 33 fokos.A szobahőmérséklet ugyanaz.
Sok az 55 fok?
Előre is köszönöm, ezt a kérdést beraktam az Intel procisokhoz is, hátha ők is tudnak segíteni. -
#1764 Nezd meg ezt, ketezerrel dragabb (remelem brutto), es sokkal komolyabbnak tunik. -
kisviku #1763 Asszem korábban írtam ide, hogy a videókártyám drasztikusan melegszik a gyári hűtéssel.Egy Asus V9999 6800-as kártyáról van szó, alap üzemi hőmérséklete 70 fok felett van, akárcsak a ram-ja.Egy HL 2 nyitóképtől 10 mp alatt megy fel 90 fok fölé...
Namost megtaláltam a megoldást!Lehoztam a galeszról egy 30-40 cm átmérőjű szobai ventillátort és a kiszedett oldalsó gépház fala mellé beraktam.
Írd és mondd a RAM lement 13(!) fokra, a GPU sajna még mindig 67, de jelentősen hűlt a 74-75 fokos üzemi hőmérséklethez képest.
Ebben semmi tuning nincs, soha nem húztam semmit rajta.
Kicsit csúnya és kényelmetlen, de hatásos!
Persze ez nem marad így, egy-két nap múlva szerelem az új hűtést rá...csak érdekesség képpen mondtam el. -
zoolee #1762 Nem baj, majd sorjában fejlesztem, de kezdésnek jó ??? -
#1761 és ehhez mit szóltok ???
Scythe Katana CU Cpu Cooler
-
#1760 Akkor ezek szerint az Arctic Cooling Freezer 7 Pro lenne a legjobb !!!
De azt szeretném megkérdezni hogy ha a számitógép házamban majdnem minden világit (Vga Cooler(red),System Fan Cooler(RGB),2 Ide Cable(blue),Floppy Cable(blue)2 UV Neon(purple) akkor olyan procihütö kéne ami szintén LED-es nem ???
Ha az Arctic Freezer 7 Pro Cooler-jét leszednénk ha egyáltalán le lehet és raknák rá egy másik ugyanilyen LED-es Coolert akkor az már nem hütene annyira jól ???
Ha már a LED-es világitásnál tartunk melyik lenne jobb az 1-es vagy a 3-as ??? -
#1759 én is azt -
#1758 2. -
#1757 Azt szeretném kérdezni hogy adott 3 db procihütö !!! Ti melyiket választanátok ???
1. Gigabyte GH-ED 521-MF 4.980 Ft
2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5.387 FT
3. Thermaltake CL-P0092 5.760 Ft
-
#1756 Hat en csak szimplan fizikai szempontbol tudok hozzaszolni.
A hutofelulet irto kicsi. Szoval minnel nagyobb annal jobb. Nemtudom a nagyobbak mennyibe kerulnek. -
zoolee #1755 MInd1 most 10 rongy felár nem érdekel.
CSak az a lényeg, hogy jól hűt ??? -
#1754 Nemtudom, de azt kb igen, hogy a gyarnak mennyibe kerul ezt osszeallitania.
Lenyeg az, hogy semeddig nem tartana nekik passzivra csinalni ennyi penzert. -
zoolee #1753 Mer mennyi lenne a normális (nagyker) ára ??? -
#1752 Na en az ilyeneken tudok felhaborodni, hogy elkernek ezert a szarert 38ezret, es akkor arra keptelenek, hogy passzivra megcsinaljak. -
zoolee #1751 Hellász.Na most elhetároztam hogy veszek 1 vízhűtést mert kicsit melegszik a procim meg a vga m de már ideg bajt kapok a sok ventitől.
Szerintetek ez megér ennyit ???
Nem kell 1 ből a leg jobb mert sorjában is ráérek fjlesztgetni de alapnak jó ???
3400 mhz -hez. -
izb #1750 hivatalos viszonteladó -
#1749 még ilyen nincs,max nagykerekben meghozzák neked,de ott nem tudsz csak ugy vásárolni
ha van kapcsolatod akkor oké -
Akranor #1748 Fatal1ty FC-ZV9(vga) ilyet keresnék itthon.Honnan tudnám beszerezni? -
#1747 Na jolvan, ezt inkabb ne eroltessuk :D
-
zoolee #1746 Haa bakker ezt kell megelőzni a szivaccsal.:) -
#1745 Akkor meg nem lenyegtelen? -
#1744 A viz az egy alattomos dolog. Es ha befolyik a processzor labaihoz, vagy vmi hasonlo nem szigetelt reszre...
Szoval ne legyel hulye.