4904
hűtés
-
és nem nagy ez az átlag 50 fokos érték??:S..huzás nélkül^^ -
zoolee #1822 Vagy lehet autómatikus venti vezérlés.:)))
Nekem is az van. -
zoolee #1821 Az everast a megbízhatóbb. -
köszi szépen, akkor emiatt már nem aggodom, csak ez a proci hőfok érdekes még..pontosabban ez a különbözö érték a ventinél a 2 progiban...ha vki tud rá mondani vmit, azt megköszönném:) -
izb #1819 vinyó hő 30-40 fok között ideális
-
hello!
olyan kérdésem lenne, hogy samsung winchesternek mi a normális üzemi hőmérséklete..nálam 36 fokon mennek, és nemtom hogy ez normális e...illetve intel p4 3ghz prescottos procim van, és 48 FOKOS..:S..és az az érdekes, hogy az everest 2000rpm-et mér, ha elindítom az alaplap progiját, az az ABIT EQ-t, az 3000 rpm-et mér a proci hűtönek, és míg fut az ABIT EQ addig az Everest is 3000 rpm-et mér, ha kilép az abitos progiból visszaesik megintcsak 2000 rpm-re...nem értem, hogy most akkor mi van...plz help vki! -
zoolee #1817 Na, végre értelmes emberek. -
izb #1816 na látod.
elöszőr kérdezz és ha tudunk válaszolunk rá.... -
zoolee #1815 Hih téleg ...
Arra nem is gondoltam hogy auzós cuccokból csináljak 1 rendszert. -
izb #1814 hát pl itt -
zoolee #1813 Na mind 1 .
Ennyiér hol is lehet venni ilyeneket ??? -
izb #1812 nem úgy tűnt de így legyen... -
zoolee #1811 Viccből irom te... -
zoolee #1810 Nemtom honnan veszed hogy neonnal meg ienekkel ven tele.
Nekem 1 mejdnem tök átlagos Abit IS7-V2,p4 2800 celeron d 3200 ig húzva,agp s 7600 gs 160 giga samsung.
De ez nem sokáig lesz már. -
izb #1809 ja az lesz..... -
nem tudja miről beszél ne foglalkozz vele -
izb #1807 Miért kell orbitális baromságokat irogatnod?
Mi az hogy galyra megy a cumód??Mitől?
Az ordasi féle vízhűtéssel tudomásom szerint nem volt ilyen gond.. -
talán valami belőled ereszt
akkor nem venné senki ha ratyi lenne az ordasi.
És nem mindenkinek van csilivili háza plexi oldallappal meg telipattintva neonnal te -
zoolee #1805 Jóóó de kinek kell fekete cucc vagy olyan ami ereszt és akkor még a cuccod is gallyra meg ??? -
izb #1804 ez ebben a formában nem igaz.
ordasi féle cumókat 20.000ft-ért simán kapsz... -
zoolee #1803 20000 rongy ???
TE miről beszélsz 1 hűtő meg egy cpu block annyi.
60 ból meg van egy vga + cpu blockos is.Ha szerencséd van és tudsz csinálni leszortót akkor még chipsetre is rá tudsz 1 et varázsolni. -
Léghűtéseket a prohardver.hu és a hardwareoc.hu webboltjában érdemes nézi, elég jó választék van minden platformra, ahol a teljesítmény és korrekt ár találkozik.
Vízhűtés: a ph! fórumokat böngészve már 20.000-ből össze lehet rakni egy normálisat. Aki gyári szettet akar, az meg vegyen olyat három négyszeres áron.;)
Hűtőbe nem érdemes építeni a gépet, mert a páralecsapódás miatt netán zárlatos lesz.^^ -
zoolee #1801 Sztem nem teccene neki a hűtő.Lecsapódás meg minden.
Végy 100000 ért nitro kompresszort.
JA ha szoktad venni a gs -t akkor annak az e havi előtti számainak a hátsó borítóján volt egy cucc de nem tom asszem 15 körül van de jól hűt és csillapytja a rezgést. -
zoolee #1800 oks. -
zoolee #1799 foglalja a helyet és amőgy is minek ??? -
Jah kipróbáltam és ment. De megnéztem jobban és észre vettem, hogy a nem illeszkedig rendesen csipre a hűtő. Lehet hogy ez baj, mert a 6600gt-knél el van sajna fordítva , ezért kevés hűtő jó csak. És nem tudom melyikek lennének azok. -
A hűtő amit vettél a karihoz elvileg jó...megkellene nézned,a ventilátort.Tehát kari nélkül dugd rá a gépre és nézd meg,hogy forog-e,mert ha nem akkor ott a baj.Esetleg,hogy nem érintkezik rendesen a hőleadó felület a hűtővel. -
Szisztok! Nekem van egy 6600 gt- kártyám agp-s, és a gyáti hűtő tönkre ment rajta, ezért vettem egy zalmanvf700 fso1-et. De Amikor ráraktam be se índült a gép, illtve bekapcsolt, de se kép se hang, megfogtam a kártyát és forró volt kb 30 mp-útán. Fogtam lecseréltem a régi hűtőre, azzal ment gond nélkül, csak hát melegedett fokozatosan, de elindult rendesen. Nem értem milehet baj, lehet hogy enm való a ez a fajta zalman a karira? Vagy csak rossz?
-
Rolesz #1795 Ha csak a vízhűtés a megoldás akkor egy profi passív hűtést öszedobna valaki na nekem plz.Meg oldalt.Táp Antec 500W-ra gondoltam mert hangtalan vagy valami mást? -
Rolesz #1794 Nincs kedvem 200ezreket költeni vízhűtésre tuningolni nem akarok.Ventik hangját nem akarom hallani ezért arra gondoltam hogy: Egy hűtégépbe szerelem be a gép alkat részeit van erről valakinek tapasztalata?:D Vagy hülyeség haggyam az egyészet?:D Esetleg mélyhűtű?:D Ja és a winyóm rohadt hangos(Samsung 300GB Sata2) hogy lehetne csökkenteni a hangját?:D -
Akinek még csipphűtési gondja lenne annak ajánlom a képen látható hűtőt....igaz 5 ezer fölött van az ára..de nekem az Nforce 4 es csipet kegyetlen jól hűti.A gép működése közben megfogtam a bordát és langyos volt.Mégcsak nemis 10 fok meg egyébb Szóval ajánlom mindenkinek
-
Nah hell újra...mégsem azt vettem :D ...Helyette megvettem a legdrágább és legbrutálabb csiphűtést amit lehetett kapni
Remélem ennek már az alaplap is örülni fog...és nem csak az üres tárcám nézegetem -
Nekem is van több féle hűtőbordám,de azok nemtűnnek elég jónak...meg a felszerelésük is kicsit nehézkes lenne.Amúgy többféle zalman bordát is megnéztem...és a közepes kék Zalman ZM-NB47J melett döntöttem:
Meg aerocool házam van...úgyhogy elvileg ha fújja rá a levegőt akkor rendesen kéne hűtenije. -
Ha leellenőrízted volna a válaszomat, akkor most tudnád, hogy a zalman nb passzív bordája milyen méretű és nem kéne szájhúzós szmájlit beilleszteni.:D
Amúgy egy normális számtech boltban többféle bordást/nb bordát tudnak ajánlani, vagy ha van ismerősöd aki szeret cuccokat gyüjtögetni és nem kidobálni, akkor biztos akad neki egy-két ilyesmi bordája (pl. régi videókártyáról, alaplapról) -
VTomi75 #1789 zoolee: simán rádugod az alaplapra és kész. A potméter csak egy plusz szolgáltatás. De arra készülj fel, hogy max. fordulaton sípolni fog. -
VTomi75 #1788 Veszel egy Antec CoolSpot ventit (majd nekem is elárulod, hol kapható ;), valahova felrögzíted, majd a flexibilis nyakát úgy állítod be, hogy kissé oldalról (a kártya miatt) fújjon rá a chipre, a fordulatszámát meg leveszed közepesre. -
Nem véletlenül mellékeltem a képet :P .Ugyanis nemmindegy mekkora és milyen hűtést teszel rá mert a másik video kártya ráfog lógni. -
Most hogy visszaolvastam a topikba, inkább megelőzöm a bajt:
www.prohardver.hu
www.hardwareoc.hu
www.mistral.hu
www.kiskerarak.hu
www.google.com
www.hardwareoc.hu/shop-k
www.radikalmod.hu -
Egy chipsethűtést szerelsz rá és kész, például zalmant, talán valami 800 forint körül van. -
Hello. Egy MSI K8N SLI-FI típusú alaplap chip hűtés ügyében tudnátok segíteni? Ami rajta van kis venti süvít mint az atom és sztem nembiztos,hogy sokáig fogja bírni. Ezért szeretnék rá passzív hűtést tenni.Valakinek valami tapasztalat ez ügyben?
ez lenne a venti ami cseréle szorul :