4904
hűtés
-
#1903 Mindket esetben seggbekurnak erte a ciganyok a metron, de a full rezzel az megvaloszinubb :D -
Elefánt0000 #1902 Hello
Megéri a plusz 1000 Ft-ot a Vf700 Cu az AlCu-val szemben? -
#1901 Ninja az brutalabbnak tunik. De tesztek szerint nagyjabol ugyanaz. - szoval nemtudok semmi ujat mondani :D -
zoolee #1900 Mind a 2 majd uggyan azt produkálja..
Xal ami teccik...
De én a ninjára szavazok... -
#1899 Hi all!
Huhh,jó régen írtak ide.Hátha válaszol vki.Szal az lenne a kérdés,hogy milyen procihűtőt vegyek?Scythe-ot akarok.Szerintetek?Azon belül is Ninját v infinity-t.Nem tom melyiket. -
Ari18 #1898 Köszönöm:) -
#1897 Fujja. -
Ari18 #1896 Üdv!
Egy elég hülye kérdésem lenne:
A procihűtő ventillátorja szívja vagy fújja a levegőt a bordákra ??? -
zoolee #1895 :)))))
-
#1894 Kozvetlen. -
zoolee #1893 oks.....
De azok közvetlenűl hűtenek vagy ilyan dell féle megoldás, hogy a házban a levegőt hűtik??? -
#1892 Olyasmi. Asszem lattam mar brutto 100ert is :) -
zoolee #1891 Jááj, erről jut eszembe...
Egy német oldalon a tom's hardveren láttam freon hűtéses gépet....
-
zoolee #1890 Télleg, mennyi egy kompresszoros hűtés???
130??? -
Ari18 #1889 Értem,és kösz. -
#1888 Naes akkor mivan? Neked nem az van, hanem egy E6400. Teljesen normalis uzemi homerseklet, kicsit sem magas. Ha meg a szamokkal akarsz haboruzni, akkor meg mondom, kompresszoros hutes. -
Ari18 #1887 A hang annyira nem érdekel persze azért ne legyen hangosabb mint a gyári.Ha halkabb is lenne az még jobb lenne.Tehát szerinted milyen hűtőt vegyek.Elöre is kösz... -
Ari18 #1886 Tuningolni még nem akarom,csak azt hogy alacsonyabb hőmérsékleten legyen,mivel a szomszédom x2 3800-as AMD-je 34 fokon megy alapon.Terhelés közben max 45 és környéke,pedig neki is gyári van rajta... -
#1885 Na latod ez aminek semmi ertelme. Ha tuningolas celjabol veszed, vagy azert mert halkabbat akarsz, akkor ok. De csak azert hogy 50 helyett 40... lol Vegyel ra kompresszoros hutest, azzal le is fagyaszthatod. Es akkor mondhatod haveroknak, hogy geccc, 0 fokos a prociimmmmm!!!! -
Ari18 #1884 Hy all!
Az E6400-as procimra szerintetek milyen hűtést vegyek?
Most ha pl konvertálok 50-52 fok-os.Én azt szeretném hogy max 40fokos legyen. -
#1883 Vegyel normal hutest az a legjobb. Nem kell feltetlen ilyen bazidraga zalman, csak ha tenyleg olyan kell, aminek alig van hangja, plusz tudsz tuningolni is. Normal hangereju cuccok vannak 4-5kert is. -
zoolee #1882 ööö...
SZtem ehhelyett, hogy összegányolod a házad ahhelyett vegyél egy másik hűtőt.
9800 ft ért már lehet kapni zalman cnps 8000 ret.... -
#1881 Helósztok, most vettem egy celeron d 352+-os procit, és a hozzákapott gyári hűtő, iszonyatosan hangos, már már elviselhetetlen, 10 percig semmi hangja aztán elkezd hangosodni :S Én csináltam valamit rosszul vagy ez tényleg ilyen?
Egy másik fórumon olvastam hoyg parafával kibélelni a gépházat, (mert pont van itthon felesleges parafa lap) szerintetek az használ? -
zoolee #1880 Rá lehet, de ha van egy szabad (4 tűs) moley táp csatid akkor vagyél egy olcsó(pl zalman) venti szabályzót..
Az jobbal megbizhatóbb, ha meg nincs annyira meleg akkor csak le kell csavarni... -
#1879 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy szeretnék még egy ventit rakni a házba de csak egy power fan connector van szabadon arra rá lehet dugni vagy sem? -
zoolee #1878 Na az is jó. -
izb #1877 -
#1876 Jah. Ezer alatt van az total. -
izb #1875 vagy sima fagyálló+desztillált... -
zoolee #1874 Az is annyi....
na jó kicsit kevesebb....
de ott meg azzaltöltöd az időd, hogy rohangálsz érte...
Kinek mi a jobb... -
#1873 Teljesen folosleges haromezret kidobni. Desztillaltviz algatlanitoval tokeletes. -
zoolee #1872 Szivesen, segiteh ka took....
szerdára sztem ott is lesz... -
#1871 Igen-igen. Már meg is redeltem. Mégegyszer nagyon köszönöm! -
zoolee #1870 Akkor marad a link. -
#1869 Nagyon köszönöm! Nem igazán tudok Békéscsabán hardver boltot. -
zoolee #1868 Persze önthecc, mert mint köztudott a desztillált víz áramvezetése nagyon kicsi....
De mi pénz ha elmész egy hardver boltba és ott veszel??
Vagy ittenmár meg is csapj a szemedet a lötty..
De ha visszamész az 1. oldalra akkor lehet ezeket külön venni...
De amúgy az egész brutto 3000 ft...pk val 1 ütt...
Megéri....
És szinezö cuccot pl festéket ne rakj bele mert az 10-30% kal rontja a hűtőteljesitményt.. -
#1867 Üdvözlet. Thermaltake BigWater nevű vízhűtésemből kifogyott a folyadék, sajnos nem igazán kapok hozzá, olyan zöldes színűt, amit adtak hozzá, az lenne a kérdésem, hogy desztilált vizet önthetek bele(esetleg egy kis algátlanító szert hozzá)?
Előre is köszönöm!
Imre -
zoolee #1866 Nekem van egy revoltech hdd hűtöm amire ráerőszakoltam egy 4/8 as ventiátaáalitót és ott az egyik szívja a mesih fujja a levegőt....
A hűtő ára alap 2900 ft... -
#1865 Lehet kapni kulon hutest ra. -
#1864 Sziasztok!
Engem vinyó hűtés érdekel! Már segítettek, hogy felülről és alulról érdemes hűteni, de fújni rá a levegőt vagy elszívni a meleget róla jobb? Illetve milyen márkák közül válogassak?
Köszi!