hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
9600Pro. Fõleg azért mert a gyári hûtés csapágyas, és hangosabb mint az összes többi venti együttvéve a gépben. Ha meg húzni is jobban lehetne, az pluszban jó pont.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

czky

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tts kft. webcimet nemtom, google.

Amúgy milyen kártyára kell egyátalán?
Falconer
Nézem a Mistralt, ezek jöhetnek szóba, az a helyzet, hogy nagyon nincs pénzem.
Mi a véleményetek?
Aerocool video magic (br.3700)

VGA Speeze Coolforce (br.2750)

Vantec (2750)

A legvégsõ eset Coolermaste coolviva 5600ért

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Falconer
Nem tudtok valami olyan boltot, ahol olcsón lehet kapni VGA coolereket, vagy direkt ilyesmi szakboltot?
Thx

gabber_saviola
hi!
tuti hogy jó a kaucsukk 😄 is , de nálam a szilikom revoltec bevált

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

bigapó
ez eléggé lehangoló. spec én gumikesztyûbõl akarom majd megcsinálni. nem az orvosi, hanem ez a mosogató-kesztyû vagy mi. az vastagabb. bicikli-belsõ speciel nincs most kéznél.

The Matrix has you...

bigapó
ezen se veszünk össze<#integet2>

Ui: akkor is gumi<#duhos2><#nevetes1>

The Matrix has you...

DanyyX
Jah, régebben gumiból volt, mostmár latex.
Olvasd csak el a csomagolását <#wave>

\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"

gabber_saviola
😄DDDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DanyyX
Állítólag a venti alá rakható szilikon alátétek nem sokat érnek.
Van egy rövid kis cikk róla, amit az egyik ismerõsöm oldalán láttam:

Vantec szilikon rezgéscsillapítók

Én bicikligumi belsõbõl vágtam ki a csavarok alá karikákat. Ennek elég jó hatásfoka is van. Fontos, hogy a csavar feje alatt is legyen alátét, illetve a ventilátor és a gépház között is. Én a csavar feje alá elöbb egy bolti kemény mûanyag alátétet tettem, majd az alá ment a gumi. [nem szilikon, hanem valódi természetes bicikligumi <#nyes> ]

Amúgy szerintem a szilikonnak van egy olyan rossz tulajdonsága, hogy nagyon lágy, föleg ha kicsit melegebb van, és ennyire lágy anyagnak ilyen vékony rétegben szinte semmi rezgéscsillapítása nincs. Ezért én maradok a természetes guminál, igaz, hogy ez fekete, és nem átlátszó, de rezgéscsillapításról van szó ugye...

bigapó
de gumi<#duhos2><#nevetes1>

The Matrix has you...

DanyyX
A coton az latexböl van <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

gabber_saviola
nem

Gabesz amd64
foglalkoztok MSI és Leadtek cuccokkal?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
Te számtec boltba dolgozol?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Gabesz amd64
ezaz!<#nyes>

gabber_saviola
ehh 😄DD

nah lapozzunk ...

bigapó
ezen ne vesszetek össze😊) coton oszt jó van...

The Matrix has you...

Gabesz amd64
hogyne tudnám!

de nekem az nem szilikon volt hanem gumismûanyag!
de Te azt nem láttad szal nem is tudhatod mi is volt az! 😛

gabber_saviola
nondom én, nem tudod, hogy mi az a szilikon ...😄

Gabesz amd64
nem kell szilikon! minek! nekem egy egyszerû gumit raktam a winyo(Maxtor) és a ház közé és valamennyivel csendesebb lett a rezgõ hang... 😊

gabber_saviola
"kedves szakember" 😄DD

gyk: ezt szilikonnak hívják

gabber_saviola
pár száz forint, és minde értelmes számtech boltban van

bigapó
persz, hogy meg lehet. csak nem biztos, hogy a hatásfoka olyan jó lesz😊)

The Matrix has you...

Gabesz amd64
ezt te is meg tudod csinálni házilag!

fogsz egy gumiszerû anyagot és csinálsz belõle egy alátétszerû cuccot!

ás azt rakod a ház és a venti közé!

bigapó
ahh. ezt tehát be lehet szerelni a venti és a ház közé. mennyi lehet? hasonlót találtam (vantec) az nem vészes, pár száz forint. ja, és milyen vastag? mert olyan 2-3 mm-t tudok még kicsikarni a csavarokból, aztán nincs mire tekerni az anyát😊)

The Matrix has you...

Gabesz amd64
igen! szépségverseny lesz!<#eplus2>

a coolermaster-nál az a jó hogy rá tudom írányitan a levegõ áramlását a ház hátsó ventilátorára és ez azért nagyon fontos!

gabber_saviola
Revoltecböl van olyan hogy 80 vagy 120 mm-es zsajcsökkentõ szilikonbol

bigapó
kösz a gyors reagálást😊

azért rezonál? azt hittem azért, mert csak simán a gépház fémrészével találkozik. kösz, akkor majd beszerzem a cuccost😊 csá

The Matrix has you...

Punker
barkács boltban van mindneféle alátét, és igen rezonálhat azért mert nem a pontos csavarméretet használtad.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

bigapó
Hi!

Pár napja vettem egy 8 cm-es rendszerhûtõt (Aerocool Chameleon). azt írja, hogy 20 Db körüli a zaja, ami igaz is, mert alapból mikor szerelés elõtt megnéztem nagyon halk volt. Mikor beszereltem természetesen nem a gyári csavarokat használtam, mert csak szétörte volna a mûanyagot, hanem egy akkora csavart, ami pont átérte és egy anyával tudtam rögzíteni. a probléma itt jönne. szerintem eléggé rezonál a ház, mert elég érdekes hangokat generál azóta a gép.
Azt hallottam, hogy ezt a problémát úgy is meg lehet oldani, hogy kis gumigyûrûket kell alátétnek használni. Ilyet hol tudok venni és mennyire jó megoldás lenne? Arra is gondoltam, hogy egy gumikesztyût szétvagdosok és azt használom fel.
Azért is írtam le a velem történt esetet, hogy más már jó elõre készüljön fel az ehhez hasonló szerelésekhez😊)

The Matrix has you...

Ennél mindenképp szebb.........

Lol.Nem tetszik??
Most ez szépségverseny lesz,vagy egy hütési prombélma megoldása?

DanyyX
Miért nem jó neked a Zalman?
Nem fér el, vagy drága ?
Ha teljesen halk hûtést akarsz, akkor vízhûtés <#nyes><#nyes><#nyes>
Én valszeg úgy csinálom meg, hogy a szivattyú, és a hõleadó a házon kívül lesz.
Egyedül a táp ventije fog zajongani. <#vigyor2>

DanyyX
Teljesen fölösleges ilyen buzinagy borda vinyóra.
Árulnak ilyen ksi réz bordákat ramra. Abból tegyél rá a melegedõ chipre annyit amennyi ráfér .
Akkor be is fér a vinyó a helyére, és ha van körülötte légáramlás, akkor le is hûl.

Gabesz amd64
ime elég jó kis hûtõ

Gabesz amd64
lehet zalman-t fogok venni!de az nem tetszik!

inkább vennék coolermaster hyper6+-ot

gabber_saviola
a Glacial Tech 7200 vagy a 7200 light mé nem jó?

gabber_saviola
figyi én nem egy procira ilyent raktam, és 34-36 fok körûl teljesített
ja és nem kell fosnod , hogy hozzáérne bármi....

Gabesz amd64
inkább egy coolermaster-ra gondoltam...vagy mi van még?

Gabesz amd64
ezt Én is néztem! nem lehet rossz! de nagyon zavar az hogy nincs burok a venti körül!

gabber_saviola
Glacial Tech 7200 és az ArcticCooling ARC ULTRA 64 TC

Gabesz amd64
mondjatok nekem egy jó procihûtöt(Zalman kivételével) ami egy A64 S939-es 3200+-osra jó!

Jah és márkás legyen!
csak az a lényeg hogy halk legyen mint állat!

mértszerintem elég jo ?nem.
mi baja lessza vinyonak ha megvan dölve ?<#conf><#falbav><#falbav>

Get a life!

<#vigyor1>

Get a life!

gabber_saviola
<#eljen>

SZIASZTOK A KEDVETEKÉRT CSINÁLTAM 1 ,,WINCSESZTER" PASSZIV HÚTÉSÉT IGAZ H NEM NAGY CUCC DE NEKEM BEJÖTT CSAK HELYIGÉNYES ....TOBÁBB FOKOZTAM A HÓMÉRSÉKLETET ÉS MÉG AZT A VENTIT IS RÁDOBTAM (HOZZÁ VOLT GYÁRILAG)ÉS IGY LETT 19*C FOKOS A VIGYOM AMUGY MAXXTOR 160GB-

Get a life!

Milyen hûtöd van??

Falconer
Azelött hány fokos volt?