hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ugy lesz a legmozgas megfelelo...
Ma megérkezett a computermode tól 2 db 12\8 cm es venti átalakitó azt levettem a hdd hûtõrõl a 2 db 8 cm est és ráerõszakoltam a 2 12 est....
Nagyon halk lett, és 3 fokkal hidegebb....
És öv 2000 ft ban volt...
Mennyivel lenne jobb a hûtés??
Gondolom sokkal, de mégis mennyivel??
Nem hiszem, hogy ez lenne a baj, alig egy hónapos az új venti. Viszont nemrég volt szervízben a gép, és alaplapot cseréltek 3020-ról 5020-ra. talán ott a gond?
Mas otletem nincs.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
lényeg h 800 mhz-t ir ki a linux és a win is egyarát..valamint ha kihuzom a töltõrõl akor meg csak 350mhz-t de mondjuk ezt értem h. lecsökkenti, de azér ennyire????...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
?
vagy mivan?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Szokott olyat csinálni, hogy egyszercsak 1 perc alatt láthatóan 10 -17 fokot melegszik ....
De csak 1x2x volt ien...
Vettem sûrített levegõs palackot kitakarítottam és jó volt.
vegyél egy sûrített levegõs palakot és szedd le a burkolatot a gép alján és takarítsd ki.
Meg még azt megcsinálhatod, hogy kicseréled a ventiket a gépben ha nem integrált.
Ha már nem garis.
Ha garis akkor boltban csináltasd.
lenne egy kérdésem..van nekem egy fujitsu siemens notebook-om, amiben egy AMD sempron proci fut és egy seagate vinyó...everest home-mal meg egy pár másik programmal is megnéztem, a procinak a hõmérséklete 50fok és a vinyóé is szintén..én ezt sokallom..fõleg a vinyónál.
szerintetek ez normális? akinek volt hasonló gondja vagy van 5lete az írjon!
még vmi.. a proci 3100+os (1800mhz-s nak kéne lennie, de a windows és a linux is egyaránt 800mhz-t mutat..meg a többi program is..ezzel mit lehet tenni?)
elõre is kösz a helpet!
Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
Köszi!
Az drága és hiányos.
A leg jobb ha felmész a prohardver oldalára és apróhirdetések közt körülnézel.
1/4 annyiból ki lehet hozni.
És hogy még biztibb legyen a rendszered VGA,és CPU blokkot Meg könyökcsöveket(hogy ne kelljen annyira meghajlítani) Rendelj a computermode.hu ról.
Csak a csõ vastagsága a lényeg.
Xal a radi monnyuk 6000 a pumpa (szökõkút pumpa is lehet) 7000
CSövek,csatik,könyökcsövek 5900
Blokkok 16000 És most mindenre rá számoltam a posta ölcséget is.
De ha neked nem kall a macsera akkor WWW.computermode.hu És szétnézel a vízhûtéseknél. De azoknak az áruk olyan 45000 -100000 kézt van.
Nem tudom mennyire jó látszanak a képek, de azt jól szemléltetik hogy a pcie slot és a kábel közt max 2,5-3cm van.
Készítettem is 1-2 fotót, hogy jobban érzékeltessem a problémát:
A processzornál meg a 8cm-es házmagasság a limit.(ott szerencsére 1 fokkal jobb a helyzet)
És maga a ház :
Köszi elõre is!
P4 3 ghz Prescott, a venti rajta Arctic Cooling, ugyanilyen bordával...szal pentiumnál se sok ez az érték?? mert Te cerkára írtad😊
Mien venti , mien hûtõ borda,mien proci.
Celeronnál elfogadható,AMD nél is.
Xal elfogadható.😊))
Nekem is az van.
olyan kérdésem lenne, hogy samsung winchesternek mi a normális üzemi hõmérséklete..nálam 36 fokon mennek, és nemtom hogy ez normális e...illetve intel p4 3ghz prescottos procim van, és 48 FOKOS..:S..és az az érdekes, hogy az everest 2000rpm-et mér, ha elindítom az alaplap progiját, az az ABIT EQ-t, az 3000 rpm-et mér a proci hûtönek, és míg fut az ABIT EQ addig az Everest is 3000 rpm-et mér, ha kilép az abitos progiból visszaesik megintcsak 2000 rpm-re...nem értem, hogy most akkor mi van...plz help vki!
elöszõr kérdezz és ha tudunk válaszolunk rá....
Arra nem is gondoltam hogy auzós cuccokból csináljak 1 rendszert.
Ennyiér hol is lehet venni ilyeneket ???
Nekem 1 mejdnem tök átlagos Abit IS7-V2,p4 2800 celeron d 3200 ig húzva,agp s 7600 gs 160 giga samsung.
De ez nem sokáig lesz már.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Mi az hogy galyra megy a cumód??Mitõl?
Az ordasi féle vízhûtéssel tudomásom szerint nem volt ilyen gond..
akkor nem venné senki ha ratyi lenne az ordasi.
És nem mindenkinek van csilivili háza plexi oldallappal meg telipattintva neonnal te <#lama>#lama>
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
ordasi féle cumókat 20.000ft-ért simán kapsz...