4904
hűtés
  • mrzoltan
    nem szokása.Egyébként nem rossz cooler csak kell neki vmi qva nagy ház amibe fér meg van vagy 1.5 kg.
  • shrike7973
    Más nem jutott eszedbe?:D
  • MaSzKa
    ő->p
  • shrike7973
    ő->p
  • shrike7973
    Hátigen vszeg elvinné őasszivan is ...xDxD
  • shrike7973
    Én végül ugydöntöttem, hogy Sharkoon, mert halkabb és egymás mellett kiderült hogy nagyobb is... Meg ugye mondtam hogy nekem nem fontos über teljesítmény mert az alalp intel cooler is vígan viszi a tuningomat, de azért 5-6 k t nem sajnálok egy cpu coolerre.
  • zoolee

Gigalol.
  • Solten
    Megint egy vadállat Scythe CPU cooler:

Shrike ezt vedd!!!
  • MaSzKa
    jót és rosszat is

pl idehttp://prohardver.hu/tema/arctic_cooling_freezer_7_pro/friss.html
  • MaSzKa
    olvass már vissza

írtam róla mindent jó rosszat

gyári cooler sztem halkabb volt bár az tuningra alkalmatlannabb volt és melegebb volt a cpu is kicsivel
  • davidka003
    Hangosabb, de ha leszabályozod felére a fordulatszámot, akkor semmi hangja és kb ugyanolyan jól fog hűteni.
  • shrike7973
    NEked artic coolingod van aláirásod szerint.. Meg vagy vele eélgedve..? Hangosabb mint egy referencia intel cooler?
  • MaSzKa
    a ac freezer a legolcsóbb szvsz
    3800Ft
  • shrike7973
    Az alpine 5400, a sharkoon 6000 körül.
  • Solten
    a 3 közül a legolcsóbbat vedd szvsz (én a hypertx-re szavazok azér'.. :D).
  • Solten
    Ez a hülye pwm mániád... Minden hülyeséget hypeolsz A hypertx-nek és a többi CPU ventinek (3pin) csak lecsökkenti a motornak juttatott voltot a rendszer és máris feleakkora fordulatszámon pörög.. Erre már minden "basic alaplap" képes.
  • zoolee
    Előny ha a hőcső érintkezik a hűtendő felülettel..
    1 próbát megér..
    Ha meg nem tetszik, akkor phn meghirdeted, és veszel egy másikat.
  • shrike7973
    Jobban hüt?
  • zoolee
    Sharkoon.
    Ha meg hangos akkor rá heggesztesz egy másik ventit.
  • shrike7973
    Még mindig nem mondtad meg meiket...:D
  • MaSzKa
    a mesébe se hűti le annyira

ha most 50 fokos jó ha lesz belőle 45fok de teljes terhelésen picit halkasbb lesz

nagy csodát ne várj léghűtéstől
  • shrike7973
    Elhiszem hogy a cooler master nagyon jó, de nekem most annyira nagyon nem fontos, 2,6 ghz en volt 50 fok órákig tartó orthos stress alatt, 2,8 ra szeretném huzni, gondolom akkorselesz 55 felett, és ez simán jó , akár vihetném gyári coolerrel is tudtommal nyugodtan, de szeretnék rá egy ventit. Ha pl 55 fokos az E6320 am, és az ac freezer pro lehüti 30 fok körülire, akkor aztmondom perfekt. Nemérdekel hogy a hyper 25 fokra hütené. DE viszontha a sharkoon is hozná ezt a teljesitményt akkor sokkal jobb lennemert baromihalk, halkabb a hypenél is. Nekem jó lenne ha halk lenne, egyesek azzal jönnek hogy az artic brummog meg robog mint egy traktor.. wtf? .. az intel gyári nem csinál olyat... Szal még1xer kérdem Artic cooling freezer, vagy sharkoon silent eagle?
  • MaSzKa
    modtam már melyik a legjobb sztem ami még talán megéri

Cooler Master Hyper 212 8eFt
  • shrike7973
    DE mondom nem hyper tx hanem sharkoon silent eagle vagy artic cooling freezer pro közül meik a jobb... ??
  • MaSzKa
    hangra kb a freezer hangosabb icipicit
    viszont a TX2-ön nincs PWM

a Freezer kidolgozása közepes
    TX2 az jó

Freezer 3800Ft
    TX2 5000Ft
  • shrike7973
    Akkor most meiket...?:DD:D:DD
  • Solten
    Jobb.. Mi az hogy jobb? jobban hűt, fingom sincs, csak sok tuningolt rendszerben láttam már. Kéne egy teszt. De szvsz nyugodtan választhatod. Kicsit hangos, de qrvajól lehűti a CPU-t.

(egyébként az iponon kapható a hypertx2.. :) )
  • shrike7973
    "A Freezer klassz cooler, tuningnál is hadrafogják, és akinek Zooleehoz hasonlóan nincs már hallása a sok technozenétől, teljesen elégedett lesz vele :)"
    Szval a freezer jobb csak hangosabb?
  • shrike7973
    A boltban ahol venném 4 db van. Nagyon dicsőitik hogy így ugy k***vahalk, ami nagyonis igaz mert ottani gépükbe is egy olyan van. lekapták az oldallapot, belőtték hogy 100% on pörögjön (2000 rpm) éshát télleg nincs szinte hangja. De engem az érdekelne inkább mit teljesit. NEkem aztmondták, hogy faxa, de nemtom hogy csak rám akarják e sózni.. mondjuk van raktáron nekik ac is meg gigabyte hütők..
  • Bmx01
    jónak tűnik az a coolink vga cooler, lehet beruházom majd 1-re ha megjelenek itthoni is
  • shrike7973
    Sztem nem szar.
    2,6 ghz en mértem ezt az eredményt nem hinném hogy 3ghz sokat dobna rajta habár nemtom, memoria miatt nemtom nagyon tovább huzni...
  • davidka003
    Szar a mérőd.
    3 GHz gyári hűtővel kb 70 fok a reális.
    Ha veszel egy ilyen hűtőt, akkor meg kb 55-60 fokra fogja lehűteni.
  • shrike7973
    Az a furihogy sehol se hőteszt csak külső leirások hogy így meg ugy mi alkotja dehogy mennyire hüt... :/
  • shrike7973
    Nem elérhető..azt akartam alapból persze.. de december ota nincs..
    És mivel nincsenek nagy igényeim annyira nem fontos az überbrutál teljesitmény.. 3 ghz en 50 fokos max orthos terhelés alatt a proc, alap hütővel is jó lenne tudom, de szereténk rá vmit, mert nem mért ne..:D. Akkor a kettő közül a Sharkoon lesz jobb ahogy kiveszem. Állitolag sokat számit az hogy direct contact van a hőcsövekkel. Deha 30 fokra lehüti a procimat akkormár elégedett vagyok.
  • Solten
    best of :)
  • zoolee
    Dehogy is hyper TX már lejárt..Ma már a menő az alulap és kezd el teljes erőből fújni..biztos jó lesz: DDDD
    Am elárulom..Még nagyon jól hallok..Csak nem idegest a PC hangja..
    Van olyan ismerősünk akit annyira idegesített, hogy a gépet áttette másik szobába:DD
  • mycso
    CM hyper tx2???

alulelöloldalt
  • Solten
    A Freezer klassz cooler, tuningnál is hadrafogják, és akinek Zooleehoz hasonlóan nincs már hallása a sok technozenétől, teljesen elégedett lesz vele :) Nála már az alpine 64 is 5× halkabb, a Sharkoon vajon milyen lehet ? :) Csak nem tudom mennyire effektív. Különben is, HyperTX a best :D
  • shrike7973
    Másnak is ez a véleménye?
  • zoolee
    sharkoon...HALKABB IS, ha már annyira leszólt itt mindenki a hangallergia mentességemre, akkor már ezt is figyelembe vettem, aztán a hűcsövei közvetlen érintkeznek a PCU val egy kis előny leht...stbstb.