hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falconer
Mindket esetben seggbekurnak erte a ciganyok a metron, de a full rezzel az megvaloszinubb 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Hello
Megéri a plusz 1000 Ft-ot a Vf700 Cu az AlCu-val szemben?

A4-es nyomtatópapírt cserélnék hasonló típusú Audira.

Falconer
Ninja az brutalabbnak tunik. De tesztek szerint nagyjabol ugyanaz. - szoval nemtudok semmi ujat mondani 😄

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

Mind a 2 majd uggyan azt produkálja..
Xal ami teccik...
De én a ninjára szavazok...

berlinboy6329
Hi all!

Huhh,jó régen írtak ide.Hátha válaszol vki.Szal az lenne a kérdés,hogy milyen procihûtõt vegyek?Scythe-ot akarok.Szerintetek?Azon belül is Ninját v infinity-t.Nem tom melyiket.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Köszönöm😊

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Falconer
Fujja.

Üdv!
Egy elég hülye kérdésem lenne:
A procihûtõ ventillátorja szívja vagy fújja a levegõt a bordákra ???

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

😊))))

Falconer
Kozvetlen.

oks.....
De azok közvetlenûl hûtenek vagy ilyan dell féle megoldás, hogy a házban a levegõt hûtik???

Falconer
Olyasmi. Asszem lattam mar brutto 100ert is 😊

Jááj, errõl jut eszembe...
Egy német oldalon a tom's hardveren láttam freon hûtéses gépet....

Télleg, mennyi egy kompresszoros hûtés???
130???

Értem,és kösz.

Falconer
Naes akkor mivan? Neked nem az van, hanem egy E6400. Teljesen normalis uzemi homerseklet, kicsit sem magas. Ha meg a szamokkal akarsz haboruzni, akkor meg mondom, kompresszoros hutes.

A hang annyira nem érdekel persze azért ne legyen hangosabb mint a gyári.Ha halkabb is lenne az még jobb lenne.Tehát szerinted milyen hûtõt vegyek.Elöre is kösz...

Tuningolni még nem akarom,csak azt hogy alacsonyabb hõmérsékleten legyen,mivel a szomszédom x2 3800-as AMD-je 34 fokon megy alapon.Terhelés közben max 45 és környéke,pedig neki is gyári van rajta...

Falconer
Na latod ez aminek semmi ertelme. Ha tuningolas celjabol veszed, vagy azert mert halkabbat akarsz, akkor ok. De csak azert hogy 50 helyett 40... lol Vegyel ra kompresszoros hutest, azzal le is fagyaszthatod. Es akkor mondhatod haveroknak, hogy geccc, 0 fokos a prociimmmmm!!!!

Hy all!
Az E6400-as procimra szerintetek milyen hûtést vegyek?
Most ha pl konvertálok 50-52 fok-os.Én azt szeretném hogy max 40fokos legyen.

Falconer
Vegyel normal hutest az a legjobb. Nem kell feltetlen ilyen bazidraga zalman, csak ha tenyleg olyan kell, aminek alig van hangja, plusz tudsz tuningolni is. Normal hangereju cuccok vannak 4-5kert is.

ööö...
SZtem ehhelyett, hogy összegányolod a házad ahhelyett vegyél egy másik hûtõt.
9800 ft ért már lehet kapni zalman cnps 8000 ret....

ArsenalForever
Helósztok, most vettem egy celeron d 352+-os procit, és a hozzákapott gyári hûtõ, iszonyatosan hangos, már már elviselhetetlen, 10 percig semmi hangja aztán elkezd hangosodni :S Én csináltam valamit rosszul vagy ez tényleg ilyen?

Egy másik fórumon olvastam hoyg parafával kibélelni a gépházat, (mert pont van itthon felesleges parafa lap) szerintetek az használ?

Rá lehet, de ha van egy szabad (4 tûs) moley táp csatid akkor vagyél egy olcsó(pl zalman) venti szabályzót..
Az jobbal megbizhatóbb, ha meg nincs annyira meleg akkor csak le kell csavarni...

Oliverius
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy szeretnék még egy ventit rakni a házba de csak egy power fan connector van szabadon arra rá lehet dugni vagy sem?

Na az is jó.

<#worship>

Falconer
Jah. Ezer alatt van az total.

vagy sima fagyálló+desztillált...

Az is annyi....
na jó kicsit kevesebb....
de ott meg azzaltöltöd az idõd, hogy rohangálsz érte...
Kinek mi a jobb...

Falconer
Teljesen folosleges haromezret kidobni. Desztillaltviz algatlanitoval tokeletes.

Szivesen, segiteh ka took....
szerdára sztem ott is lesz...

pardiimre
Igen-igen. Már meg is redeltem. Mégegyszer nagyon köszönöm!

Manchester United, Ferrari, FC United

Akkor marad a link.

pardiimre
Nagyon köszönöm! Nem igazán tudok Békéscsabán hardver boltot.

Persze önthecc, mert mint köztudott a desztillált víz áramvezetése nagyon kicsi....
De mi pénz ha elmész egy hardver boltba és ott veszel??
Vagy ittenmár meg is csapj a szemedet a lötty..
De ha visszamész az 1. oldalra akkor lehet ezeket külön venni...
De amúgy az egész brutto 3000 ft...pk val 1 ütt...
Megéri....

És szinezö cuccot pl festéket ne rakj bele mert az 10-30% kal rontja a hûtõteljesitményt..

pardiimre
Üdvözlet. Thermaltake BigWater nevû vízhûtésembõl kifogyott a folyadék, sajnos nem igazán kapok hozzá, olyan zöldes színût, amit adtak hozzá, az lenne a kérdésem, hogy desztilált vizet önthetek bele(esetleg egy kis algátlanító szert hozzá)?
Elõre is köszönöm!

Imre

Nekem van egy revoltech hdd hûtöm amire ráerõszakoltam egy 4/8 as ventiátaáalitót és ott az egyik szívja a mesih fujja a levegõt....
A hûtõ ára alap 2900 ft...

Falconer
Lehet kapni kulon hutest ra.

roblee
Sziasztok!
Engem vinyó hûtés érdekel! Már segítettek, hogy felülrõl és alulról érdemes hûteni, de fújni rá a levegõt vagy elszívni a meleget róla jobb? Illetve milyen márkák közül válogassak?
Köszi!

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

Köszi szerintem megnézen aztán lehethogy az lessz
Jujj bocsesz....

JAVíTVA:
Figy, egy kis befektetéssel közel semmi hangút tucc csinálni, ha vexel egy zalman cnps9700 ast.
A hangaja 15-29 db közt van...
és 13 e ft...

mycso
Passzív coolerrel nem fog menni a dolog, de ahogy az elõttem szóló is javasolta nézz szét aztán vegyél valami komolyabb procihûtõt.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

Figy egy kis befektetéssel közel semmi hangút tucc csinálni ha vexel egy zalman cnps9700 ast
.
15.29 db közt van..

Helló tudnátok nekem ajánlani egy olyan Passive hûtõ amely egy Intel EM64T Pentium 4 Processor 650+ Suppopting Hyper Threading Technology 3.40Ghz 800Mhz FSB 2MB L2 Cashe 04A Platform Compatibility Guide procihoz a legmegfelelõbb? Mert a jelenleg gyari OIntel még ASUS Aiquiettel is olyan hangos mint egy ütvefûró és a hõmérséklete is eláb magas kb 57-67C között.
Ha nem akarsz feltétlenûl pc -s boltban venni akkor elmész egy barkácsboltba és veszel egy 1x1 méteres gumi lapot 0,5 mm vastag abból kivágod a kellõ mintát és bahelyezed a vinyó, a táp, a dvd, a floppy mellé , vagy még azt teheted, hogy veszel csendes ventiket.
Na meg egy jó kis takaritás a gépben sûritett levegõvel.
De lehet öntapadós rezgés csillapítókat is vennu 13 ezer ért....

Hangos a gépem mint az állat!! Mit csináljak?
Nekem is 478 as prescott on mav 2,8 as az 3,2 n meg gyári hûtéssel +3 alap fokkal.

Hedgehunter
En a huzatos megoldast preferalom alul szivni felul fujni mert a hazamban (fa) a padlo qurva hideg es onnan beszivja a huvos levegot (meg a koszt) felul meg kiszivja a meleget... a gyari hutovel a 2.8 prescott 3.6 mukodik..
Nem , még nincs meg végülis úgy lesz, hogy a tetejére megy egy 12 es és megy egy a karik hoz a vga hoz, azt odacsavarozom...
A hátulján meg már van egy 92 es..(zalman)

Ja amúgy most mind a 2 fújja a levegõt...