hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TE mirõl beszélsz 1 hûtõ meg egy cpu block annyi.
60 ból meg van egy vga + cpu blockos is.Ha szerencséd van és tudsz csinálni leszortót akkor még chipsetre is rá tudsz 1 et varázsolni.
Vízhûtés: a ph! fórumokat böngészve már 20.000-bõl össze lehet rakni egy normálisat. Aki gyári szettet akar, az meg vegyen olyat három négyszeres áron.😉
Hûtõbe nem érdemes építeni a gépet, mert a páralecsapódás miatt netán zárlatos lesz.^^
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Végy 100000 ért nitro kompresszort.<#idiota>#idiota>
JA ha szoktad venni a gs -t akkor annak az e havi elõtti számainak a hátsó borítóján volt egy cucc de nem tom asszem 15 körül van de jól hût és csillapytja a rezgést.
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Intel CoreQuad [email protected],2x1 giga A-data Extreme Edition 800+ Kit@960Mhz,Nvidia 8800GT 512mb + water
Remélem ennek már az alaplap is örülni fog...és nem csak az üres tárcám nézegetem <#finom>#finom>
Meg aerocool házam van...úgyhogy elvileg ha fújja rá a levegõt akkor rendesen kéne hûtenije.
Amúgy egy normális számtech boltban többféle bordást/nb bordát tudnak ajánlani, vagy ha van ismerõsöd aki szeret cuccokat gyüjtögetni és nem kidobálni, akkor biztos akad neki egy-két ilyesmi bordája (pl. régi videókártyáról, alaplapról)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
Asus P8P67Pro, i5-2500K, 16G DDR3-1600, Kingston HyperX SSD, WD Caviar Black HDD, GTX560Ti
www.prohardver.hu
www.hardwareoc.hu
www.mistral.hu
www.kiskerarak.hu
www.google.com
www.hardwareoc.hu/shop-k
www.radikalmod.hu
ez lenne a venti ami cseréle szorul :
Az miert zavar teged?
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
és azt lehet hogy rárakom a zalmannak a hozzávaló hûtõjét de a pótméter nélkül ???
nem kulon van ha jol emlekszem, hanem a VGA adatoknal listazza
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
asus Gforce7600gs silent
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
Intel Core 2 Duo E8200 (2.66, 1333FSB) 2x1G Kingmax, 250G samsung SATA2, Philips 190WV Wide.
nem mondjátok... Nagyon le vagyok én maradva. azt hittem 50 felett már gáz van.
A "sima" P4 2.6-om 10%-os overclock-kal 3GHz-en 30-34 fok körül van, gyári Intel hûtéssel.
A másik gépben lévõ 2.8-as Celeron szintén gyári hûtéssel meg 50-55 alapból, nem játék közben.A hozzáértõk szerint normális ez, mivel az Intel procik melegedõsek.
Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hõmérséklete?
50 fok sok játék után közvetlenül?
(gyári hûtés van rajt, nincs húzva)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
400-as tápom van mégis azt írja hogy a videókártya nem kap elég feszültséget.
Mit lehet ilyenkor tenni vagy a proci beszart?
Köszi a választ.
Celeron 2.66 -nak mennyi a normál üzemi hõmérséklete?
50 fok sok játék után közvetlenül?
(gyári hûtés van rajt, nincs húzva)
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Mennyi a normál üzemi hõmérséklete egy 478-as foglalatú Celeron 2.8-nak?
Mert, érdekes dolog történt.
Az XP tökéletesen megy csökkentett módban és semmi hibát sem jelez ki, minden a helyén van, minden hardver üzemel, de normálisan egyszerûen nem indul el.
Már újratelepítettem és semmi.Eljut az XP logóig,tölt, aztán elsötétül...
A procira gyanakszom, mert a BIOS 55 fokot mutat 2500-as ventillátor fordulatszám mellett.Gyári Intel hûtés van rajta.
A saját gépemben egy "sima" P4-es van 2.6-os 10%-os overclock-kal és 33 fokos.A szobahõmérséklet ugyanaz.
Sok az 55 fok?
Elõre is köszönöm, ezt a kérdést beraktam az Intel procisokhoz is, hátha õk is tudnak segíteni.
Namost megtaláltam a megoldást!Lehoztam a galeszról egy 30-40 cm átmérõjû szobai ventillátort és a kiszedett oldalsó gépház fala mellé beraktam.
Írd és mondd a RAM lement 13(!) fokra, a GPU sajna még mindig 67, de jelentõsen hûlt a 74-75 fokos üzemi hõmérséklethez képest.
Ebben semmi tuning nincs, soha nem húztam semmit rajta.
Kicsit csúnya és kényelmetlen, de hatásos! <#vigyor>#vigyor>
Persze ez nem marad így, egy-két nap múlva szerelem az új hûtést rá...csak érdekesség képpen mondtam el.
De azt szeretném megkérdezni hogy ha a számitógép házamban majdnem minden világit (Vga Cooler(red),System Fan Cooler(RG😎,2 Ide Cable(blue),Floppy Cable(blue)2 UV Neon(purple) akkor olyan procihütö kéne ami szintén LED-es nem ???
Ha az Arctic Freezer 7 Pro Cooler-jét leszednénk ha egyáltalán le lehet és raknák rá egy másik ugyanilyen LED-es Coolert akkor az már nem hütene annyira jól ???
Ha már a LED-es világitásnál tartunk melyik lenne jobb az 1-es vagy a 3-as ???
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
1. Gigabyte GH-ED 521-MF 4.980 Ft
2. Arctic Cooling Freezer 7 Pro 5.387 FT
3. Thermaltake CL-P0092 5.760 Ft
A hutofelulet irto kicsi. Szoval minnel nagyobb annal jobb. Nemtudom a nagyobbak mennyibe kerulnek.
CSak az a lényeg, hogy jól hût ???
Lenyeg az, hogy semeddig nem tartana nekik passzivra csinalni ennyi penzert.