hűtés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háát a vf 900 ára most ilyen 5-7 k közt van.
Valakinek nics véletlen ZALMAN 9700 LED tipusú hûtõje, valami vélemény róla?????
kösz
a segítségeket még továbbra is várom
Tehát HASZNOS!
A házhûtõ arra való, hogy a bordák által leadott hõt, kiszívja a házbõl...
Ha nem szívja ki, akkor benn marad a forró levegõ, és ezzel romlik a hûtõteljesítmény..
Egy példa.Régi gépem ben eleinte nem volt házhûtõventi, volt, hogy a prescott megos cerkám 2,8 @ 3,2 felmegn 60° ra, beraktam egy 92 mm es ventit hátra, és már is ~5° hidegebb volt a proci...
most akarok venni egy uj gépet..és néztem hütéseket..proci hütés,vga hütés stb..NA DE HÁZ HÜTÕ??az minek? a mostani gépemen sincs végülis ez szolgál vmire?vagy csak arra jo hogy még hangosabb legyen a gép?..vagy ha csak azt jelenti hogy maga a gépház ne melegedjen az meg kit érdekel?
aluminium nem fog leégni...tehát a kérdésem: van vmi értelme a Ház hütõnek?<#vigyor2>#vigyor2>
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
Az egy nagyon pró hûtõ, nem toom mi bajod, jó a teljesítménye és még csendes is...
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
Egyik oldalt elvágom, és elhajlítom, hogy a ventis hûtõ odaférjen, de nem vágom le teljesen, hanem otthagyom, mert az is hõleadó felület...
De ha nem elégszel meg ennyivel, akkor a winyó alján még ott a hely a 2 ventis lepos hûtõbordának.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Bocsi, gyorsan írtam...
A muanyag diszitoelemrol:
Nem diszitoelem es nem folosleges, sok alaplaban ott van a chipset, ergo azt is huti. Szoval ha vmirol fogalmad sincs, akkor ne irj hulyesegeket hanem inkabb irtad azt, hogy neked jobban tetszik a zalman, mert az vilagit, vagy mert nagyobb, stb...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Reznek a hovezeto kepessege jobb, nem a holeadasa. Ergo ha hirtelen folmelegszik a proci a rez sokkal hamarabb atviszi a hot az egesz hutore. Mivel a Hyper TX talpa is rez, meg rez hocsovek viszik benne a hot, ezert hulyeseget mondtal lenyegeben.
Masreszt a Hyper TXnek a maximalis hangja 28 decibel, es az is automatikusan valtozik terheltsegtol fuggoen. Szoval az hogy a zalman halkabb az megint baromsag.
Teljesitmenyre itt a teszt:

ööö..
Nem réz, az az már egy kicsit gyangább..
van benne manyag djszítõelem:fölösleges..
28 decibbel...háátööö.a zalman minimumon 19 maxom 38...
Az kicsit jobb.
De ameik neked teccik...Mind a 2 nagyon jó.
Az ár az eléggé jó, és a próhardweren is különösen ajánlottként lett minõsítve !
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
szép,csöndes,jó...
Várom az ötleteket!
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
HDD-re tudnátok ajánlani valami JÓ hûtést.
Kösz
amm 800 as ramokkal nem igazán lehet annyira felhúzni a cuccot, hogy nagyon melegedjen.
A választ elõre is kösz!!
Üdv.: Baba
Intel Celeron 1,7Ghz, 768MB Ram, 7600GS 256MB
Azt asszem nem lehet állítani...
1. van a procin egy hûtõ 4000 res fordulatszámon megy alig van hangja és amikor megnézem az everest programmal a proci hõmérsékletet akkor 4-5-6 fokos!!! ez reális érték vagy rosz a program( de ha bemegyek a biosba akkor 19-25 fokos)
2. vga n van egy kis hûtõ amitõl a kártya 46 fokos... hogyan tudom a fordulatszámát növelni...(GF6200)
AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64
van egy kis hûtés gondom...
(western digital serial-ata ii 250gb winchester (8mb cache))
van rajta hûtõ + asztali ventillátorral is hûtöm de mégis 50-52 fokos!
félnem kéne vagy ezek ilyenek??
nem használtam még ilyen vinyót...
köszi elõre is
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Abit Ab9, PentiumD 915 2800mhz, Gainward 7600GT, 2x1024Mb Kingmax DDR2 800mhz, 2x512Mb Kingmax DDR2 800mhz, 500Gb Western Digital, 400Gb Samsung, 450w Chieftec, Leadtek PxDVR 3200H tuner
Asus P5Q-E; Intel E8400; 4x1GB Corsair TwinX 800mhz; GigaByte 6850; 1TB Samsung; 500W OCZ ModXstream; Bitfénix Shinobi; Cooler Master Hyper TX2; BenQ G2420HDBL
Köszi
\"Pitét evő lányok... nyalom a pitétek.\"
Máshogy:
Anno átkötöttem a vezetékeit (sárga-feketérõl sárga-pirosra).
Ezáltal csökkent egy kicsit a fordulatszám (12V helyett 7V-ot kap így).
De ha átmész a segítséges topikba, és leírod az alaplapod márkáját, akkor bizti megmondják...
Vagy ha, úgy van a ventid áramelátása, hogy van egy 3 tûs amit az alaplapra dugsz, meg van egy tápcsati, akkor az alaplapit húzd le...
Az lenne a kérdésem, hogy az ilyen házhûtõknek hogyan lehet buherálni a fordulatszámát, mert nagyon hangos.
Köszi a segítséget!
Forza Inter!
A chipset hútõt cseréld le a fenébe.....PL egy thermaltake ra vagy a zalmannak a kék "süni" szerûségér....
Ha a 2,8 as od van akkor bajban vagy mert annak a ventija nem 2700 at hanem 4300 at szokott..(ill amit p4 est 2,8 ast láttam/volt azon mint 4300 rpm es volt...)
gondoltam hátha XP vírusos vagy valami, felraktam a Vistát de egyre sûrûsödött
szétszedtem, kitisztítottam, újra kenõcsöztem, de alig változott, alapban jelenleg 59 fok de ha pár webböngészõt kinyitok, rögtön alert mert már 70 fokos
tudtok valamit mondani hogy mi lehet a gond? nekem ötletem sincs
ventilátor 2700 fölött pörög és gyári Intel, egyedül a chipset hûtõ vacakol, eléggé hangos induláskor, nem tudom mennyire zavar be (alaplap Abit IC7-g)