hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
házi készítésû magyar h2o hûtést 8000ft
itt - Vízhûtéses blokkok gyártása - R600 !!! is

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

hello vki segítene hogy milyen hütöt vegyek max 9ezerért ami jó AMD 5600X2 ESRE??vki írjon már le egy párat hogy miket ajánl

MaSzKa
már írtam ilyet kaptam: enermax warp uc-9AEBS

Vagyél zalmit..-.-

MaSzKa
ja vettem is Coolink VS9-et így 1év után piszokulmegjött a venti morgos hangja 1500ft volt újkorába halk volt

Solten
16 db-s 1000 RPM-es ventit kapsz már 1k-ért is, Pl. (Glacialtech Silentblade, Zalman F3), jó drága ez a sz@r, ingyen se kéne... <#hehe>

Saor Alba

MaSzKa kitiltva
3-4000ft lehet de nem beztos nekem ingyen volt😊

Solten
Hány millió Ft? <#whatever>

Saor Alba

MaSzKa
ezt most kaptam ajándékba :-)

enermax warp uc-9AEBS

Az Enermax piacra dobta új WARP ventilátorait, melyekben az Enlobal néven szabadalmaztatott mágneses-barometrikus csapágyazást alkalmazzák. A megoldás lényege, hogy a forgó részt részint mágneses mezõk révén, részint a körülötte kialakuló légréteg segítségével lebegtetik. Ennek köszönhetõen nem keletkezik súrlódási zaj (bár a szélzaj természetesen megmarad), egyenletesebb a forgás, és hosszabbra, 100 ezer órásra nyúlik az élettartam is.

A WARP sorozat ventilátorainak manuálisan szabályozható a fordulatszámuk, 3 és 4 érintkezõs csatlakozóval is használhatók. A könnyebb tisztíthatóság érdekében a légcsavar leemelhetõ, sõt, a gyártó sajtóközleménye szerint az egész szerkezet mûködés közben vízbe is meríthetõ. A 12 cm-es modellen egy aranyszínû fordulatszabályzó gombot is elhelyeztek.

http://prorok.atw.hu/6.htm

wehehe..

MaSzKa
nekem fekete müanyag gyorsrögzítõ van mert hûlyén nézne ki a krómozott csavar az oldallapon

De én azért megmaradok a jóöreg csavarnál+ a vékony gumi lapnál.😊

MaSzKa
ezért kell márkásat venni meg jól utánanézni mit vesz az ember mert szinte mindenhol átvágják már az embert

Naja...Télleg márkás, de volt ismerõsöm akinek noname volt, az azt mondta, hogy majd 1 év alatt elpuhult, de közbe egyfolytába szerelgetett is.

MaSzKa
csak ez nem gagyi
szilikon szerintem 5évig biztos jó Coolink azért nagy márka

Extra-soft silicone for optimal decoupling
Highly durable and tearproof
Compatible with all fans and cases with standard mounting holes
Easy installation and removal
12 Anti-Vibration Bolts for up to 3 fans

Szép és jó, de ha megpuhul, akkor többet ront mint használ, mert nem lesz elõg erõs..és Jobban rezeg majd mintha szarul csavaroznád be, de eleinte nagyn jó.

MaSzKa
ilyet kaptam BREKK-tõl ajándékba a corsair vx450w mellé

MaSzKa
biztos gagyi 4000ft az ára

Gabesz amd64
ultragagyi egy venti az 😊

sehova se tudod rakni MAszka akkor minek vetted?

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Falconer
a designrol beszélek

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MaSzKa
német márka kinai gyártmány

Az, nekem is.

Falconer
Nekem tiszta kínai piac feelingem lett töle 😊

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

MaSzKa

MaSzKa
ja és az abit ip35 pron már mióta megjelen azóta úgy vannak elrendezve a sata dugaszok (lehet onnan vette az asus az ötletet)

Schwarz
szutyok hp laptopon az alján is van luk, gumilábakon áll, ott be, hátul ki

Mi az a windows?

Falconer
Alapértelmezésben ha lerakod az asztalra, akkor kell hogy beszivja vhonnan. Szoval nyilvan nem az alljan, akkor marad az oldala.

Nemtoom, mivel kép alig van róla, szal ha adnál 1 képet eleje,hátulja oldalai alja, akkor meg tudnánk mondani.

rvn
hali! Laptop. Albacomp v3! Egy szellöönyílás van rajta! AZ lenne a kérdésem h ha egy helyen kijön a levegö akkor hol megy be??? mert nem akarom eltakarni még véletlenül se

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

Elvileg ha a BIOS-ban be van állítva, akkor a hõmérséklet függvényében szabályozza az alaplap a venti fordulatszámát. De megállításról még nem hallottam. De lehet a C2D-k alapjáraton mennek passzív hûtésben is. 😊

Hi all
egy kérdésem lenne core2 gyári hütésével kapcsolatban
Mikor elinditom a gépem nem mindig pörög folyamatosan a hütöm,néha megáll,
de a proci 28-30fokon megy,mi lehet a probléma?esetleg csak akkor pörög a venti ha tényleg szükséges?vagy mindig kéne?:S
Légyszi segitsetek,2,2es core2 röl van szó

MaSzKa

ezt se mondanám rossznak és már réóta lehet kapni az asus-t még 1 darabig biztos nem lehet csak 1 tanulmányt-prototípus félét csináltak az egyik bemutatóra

LOL.😊
Itt a striker és a biltz extreme utódja.😛😛😛😛😛:😛:😛😛😛😛😛:KEEEl.😊

Van akkora fordulat száma mint a gyárinak, a bordák kiallítása meg sokall jobb - lehet gond akkor a hûtési teljesítményével? Köszi

MaSzKa
ezzel a lépésen megelõzte most az asus az ABIT-ot:-(

hát ha 775-ös akkor rámegy, az más kérdés, hogy a hûtési teljesítménye elég-e neki
ki kell próbálni (max fagy)

A P4-esemhez használt PRIMECOOLER PC-HC4+ALCU CPU hütõ szerintettek jó az új Intel CORE DUO E6600 -mhoz is? A hütõpapírján van a Socket T P4 LGA 775-höz is útmuttató, Core duo is 775-ös akkor jó hozzá? (Csak mert a gyári hütõ olyan hangos mint az állat...) Köszönet a segítésgért!

Jujj, SRY, elítam .2000 re gondoltam..
'Megmunkálás minek?' ??
Hát azért mert ha odaraksz 1 darab 1 kilós tömböt és azt a winyó fél-1 óra alatt felmelegíti azt te 1 napig hûtheted, hogy 30 fokra hüljön, szal pár lyuk-borda kell bele.
De elég ha csak átfúrod hoszzába párszor, meg vágsz bele pár bordát..
Vagy elviszed és kimarják neked.

ibor90
200Ft??? nem 2000-re gondoltál?
ja és megmunkálás? 😄DD
csak úgy rápakolt mindent a vinyókra..😄

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Hát, a vigyók a max 60 ° ot szereteik, szal az még elviselhetõ, de odabiggyeszthetsz eléjük 1 12 centis vagy 9 centis vagy ami befér.
Ja és a hát hátuljába vagyél 1 ventit ami szÍvja majd ki a meleget.úgy még hidegebb lesz minden...
Alut meg nem érdemes rakni bele, 1 kiló alu+megmunkálása drágább mint 2 darab venti..-.-
2 darab venti kb 200 ft, 1 kiló alu 1200+megmunkálás 3000.

ibor90
hali!
már rég jártam itt. na jó mondjuk 2 hete
szval kifújtuk a gépet a portól, meg nincs már oldala.
a proci 15-20 °C-al lett hidegebb. most átlag 40 fokos ha vmi xtrát csinálok mondjuk 3-4 óra nonstop COD akkor felmegy 45-ig de az mémindig király.
már csak az egyik vinyó meleg egy kicsit sztem, a seagate 80G-s rendszervinyó az 49-50 szokott lenni. azt lejjeb kéne vinni nem?
Ja amúgy nekem nincs semmi hûtés a gépbe az alapon kívül, azaz táp, proci, videókari. Szval semmi ami ki vagy be fújná a levegõt. mondjuk most nincs oldala de akkor is ez nem baj?
anélkül hogy vennék bele bármit hogy tudnék még hûteni rajta? fõleg azon a vinyón kéne. haverom bepakolt mindenféle alumíniumot meg ilyesmit a gépébe és azt mondta hogy jobb úgy de hát nem tom...kicsit beteg o_O

http://ibor90.webs.com &#161; &#477; &#652; &#305; &#647; &#592; &#477; &#633; &#596; ° &#477; q :)

Köszi!
Barny
elol fujja be,oldalt is,hatul meg ki,egy atom lesz

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Hy! Szerintetek, hogy jobb a hûtés a házban.....elõl és oldalt szív és hátul fúj, vagy ha hátul és oldalt szív és elõl fúj?
sb1
Mindenkinek csak ajánlani tudom a ma vásárolt Cooler Master Hyper TX2-es nevû procihûtõmet...
5000Ft-ba kerûlt, nagyon egyszerû felszerelni, nem kell az egész alaplapot kivenni hozzá, csendes, de ami a lényeg, hogy közel 10 fokkal jobban lehûtötte a "túlhajszolt" procimat, mint az eredeti cooler...
Tényleg nagyon jó termék, igaz nem egy szépség, de aki arra megy, az úgysem ilyet fog venni...

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Ki nem folyt alóla az biztos! A hûtõt megmozgattam rajta és nem tartja fel a keret. Most sajnos levettem az oldal lapot hogy használni tudjam a gépet, de még igy is bepittyent egyszer -de nem állt le-. A házon lévõ ventillátor az kifelé nyomja a levegõt. Azt úgy kell felrakni?
MaSzKa
valami ott nincs rendben

MaSzKa
rendeltem 1 Coolink SWif 801-es ventit kiváncsi leszek rá

mycso
Mennyi hõvezetõ pasztát tettél rá, illetve tuti jól van ráfogatva az a hûtõ???

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

kissadamvikt
akkor nemtudom lehet h rossz a hûtõ vagy nemtom... bocs

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64