4904
hűtés
-
#2663 az nevetséges hogy a hűtőhőz (kivételéhez) csak az alaplap kivétele után lehet hozzáférni -
#2662 Tudom, hogy úgy könnyebb, csak nem volt kedvem kivenni... -
#2661 Köszi a tippet, de máshogy nem is próbáltam!
Az első 3 hihetetlen könnyen ment, de az uccsónál már annyira feszült az egész, hogy azért volt nehéz bepasszírozni a helyére... -
#2660 miről beszélsz?
milyen 4csavart?
az AMD rendszere pofon1xű
probáld meg kicseréni a Freezer 1 kisházba ahol nehezen lehet hozzáférni -
zoolee #2659 "Socket a nyerő! " Ezt hogy érted? Az LGA 775 is socket, socket T a neve..
Gondolkozz mielőtt hülyeséget írnál.Bocsi az okoskodásért, de ez most szembetűnően nagy fasság volt:S
Amúgy te vagy a láma, ha neked nehezebb 4 pöcköt elforgatni, mint 4 csavart kicsavaroni... -
#2658 sztem te lama vagy :D!
4 pöcök?
AMD-nél 1 lefogató van azt kész is
és nem kell kiszerelni az alaplapot hogy hűtőt cserélj benne mert 1 mozdulat és kinn is van
lga775 meg a legszarabb megoldás ami eddig volt még talák a 386-os proci csavarhuzóval való kiszerelésénél is szarabb megoldás
Socket a nyerő! -
Ari18 #2657 Mindent lehet rá mondani,csak azt nem,hogy bonyolult.(mondjuk ahogy olvasom ez eléggé szubjektív) -
#2656 Ja és ide is igazat adok, egyébként tényleg fos ez a módszer...
DE nem a bonyolultsága miatt ;) -
#2655 Egyébként ennél a 775-nél egyszerűbb gyári rögzítési megoldás szinte nincs is.
Hűtő rá a procira 4db pöcök bepattint és kész.
Lefele, 4 db pöcök elfordít, hűtő levesz....
Ha ez valakinek bonyolult, vagy küzdeni szokott a felrakás/levétellel háááát nc... -
Ari18 #2654 -
#2653 LoL nem neked volt igazad, hanem TE is a lámák táborához tartozol ;) -
Ari18 #2652 Szerintem is egy fos a 775-s re való rögzítés,de ha kiszeded a lapot,akkor már nem is olyan nehéz.Érdekes nekem nem hajlította meg a lapomat,a CM TX2. -
#2651 Még mikor nincs a gépben a hűtő, akkor kell egy kicsit eltekerni a pöcköket és mikor belerakod az alaplapba, akkor már simán bepattan a helyére. -
zoolee #2650 Esetleg vedd ki a lapot a viskkóbol szerelés közbe... -
zoolee #2649 Hűtőt mindíg úgy tedd rá, hogy nincs a gépben, én is így csináltam, érdekes, egyből bement a pöcök a helyére.. -
zoolee #2648 Elég sokat buzerálom a gépet, de nekem még meg se karcolta, meg se hajlott:CCCC Mivel 5 hellyen van csavarozva. -
shrike7973 #2647 Gondolom már kipróbálta mert fennvan a coolere -.-' -
#2646 próbáld ezt ki ott ahol annyi hely van ahol csak az újjad fér el -
#2645 "Alig tudtam belepasszírozni a pöcköket a helyükre(mármint az utolsó pöcköt)."
A szerelésnek van egy trükkje. Valami olyasmi, hogy felkell húzni a pöcköket és el kell tekerni. Mikor erre rájöttem rögtön sikerült felrakni a hűtőt. -
#2644 "midenkinek véres a keze elvágja stb
az alaplap is hajlik stb"
Nekem nincs ilyen problémám. -
shrike7973 #2643 Jelentem a Sharkoon féle Silent Eagle CPU cooler jó vétel.. egyétek-vegyétek -
#2642 a régebbi intel 478-as jó volt -
#2641 Ezelőtt s939-em volt. Még a zalman hűtőt is egyszerűb volt rárakni, pedig ahhoz ki kellett venni a lapot... -
#2640 Azt, hogy rakhattak volna rá egy köcsög keretet, amit pillanatok alatt lehet szerelni...
Azért érdekes, hogy s478-ra képesek voltak rakni... -
#2639 Akkor tényleg béna a a foglalat. Am2-nél beakasztod, két fület lenyomod és kész. 5 másodperc. Akkor már értem (ph-s topik) miért szívtak vele fél órát :D -
#2638 inteltől mit vársz :D -
#2637 Nekem is hajlott a lapom a TX2-től. A bőrt is lereszelte a kezemről, de valami rettenetesen. Alig tudtam belepasszírozni a pöcköket a helyükre(mármint az utolsó pöcköt). Rettenetesen káromkodtam szerelés közben, de végül sikerült. Megérte! :P -
#2636 minden láma itt az sg-n azt mondta milyeb 1xű intelt szerelni
én vagyok a láma meg ilyenek
most meg tele a ph az intel mennyire elbaszta a 775-őt
midenkinek véres a keze elvágja stb
az alaplap is hajlik stb
szal akkor is nekem volt igazam -
#2635 Ezért nem veszek LGA775-t :) -
#2634 szted nekem letépte?
amúgy vegyél 1 TX2-t azt dobd fel Gigabyte nomrál ATX-es LGA775-ős lapra
meglátod hajlani fog a lap 1 kicsit -
#2633 Az enyémet nem tépte szét/nem hajlítoptta meg. Nyilván akkora balf@sz lehet az illető mint te :D -
#2632 te + 1 láma
gigát asus-t is szétépte
a hűtő topicjába Ph-s olvastam you animal! :D -
#2631 Te írtad hogy a hűtő ráhelyezésekor letört a pöcök, meghajlott a lap... Tehát csak sz@r lehet.. De lehet hogy tényleg nem a termék hibája, csak egyszerűen béna vagy. -
#2630 miért fikázod folyton az abit termékeket?
bántottak
hátráltattak vagy mi? -
#2629 Helyes. Amilyen silány műanyagból épül a 3 fog val.szeg. elég lesz :D -
#2628 Ne rajtam vezesd le az abitból eredő kisebbségi komplexusod
És ne offolj folyton. -
#2627 ezt dobta neked az Abit alaplap :XDXD
-
#2626 az új abitokon alapból 3x2-es van fent :D -
#2625 Hagyományosat se tépi le. Esetleg az abit lap bóvli keretét.. ;) -
#2624 prohardver (ph) TTS-től 3x2-eset vegyél azt nem tépi ée az AC