4904
hűtés
  • Solten
    Még anno az aopen házam mellé járt ilyen rendszerventi, ajánlom mindenkinek:

Itt van róla a review

Vannak halkabbak is persze 5× ennyiért.. :)
  • MaSzKa
    érdekes
  • Solten
  • Solten
  • Solten
    8800 GT-n tesztelve:

• shrike7973
    Sztem ha valaki tuningol azt a bioszban tegye. Lemerném fogadni hogy ennek az eady tune nak vannak hátárnyai.
  • G18XM8
    Hát hagyom ezt a tuningot egyébként, nekem nem jött be. Hiába húzom fel 2,7-re semmi fps emelkedés nem volt. Crysis-t és COD4 et néztem. Viszont a COD4-ben be-be jöttek csíkok amik eddig nem voltak.
  • Solten
    Szívesen
  • G18XM8
    Már felraktam az Easy Tune5-öt, csak nem találtam a cd-t az volt a baj. Nem egy nagy durranás egyébként, max 20%-ot tudok húzni, 2,33-ról úgy 2,8-ra. Most 2,7-en futtatom 17%-on. Egyébként kösz. A pancsert is.
  • Solten
    Elvileg a Giga lapokhoz adnak win alól futó tuningolóprogyt...

De ha ilyen pancser vagy és nem találod a cd-n töltsd le:

Easy Tune 5 ;)
  • G18XM8
    thanx
  • davidka003
    Itt kérj segítséget:

http://prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/friss.html
  • G18XM8
    Azt mondták hogy a Gigabyte alaplap telepítőjén van, valami tuning program és azt kell felrakni.
  • G18XM8
    És mit állítsak ott át, lehet hogy alap dolgokat kérdezek, de még soha nem csináltam ilyet.
  • davidka003
    "De még nem húztam, keresném a cd-t amin rajta van a program de sehol nem találom."

A program neve BIOS. Mikor a gép indul, akkor lehet elindítani.
  • G18XM8
    Na megvettem a Spire UFO hűtőt benne van a gépben. 26 fok, és teljesen halk, egész jó, és könnyen belemegy a lapba mert van neki felfogatója, nem hajlítja a lapot. De még nem húztam, keresném a cd-t amin rajta van a program de sehol nem találom. Fuck.
  • Solten
    Ez még durvább: (by scythe)

-k nak (félkilós hűtővel bénázók) nem ajánlott
  • G18XM8
    Anyás! Ki volt ez a hülye aki ekkora alaplapra ekkora hűtőt tett fel?
  • Solten
    Ha már ennyien rinyálnak a hypertx miatt, nézzétek ezt :D

Sok balfék aki egy félkilós hűtővel meghajlítja a lapját akkor mit művel evvel :D
  • Solten
  • Solten
  • MaSzKa
  • Ari18
    Van rosszabb is, pl az én osztálytársamnak vagy 10percig kellett magyaráznom,hogy hogyan kell leszedni az X2-es procihűtőt...ami azért jóval egyszerűbb mutatvány mint egy 775-s é.Vannak ilyen emberkék.-k
  • mycso
    Mostmár tényleg kezdek elgondolkodni azon, hogy az emberek nagyrésze valamilyen értelmi vagy testi fogyatékkal él... (ami persze nem baj)

PH, cm hyperTX topikban is mindenki sírt, hogy milyen nehéz be/ki szerelni a coolert és félóráig baszakodik vele.

Legközelebb ha kiszedem esküszöm felveszem kamerával.

Berakás: 10mp körül van, Leszedés: szintén a körül...

Táp, ram, vga, stb a gépben és nincs nagy házam egy Aerocool s202-ben van.
  • mycso
    Na ugye, hogy te vagy noob...

Itt sem kell kivenni a lapot, már az előbb leírtam hogyan működik a hűtőcsere folyamata ;)
  • shrike7973
    Azt tudom. Attólmég nem bizztos hogy jól hűt. De próba cseresznye...
  • Solten
    Van ilyen 2 db 8cm-es rendszerventim, teljesen jó. Se szélzaj, se hang.
  • shrike7973
    Nincs elég helyem :(
    Marad a Silent Eagle... haverom csak dícséri..
  • MaSzKa
    én is be tudom szerelni

a kiszerelés már nem olyan 1xű főleg kicsi házba van bepaszírozva jó nagy hűtő
  • Solten
    12cm-es a ventije, nem mindegyik alaplapra fér rá, útban lesznek a kondik, stb. A honlapjukon van kompatibilitási lista.
  • shrike7973
    Lehet 7700 CU t 8300 FT ért és 7700 ALCU-t 7200-ért.
  • shrike7973
    Hali!
    Zalman 7700 CU 8000ért jó vétel? Hyper tx2 t nemtudok szerezni, esetleg ac freezer pro-t, illetve amit haverom vett sharkoon silent eagle, de nem találtam egyetlen tezstoldalt se amin mind3 ottlenne.
  • davidka003
    Megint hülyeséget beszélsz. Én eddig 2-szer úgy szereltem a procira a hűtőt, hogy minden benne volt a gépben. Csak egy kis kézügyesség kell hozzá.
  • zoolee
    Hallottam róla, de azzal hót mind1, mert onnan nehezebb kifújni levegővel, mint az intel alóll:C

Cégen belül meg socket T nek...

Ahamm, oké, akkor máskor ne legyen ennyire félreérthető.
  • MaSzKa
    én vagyok olyan okos hogy nekem megvan rá a teknikám a takarításra

:D

aműgy a sűrített levegőről nem halottál?
    amugy én ecsettel szoktam pár mozdulat az egész az intelt is ecsettel

az intel hivatalosan lga775-nek nevezi

a socketnél én az 754/939/940/am2-es foglalatra gondoltam
  • zoolee
    Persze, csak ha bemegy "alá" a dzsuva akkor azt csak leszedni tudod, és úgy kiszedni, de intelnél van alatta hely....
  • Solten
    Porfogó vacak keret akkora ostoba kijelentés a részedről mint mástól hogy letörik a foglalat pöcke. Sokkal jobb hogy van keret, stabilabb az egész hűtő.
  • zoolee
    Könnyebb körbetakarítani a cuccost az intelnél, mivel nincs porfogó, mint az a vacak keret alapból az AMD nél..És ugye mit ér pl: a takarítás, ha a fele dzsuva benn marad a proci környékén, mert az a keret felfogja a mocskot? Semmit, jobb ha bele se kezd az ember.Ahhoz pedíg, hogy normális legyen a takarítás ahhoz meg lekell szedni ugye a keretet, amit ugye 4 csavar tart..

Ez lenne a 4 csavar tudod...
  • zoolee
    MI az, hogy miről beszélek?
    www.google.com -> socket T és mit dob ki?Jah, tudom, lga 775...
  • czky
    Ha kiveszem a tápot, a ramokat, meg a vga-t, akkor nagyjából már hozzáférek a hűtőhöz. Bár innen már a lap kivétele sincs túl messze.
    Mindezekből azért látszik, hogy súlyos tervezési hiányosságok vannak még...