4904
hűtés
  • Psychlo
    Hi!!
    tudna nekem segíteni valaki abban, hogy honnan tudok szerezni AM2-es alaplaphoz CPU hűtő tartó keretet???

Előre is köszi!
    Bye
  • shrike7973
    ööö
    Hát tuningolva lesz a procim, de a memok 800 on fognak futni (3*266 helyett 2*400)
  • Solten
    Kingmax marsra nem érdemes. Tuning esetén melegszenek, tuningolni meg nem nagyon lehet.
  • shrike7973
    Ok.
    Második forduloban azt szeretném kérdezni, hogy ramokra (kingmax 800 mhz ddr2 mars) lehet e venni hütőbordát, mint ami a komolyabb ramokon van? Mennyit számit? Mennyit kóstál?
  • MaSzKa
    valami hűtő legyen rajta
  • zoolee
    33° az nagyon jó...Nem fontos rá venti, főleg, mert azok a 2 ventis cuccok elég hangosak:S JObban megéri, ha elfér a házadban, akkor beraksz eléjülyük egy sima 12 centis ventit.

Nem, nemérdemes lecserélni..
  • shrike7973
    Hali!
    Vinyóra érdemes veni hütőt?
    Egy HDD hütő olyan 1600 ft, 2 ventivel. Nekem ált 30-33 fokos a vinyóm. Samsung Sata vinyó, 160 gigás
    SP1614C
    8 megás
    Egyuttal kérdeném hogy érdemes e játékok szempontjából lecserélni..?
  • MaSzKa
    most mikor cseréltem a házamat akkor láttam az enyém is kicsit el van hajolva mikor kiszedtem világosan látszott

bár ha be van szerelva akkor tartást adnak a csavarok is
  • Solten
    Mondjuk más a foglalat az am2-vel semmi problem. De így is aki meghajlítja a lapját, elég balf@sz.
  • G18XM8
    Ja jó, nem válaszként írta azért hittem hogy nekem ment.
  • MaSzKa
    nekem Cooler Master CK8 rézmagos volt elötte nagyon halk volt 1év után se jött meg a hangja, nagyon meg voltam elégedve vele

Gyári Intel E2140 hűtő 900rpm-en nagyon halk volt

a Freezer7Pro nek 2hónap után megjött a hangja :-( morgós lett kicsit

a Cooler Master Hyper TX2 meg még csak 1 hónapja müködik azóta hawernál
    és alig tudtam rárakni a lapra
    írdatlan erővel kappaszkodik ténylegesen félek nehogy megrepedjen a nyák

Gigabyteot Asus-t éppúgy meghajlította
  • davidka003
    9800 GX2-ről volt szó. Annak 38 dB a zajszintje.
  • Solten
    Ne csodálkozz ha a gagyi abit lapot tönkreteszi.. ;)

Volt ac alpine64-em, gyári specifikáció szerint a freezer64-nél halkabb.

A hypertx2 meg sokkal halkabb az alpine-nél, úgyhogy mosd ki a füled :)
  • Solten
    Maszka rendszerint távol áll a megfejtéstől...
  • G18XM8
    Hol láttál 38,5 db-t? Annak a procihűtőnek amit én néztem 22 db a zajszintje. Az már egész jó.
  • davidka003
    50dB az emberi beszéd.
    38dB az annyira nem sok egy ilyen kártyánál.
  • milk41
    38,5dB az sok nem?:D
  • G18XM8
    Ez a baj, hogy én sem hallottam még tapasztalatokat spire procihűtőről, lehet hogy kipróbálom az a 6000 forint nem olyan sok, ha ráfázok, de remélem nem fogok ráfázni.
  • czky
    Hát én lehet nem venném meg. Bár nem hallotam igazából róla semmit.
  • czky
    Nem szóltam. Én innen vettem a CM HyperTX2-esemet, de most néztem és nincs. :(
  • G18XM8
    Egyébként szerinted jó a spire hűtő?
  • G18XM8
    Thanx megnézem.
  • czky
    Vásárolj innen!
    Nem drága, és a kiszállítás is csak 1188Ft!!!
  • G18XM8
    Drága a kiszállítás nem? Meg a posta is. Ugyan ott tartok ha megveszem ezt. Csak az a baj hogy nem ismerem ezt a Spire hűtőt, adatai alapján nem tűnik rossznak.
  • MaSzKa
    az Ac Freezer64 Pro az mivel lassabb fordulaton megy mint az AC Freezer7 Pro azért halkabb 20%-al kb
    Cooler Master Hyper TX2 az kb egyforma a 7 proval

namost nekem volt mind3 és Ac Freezer64 Pro volt a leghalkabb

és az Ac Freezer64 Pro-nál is volt 1 olyan probléma hogy letépte a pöcköt a műanyag foglalatról

az én alapomat is meghajlította a freezer is

jó merev

a srácnak a CM-el 1-2 hónap alatt lett kontaktos mert a nyáknál valami elszakadhatott nem ő volt balfasz, mert sokan számoltak be erőől

régebben a GlobalWin FOP32-es venti volt ilyen gynegíteni kellett a lefogatón azt jó is lett

ez tök jó :D

http://img84.imageshack.us/img84/8122/8388legosniper1db.gif
  • davidka003
    Miért nem internetről rendelsz? Én is onnan vettem a proci hűtőm.
  • G18XM8
    Ő lenne az.
  • G18XM8
    [IMG][/IMG]
  • G18XM8
    Jó hűtő lenne az is, de sajnos ahol lakok sem cooler master hypertx2, sem ac freezer 7 pro nincs. A legjobb amit találtam ár-érték arányban ez a Spire UFO SP507B7-U 6335 Ft-ért , van persze zalman de 8-9 ezernél kezdődik, szinte mind 10ezer fölött van. Mi vársz Szolnok megyétől?
  • G18XM8
    A g18 az egy glock 18-as 9 mm-es maroklőfegyver, az xm 8 pedig egy amerikai fejlesztésű 5,56 mm-es gépkarabély az x már elmaradt azóta mert elkezdték rendszeresíteni. Úgy látom Solten magától is rájött, Maszka kicsit távol áltt a megfejtéstől.
  • zoolee
    A másik, meg hogy én is először beraktama gépbe a lapot úgy, hogy a lapközepén nem támaztittam meg 1 csavarral, szal nem csavaroztam oda, és úgy nekem is hajlott, de kiszedtem, és beraktam egy csavart, azt így jó..
  • davidka003
    Nincs vele gond, ha normálisan van felszerelve.
    Nem értem, hogy tudják egyesek szarul felrakni.
  • Solten
    Nem kell hozzá keret. A lapom 1 mm-t se hajlott
  • davidka003
    Az én hűtőm nehezebb, mint a Hyper TX2 és nincs hozzá merevítő keret és semmi baja az alaplapnak, semmi meghajlás.
  • zoolee
    Azér ennyire ne legyenek már amatőrök a tervezők..
    1 majdnem fél kilós alukockát gyári módon akarnak rögzíteni, semmi merevítő keret nélkül?!

Elismerem, hogy annyi pénzért sokat tu, de mit érek vele, ha hazavágja a lapomat?!

Ezért inkább ha teheti az ember vegyen drágábbat...9700 as zalman mellé ott a mervítő keret.
  • Solten
    Tököm kivan ezzel a sok antitalentum gyökérrel.. Minek ezeknek pc?? Maszka te se vagy különb, terjeszted a sok hülyeséget...

Ac freezer 7 pro: 520g

Cooler Master Hyper TX2: 482 g

• Solten
    Én az amd-s megfelelőjén gondolkodtam anno (Freezer 64 pro). Csak hangosabb/drágább (volt akkor). Az AC is kalssz coolereket gyárt.
  • Solten
    Nem a hűtő hibája ha balfasz a júzer
  • davidka003
    Jó, hogy nem azt vettem. Jól jártam az AC freezer 7 pro-val.
  • MaSzKa
    most olvastam a hírt sok embernek meghajlította az alaplapját a Cooler Master Hyper TX2 annyira erőse illeszkedik :-(

több helyen is olvastam

valakinek majdnem teljesen tönkre tette

http://prohardver.hu/tema/abit_ip35_e_pro_az_elso_bearlake_fecskek/hsz_3063-3063.html