4904
hűtés
-
#3583 Azért nekem fontos, hogy mibilizálhattama gépet: D -
#3582 10ért teherautó radit is kapok LOL
amugy most olvasok EGY leirásos oldalt...
a mellettem lévő szoba tulképpen egy padláshelység, ugy mint a srácnál. csak nemtom apám örülne-e ha átfurnám a gipszkarton falat emiatt :(( simán szar pénzből olyan cuccokat lehetne és nem kis teljesitményt csinálni igy...szomszéd szobában meg egyáltalán nem zavarna, itt csend lenne mint a temetőben. -
#3581 Kapsz triplaradit 10 be: D subcooling.hu és ott van tripla radi 9700 ért vagy mennyiért, -
#3580 de gondolhatod h ez nem vadonatuj sem széria sem korilag...vmi régi mazda hűtőt magyaráztak nekem egyik fórumon...meg a ladáé is jó.lehet ingyér is kapok lennt vidéken ^^ de ezekkel majd csak akkor foglalkozom ha meglesz az uj proci,deszka,meg vga...az még 1-2honap -
#3579 A kocsimhoz 10k volt egy utángyártott, zsír új (dán) hűtő.. -
#3578 azé az nemolyan egycerű
-
#3577 össze lehet rakni egyenként is, vagyis külön-külön is megvehetőek, cska nemtom melyik bolt foglalkozik ilyesmivel m.o.-n.
amugy hivtam szerelős havert, megkérdem mibe fáj egy régi autó radiátor...azzal mehetne passzívan az egész dolog,jó tartály meg egy jó szivattyú kell azt csókolom... -
#3576 én is szemeztem a cuccal, még két éve, de sokmindent le kell cserélni benne ha rá akarok rakni még ezt-azt, uh. még várok az igazra.. -
#3575 Lehűti az, ne para. -
#3574 akkor kíméllek. mibe fáj a dupla radi? -
#3573 Nemkell az off, azért értek hozá.: C -
#3572 rakj mindkét oldalára hogy legyen kereszthuzat, ha lehet. -
#3571 fogsz egy kurvahalk ventit és elejével rárakod az asztallapra kb. ua. az eset... -
#3570 pörög százezret és nem szív semmit... -
#3569 Ejha, denemértessz ember....
Senki nemmondta, hogy a gyári ventit fordÍtsad meg : D -
#3568 szerinted így majd nem visít a venti ?!?!?!?!?! OMGPLZ!!!! -
#3567 OMGPLZ!!!! Bakker, ha csak ennyi a baja, akkor megfordÍtod a ventit, hogy átszÍvja a levegőt-.-"
Ezen nemúljon.
Nekem is most van egy radim, amin csak úgy jó a hűtés, ha átszÍvod a cuccost. -
#3566 ahogy érzed:) -
#3565 a cpu blokkon olyan sok minden nem múlik inkább a radi ami felteszi az íre a pontot, a hőmérséklet szempontjából. -
#3564 #3561 -
#3563 a lamellák viszonylag sűrűn vannak és csak nagy légszállítású venti tud átpréselni rajta egy kevés levegőt.. úgyhogy/halkabb lassabb ventivel még gatyább a cpu temp..
-
#3562 Hmm, ha aztvesszük, ez a kis tribe egész jól bÍrja...3 órája kenem neki 2-3 perces megszakÍtásokkal az orthost, ugye annyi idő alatt meg nemhul 20 fokot a vÍz, és Így a szénnéfeszelt 6550 el, most majdnem 1 órája megy, Így képes tartani a 60-63°ot: O
És ha majd behergelem a másik radit amit esetleg veszek, akkor kÍváncsi leszek, hogy mit tud.
Meg esetleg, egy jobb teljesÍtméynű cpu blokkot. -
#3561 Szarjál már rá: D
veszel 3 darab 1600 rpm es s flexet 7 rongyért, 10 perc alatt kicseréled, esetleg veszel egy mégjobb cpu blokkot, mellé egy vga blokkot, és már meg is vagy :) -
#3560 Ha valakit ez zavar, lecserélheti a ventiket... -
#3559 Dupla ventis
sima 1 ventis
Nem hangosabb mint egy levegős sőt,de a telj. sokkaljobb lehet. -
#3558 Óvatosan azzal a szettel, egyik szegedi bontóban 2 évig volt kinn a polcon 15-é de nem kellet senkinek. kérdeztem: a venti iszonyat hangos, és a hűtőkapacitása is kritikán aluli.. ezt a bontós srác mondta és neki nem az az érdeke hogy fikázza a cuccot. -
#3557 :/ Mondjuk az tényleg megnyugtató hogy kezdik a vótert emberi áron kínálni. -
#3556 Ebben biztos van vmi átbaszás...
Kicsit nagyon megéri... -
#3555 Azt akartam, csak nem volt kess : ( -
#3554 qrvajó -
#3553 Jó ez nagyon :) -
#3552 sry duplapostért, de 20k ez jobban megérné...2ventis külső radi jol jön ha cpu mellett van még egy gpu blokk is, kérdés az h mennyire hangosak :S -
#3551 EZ nemrossz 400l/h
és "csak" 22,5k -
#3550 ígérem ha felterjesztetek, elmegyek az átadóra.. -
#3549 Lassan már sziszkó awardod lesz... -
#3548 legalább nem rágja ki az egér... a gumicsövet... -
#3547 Jó, és hol van itt rézcső? -
#3546 bocs azt hittem kompresszoros.. még egyszer bocs -
#3545 persze mert a 8mm-es rézcsövet nem lehet 2cm sugárban hajlítani... -
#3544 Tényleg szükségtelen neki ilyen böszme ház.