4904
hűtés
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    lefogatót,csonkokat
    ezt ajándékba adja a blokkokhoz :D
  • Morphin
    tudom néztem és ügyes, faszagányos dolgokat ügyköd...és elég rugalmas azt csinálja amire van kereslet,és akár még egyedi dolgokat is csinál.viszonylag olcsó is...de még nemnéztem h ő h adja a lefogatót,csonkokat ilyesmi.de most akkor ez ugysem aktuális. (remélem időközben leesik a vörösréz ára )
  • Morphin
    én ugy döntöttem h inkább veszek idén egy uj monitort(a vizhűtés pénzéből), és jövő tavaszig meg légyűjtés ezerrel meg amit tudok és jóárban van azt megveszem közben, és igy köv nyár elejére csak elkészül az egész...
    1honap mulva meg erőteljesen nézegetnem kell miket lehet venni 100k-ból. ebbe belekell férnie (cpu,deszka,vga,esetleg:uj táp,cpuhűtő privibenvárok már most tanácsokat,de sztem majd ugyis irok topikokba)
  • MaSzKa
    én most Tody56 ph vizhűtésmestertől vennék minőségi hazai cuccokat

itt ha visszaolvasól megtalálod a linket
  • MaSzKa
    nekem van 1 400grammos procirávaló vörösrézblokkom

amit 40%-ban én csináltam :D

de még sose próbáltam ki mert a pumpám gyenge meg váltóáramos ~12V
  • Morphin
    hmm végiggondoltam az egészet, lesz rá keret úgynézki. csakhogy, ha megveszek minden vadiuj cuccot novemberben. lap,proci,vga akkor ezek közül a vga-t egyből nem rakhatom vizesnek mert még garis, így viszont hát nemistudom garisan nem bontogatnám a ref hűtőt sztem. gondolkodom mi legyen. vki ??
  • Morphin
    Hmm végigolvastam, a srác nem nagyon ad a külcsínre de mégis amiket összerakott az müködik...énis vmi ilyesmit fogok összerakni márcsak a radi elhelyezésén gondolkodom...faxa blokkokat lehet venni prohardveren.szigoruan magyar gyártmány!^^
    ez a fullventis ház meg elég nagy oltás, milyen hangja lehet már annak tejoisten
  • Solten
    Vízhűtés - ahogy én csináltam

• Solten

• Morphin
    hát most ez olcsobb lenne mint egy vizhűtés...kérdés az h mennyire hangos, teljesítményben nem lehet rossz ahogy elnézem...
  • gyűjtő
    Szervusztok!

#3607 és #3608-ra;
    Köszönöm a segítségeteket.
    64 évesen már nagyobb energiabefektetés kell a számítógépes ismeretek feldolgozásához.
  • MaSzKa
    5eft
  • MaSzKa
    ez a legjobb hűtő manapság sztem
    és csak 6700Ft

• MaSzKa

• Morphin
    köszönöm,nem haragszom^^

és a videókártya hőmérséklete szerény vélemény szerint sokkal gyorsabban változik, ez persze attól függ milyen tevékenységeket űzöl a két mérés között...satöbbi remélem így 'gyűjtő' is megértette akkor.
  • Solten
    Gondolom nem haragszik meg Morphin ha helyette válaszolok (és Te sem). videokari: videokártya; szvsz: szerény véleményem szerint

Auxiliary: ez a GPU-t jelöli, vagyis a videokártya grafikus processzorának a hőmérsékletét. Az eltérő értékek abból adódhatnak hogy a szoftveres mérés sajnos nem a legpontosabb.
  • gyűjtő
    Hello Morphin!
    Köszönöm a gyors reagálást.A koromra hivatkozva engedd meg, hogy megkérdezzem: mit jelent a válasz "videokari szvsz.."?
    Szeretném, ha nem élcelődésnek fognád fel kérdésem, tényleg fogalmam sincs a két szó jelentéséről.

Baráti üdvözlettel,
  • MaSzKa
    ez olyan 16eft :D
    sztem a súlyt összecsomagolva márik az összes kellékével és csomagoló anyaggal
  • Solten
    Elviszel egy ilyen rézhűtőt a MÉH-be, meg is van belőle a bigvóter...
  • Solten
    Komoly esély van rá.. :))) Nem tom' ezt ki-hogy használja de 2 zsák heroinba kerül az tuti :)
  • mrzoltan
    a MÉH-be sokat adnak érte az biztos....ezek amúgy a falhoz is rögzítve vannak sodronyokkal?
  • Morphin
    1kg is sok...^^
    am ez nem szakitja ki a nyákot?? v ezeket már kizárolag csak fekvő gépeknél használják!?
  • Solten
    3000 db-ot gyártanak belőle össz-vissz. Egyes források szerint 2.8 kg, mások szerint 1.8 kg
  • MaSzKa
    Thermalright HR-01 Plus Heatsink IFX-10 - Bundle
  • solo
    Ezen gondolkoztam, hogy ezt veszem vÍzhűtés helyett: D
  • MaSzKa
    ez 3kg!!!!!

http://www.computerbase.de/news/hardware/gehaeuse_kuehlung/2008/september/thermalright_3_kupferkuehler/
  • Morphin
    ez valami bagoly-e?hány kg?
  • MaSzKa
  • MaSzKa

13eFt
  • solo
    Nemviszi el valaki ph-n az én tribe-omat?
  • MaSzKa
    én ugyanezt vettem majdnem 15eft-ért sérülten
    de Eihem 12V-os pumpával

• Morphin
    videokari szvsz...
  • gyűjtő
    Szervusztok!
    A közelmúltban két programon is leellenőriztem gépem hardverelemeinek hűtését.
    EVEREST
    SiSandra

Mi az oka, hogy a két program ennyire eltérő értéket mér az Auxiliary hőmérsékletre?
    Egyáltalán milyen hardvert jelöl ez a szenzor?
  • mrzoltan
    ha sikerült szerezni várjuk a fejleményeket...
  • Morphin
    ezt hogy értsem??
  • duracellmumus
    Te aztán nem szarral gurigázol...
  • Morphin
    így??
  • solo
    Fel is adtam a hirdetést, hogy tribe-t cserélném Tt bigwater-re^^
  • duracellmumus
    a linked "EGY" 404-es!