4904
hűtés
-
#3543 Ahamm, ezért mondom, hogy elfér oda még egy radi^^ -
#3542 Arra gyűjtöm a lóvét, meg egy nagyobb pumpára, meg még egy nemgány radira:D
Mert most ven itthon egy gány radi, de ez a radi 8/6 -os, az meg 12/10-es vagy hogy, és nemakarok a csőméretekkel babrálni. -
#3541 a vicces az h az egész kb üres XD alig van benne vmi ami nagy helyet foglalna...
-
#3540 Hehh mekkora egy jószág... Már csak a 4850-ra kéne vóter és mennyország. -
#3539 Hát, a lényeg annyi, hogy egy erősebb pumpa+2, radi beiktatása kellene a tribe-ba és már egész tisztességes a rendszer.+ esetleg egy erősebb proci blokk...De ez mind a jövő: D -
#3538 eheim meg társai 10-12rongy az meg 4-500l/óra...a Tribe meg 22k az iponnál most jelenleg.még nézgetek mi h és mennyiből jön ki, ha meg drága akkor veszek egy wide monitort inkább és marad a léghűtés egyenlőre. -
#3537 Figyu, az a baj a tribe-al, hogy egy gyenge is 90l/ órás pumpa van benne.
Namármost, ez a cumó,35 rongy boltban.Ha felmész Ph ra, apróba keresgélhetsz, és egy veszel egy beépÍthető rendszert komoly teljesÍtménnyel, és még mellé veszel egy blokkot a 4850 re, vagy olcsóért "gányolsz" kicsit.
Első jobban megéri ugye, de fennáll a veszély, hogy valami nem kompatibilis.
ha autó hűtőt veszel az felviszi full passzÍvba az egészet, de akkor ahoz valami atom erős pumpa kell, ami meg már nem olcsóért van. -
#3536 hmm hát ezaz, h hütőteljesítménye nem feltétlenül jobb, de nekem a halkság a lényeg.de ha meg már megveszem akkor olyat kéne amivel nemlesz több gond. sufnizni nincs kedvem, de ha már mennem kell bontóba, nézek vmi autóradiátort is :X azok passzívan is sokkal jobbak állitolag mint ezek a kis töpszli cuccok...
hőértékeid milyenek?? most h megvan már egy ideje? én majd egy e8400v8500ra akarnám, meg egy 4850re...a procit meg huzva is kicsit, szal belekell kalkulálnom h h hűtené le azokat ez a TT apróság. -
#3535 Hát, ha aztvesszük, alapon, elég halk, csak a pumpát hallod, ha felcsavarod akkor már kicsit zavaró.: c
De ami a lényeg, nem sokkal jobb a teljesÍtménye egy zalman cnps9700 nál,de sokkal halkabb.
Egyáltalán nemzavar, ott van a ház mellett:)
Én is most gondolkozom, hogy beiktatok még egy radit, megy egy nagyobb pumpát:)
-
#3534 azthittem vmi 50-100ezres cumód van, de megnéztem mi is ez pontosan. hmm nagyon megtetszett, és egész emberi árban vannak ezek a TT vízhűtések...20-25egy alap, és még 5-10ha gpu-t is akarod hűteni.
szerintem veszek egyet. kérdéseim lennének:ez a doboz nem zavar téged? nem nagy? zajt h bocsájt ki, hangos? és végül h mennyire jó a teljesítménye? vagy egy ilyen Tribe-ot vennék vagy beéppíthetőt. csak a gáz h 2honapja vettem TT M9házat, nemtudom hogy férne el. bár van olyan fajta h 5.25ös helyekre megy be a pumpa, meg a tartály stb.
kicsit kusza lett^^ -
#3533 Bocsi, elÍrtam-.-"
VRM... -
#3532 -
#3531 -
#3530 ja most nézem már lejárt az az akció :(
most 16eft már
http://prohardver.hu/apro/vizhuteses_blokkok_gyartasa_uj_web_oldal_a_linken_szett_akciok/hsz_1756-1756.html -
#3529 milyen msofet?
a vga-n VRM van és ahhoz is adnak ajándékba h2o coolert a 10500ft-os ba wenne van -
#3528 Szép és jó, de a mostfeteket mi az anyámkÍnja hűti?: C
Ezet néztem ki, de majd csak ha lesz pénzem...
Ami meg elég nehezen lesz anpi 500 ft kajapénzből XD -
#3527 http://prohardver.hu/apro/vizhuteses_blokkok_gyartasa_uj_web_oldal_a_linken_szett_akciok/friss.html
ATI 4850 / 4870 GPU és ramhűtő együtt: 10.500ft !!!
én ezt venném -
#3526 Aztán, ha lesz pénz, sorra bővÍtem ki, először egy 4850 es blokkal, aztán egy másik pumpával, aztán van itthon egy radi, arra még hergelni kell 8/6-os csonkokat, és oké... :)
Am az a baj, hogy a hajópadlóm fenyőből van, és nagyon puha..Szal itt van egy szőnyeg, amit hetente porszÍvózok, de tiszta por minden :(
És beszÍvja a gép..Gépet meg hetente takarÍtom..Pont tegnap volt, mikor beraktam a hűtést. -
#3525 Énmeg zalmi rezo 2 -t akartam, csak nem volt pénz, ps-t meg nem számolt be =(
Ezért adtam egy ps-t, meg kaptam 4 rongyot. -
#3524 fasza
kis porolás ráférne
én is majdnem vettem Thermaltake Big Water-t
745-öst de lebeszéltek róla
Eihem 12V pumpa volt hozzá ami nagyon jó lett volna -
#3523 *Ív -
#3522 LOL! Most nézem, ott van az Így a 4850 be Xd -
#3521 Kicsit rendetlenség van a gépbe-.-" Lusta voltam tegnap megcsinálni..Meg majd a neonnak a kapcsolója be lesz rakva egy összegányolt panelbe.
-
#3520 Ja nyomass már képeket bakker. -
#3519 képet rakjál be -
#3518 Most vettem egy TT triet ugye, és azon goldolkozom, hogy szépen sorba fejlesztéseket fogok orvosolni....másik pumpa, itthonlévű 2. radi üzembehelyezése, halkabb venti, stbstb.Bár, méh nemnéztem meg, hogy hovanavvak bekötbe a cuccok, lehet, hogy fixen, akkor meg hergelnem kell: C -
#3517 én is h2oba gondolkodom
ide már csak az elég -
#3516 Hangos vacak mind :(
Énmár nemtudok most 2 nap elteltével léghűtésbe gondolkodni, annyira megszoktam ezt a csendet: O -
#3515 megbántam hogy megvettem ezt a hűtőt
Cooler Master Hyper 212 lett volna nekem a legjobb 7eft-ért -
#3514 a legújabb everestel 4.60 -
Ari18 #3513 Mivel mérted a hőmérsékletet? Mert nekem a 4.5-ös Everest-el még kedvezőbb eredmények vannak,mint anno. Full load alatt sem több ~75foknál. -
#3512 ez sztem megint nem korrekt teszt
mert nekem olyan tesz kell ahol passzív üzemmódba tesztelik
amúgy 1 fos a z600-as ha passzívba használod mert beállítottam most 85fokra a shutdown-t
idle mondba 50-55fokos volt az E8500-as alapbeállításokkal
rálőttem a prime95-öt és 15perc után kikapcsolt a gép tehát akkor érte el a 85fokot
tehát full passzív gépet nem igen lehet építeni ebbe a formába
sztem az Orohi az jobb fajta abba több az anyag is -
#3511 Top 5 heatsinks -
#3510 Nyomass képeket plz -
#3509 -
-
#3507 most akkor melyik a jobb passzívra?
gyártó szerint:
scythe orochi tdp65w-ig 16eft
cooler master hyper z600 tdp89w-ig 10eft
-
#3506 http://www.scythe-eu.com/produkte/cpu-kuehler/orochi.html
16eft -
#3505 http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2008/test_scythe_orochi_cpu-kuehler-riese/ -
ez cooler