4904
hűtés
  • solo
    Ahamm, ezért mondom, hogy elfér oda még egy radi^^
  • solo
    Arra gyűjtöm a lóvét, meg egy nagyobb pumpára, meg még egy nemgány radira:D
    Mert most ven itthon egy gány radi, de ez a radi 8/6 -os, az meg 12/10-es vagy hogy, és nemakarok a csőméretekkel babrálni.
  • Morphin
    a vicces az h az egész kb üres XD alig van benne vmi ami nagy helyet foglalna...

• Solten
    Hehh mekkora egy jószág... Már csak a 4850-ra kéne vóter és mennyország.
  • solo
    Hát, a lényeg annyi, hogy egy erősebb pumpa+2, radi beiktatása kellene a tribe-ba és már egész tisztességes a rendszer.+ esetleg egy erősebb proci blokk...De ez mind a jövő: D
  • Morphin
    eheim meg társai 10-12rongy az meg 4-500l/óra...a Tribe meg 22k az iponnál most jelenleg.még nézgetek mi h és mennyiből jön ki, ha meg drága akkor veszek egy wide monitort inkább és marad a léghűtés egyenlőre.
  • solo
    Figyu, az a baj a tribe-al, hogy egy gyenge is 90l/ órás pumpa van benne.
    Namármost, ez a cumó,35 rongy boltban.Ha felmész Ph ra, apróba keresgélhetsz, és egy veszel egy beépÍthető rendszert komoly teljesÍtménnyel, és még mellé veszel egy blokkot a 4850 re, vagy olcsóért "gányolsz" kicsit.
    Első jobban megéri ugye, de fennáll a veszély, hogy valami nem kompatibilis.
    ha autó hűtőt veszel az felviszi full passzÍvba az egészet, de akkor ahoz valami atom erős pumpa kell, ami meg már nem olcsóért van.
  • Morphin
    hmm hát ezaz, h hütőteljesítménye nem feltétlenül jobb, de nekem a halkság a lényeg.de ha meg már megveszem akkor olyat kéne amivel nemlesz több gond. sufnizni nincs kedvem, de ha már mennem kell bontóba, nézek vmi autóradiátort is :X azok passzívan is sokkal jobbak állitolag mint ezek a kis töpszli cuccok...
    hőértékeid milyenek?? most h megvan már egy ideje? én majd egy e8400v8500ra akarnám, meg egy 4850re...a procit meg huzva is kicsit, szal belekell kalkulálnom h h hűtené le azokat ez a TT apróság.
  • solo
    Hát, ha aztvesszük, alapon, elég halk, csak a pumpát hallod, ha felcsavarod akkor már kicsit zavaró.: c
    De ami a lényeg, nem sokkal jobb a teljesÍtménye egy zalman cnps9700 nál,de sokkal halkabb.

Egyáltalán nemzavar, ott van a ház mellett:)

Én is most gondolkozom, hogy beiktatok még egy radit, megy egy nagyobb pumpát:)
  • Morphin
    azthittem vmi 50-100ezres cumód van, de megnéztem mi is ez pontosan. hmm nagyon megtetszett, és egész emberi árban vannak ezek a TT vízhűtések...20-25egy alap, és még 5-10ha gpu-t is akarod hűteni.
    szerintem veszek egyet. kérdéseim lennének:ez a doboz nem zavar téged? nem nagy? zajt h bocsájt ki, hangos? és végül h mennyire jó a teljesítménye? vagy egy ilyen Tribe-ot vennék vagy beéppíthetőt. csak a gáz h 2honapja vettem TT M9házat, nemtudom hogy férne el. bár van olyan fajta h 5.25ös helyekre megy be a pumpa, meg a tartály stb.
    kicsit kusza lett^^
  • solo
    Bocsi, elÍrtam-.-"
    VRM...
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • MaSzKa
    ja most nézem már lejárt az az akció :(

most 16eft már

http://prohardver.hu/apro/vizhuteses_blokkok_gyartasa_uj_web_oldal_a_linken_szett_akciok/hsz_1756-1756.html
  • MaSzKa
    milyen msofet?

a vga-n VRM van és ahhoz is adnak ajándékba h2o coolert a 10500ft-os ba wenne van
  • solo
    Szép és jó, de a mostfeteket mi az anyámkÍnja hűti?: C

Ezet néztem ki, de majd csak ha lesz pénzem...
    Ami meg elég nehezen lesz anpi 500 ft kajapénzből XD
  • MaSzKa
    http://prohardver.hu/apro/vizhuteses_blokkok_gyartasa_uj_web_oldal_a_linken_szett_akciok/friss.html
    ATI 4850 / 4870 GPU és ramhűtő együtt: 10.500ft !!!

én ezt venném
  • solo
    Aztán, ha lesz pénz, sorra bővÍtem ki, először egy 4850 es blokkal, aztán egy másik pumpával, aztán van itthon egy radi, arra még hergelni kell 8/6-os csonkokat, és oké... :)

Am az a baj, hogy a hajópadlóm fenyőből van, és nagyon puha..Szal itt van egy szőnyeg, amit hetente porszÍvózok, de tiszta por minden :(
    És beszÍvja a gép..Gépet meg hetente takarÍtom..Pont tegnap volt, mikor beraktam a hűtést.
  • solo
    Énmeg zalmi rezo 2 -t akartam, csak nem volt pénz, ps-t meg nem számolt be =(
    Ezért adtam egy ps-t, meg kaptam 4 rongyot.
  • MaSzKa
    fasza
    kis porolás ráférne

én is majdnem vettem Thermaltake Big Water-t
    745-öst de lebeszéltek róla
    Eihem 12V pumpa volt hozzá ami nagyon jó lett volna
  • solo
    *Ív
  • solo
    LOL! Most nézem, ott van az Így a 4850 be Xd
  • solo
    Kicsit rendetlenség van a gépbe-.-" Lusta voltam tegnap megcsinálni..Meg majd a neonnak a kapcsolója be lesz rakva egy összegányolt panelbe.

• Solten
    Ja nyomass már képeket bakker.
  • MaSzKa
    képet rakjál be
  • solo
    Most vettem egy TT triet ugye, és azon goldolkozom, hogy szépen sorba fejlesztéseket fogok orvosolni....másik pumpa, itthonlévű 2. radi üzembehelyezése, halkabb venti, stbstb.Bár, méh nemnéztem meg, hogy hovanavvak bekötbe a cuccok, lehet, hogy fixen, akkor meg hergelnem kell: C
  • MaSzKa
    én is h2oba gondolkodom
    ide már csak az elég
  • solo
    Hangos vacak mind :(
    Énmár nemtudok most 2 nap elteltével léghűtésbe gondolkodni, annyira megszoktam ezt a csendet: O
  • MaSzKa
    megbántam hogy megvettem ezt a hűtőt

Cooler Master Hyper 212 lett volna nekem a legjobb 7eft-ért
  • MaSzKa
    a legújabb everestel 4.60
  • Ari18
    Mivel mérted a hőmérsékletet? Mert nekem a 4.5-ös Everest-el még kedvezőbb eredmények vannak,mint anno. Full load alatt sem több ~75foknál.
  • MaSzKa
    ez sztem megint nem korrekt teszt
    mert nekem olyan tesz kell ahol passzív üzemmódba tesztelik

amúgy 1 fos a z600-as ha passzívba használod mert beállítottam most 85fokra a shutdown-t

idle mondba 50-55fokos volt az E8500-as alapbeállításokkal
    rálőttem a prime95-öt és 15perc után kikapcsolt a gép tehát akkor érte el a 85fokot

tehát full passzív gépet nem igen lehet építeni ebbe a formába

sztem az Orohi az jobb fajta abba több az anyag is
  • Solten
    Top 5 heatsinks
  • Solten
    Nyomass képeket plz
  • MaSzKa
  • MaSzKa

• MaSzKa
    most akkor melyik a jobb passzívra?
    gyártó szerint:
    scythe orochi tdp65w-ig 16eft
    cooler master hyper z600 tdp89w-ig 10eft

• MaSzKa
    http://www.scythe-eu.com/produkte/cpu-kuehler/orochi.html

16eft
  • MaSzKa
    http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2008/test_scythe_orochi_cpu-kuehler-riese/
  • MaSzKa

ez cooler