4904
hűtés
-
#3663 VÓTMÁN! 2 vel alatta: CCCC -
#3662 http://www.computerbase.de/artikel/hardware/gehaeuse_kuehlung/2008/test_scythe_musashi_grafikkartenkuehler/ -
#3661 ez nagyon jónak tűnik
bár a ventik nem annyira elterjedettek
120mm-es kellett volna rá 2 -
#3660 ja csak pont a lényeg maradt le :DDD -
#3659 Mondom lehagyta a szerencstlenje a hűtőt: D -
#3658 Vágom mi ez, cask maszek elfelejtette linkelni a hűtő bordát...
Vagy ha mégse(amire vajmi kevés esélyt látok: D), akkor GFX chilla tulajoknak egy kis update: D Szar sünik utánn:)
Fu, valahol láttam, hogy lehet olyan hővezető lapot venni,mint ami a PS2 ben is van.: O Lehet kipróbálom, hogy az milyen Így a GPU-n: D -
#3657 hát a kis bordák és a molex átalakító is vga hűtésre utal, a maradék meg megy a gpu-ra, csak ugye nem látni a lényeget: vagy egy nagy borda hiányzik hőcsövekkel, vagy egy vízhűtéshez blokk :D -
#3656 wat da fak Íz disz? -
#3655 -
-
#3653 paszta
-
#3652 ventilátor tesztek sok :D -
#3651 felesleges pénzkidobás, meg egyébként is minek világítanak azok a tekerenytűk, hogy kiégjen a szemem éjjel? -.- -
#3650 -
#3649 baba -
#3648 http://pcgear.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1380&category_id=120&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=6&vmcchk=1&Itemid=6 -
#3647 Noctua paszta is szuper lehet
és az AC MX2 is
van kerámia változat is
az ezüstöset kerülni kell mert zárlatot okozhat lámáknak és ha vastagon rakod fel vagy nem oszlik el akkor még szarabb mint a sima 1x fehér -
#3646 Intel gyári megoldásai)
hát nemtudom de a mai intel coolerek alja sztem viszonylag nagyon jók
nekem az E6550-eshez gyárilag rézmagos járt
az E2140-esemhez meg ugyanez kisebbe csak full alu
a felüleg jó minőségű volt
a venti ami rajta volt az is halk volt PWM-es Sanyo Japan
-
#3645 ez így igaz, minnél simább a hőátadófelület, annál intenzívebben tudja felvenni a hőt a procitól. mondjuk szerintem annyira nem vészes, láttam már sokkal rosszabbakat is (pl. Intel gyári megoldásai), de jobbakat is persze (pl. bármelyik Zalman), de végülis megteszi.
ezt ellensúlyozza azért az alapból szépen felvitt MX2 paszta, ami viszont szuper. -
#3644 a ph teszben az asus sehol nem volt
Hyper 212 lett az ajánlott vétel -
#3643 az érintkezésnek simának kell lenni hogy a bordáknak át tudja adni a hőt
a hő leadó felület az a jó ha nagy felületű amit érdesíthetnek és akkor (redős lesz) és akkor több hőt adhat le -
#3642 -
#3641 Nincs velük gond, csak kissé cpu limites az összes tesztjük... -
#3640 egy átlag 12es venti mondjuk nem 12volton járatva hanem alacsonyabban, akkor kb. mennyi áramot eszik?? gondolom keveset de úgy kábéra?? -
#3639 pont az a lényeg...hogyha sima akkor sokkal több az érintkező felület. valamit kavarsz szerintem :S -
#3638 Nem mindÍg a sima felület a jó...
Pl itt jobb néha a redő, több hűátadó felület. -
#3637 istenem, otthon csiszolsz rajta egy kicsit :) -
#3636 nevetséges 1 teszt
ez az oldal már tavaly leszerepelt a radeon hd38xx tesztjeikkal
-
#3635 szokásos AC "minőség" :S
-
#3634 ezt elöbb tudom akkor ott vettem volna 212-est a Z600 helyett -
H3nG #3633 csak q6600 ra kell :D am írtam nekik h tényleg van e 212 -esük
ha nincs akkro red scorpion ^^ -
#3632 ez is szép nagy jószág... -
#3631 -
#3630 Red Scorpion-uk épp nincs, de... -
H3nG #3629 csak nehéz beszerezni kb minden pesti boltnak írtam de sehol nincs... most marad a fórumokon keresgélés:/
azt azé birom h webáruházakban is ki van megírom rendelés azt küldik mail h ilyenjük nincs... de van helyette más mittomén mi +5k ért:/ fasza nah mind1
nem adom fel! -
#3628 Ja a vörös skorpió qrvajó. -
H3nG #3627 de 212 et nem lehet sehol kapni :(
egy xigmatek red scorpion elég lesz q6600ra? -
#3626 én most Cooler Master Hyper 212 7eFt ezt ajánlom
olcsó
nagyon jó
szerelhető
világít de nem pwm de lehet rá tenni olyan ventit is de sok értelme nincs ha jó az alapodon a szabályzás 3Pin-re -
#3625 ez böszme nagy^^
amig letelik a gari egy nagy része, mit ajánlasz cpu hűtőnek? pwm-est...csak utána merem átszabni a videokarit, addig meg marad a léghűtés -