4904
hűtés
  • Solten
    Thermalright ventik...

• duracellmumus
    a klipszes, billegős elég "félelmetes"!
  • Serpa
    hol a határ?
  • MaSzKa
  • Solten
  • Solten
    LOL
  • MaSzKa

• MaSzKa

• Inquisitor
    Enermax Everest? :)
  • Falconer
    Olyan nem nagyon van, hogy a paszta nem jó, hacsak nem valami mást kentél rá :). Lehet, hogy nem kented el rendesen, vagy nem fekszik fel rendesen a cooler a procira.
  • newil
    Heló,nemrég cseréltem ki a proci és a hűtő közti pasztát.Most 50-56°C között van alapon,eddig 39-48°C volt.Okozhatja az esetleg,hogy nem volt jó a paszta értem ez alatt,hogy már nem a processzorhoz adott volt?Most már a játék alatt 10-25 perc után (NfS-Undercover-nél csak)újraindul a gépem.Túlmelegedés miatt gondolom én.
  • sys
    A kérdéseidre itt megtalálhatod a válaszokat.
  • tom36
    szerintem meg a noctua nf-s12 -es ventik jobak kévétel kinézetre.
    jobb a légszálitás és egy picit de halkabal de sajna 3200 ft környékén kaphatoak
  • newil
    Hello,pár napja vettem egy Scythe Kaze Master Ace 5,25-öst.Ventilátorok rendesen szabályozhatók,viszont a hőmérő diódákat nemtudom pontosan hova kellene tenni,mert ahol most vannak a kijelző állandó 25°C ír ki.Hova kellene tenni a videókártyán a cpu-n a tápon és az egyik vinyón a diódákat?(Képeknek nagyon örülnék,akár e-mailben is)Az számít,hogy melyik oldallal vannak csatlakozva a szabályzóhoz(jobbra néz vagy balra néz)?A sok hülye kérdésemre várok értelmes választ...köszi.
  • MaSzKa
  • Solten
  • solo
    Nemsemmi :)
    Am jó az az 500 rpm es is, cask az a ház tetejébe kell, ha lehetséges.
  • Solten
    WTF??? Megvannak a leendő házhűtőim... 500rpm az túró, de a 800-as is 9dBA! Légszállítása is okés
  • solo
    OMGPLZ! Az az 5 decibeles érték az beb@sz: O
  • solo
    Akkor mi a moley te szerencsétlen?: CCCC
  • Morphin
    először is, tanulj meg írni...nemkis erőfeszítés fejben megoldani h mit is akarsz írni egy-egy helyen. sztem csak sima réz cső aztán szevasz...a hangsúly a RÉZcsövön van.azthiszem a réz hamar felveszi a hőt az aluminium meg hamar leadja vagy valami ilyesmi az összefüggés, de ebben énsem vagyok elég jártas
  • MaSzKa
    igen itt a spórolás jegyében főleg folyadék van a gáz helyett :S
  • tom36
    Üdv lene egy hüle kérdésem a höcsöves CPU hütök csövei mijen elven mükszenek mer ha jol tom ezekben egy könyen párolgo fojadék van és ez szálitja a hő jó részét és ahogy tanultam a kemencéknél is vanak ijen elven müködök de azoknál értem is a müködést mer ot az van h ahol felveszi a höt a csö az a csö legalsó pontja ahol meg leaja ( lecsapodik a fojadék) az meg a legfelsö és inen viszafojik a legalsora és igy egy körforgás jön létre de a procihütök jo részénél ezt nem tom megérteni mer ahol felveszi a höt az a legfelsö pont és it hogy vehetné fel a fojadék a höt ha már a legalso pontnál van (gravitácio) = hol van a körforgás = sajátmaga a csö vezeti a höt ami elég gyenge
    vagy csak én tudom az egészet roszul ?
  • MaSzKa
    molexnek molex a molex :D
  • Solten
  • BiG G
    ZOMFG :D
  • Morphin
    nekem régen az abit nf7 lapka csinálta ezt, éreztem a füst szagot, mondom gyorsan kikapcsolom a gépet. kikapcsoltam és soha többé nem kapcsolt be, pedig tulterhelve sem volt, se a táp,se semmi. kaptam gariba egy uj lapot és azóta müxik...lehet a tiéd is csak gondolt egyet
  • mrzoltan
    b+,rábasztál ez nem molex....
    molex Disk Drive Power 8981-4P By Maszat
  • techimi
    bocsesz a nagybetűkért, nem is figyeltem!De a füst nem a prociból, hanem az alaplap aljából jött ki!meg mondom, a gép müxik!szval ez egy rejtély!!
  • BiG G
    "a proci füsttel működik: ha kijön belőle akkor nem megy tovább"

tehát ha füstölt akkor kevés rá a valószínűség h tovább működjön szerintem, de volt már elég furcsaság. és ne írj végig nagybetűvel, mert az olyan mintha kiabálnál. :)
  • techimi
    hm, köszi!DE MONDOM, LÖKÖTT EGY BARNA FÜSTÖT IS AZ ALAPLAP ALJA, OTT AHOL A KÜLÖNBÖZŐ CSATLAKOZÓK VANNAK, VIDEOKÁRTYA, HANGKÁRTYA MEG IYLEN CATLAKOZÓK!ÉN VALAMI RÖVIDZÁRLATRA GYANAKSZOM, VAGY HASONLÓ!
  • BiG G
    szerintem előbb várd meg mit mondd a szervízes, mert ha meghalt a táp akkor nincs olyan h csak a ventik nem mennek, akkor bizony semmi se megy. ez így nagyon érdekesen hangzik, nemhiszem h egy tápcsere megoldaná. őszintén szólva ehhez foghatót még nem láttam sosem [sokatmondóan a távolba tekint]
  • techimi
    először is, olvasó és író is. csak ha volt 2 beletettem mindet!!másodszor, igen,hülye voltam!harmadszor, ha a tápot vágta haza, akkor a gépnek se kéne indulni nem?amugy a táp 350 wattos volt!szval igen kicsi!
    holnap viszem szervizbe, rem h nem túl drágán csinálják meg!Amugy ha mégis táp, akkor hanyast vegyek helyette, 3 ventillátorra, dvd íróra(akkor az olvasót, ami csk olvas)kiszedem meg vinyóra?
  • BiG G
    az a helyzet hogy kurvára nem kellett volna kísérletezned és molexbe belenyomni egy ventillátorcsatit, hanem venned kellett volna átalakítót amit mutattam. ügyi voltál.
  • Morphin
    jah...de gondolom az övé nem mai darab ha csak olvasó...sztem ha KICSIvel is lassabb időben, de biztonságosabb ha csak 1 íróval dolgozol(le wichesterre, és onnan ki...)na de mind1 is.
  • shrike7973
    On the fly másolásról hallottál..?
  • Morphin
    táp?? amúgysem értem az embereket...van 1 dvd íród, minek mellé egy olyan ami csak olvas??? az író olvas is egyben. na mind1, sztem a tápod vágta haza, kis teljesítményű volt, te meg rákötöttél minden szart
  • techimi
    HALI!igen! A molexbe benyomtam, és lökött egy füstöt az alaplap alja, és az összes ventillátor meghalt!Maga a gép megy, cak nincs rajta hűtés!mOST MÁSIK GÉPRŐL ÍROK, AZ ENYOM HNAP MEGY SZERVIZBEsZIDOM MAGAM MINT ÁLLAT!Sztetek mi történhetett vele?Rövidzárlat vagy mi? Javítható ez???rem nem kell benen túl drága dolgokat cserélni!
  • BiG G
    de nem vettél hozzá átalakítót? :D vagy simán molexbe belegyömöszölted? :D mondjuk azt nem is lehet szóval nem értem mit csináltál, de ha működik akkor az a lényeg :D
  • techimi
    Uhha, megoldottam!JÓ!Köszi a segítséget!Ami a dvdből lógott ki, abab bedugva müxik a ventillátor!!KÖSZI!