4904
hűtés
-
techimi #3743 Uhh, de most nézem hogy a dvd írómba van bedugva egy dugó, és még pár szál vezetéken lóg lefelé egy ugyanilyen molex dugó!Az ugy jó, ha abba dugom be azt az átalakítót??? -
techimi #3742 hm, igen, jól sejtettem, nincs sajna!akkor reménytelen még egy venti??
-
techimi #3741 ohh, köszi a bemutatást:P....értem mostmár!csak az a gáz hogy sztem már nincs ilyen kilógó kábelem!Mert dcd író, dvd lejátszó plusz 2 vinyó!de azért gyorsba megnézem!de ha nincs akkor valami msá megoldás létezik e? avgy USB csatlakozóba dugható házventillátor?mnert USB scatlakozóm van dögivel:P -
#3740 akkor most bemutatlak Mr. Molex-nek :D
ha kinyitod a gépházad akkor láthatod hogy sok-sok ilyen jön ki a tápegységedből. na egy olyanba dugsz egy korábban mutatott átalakítót, oda kell dugni és úgy fog működni! :-) -
techimi #3739 Ahha, köszi, nagyjából értem, de lehet h buta a kérdés, de akkor hová fogom bedogni, hogy fog működni az egész?Bocs ha buta a kérdés, de csak egy szimpla felhasználó vagyok:P! -
#3738 szia!
olyan megoldások vannak, hogy molex csatiból "levesz" egy venticsatit (pl ez ilyen), vagy egy molexet szétbont kettő vagy négy darab venticsatira (ebből kettő 12 voltos, a másik kettő 7 voltos csökkentett fordulatszámhoz), ez utóbbit a Zalman adja minden CPU és VGA ventijéhez. az elsőt pedig jó eséllyel bármilyen számítástechnikai boltban megtalálod. -
techimi #3737 hali mindenkinek!Még nem írtam sokat ide a fórumokba,meg nem is vagyok egy nagy gépzseni, de most akadna egy kérdésem hűtés ugyben.
Az a helyzet, hogy az alaplapomon csak két csatlakozó van ventillátorra. Az egyikbe megy a procihűtő, a másikba egy 120mm-es házhűtő, ami kifelé nyomja a meleget! Szeretnék még egy ventillátort beszerelni a gépbe, ami kintről szívja be a levegőt és oldalról hűti az alaplapot, viodeokarit, stb...szval van e valami elosztó, vagy hogy lehet azt megbuherálni, hogy egy kimenetről menjen 2 ventillátor is!meg lehet ezt csinálni egyáltalán?
Köszi aki tud segíteni! -
#3736 Hyper TX2 / AC Freezer 64 Pro -
#3735 cooler master hyper 212 8000Ft
nézd meg befér e -
varsam18 #3734 Helló!
Tanácsot szeretnék kérni processzor hűtő ügyben.
Egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 alaplapon, Athlon64 X2 6000+ (3Ghz, nincs húzva) procihoz milyen hűtő menne, mert a gyári magas fordulaton, ami majdnem 6000, igencsak hangos. Az alaplap és a ház oldala között kb 14 centi hely van, így ott el kellene férnie. Ha lehet, minnél olcsóbb legyen és halk.
Előre is kössz. -
#3733 én állok elébe, de neked ott jó nem fog teremni :DD -
#3732 ááááá...Flame szagot érzek:L -
#3731 Ne legyél benne biztos... -
#3730 tom sokan szokták mondogatni, de szerintem csak viccelnek :) -
#3729 üdv
légyszi ha tudtok válaszoljatok a cpu hűtő topicban... thx -
#3728 Kafa Scythe panelek
-
#3727 b+ Gergő, annyira fárasztó tudsz lenni... :) -
#3726 de a cikk még nem, és ez több kép -
#3725 Vótmá:) -
#3724 cuki, elfogadnám
Spirál alakú hűtő a Thermaltake-től
-
#3723 -
#3722 nyilván nem komoly, de valahogy igazodnom kellett az utóbbi néhány hozzászólás értelmi szintjéhez -
#3721 -
#3720 az LGA vs AM2 vitához meg csak annyit, hogy hiába egyszerűbb az AMD megoldása ha sokkal fosabb és lámább (csak hogy Maszka stílusban írhassak :D) processzorok mennek bele.
FLAME ON BIATCHES -
#3719 -
#3718 Hagyjuk, ugyan oda jukadunk ki....erről beszéltem..amit te mondasz az szerinted csakis úgy lehet, mert te sokat olvastál LoL.
Igen neked van igazad, úgy van... (már nagyon sokan csinálják ezt a fórumokon, kipróbálom én is ;) )
(egyébként szövegértés: nem hülyéztelek, nem írtam, hogy szimpatikus vagy-e vagy nem)
illetve: amit nem tudsz azt ne jelentsd ki légyszíves - igen pontosan ez volt az előző hozzászólásom mondanivalója, de látom nem fogod fel, csak megpróbálsz te is ezzel érvelni, de hogy miért...
Na mind1, én befejeztem mert sok az off, még a végén én is olyanná válok mint te. -
#3717 ez nem
de nem is az volt a lényeg
hanem az, hogy egyedi legyen amennyire lehet
igényesen és halkan mindezt úgy, hogy a lehető legkevesebb műanyag legyen benne és a legújabb játékokat is vigye -
Ari18 #3716 Hát ez pont nem a legjobb ár/teljesítményű gép -
#3715 Az LGA feleslegesen túl van bonyolítva, egy hülyeség. Az AM2 tényleg sokkal ésszerűbb, egyszerűbb, pár mp egy kúler felhelyezése. -
Ari18 #3714 Ez így van, a gyári lefogatás, az a műanyagot letolom, elfordítom megoldás egy kalap szar,de nagyon.Sokszor nem is tart semmit stb. -
#3713 AMD AM2 megoldása sokkal jobb
az pofon 1xű és elrontani se lehet
pont itt ment erről a vita pár hónapja az sg-n
Solten is megmondta 1 fos :D
én is megmondom, hogy az
és az is megmondta aki miatt kipattant a vita
mert nem tudta felrakni az új coolert mert nem fért rendesen hozzá
nekem az ac freezer 7 pro majdnem a kezemet vágta el emiatt sima ATX-es házban alig volt hely a levételéhez
holott az ac freezer 64 pro-val ami ugyanez a cooler szinte csak AMD megfelelője semmi gondom nem volt
-
#3712 Hátbazd, nemtudom mi a bajod az LGA val...Legegyszerűbb...
Nincs semmi feszegetés,csavarozgatás..Semmi...Hülyegyerek is megcsinálja a hűtőcserét vagy akármit..
Aki anynira hülye-béna, hogy erre nemképes, akkor arra inkább nemmondok semmit. -
#3711 itt 1 refrencia gép amit én raktam össze
amúgy ha olvasgattad volna a milyen gépet vegyek topicot ott szoktam berakni képeket általam összerakott gépekről
amit nem tudsz azt ne jelentsd ki légyszíves,
próbálok másnak segíteni, hogy annyi pénzből van jobb megoldás is
te meg lehülyézel, mert nem vagyok szimpatikus
és alaptalanul valótlanságokat állítasz
-
#3710 én már 2001 óta olvasom az sg-t
akkor még supergamez volt
a sok idő alatt rájöttem is felesleges az embernek megerőltetnie magát
abból nem lesz semmiféle hasznom
sokkal 1űbb leírni, hogy valami fos, mint körülírni miért nem jó
rengeteg terméket próbáltam ki és tudom mi jó és miért
általában a jó ár/teljesítményű alkatrészekre törekszem
a lehető kevesebb pénzből a legjobbat
mindig olyan gépeket szoktam összerakni ami másnak biztosan nincs ebbe a formába -
#3709 ezt most hiába írtad le
mert nekem van igazam
már réóta akarok ilyet venni
nagyon utána olvastam elhiheted
ha nem hiszed olvasgass vissza mióta terveztem, hogy jó hűtésű vga-m legyen ami halk és viszonylag a legolcsóbb
Accelero S1 Rev2+halk 12cm-es venti kombónál nincs jobb és olcsóbb
a színvonalas németországi topicba is slágertermék
amire én azt mondom, hogy fos az biztos az
az intel lga foglalat 1 fos megmondtam már 1éve
meg sok mindent meg mondtam és sok cég el is ismerte hivatalosan azokat a hibákat amiket én megállapítottam
http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=447620
"Emléxem, amikor elkezdtél itt meg ph-n is fórumozni vagy kb. másfél éve, még azt sem tudtad mi az a számítógép (valahol segítséget is kértél, mert gépet akartál venni),"
ezzel bakot lőttél de nagyon
én már régóta foglakozok számítógépekkel és eléggé képbe vagyok mindig
!!!!!!!!!!!sehol nem kértem segítséget!!!!!!!!!!!
bizonyítsd be -
-
#3708 OFF:
Hagyjuk esélytelen veled valamit is megértetni...mindíg ami neked van, amit te akarsz az a legjobb, legszebb, stb...
Írtál tényszerűen valamit egy olyan dologról, amit nem próbáltál (ez már többször is előfordult).
Erre mivel én már próbáltam, megpróbáltalak kijavítani/felvilágosítani, erre te teleb@szod képpel a fórumot, fosozol, stb...hajtod a saját hülyeséged...nem rábeszélni akartalak, illetve nem is azt állítottam megéri a-e az árát vagy nem.
Ezt nehéz felfogni???
Ezt csinálod minden topikba, mindent leszarozol ez ám a segítőkész hozzáállás.
Ha annyira nagy informatikai penge lennél, akkor talán normálisan kúltúráltan tudnál vitázni/segítséget nyújtani egyes informatikai eszközökkel kapcsolatban....
Emléxem, amikor elkezdtél itt meg ph-n is fórumozni vagy kb. másfél éve, még azt sem tudtad mi az a számítógép (valahol segítséget is kértél, mert gépet akartál venni), aztán jöttek a ph-s és stb oldalakon lévő tesztekből/cikkekből való linkeléseid, majd jött az, hogy te mindenhez értesz és senki nem tudott olyan hardvert mondani ami neked ne lett volna, most meg az van, hogy a tiéd a legszebb, legjobb a többi mind szar...ezután mi jön???
(bocsi de ezt már muszáj volt leírnom, már egy jó ideje érlelődik bennem, eddig inkább megpróbáltam nem is reagálni a hozzászólásaidra)
Nem kell szégyelned, ha nem értesz hozzá (márpedig amit itt csinálsz abból ez jön le). Egyszerűen ne írkálj össze-vissza mindent - tudom millió tesztet, cikket elolvastál, de hidd el vannak sokan akik nem csak olvasták, hanem használták is ezeket a dolgokat, nyugodtan kérdezz tőlük, nem szégyen az. -
#3707 minek vegyen valaki olyan fosokat mikor 2000ft felett van
és 1 normális Yate Loon világítós halk venti 1500Ft amivel halkabb lesz és jobban hűt -
#3706 csak ki kell vágni a ház oldalából egy keveset X) -
#3705 Simán:) -
#3704 ez egy mezei házba befér?