hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hm, köszi!DE MONDOM, LÖKÖTT EGY BARNA FÜSTÖT IS AZ ALAPLAP ALJA, OTT AHOL A KÜLÖNBÖZÕ CSATLAKOZÓK VANNAK, VIDEOKÁRTYA, HANGKÁRTYA MEG IYLEN CATLAKOZÓK!ÉN VALAMI RÖVIDZÁRLATRA GYANAKSZOM, VAGY HASONLÓ!
BiG G
szerintem elõbb várd meg mit mondd a szervízes, mert ha meghalt a táp akkor nincs olyan h csak a ventik nem mennek, akkor bizony semmi se megy. ez így nagyon érdekesen hangzik, nemhiszem h egy tápcsere megoldaná. õszintén szólva ehhez foghatót még nem láttam sosem

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

elõször is, olvasó és író is. csak ha volt 2 beletettem mindet!!másodszor, igen,hülye voltam!harmadszor, ha a tápot vágta haza, akkor a gépnek se kéne indulni nem?amugy a táp 350 wattos volt!szval igen kicsi!
holnap viszem szervizbe, rem h nem túl drágán csinálják meg!Amugy ha mégis táp, akkor hanyast vegyek helyette, 3 ventillátorra, dvd íróra(akkor az olvasót, ami csk olvas)kiszedem meg vinyóra?
BiG G
az a helyzet hogy kurvára nem kellett volna kísérletezned és molexbe belenyomni egy ventillátorcsatit, hanem venned kellett volna átalakítót amit mutattam. ügyi voltál.

Morphin
jah...de gondolom az övé nem mai darab ha csak olvasó...sztem ha KICSIvel is lassabb idõben, de biztonságosabb ha csak 1 íróval dolgozol(le wichesterre, és onnan ki...)na de mind1 is.<#vigyor2>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

On the fly másolásról hallottál..?

Morphin
táp?? amúgysem értem az embereket...van 1 dvd íród, minek mellé egy olyan ami csak olvas??? az író olvas is egyben. na mind1, sztem a tápod vágta haza, kis teljesítményû volt, te meg rákötöttél minden szart<#szomoru1>

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

HALI!igen! A molexbe benyomtam, és lökött egy füstöt az alaplap alja, és az összes ventillátor meghalt!Maga a gép megy, cak nincs rajta hûtés!mOST MÁSIK GÉPRÕL ÍROK, AZ ENYOM HNAP MEGY SZERVIZBEsZIDOM MAGAM MINT ÁLLAT!Sztetek mi történhetett vele?Rövidzárlat vagy mi? Javítható ez???rem nem kell benen túl drága dolgokat cserélni!
BiG G
de nem vettél hozzá átalakítót? 😄 vagy simán molexbe belegyömöszölted? 😄 mondjuk azt nem is lehet szóval nem értem mit csináltál, de ha mûködik akkor az a lényeg 😄

Uhha, megoldottam!JÓ!Köszi a segítséget!Ami a dvdbõl lógott ki, abab bedugva müxik a ventillátor!!KÖSZI!
Uhh, de most nézem hogy a dvd írómba van bedugva egy dugó, és még pár szál vezetéken lóg lefelé egy ugyanilyen molex dugó!Az ugy jó, ha abba dugom be azt az átalakítót???
hm, igen, jól sejtettem, nincs sajna!akkor reménytelen még egy venti??
ohh, köszi a bemutatást😛....értem mostmár!csak az a gáz hogy sztem már nincs ilyen kilógó kábelem!Mert dcd író, dvd lejátszó plusz 2 vinyó!de azért gyorsba megnézem!de ha nincs akkor valami msá megoldás létezik e? avgy USB csatlakozóba dugható házventillátor?mnert USB scatlakozóm van dögivel😛
BiG G
akkor most bemutatlak Mr. Molex-nek 😄

ha kinyitod a gépházad akkor láthatod hogy sok-sok ilyen jön ki a tápegységedbõl. na egy olyanba dugsz egy korábban mutatott átalakítót, oda kell dugni és úgy fog mûködni! :-)

Ahha, köszi, nagyjából értem, de lehet h buta a kérdés, de akkor hová fogom bedogni, hogy fog mûködni az egész?Bocs ha buta a kérdés, de csak egy szimpla felhasználó vagyok😛!
BiG G
szia!

olyan megoldások vannak, hogy molex csatiból "levesz" egy venticsatit (pl ez ilyen), vagy egy molexet szétbont kettõ vagy négy darab venticsatira (ebbõl kettõ 12 voltos, a másik kettõ 7 voltos csökkentett fordulatszámhoz), ez utóbbit a Zalman adja minden CPU és VGA ventijéhez. az elsõt pedig jó eséllyel bármilyen számítástechnikai boltban megtalálod.

hali mindenkinek!Még nem írtam sokat ide a fórumokba,meg nem is vagyok egy nagy gépzseni, de most akadna egy kérdésem hûtés ugyben.
Az a helyzet, hogy az alaplapomon csak két csatlakozó van ventillátorra. Az egyikbe megy a procihûtõ, a másikba egy 120mm-es házhûtõ, ami kifelé nyomja a meleget! Szeretnék még egy ventillátort beszerelni a gépbe, ami kintrõl szívja be a levegõt és oldalról hûti az alaplapot, viodeokarit, stb...szval van e valami elosztó, vagy hogy lehet azt megbuherálni, hogy egy kimenetrõl menjen 2 ventillátor is!meg lehet ezt csinálni egyáltalán?
Köszi aki tud segíteni!
Solten
Hyper TX2 / AC Freezer 64 Pro

Saor Alba

MaSzKa
cooler master hyper 212 8000Ft

nézd meg befér e

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Helló!
Tanácsot szeretnék kérni processzor hûtõ ügyben.
Egy Gigabyte GA-MA790X-DS4 alaplapon, Athlon64 X2 6000+ (3Ghz, nincs húzva) procihoz milyen hûtõ menne, mert a gyári magas fordulaton, ami majdnem 6000, igencsak hangos. Az alaplap és a ház oldala között kb 14 centi hely van, így ott el kellene férnie. Ha lehet, minnél olcsóbb legyen és halk.
Elõre is kössz.
BiG G
én állok elébe, de neked ott jó nem fog teremni 😄D

solo
ááááá...Flame szagot érzek:L

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Solten
Ne legyél benne biztos... <#zavart1>

Saor Alba

BiG G
tom sokan szokták mondogatni, de szerintem csak viccelnek 😊

kiki888
üdv
légyszi ha tudtok válaszoljatok a cpu hûtõ topicban... thx

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Solten
Solten
b+ Gergõ, annyira fárasztó tudsz lenni... 😊

Saor Alba

BiG G
de a cikk még nem, és ez több kép

solo

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

BiG G

Solten
<#smile>

Saor Alba

BiG G
nyilván nem komoly, de valahogy igazodnom kellett az utóbbi néhány hozzászólás értelmi szintjéhez

Solten

Saor Alba

BiG G
az LGA vs AM2 vitához meg csak annyit, hogy hiába egyszerûbb az AMD megoldása ha sokkal fosabb és lámább (csak hogy Maszka stílusban írhassak 😄) processzorok mennek bele.

FLAME ON BIATCHES

BiG G

mycso
Hagyjuk, ugyan oda jukadunk ki....errõl beszéltem..amit te mondasz az szerinted csakis úgy lehet, mert te sokat olvastál LoL.

Igen neked van igazad, úgy van... (már nagyon sokan csinálják ezt a fórumokon, kipróbálom én is 😉 )

(egyébként szövegértés: nem hülyéztelek, nem írtam, hogy szimpatikus vagy-e vagy nem)

illetve: amit nem tudsz azt ne jelentsd ki légyszíves - igen pontosan ez volt az elõzõ hozzászólásom mondanivalója, de látom nem fogod fel, csak megpróbálsz te is ezzel érvelni, de hogy miért...

Na mind1, én befejeztem mert sok az off, még a végén én is olyanná válok mint te.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

MaSzKa
ez nem
de nem is az volt a lényeg

hanem az, hogy egyedi legyen amennyire lehet
igényesen és halkan mindezt úgy, hogy a lehetõ legkevesebb mûanyag legyen benne és a legújabb játékokat is vigye

Hát ez pont nem a legjobb ár/teljesítményû gép <#hehe>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Solten
Az LGA feleslegesen túl van bonyolítva, egy hülyeség. Az AM2 tényleg sokkal ésszerûbb, egyszerûbb, pár mp egy kúler felhelyezése.

Saor Alba

Ez így van, a gyári lefogatás, az a mûanyagot letolom, elfordítom megoldás egy kalap szar,de nagyon.Sokszor nem is tart semmit stb.

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

MaSzKa
AMD AM2 megoldása sokkal jobb
az pofon 1xû és elrontani se lehet

pont itt ment errõl a vita pár hónapja az sg-n

Solten is megmondta 1 fos 😄
én is megmondom, hogy az

és az is megmondta aki miatt kipattant a vita
mert nem tudta felrakni az új coolert mert nem fért rendesen hozzá
nekem az ac freezer 7 pro majdnem a kezemet vágta el emiatt sima ATX-es házban alig volt hely a levételéhez

holott az ac freezer 64 pro-val ami ugyanez a cooler szinte csak AMD megfelelõje semmi gondom nem volt

solo
Hátbazd, nemtudom mi a bajod az LGA val...Legegyszerûbb...
Nincs semmi feszegetés,csavarozgatás..Semmi...Hülyegyerek is megcsinálja a hûtõcserét vagy akármit..
Aki anynira hülye-béna, hogy erre nemképes, akkor arra inkább nemmondok semmit.

MaSzKa
itt 1 refrencia gép amit én raktam össze

amúgy ha olvasgattad volna a milyen gépet vegyek topicot ott szoktam berakni képeket általam összerakott gépekrõl

amit nem tudsz azt ne jelentsd ki légyszíves,

próbálok másnak segíteni, hogy annyi pénzbõl van jobb megoldás is
te meg lehülyézel, mert nem vagyok szimpatikus
és alaptalanul valótlanságokat állítasz

MaSzKa
én már 2001 óta olvasom az sg-t
akkor még supergamez volt

a sok idõ alatt rájöttem is felesleges az embernek megerõltetnie magát
abból nem lesz semmiféle hasznom

sokkal 1ûbb leírni, hogy valami fos, mint körülírni miért nem jó

rengeteg terméket próbáltam ki és tudom mi jó és miért
általában a jó ár/teljesítményû alkatrészekre törekszem
a lehetõ kevesebb pénzbõl a legjobbat

mindig olyan gépeket szoktam összerakni ami másnak biztosan nincs ebbe a formába

MaSzKa
ezt most hiába írtad le
mert nekem van igazam
már réóta akarok ilyet venni
nagyon utána olvastam elhiheted
ha nem hiszed olvasgass vissza mióta terveztem, hogy jó hûtésû vga-m legyen ami halk és viszonylag a legolcsóbb

Accelero S1 Rev2+halk 12cm-es venti kombónál nincs jobb és olcsóbb
a színvonalas németországi topicba is slágertermék

amire én azt mondom, hogy fos az biztos az
az intel lga foglalat 1 fos megmondtam már 1éve
meg sok mindent meg mondtam és sok cég el is ismerte hivatalosan azokat a hibákat amiket én megállapítottam

http://www.forumdeluxx.de/forum/showthread.php?t=447620

"Emléxem, amikor elkezdtél itt meg ph-n is fórumozni vagy kb. másfél éve, még azt sem tudtad mi az a számítógép (valahol segítséget is kértél, mert gépet akartál venni),"

ezzel bakot lõttél de nagyon
én már régóta foglakozok számítógépekkel és eléggé képbe vagyok mindig
!!!!!!!!!!!sehol nem kértem segítséget!!!!!!!!!!!
bizonyítsd be -

<#kocsog>

mycso
OFF:

Hagyjuk esélytelen veled valamit is megértetni...mindíg ami neked van, amit te akarsz az a legjobb, legszebb, stb...

Írtál tényszerûen valamit egy olyan dologról, amit nem próbáltál (ez már többször is elõfordult).
Erre mivel én már próbáltam, megpróbáltalak kijavítani/felvilágosítani, erre te teleb@szod képpel a fórumot, fosozol, stb...hajtod a saját hülyeséged...nem rábeszélni akartalak, illetve nem is azt állítottam megéri a-e az árát vagy nem.

Ezt nehéz felfogni???

Ezt csinálod minden topikba, mindent leszarozol ez ám a segítõkész hozzáállás.

Ha annyira nagy informatikai penge lennél, akkor talán normálisan kúltúráltan tudnál vitázni/segítséget nyújtani egyes informatikai eszközökkel kapcsolatban....

Emléxem, amikor elkezdtél itt meg ph-n is fórumozni vagy kb. másfél éve, még azt sem tudtad mi az a számítógép (valahol segítséget is kértél, mert gépet akartál venni), aztán jöttek a ph-s és stb oldalakon lévõ tesztekbõl/cikkekbõl való linkeléseid, majd jött az, hogy te mindenhez értesz és senki nem tudott olyan hardvert mondani ami neked ne lett volna, most meg az van, hogy a tiéd a legszebb, legjobb a többi mind szar...ezután mi jön???

(bocsi de ezt már muszáj volt leírnom, már egy jó ideje érlelõdik bennem, eddig inkább megpróbáltam nem is reagálni a hozzászólásaidra)

Nem kell szégyelned, ha nem értesz hozzá (márpedig amit itt csinálsz abból ez jön le). Egyszerûen ne írkálj össze-vissza mindent - tudom millió tesztet, cikket elolvastál, de hidd el vannak sokan akik nem csak olvasták, hanem használták is ezeket a dolgokat, nyugodtan kérdezz tõlük, nem szégyen az.

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

MaSzKa
minek vegyen valaki olyan fosokat mikor 2000ft felett van

és 1 normális Yate Loon világítós halk venti 1500Ft amivel halkabb lesz és jobban hût

Serpa
csak ki kell vágni a ház oldalából egy keveset X)

solo
Simán😊

Serpa
ez egy mezei házba befér?