4904
hűtés
  • duracellmumus
    nagy is, noctua is, biztos jó lehet:)

és még Magyarországon is árulják... eddig 3* az 5-ből:)
  • duracellmumus
    üdv!

ez gyors volt:)
  • Solten
    Udv!

Csekkold ezt: NOCTUA NH-U12 SE1366
  • duracellmumus
    ha valaki tud értelmes léghűtőt 1366-ra, az írhatna...

a teszteknek nem hiszek...
  • solo
    Értem, nagoyn szépen köszi:)
  • duracellmumus
    üdv!
    a 775-ön 72mm-re vannak egymás mellett lévő likak,
    1366-on + 80mm-re...

az 775-ön az átló 72mm*(gyök2) kb.:102mm
    a 1366-on 80mm*(gyök2)kb.:113mm

tehát (102-113)/2=5,5mm-el vannak kijjebb a furatok, 1366-on mint 775-ön.
  • solo
    Értem.:] Akk gratulálok.
    1366 roglalata menynivel nagyobb? Szal lyukak menynivel vannak messzebb mint 775 ön?
  • BiG G
  • duracellmumus
    üdv!
    a 775-ből reszeltem...
  • solo

Gyártottál, vagy vettél lefogatót?
  • duracellmumus
    sikerült rágyógyítani i7-re cm GeminiII-t!

3,33Ghz-n load 55C' két 1000RPM-s 92MM-s noctuával!

• Solten

• Solten
    Uj AC coolerek:

• trimble
    Köszönöm
  • duracellmumus
    -Üdv

ugyanerre a feladatra van sokkal "esztétikusabb" megoldás is...

viszont lehet hogy nem a vga(k) forró levegőjét szívja be, minek kellet rá az a sűrű rács!?

• solo
    OMGPLZ: DDDD
  • solo
    Ahamm, akkor arra egy 5k ért kapható zalman vf700 a jó:)
  • Solten
    Ez a CM V10 eléggé beteges...

• trimble
    A kártya típusa: Inno3D GeForce 6600 GT
  • solo
    Nekem 500 as chieftech van, tökéletes.Nem kell ennél jobb.
    Nem járatom fullra, mert most nincs crossfire, de majd egyszer :P
    Modularitás meg nem lényeg, elfér a házban: D
  • BiG G
    arról meg inkább ne beszéljünk mi a márkás táp, és mennyi embernek van olyanja. nálam a chieftecnél kezdődik a dolog, de az igazi az valami fsp vagy corsair. abból is extrahalk és moduláris. no meg fekete ;)
  • solo
    Igazából a mai csúcskonfigok is elfutnak egy MÁRKÁS 400 as táppal, szóval...
    Segáz.

Hát, 66gt fronton van 1-2 olyan kari főleg AGP ben, amire nemlehet hagyományos hűtőt rekni,m mert speciális csavartávolságok vannak..
    De, assze ez csak az INNO-nál volt.ArrapedÍg ráment a zalman vf700 .

Márkátját jó lenne tudni, a te karidnak.
  • trimble
    A kártya AGP-s, a tápom meg 300 W-os, amit, ahogy olvastam a neten, sehol nem javasolnak ehhez a kártyához... mindenesetre 4 éve ezzel fut. Úgy látom ebből tápcsere is lesz.
  • trimble
    Szevasztok!

Egy GeForce 6600 GT-s videokártyám van és a ráépített ventillátor egy sugárhajtómű hangjával vetekszik lassan. Le szeretném cserélni. Tudtok erre valamilyen megoldást? Passzív hűtést akartam de hamar lebeszéltek róla.

Köszi, üdv:
    trimble
  • KranaZoli #3959
    Wow! Üggyes!
    (de szerintem is csak tüneti kezelés lesz, egy jegeléshez azonban tökéletes :)
  • Morphin
    Már megrendeltem a tápot este, meg egy dvi kábelt^^,szal majd ha legközelebb akarok venni vmit,majd az mellé rendelek két AC coolert...
    Amúgy meglepődtem este,mert 10ezer 400vmennyiről, lement a 460as Superb 10ezer56forintra^^ ez is valami
  • Solten
  • Solten
    Hogyne szamitana.. ;) Nemsokara sajnos megint zajosak lesznek, ideiglenesen segit rajtuk a "kenes".
  • Morphin
    mielőtt vennék bármit is, gondoltam szétszedem a ventiket amik most vannak bennt. 2 Thermaltake(a házhoz kaptam),1 vga-n vmi Inno3D gyári,meg egy "gyári" coolermaster a cpu-n. egyedül a cpu-n lévő ventit nem tudtam leszedni,de ez amugyis pwm-es halk egyed. összes ventit szétkaptam,kenőzsírral bekentem...összeraktam a gépet,és lőn megszűnt a cicergés,és érezhetően halkabb lett a gép^^ nem gondoltam, hogy ilyen sokat számít.kenés mondhatni nem is volt már rajtuk(szegények) úgyhogy a venti vásárlás lehet jegelve lesz egy kicsit (vagy pedig az AC lesz belőle az elég olcsó,és ha még halk is)
  • KranaZoli #3954
    Aha, erre gondoltam!!!

AC-ról annyit, hogy van egy Alpine 7 Pro CPU hűtőm, amin 9cm-es a cooler. Ha BIOS-ban letiltom a venti szabályozást, akkor cca. 1800-as fordulattal dolgozik. Hang nélkül!!! Így szó szerint :) És ahogyan nézem a ház ventik is el vannak látva ugyanazzal a rezgéscsillapítós venti rögzítéssel is.

Szerintem igencsak halk termékek lehetnek és nem világítanak.
  • Solten
    Noctua jo csak meregdraga. Scythe-k se olcso darabok :) Itt pl kaphatoak: link
  • Solten
    Jofele. L-es vagyis extra halk verzio. En szeretem az AC-ket van is egy 12-es hazhutom. Englide se lehet rossz cucc, csak kicsit sok erte az a 2.7k szvsz :)
  • Morphin
    iPon-nál egyik márka sincsen,körbenézek milyen árban van a két márka termékei...(mert a Noctuáról hallottam én is hogy jók)
  • Solten
    Itt: link Jo termek, de azert a hoc reszrehajlo, 5* jobb cucc egy Noctua vagy Scythe :)
  • Morphin
    Igen, az Englide magyar...illetve Kínában gyártják,de magyarok gyártatják és tervezték.
  • KranaZoli #3948
    Englide ez a magyar termék, vagy keverem vmivel?!
    Ha jól emléxem PH van 12cm cooler teszt és abban az Englide jön ki nyertesként, ha jól emléxem.
  • Morphin
    ez jóféle? van ez az új englide 12-es 2,7k az mennyivel lehet jobb?
  • Solten
    link
  • Morphin
    a héten megveszem a 460 superb-t...na most kellene nekem két új ház-venti, 12esek. a táp 10,5k...mondjuk legyen 15k a keret. milyen 2 venti fér bele ebbe a 4,5k Ft-ba?? ami halk,és nem kezd ciceregni,mint a mostani TT-ek.
  • Solten
    Azért kíváncsi lennék egy "load" hőfok-állapotra... :)