4904
hűtés
-
Ari18 #4024 Tessék igaz szaros DDR2-es. De ki vesz egy ilyet újonnan? -
#4023 De újan nem hiszem, hogy 10-ért mennének. Amikor újan még az MX440 is kb 8-ért megy egyik boltban. -
Ari18 #4022 7600GT 10ért? hol?
8600GT vagy 2600XT ezek vannak 10k körül. -
#4021 De mégis veszek rá valamilyet és rátetem a boltban, nehogy még elrontsam. 10-ért max 7600 GT-t lehetne venni használtan, de lehet az is több lenne.
-
#4020 Naja:S Az is igaz, de leveszed a fordulatot, akkor egy jól hűtött házban ugyan olyan, mint egy szarul htöttben fullon. -
#4019 Hasznalt :/ Alt.ban 1-2 ev elteltevel a rendszerkulert is lehet kukazni (ami nem valami speci folyadekcsapagyas pl) zajos lesz. -
#4018 Fölösleges.Nem éri meg .Több a hűtő mint a VGA. -
#4017 Figy, PH-n egy csomo használt van.Ill multkor 3 mat is láttam.3200 környékén. -
#4016 Legolcsobban a Pixmania-n (brrr) lattam (Alu+reszben rez verzio, ledmentes - mint a kepen), az is 5.1k... :/ -
#4015 Ilyen létezik kék világítós átlátszó ventis változatban is, akkor lehet olyat veszek rá. De az 7-8 ezer. -
#4014 Köszi a tippet, lehet már olcsóbbak lettek. Csak nehogy úgy járjak mint az Inno3D kártyával, amikor levettem a gyári hűtését és megsértettem a VGA prociját és kuka lett belőle, vissza szereltem és bevittem, hogy elromlott, garis volt és azért adták ezt az MSI kártyát. -
#4013 tenyleg
Csak nem eri meg rakolteni ennyit szerintem, de a tulaj majd eldonti. -
#4012 Zalman vf700 jó rá, ami 5k. -
#4011 Jah, nem is figyeltem hogy AGP, sorry. -
#4010 De erre speciálisan 6600GT AGP-re való hütés kell neki, ami 8-10 ezer. -
#4009 Vagy itt van ez: link
-
#4008 Ez pl 3 kilo: link
-
#4007 Ilyen volt a kártyám még épen, de most venti nélkül:
-
#4006 Jó ötlet, de új ventit kéne bele tenni a VGA-ra, csak nem lehet ilyet külön kapni. 10 ezret meg nem akarok költeni a javitásra. Most elvileg 52C-on megy a VGA, ha csak netezek. Rajta van a gyári borda, és a plexi oldal falon hüti egy szines venti a kártyát. -
tmisi #4005 Vagy dugd rá egy hurkapálca végére és jó lesz szélkeréknek. De egy mini szélerőmű is építhető belőle. -
#4004 Nagyszeru.. Jo lesz valami disznek pl... -
#4003 Kivettem a venti lapátokat, ami kiesett.
-
#4002 Veszel uj hutot vagy uj kartyat. -
#4000 Kiesett a VGA-m ventije már több napja, de csak most este vettem észre. A gépem néha újra indul, ha túlmelegszik. Mit lehet ilyenkor tenni? Haveromnak is ugyanilyen MSI 6600GT kártyájának is a ventije tönkrement. Gyári hibás ez a széria úgy látszik,pedig 3 év gari volt rá, ami lejárt. -
#3999 Asszem^^
Hogy nézne ki a tag lefagyott ujjakkal, és véletlen odakoppan az ujja a VGA-hoz és letörik xD -
#3998 sok videoban "puszta kezzel ontogetik".. derek.. egyszer lottyenjen a kezecskejere blood istvankanak... -
#3997 "Vagy ez ilyen teljesen vérpistiknek kitalált cucc?: D"
ja -
#3996 -
#3995 a 4.csavart hiába teszem be,olyan hülyén van megoldva,hogy pont nem passzol...tehát ha becsavaroztam már hármat,akkor szinte esély sincs betenni a 4.-et ráadásul a műanyagtól még nem is látom,hogy most tényleg benne van-e,csak onnan tudom,hogy nincs benne,hogy tekerem mint a hülye és semmi. egyébként a paszta volt a gond. a hűtőn egyébként is nagyon vékony réteg volt,most lekapartam a cpu-ról a régit és újrapasztáztam,beállt egy stabil 34-36 fok-ra :) -
#3994 Gagyi...
Nem adtak hozzá nitrogént... és ráadásul be se tudtam tenni az álló Lian Li PC-P80R ATI Special Edition házamba...
Ráadásul rendeltem kettőt is, mind a két procira...
(most humoros akartam lenni...)
Szal a lényeg, hogy ugyanezt fillérekből meg lehet csinálni, vérpistike meg locsolgassa csak a folyékony nitrogént. A tea is kellemetlen tud lenni ha az ember ölébe borul, a nitrogén meg pláne -
#3993 Most őszintén kérdem, van ilyen tuner, akik ezt megveszik?
Ők sokkal jobbat tudnak csináltatni...Olcsóért..Mert gonolom ez se 100 dollár: D
Vagy ez ilyen teljesen vérpistiknek kitalált cucc?: D -
#3992 Na ja, inkabb nezi az ember egy szexualis segedeszkoznek... -
#3991 na, itt 2 gáz is van, elaponott hagytad a pasztát, 2 a hűtőn is van.túl vastag..Ennek a rétegnek hajszál vékonynak kell lennie...
2 tedd be azt a 4. csavart, az lesz a megoldás másik része. -
#3990 először egy vibrátor,majd az a régi fajta kávéfőző jutott eszembe róla...érdekes egy szerzet.biztos jó valamire :S -
tmisi #3989 -
#3988 Folyekony nitrogen-adagolo...
Verpistikeknek kotelezo darab! -
#3987 a procit úgy 1 hónapja pasztáztam,még van rajta rendesen és nincs nagyon megkötve,a hűtőn meg eleve van. a hűtő illeszkedik rendesen,persze,bár az egyik csavart nem tudtam becsavarni,mert elég hülye megoldással van megcsinálva a dolog és nem tudtam beletalálni :D tehát 3 csavar fogja,de elég masszívan. a ház meg annyira jól szellőzik,hogy nincs is rátéve az oldala és szerintem tud benne járni a levegő -
#3986 Pasztát újat kentél alá?
Illeszkedik rendesen?
SZellőzik a ház rendesen? -
#3985 sziasztok
most vettem vmi igloo hűtőt,a srác a számtech boltban azt mondta,hogy nem rossz,ő 2 magos procihoz használta,mondom akkor az én 1 magos p4-emhez tökéletes lesz. hazahozom,berakom, erre alapjáraton 55-60,de amúgy meg ha dolgozgatok/netezgetek,akkor simán van 70-80 meg 90 is :\ be kell még kicsit járódnia,vagy ennyire fos? :\ bár azért haladás,hogy 10 perce még 80 fok körül volt,most lement 58-ra,de csak két firefox ablak fut nameg az everest... gondolom akkor játszani nem érdemes vele. -
#3984 Erkezik a Hyper TX3: link