4904
hűtés
  • Solten
    lol
  • KranaZoli #4263
    Jövő 7en újra melegedés várható.
  • SzocsA
    amúgy megvan mi a probléma tegnap 35 fok volt ma jó szar idő van!

tegnap 33 fokos volt az alaplap ma 27
    proci everestel 80 ma 70

szóval
  • Solten
    Jo akkor azt aruld meg el milyen deszkad van

Pixxel: allitolag ha nem emeled az alapfesz.-t, mukodik. Masnak akkor is mukodik ha emeli a fesz.-t
  • belarus
    Nekem nincs a biosban cool n` quietem.
  • pxxl
    kár, hogy nem működik OC közben a C'n'Q
  • Solten
    Letoltod a processzor drivert: link, BIOS-ban engedelyezed a cool n` quiet-et. Energiagazdalkodasnal meg belovod a minimalist; Bovebben: link
  • belarus
    XP
  • Solten
    Op.rendszered?
  • belarus
    Azt nem tudom.De azt hol lehet megnézni,hogy be van e kapcsolva?2800 pörög és elég hangos!
  • Solten
    Be van kapcsolva a cool n` quiet? Nem poroghet max-on, a TX2-om is 800-al tekert nyugalmi allapotban.
  • belarus
    AMD 5000 Dual Core 2.6ghz.
  • Solten
    Milyen CPU-d van?
  • belarus
    A SpeedFanal,hogy lehet állitani a proci hűtöventilátorjának a sebességét??Nekem Cooler Master Hyper TX3 van.Alap járaton is 2800 pörög.Pedig 800 tol 2800 fordulatig mehet.
  • KranaZoli #4250
    Én mindig kiveszem ilyenkor a CPU-t és alaposan letisztítom, hogy olyan legyen mintha új lenne. :)

És igen, veszek hozzá alkoholt patikában, de ha nincs kedvem pöcsölni, akkor burkolat tisztító hab és ami eszembe jut és kéznél van. :D
  • pxxl
    mx-2. gyári helyett kb 3-5 fokot hűlt anno a P4 3.0 HT procim
  • SzocsA
    akkor mit vegyek? ezek szerint kár volt levenni a gyárit!!!

lejjebb belinkelték a teszteket pár fok eltérés van ott az ocz a legjobb!
    tapasztalat szerint?

az nem baj ha egy iciripicirit kinyomja a pasztát a talp mellé??
    pedig vékonyan kentem!
    és az sem ha csak zsebkendővel letörlöm és marad rajta ilyen hártyaszerű réteg vagy minek mondjam! és úgy rakom rá a másikat!
    de amúgy meg hiába vettem a HTX 2 őt gyári hűtővel is ugyanennyit mutatott az everest csak pénzt dobtam kiérte!

amúgy is kicsit melegebb a szobám ilyen időben!
    legközeleb veszek hütőszekrény azt beleteszem a gépet! az annyi
  • Solten
  • SzocsA
    vettem egy noctua NT-h1 pasztát rányomtam és sokkal melegebb mint a gyári paszta ami a HTX 2 őn volt!
    everestel 75 fölé nem ment most meg 80 at is elérte
    a gyári hütés jobb volt mint ez a szar!
  • Solten
    HTPC-be tokeletes... (6cm-es venti... )
  • Solten
    Új ventilátorokat kínál az Arctic Cooling

Helló én ezt ajánlom halk nagy és kibaszott jó hűtés:)
  • solo
    Láttam már, bár, az kérdéses, hogy müxik-e normálisan xD
  • Solten
    Hi. CM Hyper TX3 / AC Freezer 64 Pro.
  • tazis
    Köszönöm agyors választ!
    ez lesz szerintem Asus V60.
    csendesnek mondható?
  • pxxl
    Asus Silent Knight II
    Asus Silent Square EVO
    Asus V60
    Cooler Master Hyper Z600
    Cooler Master Hyper 212
    Thermolab Baram
    OCZ Vendetta 2
    Scythe Ninja 2
    Scythe Mugen 2
  • tazis
    Üdv!
    tudna valaki ajánlani egy korrekt hűtést AM2 -es AMD Athlon 64 X2 5200+ procira. a gyári van rajta de komolyabb terhelésnél felmegy 65-72 fokra is, néha már le is állt a gép.
    köszönöm
  • pxxl
    vízhűtéses HDD

• Banyapapa
    jó az,és lehet állitani a sebbeséget.
    én csak speedfan-t ismerem,ezt használom egy jo régi géphez.
  • belarus
    Helo!
    Nem rég vettem az AMD 5000 procimra hűtöt.Cooler Master Hyper TX3 ez jó vagy nem??Lehet e állitani a venti sebességét mert alapon is 2800 pörög.Meg 1 kicsit hangos.
  • pxxl
    én meg még mindig várok a Baram-ra
  • MirP
    Közben én megvettem a Z600-at és nagyon tuti! Jó választás volt, köszi szépen az ittenieknek, hogy segítettek a döntésemben! ;)
  • Solten
    ja
  • tom36
    szal amejik hütés jó az AM2 re az az AM2+ és az AM3 ra is jó nem ?
  • Solten
    Hat ha sikerult rahegesztened, akkor nincs gond... Amugy AM2 ota ugyanaz a foglalat, ugyhogy no para.
  • pxxl
    gyanítom hogy win7 megy, az leveszi az órajelet ha nem használod a procit, vagy a cool n quiet, vagy hasonló van bekapcsolva.
  • ecneb
    hát figy ráment simán mert már erről a gépről írok :D szóval elvileg működika dolog csak érted azért kcisit aggaszt hogy sikerült így bevásárolnom -_- meg asszem támogatja a am2+-t

alacsony hő alatt meg anyni hogy jelenleg az easytun6 36 fokot ír ki és öcsémmel felváltva jáccunk már 11től szóval elvileg sztem az nemolyan húzós. a másik vicc amit most vettem viszot észre hogy cpu-z a core speed az 800mhz :D amire nemtudok normális amgyarázatot de ez már másik téma :D
  • tom36
    ha fel tudod rakni a procira amit kétlek és ,ha alacsony hön tartja a procit akor semi akadája.
    de ha jó tudom akor ez bukta mer az AM2 nem megy már rá az AM3 ra
    és ha ütést néznél akor elvileg nézheted az AM2+-os foglalatra paszolokat is mer az már rámegy.
  • ecneb
    hali.. nagy segítség kéne asszem nagyon ráb*sztam.. most vettem egy konfigot és a lényeg hogy amd phenom2 x4 be cpu van benne... cpu hűtő gyanánt vettem bele egy asus silent knight2 őt... és most nézem hogy 36 fokon vana proci.. erre gugli bedobja hogy bakmeg ez nemjó am3as procikra -_- nemis tudom hogy rakhattam össze... gonodlom emrt elősször intel procit akartam belerakni aztán hirtelen amdre váltottam és ezt már figyelmen kívül hagytam mondván biztos viszi áá :S... nah de mind1 sztetek maradhat a dolog? mert amúgy nem egy szar hűtő szóval eddig sok baj nem volt vele ??? :S
  • tmisi
    Én múltkor bennhagytam az ásványvizet a mélyhűtőbe és jéggé fagyott. De hülye voltam hogy nem próbáltam ki!
    Amúgy ez jó teszt, olvastam már megjelenéskor!