4904
hűtés
-
#4224 Hát ezek tuti nem normálisak...de ku*va nagy arcok..:D -
EKKORÁT RÉG NEVETTEM MÁR!! LOÁL -
#4222 Ezek szerint nem olvastatok a korabbi tesztjeit...
Lekvár vs. világ hővezető pasztái
Egy elfuserált hűtési kísérlet 3.rész
-
#4221 LOOOOOOOOOOL -
#4220 OWNFAIL.....cseresznyés joghurt ment rá....:/ -
#4219 Jah, a Noctua pasztajarol meg kiderult hogy kozonseges vaj... -
#4218 AZT A KETTÉBA**OTT KURVA ÉLET!!!! a hülyék rá tették a MEGGYES JOGHURTOT BA*DMEG!!!! Hát ez rohadt nagy.... -
#4217 Prémium kategóriás hűtőpaszta teszt
-
tom36 #4216 jahh akor neked nem irja
nekem meg a GPU nem irja ki -
#4215 nah itt a kép. csak a 4 mag van látod :)
-
#4214 Semmi gond
Ja, azon már én is gondolkodtam, hogy azt lehet a felsőbe kellett volna tenni... lehet holnap át is teszem
Sok kis lyuk, nem lemez -
tom36 #4213 bocsesz
most néztem
és van egy szörnyü dolog (nem is tudtam hogy van it postaládám)
azt nézem h mi van bene 2005-böl üzenet némi 2006 os meg egyebek.
jo hogy mondod külömben sosem tudodm meg h van ijen is.
egyébként jól néz ki tuti szép nagy csoda h nem szakad le
és azt a kis 8 as ventit pl egy helyel fejeb lene szerintem joban is mene vagy egy oicit nagyob venti hogy mind a tápbol érkezö mind a proci hütésröl jövö levegöt el tudja szipantani
meg pontosan nem látom a hátsol oldalán hogy a hötésnél mijen nyilás van (sok kis juk vagy vizszintes lemezkböl áll) és ha nem sajnálod a gépházat akor fogsz egy csavarhuzót és kigörbited azokat a lemezeket vizszintes álapotra hogy ne fogja le a ventit -
#4212 Nézted amit küldtem ? -
tom36 #4211 nem az a kérdés hogy fel tudod e huzni mer sztem igen de gyári hütés ?
elöször probáld ki hogy 2,6 on hány fokon megy ha kihasználod 100% ban
gyors és egyszerü program
Stability Test 6.0 a proci 100% ra huzásához (csak a kihasználtságot huza fel 100 ra nem az orajelet :))
+ egy everest re is szükséged lesz de azt már gondolom ismered (remélem)
Everest ultimate -
Rambo9512 #4210 Hello. Én arra lennék kíváncsi hogy most huztam fel proceszorom 2.4 ről 2.6 ra és terheletlenül 43 fok körül mozog a hőmérséklete gyári hűtéssel és hogy fel tudnám e húzni 2.8 ra úgy hogy stabil maradjon ? -
tom36 #4209 jah hogy az oldalsó ,anak tul sok szerepe ugysem let volna ott ahol van. -
#4208 Egen, az oldalsóról, de most próbálgattam és frankó lesz nagyon! :) -
#4207 oldalsó ventiről van szó nem a hátsóról -
tom36 #4206 most néztem képeket a házadtol de aban sztem a hátso ventinek nem szabadna utban lenie ha mégis akor problémás
de akor még mindig csainálhatod azt hogy azt a ventit a hütésre teszed rá vagy a hütésen csak 1 venti legyen ha ugyis ojan közel van hozá a hátsó
ha meg kivülre raknád az meg megin nem egy szerencse mer akor megin rács kel rá meg senkisem a hátulját nézi ahol a kábelek dzsumbuja van hanem a belsejét és anak kell kivilágitva lenie nem a falnak a gép mögött :) -
#4205 tiszta macgyver -
#4204 Óóó mit találtam ki! :) Kívüllről lesz rászerelvge egy led-es venti és márit tök királyul fog kinézni! :) Marad a =600! Rendelem is! :) -
#4203 Igazad van! :) Gondoltam én is rá, csak nem hülyén kinézni ott egy üres lyuk??? Na majd megoldom valahogy! :) -
#4202 vedd le onnan a ventit -
#4201 Mégsem! :( Marad a Hyper 212, de nem baj, mert ahogy látom jó teszteket ért el! A baj az, hogy a ház oldalában lévő venti miatt nem férne el a Z600! Házat meg nem fogok cserélni, mert azt pár hónapja vettem... Na mindegy! :) Jó lesz ez így is! ;) -
#4200 Megnéztem, elvileg jó kell hogy legyen bele! A házam az új, Thermaltake Soprano VB1000! Köszi a tanácsokat mindenkitől! ;) -
tom36 #4199 pontosan -
tom36 #4198 jah meg egy jótanács ha a z600 at venéd
mérd le a helyet a gépedben
nehogy az legyen hogy nehezen férsz hozá netán be se fér mer akor a házat kel átalakitanod megfelelöen
meg ha a sujtol félsz akor lehet veni valamiféle kampost akasztos felfügesztös bigyulákat és az megtartja -
#4197 Oké!
Ledes ventit meg inkább lehet rakok a ház oldalára, mert ott a plexin is van egy venti és ott talán még jobban is nézne ki! :)
Z600! :) -
tom36 #4196 a hiper z600 .vs 212 mind a 2 2 ventivel (közel 4C javit a tesztek alapján)
és a z600 csak 2-3 fokal hövöseben tartja ugyanazt a procit
zajszint szerint meg nem tudom megmondani mer az csak vintitöl füg h mekora ,meg a szigeteléstöl
a ledes ventik nem pont tul elönyösek proci hütésen mer nem a legjob a teljesitményük
és ha lemondanál a ledes ventiröl akor a noctua ventikat ajánlom ha nem sajnálod a pénzt ,mer ezeknek jó a teljesitményük meg halkak is
és ha fényeket akarsz akor pár ledet be kel teni a megfelelö helyre és meg is van oldva -
#4195 inkább a Cooler Master Hyper Z600 szerintem. és igen ki tudod cserélni. -
#4194 Na! Hosszas átnézegetés után ez a két hűtő iránt vacilálok:
Cooler Master Hyper Z600
Cooler Master Hyper 212
Gondolom a kék ledes ventillátor egyikhez sem jár alapból, viszont biztos lehet rájuk felszerelni... Most már csak 2 kérdésem lenne:
1, A többség szerint melyik lenne a jobb választás és a halkabb?
2, Ha pl. vennék egy Z600-ast, amiben az alap 12 cm-es venti van, azon a ventit ki tudon cserélni mondjuk egy Thermatake led-es ventire?
Köszi a választ mindenkitől előre is! :) -
tom36 #4193 nézd
ezt találtam a neten me sajna képet nem tudok felteni legalábi v mi problémája van
nah nézd meg ot van a 3 cpu ...
CPU.. 25 fok ez a felület
CPU / mag 1. 59fok ez a magé
CPU / mag 2. ...... ez is mag
de ahogy elnéztem ezt a 2 hömérsékletet a felület és mag közt hát nem is tudom de v mi igen nagy probléma lehet itt
vagy mejen everested van ? -
#4192 mondom h nem írja csak a 4 magot, mcp, vga, meg a 2 vinyó. :D majd lövök képet este. -
tom36 #4191 ahha oks -
#4190 Én sem értem ezeket a hőfok / fesz értékeket... a ph - n is volt/van egy srác akinek olyan értékeket irogat ki, hogy annyi nem is lehetne...
Tom36
ok, csinálok egy képet, és elküldöm
Nem rád értettem -
tom36 #4189 nem irja h a felület csak anyi hogy cpu meg van az hogy cpu /1. 2...mag
a cpu nál a felület sztem a ,mag az meg az amejiknél irja h mag! -
#4188 na az lehet. everest nekem nem írja a felületet. érdekes. csak a 4 magot. -
tom36 #4187 nem bonyorult az 55 a felület az 59 a mag
nézd meg az érzékelök nél az everest-ben és látni fogod -
#4186 esetleg :D
amúgy ezt sem értem. 59 fokos vagy 55? mert azért közel sem mind1.
-
tom36 #4185 nem is kérem h szereld ki csak oldalrol egy képugy h a lényeg látható legyen
nem gyári hütöm van a megjegyzésben olvasható ASUS Trito78 ha rám érteted azt a kenény höfokot