hűtés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pxxl
photoshop <#idiota><#eplus2>

am "régebben" én mugen 2-t akartam venni. aztán mégsem 😊

All hail the double x!

Solten
Minden érdekel, ami az isteni Scythe-vel kapcsolatos... <#zavart1>

Hm, na igen...:

Saor Alba

tudom h nemsokakat érdekel de találtam egy pici tesztet az orochi-rol itt
belisz
Akkor jó,nemsokára beszerzek egy TX3-at. Köszi!

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

pxxl
gyárinál kb csak jobb hûtõ van bármelyikrõl legyen szó

All hail the double x!

belisz
Sziasztok! Core2Duo E8400 gyári hûtését érdemes lecserélni? Mármint hogy számottevõ zaj ill. hõmérséklet csökkenést lehetne tapasztalni? AC Freezer 7 PRO vagy Coller Master Hyper TX 3 esetén.

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

thx a tesztet egy ilenre vágytam már
már csak a höfokokat nem tudom hogy hozák ösze ?
berakták a méjhütöbe v mi?
mer az aljánál irja h mijen kihasználtságnál mit tudot a sztárvendég hütés és ugy náz ki h egy egyszerü 2 magoson tesztelték
kalapáccsal meg vésõvel csiszolták vagy mi?<#idiota>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

amit elöször linkeltél azt h a a konyhai reszelövel egyengetem volna el akor is simáb lenne és jobb de igy mind egy félresikerdet olombaba valoga
a 2. már tényleg szép de ot meg az az ... keret kötülöte hoyg nem tudtak volna adni rá egy kicsit ha már az érintkezési felület ijen gyönyör
pxxl
minimum <#eljen>

All hail the double x!

h mit vegyél aba nem szólok bele mer akora a választék és mindenkinek más tetszik
de ha esetleg egy + ventit akarsz rá veni akor ajánlom a Noctua NF.... márkát persze ha nem sajnálod a pénzt mer nem egy olcsók nem is néznek ojan jól ki de halk és nagy a teljesitménye.
Solten
Valahogy igy kell festenie (Zalman):

Saor Alba

pxxl
ez kb annyit sem ér mint amennyi aranyat ráfújtak <#idiota><#idiota>

All hail the double x!

pxxl
Top hûtõk AMD-n

és Intel-en

érdemes megkukkantani.

All hail the double x!

Solten

A megmunkalas csucsa:

<#idiota>

Saor Alba

<#eljen>

Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |

Solten
Olyan osszehasonlito tesztet meg nem lattam ahol egy Anus kuler a top-ban vegzett volna. Kozepmezonyben esetleg.

Saor Alba

Solten
Jippiii...

Saor Alba

Tessék szép nagy, több mint 1kg, HALK és jó.

Solten
Jol nez ki... <#rolleyes> B+, nekem az AC is jol nez ki... <#hehe> Ezt meg nem ajanlottuk azt hiszem, persze nem gicses gagyi tele leddel, csak teszi amire ki lett talalva; hut kegyetlenul es halkan: link

Saor Alba

MirP
Egy Thermaltake Soprano házam van, aminek az oldala plexi, ezért is szeretnék olyat ami jól is néz ki! Az Asus Silent Square EVO is jónak tûnik, amit pixxel linkelt! Most már mondjuk eléggé össze vagyok zavarodva, milyet vegyek, mivel minenki mást ajánl... 😄 Én olyat szeretnék, ami úgy 10000 Ft. környékén van, max 1-2 ezerrel drágább belefér és jó tök halk legyen, valamint, hogya késõbbiekben is tudjam használni ha esetleg nagyobb procit dobok bele... LGA775...

pxxl
ma rendeltem meg plusz hozzá egy 120as ventit. remélem holnap megjön <#miaz>

All hail the double x!

van mégegy jó oldakl sajna nincsenek képek a cucok melet de olcsobak
digitaltrend
Solten
Fasza kuler <#eljen>

Saor Alba

pxxl
meg a srác is jó fej aki ott van sokat segített már <#worship>

All hail the double x!

pxxl
kiváncsi leszek a ThermoLab Baram-ra. kicsinek tûnik, de nagyon húzzák szinte minden teszten 😊 és elsõ helyeket ér el

All hail the double x!

és még az eladó is korrekt <#eljen>

Solten
pxxl
én is innen rendelek. <#vigyor2> és nincs is messze a melóhelyemtõl

All hail the double x!

Fos....
CM Hyper 212 vagy CM Hyper Z600 utóbbi kicsit drága, de legalább halk.

nekem triton 78 asom van és viszonylag halk
alul láthatod h miböl ál a gépem és ezt ha 2,5 Ghz en használom akor terhelés nélkül (alap használatnál) most nyáron 37C al elviszi de ha kockulok és ki van hajtva akor se engedi fel 50C ra és halk is melete este jól néz ki de gondolom zárt házban használnád.
Solten
<#levele>

Saor Alba

Solten
Azert linkeltem mert a tesztek szerint uberhalk es elbirkozik a 160W TDP-s CPU-kkal is. A gagyi LED-es ventik tobbnyire hangosak. Az ertelmes CPU hutok CPU hutosere lettek tervezve nem csicsas kinai jatekszernek.

Saor Alba

Ismerem azokat, nagyon jó hûtõk csak Scythe és ez miatt kicsit túl vannak árazva. Itt gy nagyon jó bolt szinte minden fajta hûtõ van.

ha a z600 za gondolsz akor az tényleg jó hütésde ,de van néhány másik is amihez még tesztet nem találtam sajna pedig kiváncsi lenék rá
http://www.computermode.hu/index.dw?mit=101&t_kat1_id=12&t_kat2_id=50
ojanokra gondolok mind a Scythe Mugen 2 Scythe Ninja 2
Scythe Orochi
az oldalon ne nézd az árakat mer elég drága hely
MirP
Na jobban utánanéztem a dolgoknak! Mi a véleményetek a Triton 88 hûtõrõl valamint az Asus Triton szériáról?

pxxl
TESZT <#papakacsint>

All hail the double x!

MirP
Na ez már tetszik nagyon! 😊 Remélem jó halk... 😊

pxxl
Asus Silent Square EVO szinte ugyanaz. szinte

ez is 9-10e ft körül van.

All hail the double x!

MirP
Hát nem tudom... Valamilyen kék vagy valamilyen led-es hûtõ nincsen ami kielégíti ilyen árban az igényeimet amiket írtam? A legfõbb dolog, hogy nagyon halk legyen... 😊

linkeltem egy jó boltot hûtõvel, jobbat nem kapsz annyiért.

én egy szoval sem mondtam h paszivan használnám mer ha lene normális szelözése a házamnak akor se birná el 1 pasziv hütés sem normáis höfokon
és ép ezér veszem le az oldalapot h mozogjon a levegö valamenyire
és igy mindig fris levegöt tud beszipuzni a hütés a meleget meg hátul fujatom ki.
a pénz is számit mer max 15-18 amit ki adok de azt is csak akor ha ojan brutkó a cucc , és pár év mulva amit veszek gép alkatrészeket azal is kompatibilisnek kel lenie = AM3 as foglalatra is rá kel menie ugy fogom nézni majd a hütéseket ha veszek.
házat meg veni nem fogok soha kivéve ha nagykalapácsal neki esik v ki és szijel zuza idegeségében, inkáb csinálok (tervben van)
pxxl
pontosan. ezt akartam mondani én is már <#eljen><#whatever>

All hail the double x!

Morphin
mint írtad, neked a pénz nem számít...mi lenne ha egy pár nyelvtan órát vennél egy magántanárnál?
jah és van egy olyan mondás,hogy szarból nem lehet várat építeni. ha szar a házad szellõzése,minek neked passzív borda?? csodát ne várj tõle...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

gondolom ezt még 1 v 2 jó kis ventivel feldobod mer az alap lesz enél
a 2 ventinek sok értelme már nincs ijen felépitésnél max 1-2 fokot jelent
a házamrol meg anyit h mivel pocsék kialakitásu igy csak hátul van nyilás a ventiknek h ki tudjam fujatni a levegöt elöl meg ami van az csak egy kicsi juk a gép elülsö lapjának az aljánami a talajtol fél centire van igy hasztalan.
és mit szolnál egy cooler master v12 höz ha kiadnák végre mer sajna közel 1 éve huzák már a v8 és a v10 ami eszméletlen drága és nem is ojan jó min a vendeta 2 de a v12 már tuti jobb lesz majd kiderül
pxxl
változott a terv. ThermoLab Baram lesz a procira <#vigyor2><#vigyor2>

All hail the double x!

solo
Najah.

Akk inkább asztalra építse:S

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Solten
Hi.: link

Saor Alba

MirP
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni processzor hûtõ ügyben! Van egy gépem Asus P5N-E SLI alaplappal, valamint egy 3.33 GHZ-es Celeron LGA775 procival! A problémám az, hogy nagyon hangos benne a CPU-hûtõventillátor! Azt használom, amit alapból adtak a procihoz, de le szeretném cserélni, mert tényleg nagyon hangos! Max 10000 Ft. környékén szeretnék új hûtõt és akkor már ha lehet olyat, ami tök halk és késõbbiekben is tudnám használni ha esetleg nagyobb procit dobnék bele, valamint ha valami frankó kinézetû lenne az is nagyon jó lenne, mivel átlátszó a házam! Elõre is köszi a válaszokat mindenkitõl! 😉

pxxl
ha nincs oldallap pont hogy nincs légáramlat. elõre kell 1-2 venti ami fújja be a levegõt, hátul 1-2 ami szívja ki. ennyi nem kell más. rendesen el kell takarítani a kábeleket, és kész. nem kell oldallapra venti. nekem is meg kb a jónép nagy részének a táp ráfújja a levegõt a procira. de azért van hátul a venti hogy szívja is ki szinte azonnal. de hát te tudod én sosem használtam oldallap nélkül a gépet. igaz én el is férek a CM Stacker házban <#idiota> az jól szellõzik

All hail the double x!