Karácsonyi ajándék -kinek mit?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
apám: szaunába cuccok
tesó1: kozmetikai cuccok
tesó2: nemtom tesó1 vett neki vmit, én meg felét beledobtam
sógor: fekete öv (most kezdett kick boxozni, aztán kis biztatás)
mamám: pulcsi
csajhaver1: 1 doboz nyalókát, mert nyalókabuzi
csajhaver2: 1 csomag zab (ennek a történetét én tudom)
csajhaver3: 1 karton Danone könnyû és finom habjoghurt
haver1: 3 fekete zokni, mert állandóan fehérben van.
haver2: -||-
haver3: -||-
haver4: -||-
a csávó akit húztam az osztályban: egy férfitangát rendeltem, de az a szar még nem jött meg.
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Az biztos,állítólag õ már megvette nekem.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
csak ne engedd be ebbe a topicba....
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Adjatok tippeket!
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
apám: új borotva, mert a régi mr undorító volt
anyám: Zorán CD
mamám: nemtom mitt vett tesóm
tesó1: Weet szõrtelenítõ, nem célzásképp, de idõsebb nálam ,és úgyis bármit megvesz magának, ez meg poénos + szájfény
tesó2: a sógorommal együtt kapnak fondüt, vagy mit, meg ilyen apróságokat.
sógor: fönt
másik mamám, nénikém: tesóm vett vmit, én meg kifizettem a felét
unokatesó (fiú): egy kissebb acéltömböt, ugyanis mindent elront akármi is az, ajd ha elmúlt 10 éves, veszek neki vmi használhatót, addig maradnak ezek, ezt nem bírja elrontani, legfeljebb mást bír elrontani vele
unokatesó (lány): tesóm vett vmit, én meg kifizettem
haverok: na, nekik még semmit
osztályban az a csaj, akit húztam: tangát
Egyébként így alakult a list végülis:
Anya: Porcelánbaba (5 évesen eltörtem egyet most bepótolom
apa: nyakkendõ
Tesó: Pokeember DVD
a többieknek tesómmal vettünk felesbe (nemtudom mit vett 😊) )
apám: új borotva, mert a régi mr undorító volt
anyám: ???
mamám: tesóm vmi törülközõt akar, amibe belehímez vmit
tesó1: Weet szõrtelenítõ, nem célzásképp, de idõsebb nálam ,és úgyis bármit megvesz magának, ez meg poénos
tesó2: -||-
sógor: Elvis baba, ami abban a kocsireklámban volt
másik mamám, nénikém: tesóm vett vmit, én meg kifizettem a felét
unokatesó (fiú): egy kissebb acéltömböt, ugyanis mindent elront akármi is az, ajd ha elmúlt 10 éves, veszek neki vmi használhatót, addig maradnak ezek, ezt nem bírja elrontani, legfeljebb mást bír elrontani vele
unokatesó (lány): tesóm vett vmit, én meg kifizettem
haverok: na, nekik még semmit
osztályban az a csaj, akit húztam: tangát
Vettem egy doboz Davidoffot (így kell írni?) és szálanként szépen becsomagoltam õket, kötöttem rájuk egy masnit, és minden cigizõs haveromnak attam egy szálat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
és én meg még mindig nem t'om mit veszek nekik!
huuuuuu!!!
4-5ért már 10-12 évest is kapni
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Örülünk,hogy jön az Unió,de közben nem vesszük észre magunkat,hogy mennyire kezdünk hasonlítani rájuk.(mármint az Uniós és amerikai népekre)
topic szép lassan átcsap a politika filozófiába

Forza Juve! ; Cuore Sportivo! Logo by: SNAKE01
'De ugyse lesz olyan összefogás mint amirõl beszéltél.' - nem összefogni kell... ez megint a valami csoporthoz tartozás. egyénnek lenni kellene nem? az meg, hogy mások is arra mennek mint én... tiszta haszon 😊
Akkor vagyunk csak túlságosan benne ha te ezt elfogadod.
Remélem nem hatottam lázítóan, csak magyarázni szeretnék 😊
örültem petee kérdésének, h. VÉGRE vki akit talán érdekel is a válasz.
lehet válaszolni, lehet beszélgetni, lehet gondolkodni 😊
Nem akarom én megváltoztatni az összes embert, amúgyis képtelenség, meg nem is kell, de legalább végiggondolnák az emberek, nem elvetnék alapból, tõlem akár le is nézhet, csak gondolja át 1x, amit mondtam.
ennyire azért szeirntem nem "sötét" a kép 😊
Igen igen...sokmindent, köztük ezt is ráerõszakolják a társadalomra és szinte arra felé haladunk, h. az emberek (lehet tömegnek vagy akár csõcseléknek is hívni, kinek mi tetszik) szemében már az lesz a gáz, ha vkinek nem errõl szól (anyagiasságról) az ünnep.
Ez bizony a hatalmas fejlett "nyugati kultúra", amit mi éppen készülünk átvenni hatalmas sikerrel, ugyanis a degeneráció egyre nagyobb méreteket ölt most már Magyarországon is.
Végszó : a lényeg, amire vigyáznod kell az szellem, lélek, gondolat, (karma? 😉 ) stb, ami "belül" van, ugyanis a rendszer rászoktathat téged az alkoholra, a cigire, lehetsz divatbuzi stb. stb., tehát elveheti az érzékeidet (ezeket a legkönyebb, sikerül is könnyedén), de az igazi cél a gondolatok börtönbe zárása, ezért folyik az az óriási méretû harc a mélyen, ez a mélység, az iskolázási rendszer, az anyanyelv megtiprása, a média stb., ezek mindg észrevehetetlenül próbálnak befolyásolni minket, a kérdés mennyire hagyjuk/hagyod magad.
Bocsi a szó/gondolatismétlésért, továbbá nem akartam megsérteni senkit a felhozott példákkal.
Az elsõ maga az, hogy legyõzöd a pesszimizmusodat.
A másodikra, pedig egy példa : ugye mindenki emlékszik, amikor a francia Danone meg akarta venni a gyõri kekszgyárat, mire országos méretû balhé lett, még az állam is beavatkozott és végül meghíusult a francia elkézelés.
Mivel mindannyian fogyasztók vagyunk, ezért a multik belõllünk élnek és tõllünk függnek, ezért összefogással sakkban lehetne tartani õket.
Például ha senki nem járna a bevásárlóközpontokba, akkor akármilyen nagy pénzmosodák is azok, befuccsolnának, de hiába, hisz járnak emberek, minden ember más, és ez így van jól.
A másik tényezõ, pedig a gondolataid és a szellem, ugyanis ha sikerül ezt kiírtani belõlled, akkor utánna már csak tényleg, mint biológia lény létezel, aki fogyaszt, h. éljen, továbbá kielégítse érzékszerveit.
A tudat és a gondolkozás elnyomása, pedig nagy ütemben zajlik, sajnos sikeresen, ezért van ma, ilyen világrendszer és lesz mindaddig, amíg az emberek nem gondolkoznak.