285
Ti mit vesztek a családtagoknak karácsonyra?
-
#165 Én anyumnak egy ölelést apumnak meg egy pacsit adok -
haraposlo #164 sziasztok!
szerintem a szülőknek tök jó ötlet valami belföldi hosszú hétvégével meglepni őket... s milyenszépen kezdik az új évet...:) persze..miénk utána a ház, de ugye télen itthon jó...!
mindenkinek olyan dolgot veszek aminek tudom hogy örül...pl. a szerelmem szeretne cipőt, ruhákat...hát megveszem... az öcsém legót szeretne..... barátnők barátok most nem tartoznak ide, de tőlük is inkább megkérdezem mint h valami marhaságot vegyek nekik! -
hNeo #163
Itt vettem ruházati cikket (1 kabátot, és pár Garfieldos zoknit ), és még egy 30%os kupont is kaptam.
Szerintem mindenkinek van olyan valakije, akinek mehet ruha!
Gyereknek meg nőknek főleg.:) Ja, itt a link: Harisnya fehérnemű póló webáruház -
#162 saját fotók voltak benne ?:D -
#161 tavaly adtam, saját készítésű naptárat, az volt a legnagyobb siker. -
#160 Én általában mindenkinek valamilyen májer, manufakturás csokit veszek.
Egyedi, finom, különleges... -
#159 mit ne cikk, lassan időszerű úgyis :) -
gettobuxa #158 én nagyon egyszerűen lerendezem idén: mindenki kap egy 5000 ft-os könyvutalványt, ha szeret olvasni, ha nem :) -
Maison #157 Hali . Ez tényleg jó ötlet. A párodnak is adnál ilyet, vagy az nrm okés! -
Nikolka14 #156 http://www.ajandekozz.hu/ajandekok.php?alkateg_id=56
Nagyon jó oldal, én nem egy ötletemet innen vettem.
pl.: a legelső. EGyedi naptár.
Anyámnak csináltattam egy naptárat, amin az első közös külföldi családi nyaralás képei vannak. Tuti tök happi lesz... -
Nyiri #155 Ott a pont. Semmi ertelme. Evek ota gyozkodom a csaladot hogy az egesz vasarlasi mizeriat hagyjuk a picsaba. Karacsonykor legyen egyutt a csalad es mindenki erezze jol magat. Nem sohersag, hanem jozan esz. Legtobb ajandek ugy is a polcon porosodik. -
#154 Rühellem az egész ajándékvásárlási mizériát.Ha valakinek szüksége van valamire általában megveszi magának, így én nem tudok igazán hasznos dolgot vásárolni.Szal maradnak a snassz, közhelyes, tipikus erőltetett szarságok: illatszerek, ajándékcsomagok, képek, szobrok, ruhaneműk...
Bár 2 éve decoupage képet csináltam mindenkinek.Szerintem az volt a legértelmesebb. -
#153 nem tudom, egyenlőre van 1000 forintom! :D -
#152 anyunak vm parfümöt v konyhai cuccost
apunak kerteszkonyvet
batyamnak vm pc-s cuccost
nagyinak egy kozos csaladi kepet kepkerettel
unokanöveremnek vm plüss joszagot v parfümöt v sminkcuccot
berninek vm nagyon szepet es aranyosat
tatanak vm debilet es aranyost
baratomnak vm techno v liebing cuccost -
Tujm #151 http://www.vatera.hu/patrik_lego_figura_hutomagnes_spongyabob_spongebob_14013773.html
ilyen hűtőmágnest mindenkinek! :D
bocsi, ha reklám :) -
EMEncore #150 én anyámnak majd valami parfümöt veszek
apámnak egy repülős újságot
tesómnak valami pc-s újságot
nővéremnek még nem tudom
unokatesómnak valami rokkos vagy milyen újságot :)
erre biztos kéne vagy 5000Ft :) -
Nikolka14 #149 SZIASZTOK!
Tudom, még hat hét van karácsonyig, de az nekem pont elég kevés, hogy összehozzak valami aándékot.
Adjatok ötleteket, mit vegyek:
anyumnak?
tesómnak?(lány, 30)
másik tesómnak?(lány, 29)
14 haveromnak?
és úgy, hogy ez a lehető legocsóbban jöjjön ki, mégse pár forintba kerüljön az ajándék...
ja, és még lesz anyum születésnapja is!!!
-
#148 Én Hanga-t kérem karácsonyra!!! :) -
#147 pl hóembert -
#146 én is azt kapok karira/nem jegyeket
-
#145 Én a család pár tagjának jövő évi naptárat veszek - pontosabban csináltatok...
családi fotókat odaadtam egy srácnak aki photoshoppal csinált belőük naptárat, elég faszántosat:)...és aszt a fujiban kinyomtattatom... -
#144 amit kértél, persze csak ha lefáradsz érte Egerbe :) -
Vegas #143 Én megveszem a fát :o -
Vegas #142 ety plasztikaisebészt :c))))))))))))999999999 -
#141 Nekem mit vesztek karira? :P -
#140 -
#139 nezzuk csak: ocsemnek nintendo ds jatekok
haveromnak pioneer efx 500
baratnomnek playboy melegito es 4 wickedweasel bugyi
anyamnak meg nemtom....telefont szeretnek de ami kene ( motorola razr) az csak masik szolgaltatonal van:( szal lehet videokamcsi lesz... ami kicsit huzos ugyhogy majd meglassuk -
#138 adj neki büntipontot :P -
#137 ok:D
egyéb ötlet? -
Phat Smoker #136 vegyél neki hűtőmágnest :) -
#135 az én tesóm gyalu gépet kap a családtól -
#134 megoldódott, miközben megvette az enyémet vett magának is valamit :) -
#133 nekem is kéne ötlet(valami vicces cucc kéne(kb 3000ért)egy srácnak,mert csak az "őrült" dolgokra vevő az ember) -
#132 jó ötlet ...:( -
#131 tesód? :)
én vele vagyok megint bajban :) -
#130 nekem is jól jönnének,eddig csak 1 lesz meg -
#129 ötleteket plz! -
G_ArchAngel #128 Na ki, hogy áll a vásárlással?
Nekem ez a 2. Karácsonyom, mióta nem a szüleimmel lakom, hanem saját magam ura vagyok, s érdekes, hogy több mindent engedhettem meg magamnak - a fene sem érti...
Nem lesz nálunk külön ajándékozás, vettem az otthoniaknak egy Panasonic házimozit egy halom filmmel, olcsó volt, leárazva, ÁFA nélkül, +50 DVD...
Csak kihúzzák vele a Nyúlig...:)
Kutyám kap Tesco-ból egy egész grillcsirkét, meg vmi sípolós vackot, asszony ajándéka meg tavasszal jön, sajnos felvásárolták előttünk az összes törpeschnauzer kisfiút, így később kap ajándékot... -
#127 HŰTŐMÁGNEST MINDENKINEK!!! :DDDD -
VvD #126 Vegyetek hűtőműgnes:D.
Én már 2 éve azt veszek mindenkinek, mert nagyon jók vannak.
1. évben jó kis meglepetés, mindenki örült neki.
2. évben azt hitték, hogy megint előrukkolok valami frappáns ötlettel erre megint hűtőmágnest kaptak:D-meglepetés
Most már nem hinném, hogy el tudom megint játszani ezt, de a hűtőmágnesek tényleg kafák. Aki még mindig nem tudja mit adjon az menjen el egy Auchanba, ott vannak általában.