C&C Generals (& Zero Hour)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Infantry General, meg sok GLA amúgyis ki tudja fektetni a gépet a töméntelen gyalogos egység miatt.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Otthoni gépemnél volt egy érdekes bug: rápakolt alagutat a bázisom közé, és míg éltek az alagútlakók addig diavetítést produkált. Ez egyszeri eset volt.<#vigyor3>#vigyor3>
Lézer a legkönnyebb számomra: 3asával pakolom és a tech centerben bekapcsolom a "látótávolságnövelést". Közéjük pakolok pár ágyút pár rakétással.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Én mindig Airforce al voltam, de az elég gány, mert a lopakodót úgyis észreveszik, aztán kipróbáltam a tankosat és az se rossz, de multiban meg mindig rushol az ellen és nincs idõm építeni 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
fawcet: gyenge a proci, kevés a ram, sok az egység és a stratégia számítás, ezért lassú. kilépés passz, esetleg hardver melegedés, arra érzékeny.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Utolsó pálya az meg lassú mint az állat.
1,7-es P4-en is simán ment 256 RAM-mal (igaz butácska volt AI, erõsebb PC-vel sokkal durvábban nyomja a gép)
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Viszont a palace (palota) nagyon hatásos védelem. Mellé raktam pár örtornyot gépfegyveres alagutakkal kombinálva. Rengeteg dühöngõt beraktam védelemnek. Minimum 1-1 palace kell minden irányba benne 5 rakétás, be kell nyomni a láthatatlanság képességet. Challange-ban elsõk között kell hogy megépüljön, különben nem lesz elég idõ megépíteni. És gyorsan ki kell fejleszteni benne az épület megerõsítést.
Lézer generálisnál tettem be két lézer közé építhetõ négyszögletes ágyúkat rá két rakétással. Nem ártanak elõrébb mesterlövészek is hogy a lézerek és az ágyúk csak az overlordokkal foglalkozzon.
Ha minden kötél szakad akkor rengeteg hummer-t (rakéta kifejlesztve a gyárban) rakétás droiddal fejlesztve pár rakétással. Azok gyorsan szétkapják.
ömmmmm
Viszont van (ecm) kínai változat, azt hogyan lehet használni legjobban és mire jó?
ömmmmm
ömmmmm
Fentrõl tudnak átlõni néha a völgy tetején, és sokszor onnan a jönnek migek, helikopterek. Jobb oldalról jönnek az ellenséges páncélosok és gyalogosok.
Szárazföldi védelem nem is gond, csak az hogy mig-k elõbb utóbb felõrlik a tartalékokat, hiába szedem szét a reptereit messzirõl.
Ezek mellé adhatsz sok rakétást, vagy ami jólesik és SEMMI nem tud megállítani (najó egy szuperfegyó, vagy spéci csapás, esetleg nuke launcher de, de ahhoz meg hülyének kell lenni).
Védekezni meg jók a lézertornyok is, vagy tanknál néhány overlord propaganda tornyokkal, sok gatling tank közelbe és egynéhány ecm tank a sûrûjébe, hogy a rakéták célt tévesszenek. Meg pesze kellenek a gatlingos tornyok is szépen, vagy ha az nincs akkor radarkocsik.
De amúgy elég aurora-kal kiszedni a központokat, majd az építõit levadászni és már tulajdonképpen vesztett is. A gép könnyû préda utána (csak türelem kell hozzá).
Lézer generálissal valamivel jobb a helyzet, viszont támadni nem nagyon tudok, kevesek ezek a lézeres tankjai.
Tippeket és ötleteket szívesen veszem.
Általában ott bukok legtöbbször mikor komputer is beveti a perkjeit.
Ha jól emlékszem 1.4-es patch van a zero hour-on.
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
en alapbol image-be toltottem le es a te segitsegeddel de mostmar megy a jatek!
bemasoltam egy mappaba oket fel is birtam telepiteni!meg megy is a jatek!
ZH 1. cd-t megnyitod simán, és átmásolod a fájlokat a gépedre egy mappába.
aztán a 2. cd tartalmát is bemásolod ebbe a mappába.
innen indítod a telepítést, és lám, az végigfut gond nélkül.
A játékhoz ettõl függetlenül kell a Zh CD1.
.. sikerült beraknod imagebe?? Hogy csináltad??? Ha CD-képpel megy a játék, mindenképp írd meg, légyszi<#worship>#worship>
- A helyzet reménytelen, de nem súlyos.
nekem olyan gondom van h a zero-hour tlepitesenel nem tudom a masodik disket beadni neki!!
imagebe van de akar h probalom nem akarja elfogadni!tudom h valamit szereleni kell vele!csak nem tudom h mit!tudnatok segiteni?
koszi elore is
Mellesleg sokan elfelejtik, hogy firewall-on ugyebár át kell engedni azt a szegény játékot, hagy kommunikáljon ...
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Azt szeretném kérdezni h miylen progi kell h müködjön hamachival ?
Mert nem látjuk egymás lan lobbyba pedig pingelni tudjuk egymást és más gamekkel pedig tudunk játszni.
Válaszotokat elöre is Thx...
Attól függ, milyen verziód van, ki törte fel, stb.
Amúgy a legegyszerûbb egy cracksite-on keresned, de ilyet nem írok be, mert az sg nem híve a wareznek.
(Amúgy miért olyan nehéz beírni a google-ba, hogy zero hour + crack?)
Nem halott az, mi fekszik örökkön, a halál sem ér át végtelen id?kön. retro.web4.hu
Alapjáték maga fejlõdik. A kiegészítõkkel az a baj, hogy ugyan jobb és változatosabb egységek, de nem erre találták ki az AI-t, ezért nem is használja rendesen azokat (magyarán sokkal gyengébben játszik).
Reborn mennyire bugos? Patch ZH-hoz elég az 1.4-est leszedni vagy kell a régebbi is?
Egyébként azt vettük észre, hogy minél erõsebb a gépünk amivel játszunk, annál erõsebb az AI. Furi, hogy eddig GLA generálisokkal is volt esélyünk, de mióta duál és quad core-os gépeink vannak, szinte csak a legerõsebb USA generálokkal van esély a túlélésre.
Múltkor nyomtunk egy user made 8-as pályán (blitz tactics), 2 user, 6 maxi hard gép, userenként 1-1 széles átjáró bevédendõ.
Annyira durván nyomta a gép, hogy alig bírtunk vele, majd kb 1 képernyõnyi seregemmel (min 30 lézertank, 40 rakétás és 30 sniper gyalogos, 30 avanger) az átjáró túlsó széléig jutottam el, ott megállított és felmorzsolta/szétverte a seregem.
A végén összesen több mint 3700 volt a killem, együtt ketten 5000 kill körül gyilkoltunk.
Iszonyat durva volt, nem semmi, hogy egy 3-5 éves játék csak az erõsebb hardver miatt ennyit fejlõdjön <#worship>#worship>